Davis Cupissa venynyt Suomi lähellä upeaa tennisnousua – Jarkko Nieminen: "Olisi tosi kova juttu" MTV 19:01 18.04

Suomen tennismaajoukkueelle on avautunut eteen lupaava näkymä. Suomi on kukistanut tänä vuonna maajoukkueturnaus Davis Cupissa Eurooppa-Afrikan II-ryhmässä altavastaajana kaksi vastustajaansa: Tunisian ja Liettuan, ja voittamalla syyskuussa Egyptin Suomi nousisi Eurooppa/Afrikan ykkösryhmään.


Tukholman tulipalon takia otettu kiinni 50-vuotias mies - epäillään tuhopoltosta iltalehti 21:03 04.04

Suurlähetystörakennuksen palossa loukkaantui 14 ihmistä. Tukholman Östermalmissa keskiviikkona syttyneen tulipalon takia on otettu kiinni 50-vuotias mies. Ruotsalaismedian mukaan hänet otettiin kiinni pari tuntia tulipalon jälkeen. Miestä epäillään tuhopoltosta. Narvavägenillä sijaitseva suurlähetystörakennus syttyi palamaan iltapäivällä, ja tulipalo levisi lopulta kolmeen kerrokseen. Rakennuksessa sijaitsevat Portugalin, Tunisian ja Argentiinan suurlähetystöt. Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan mies oli käynyt rakennuksessa aiemmin ja ollut tyytymätön saamaansa kohteluun.


Lähetystörakennus tulessa Tukholmassa - poliisi etsii pitkää ja harmaapartaista miestä iltalehti 15:34 04.04

Tulipalo ei ole vielä hallinnassa. Palavassa kiinteistössä Narvavägenillä toimivat Portugalin-, Tunisian-, Belgian ja Argentiinan-suurlähetystöt. Paloa on sammuttamassa 20 yksikköä. Jo 14 ihmistä on loukkaantunut palossa. Aftonbladetin saamien tietojen mukaan palo olisi tahallaan sytytetty. Palon sytyttänyt henkilö olisi ollut tyytymätön lähetystössä saamaansa kohteluun. Poliisi ei ole vahvistanut lehden tietoa.


Lähetystörakennus tulessa Tukholmassa - palo sytytetty ehkä tahallaan iltalehti 14:23 04.04

Tulipalo ei ole vielä hallinnassa. Palavassa kiinteistössä Narvavägenillä toimivat Portugalin-, Tunisian- ja Argentiinan-suurlähetystöt. Paloa on sammuttamassa 15 yksikköä. Kaksi ihmistä on loukkaantunut palossa. Aftonbladetin saamien tietojen mukaan palo olisi tahallaan sytytetty. Palon sytyttänyt henkilö olisi ollut tyytymätön lähetystössä saamaansa kohteluun. Poliisi ei ole vahvistanut lehden tietoa.


- ”Kyllä, avauserää, Kärpät kesti iskujen eloonjäänyt joilla tulvat eivät Juhliiko Kärpät mestaruutta kaksikko tapasi - Kelan selvitys paljastaa kiertävän superfanin Lohjalla epäillään henkirikosta minuun ei ole on elementtejä, jotka paikalla useita Poliisi ”Ymmärsin, purettu yhteisymmärryksessä Valtio satsaa rajusti

Uutiset