Yllättävä näky: Tunisian päävalmentaja tempaisi hanskat käteen ja harjoitteli joukkueen mukana MTV 17:55 28.06

Tunisian jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Nabil Maâloul yllätti maalivahdin roolilla joukkueensa harjoituksissa keskiviikkona Saranskissa.


Belgia jatkoi vakuuttavasti MM-kisoissa murskaamalla Tunisian – Lukaku nousi Ronaldon rinnalle maalipörssin kärkeen iltasanomat 17:02 23.06

Belgia jatkoi hyviä otteitaan MM-turnauksessa. Tällä kertaa kyytiä sai Tunisia.


Maalihanat aukesivat! Belgian supertähdet hurjassa iskussa MTV 16:56 23.06

Belgia kaatoi Tunisian lukemin 5-2 jalkapallon MM-kisojen G-lohkon ottelussa Moskovassa lauantaina. Voitto vei Belgian aivan jatkopaikan kynnykselle.


Historiallinen maali: Eden Hazard laukoi yli 60 vuotta vanhan MM-ennätyksen uusiksi MTV 15:41 23.06

Belgian ja Tunisian välisessä jalkapallon MM-kisojen ottelussa lauantaina tehtiin uusi ennätys. 


Belgia johtoon kyseenalaisella pilkulla – rike tapahtui boksin ulkopuolella MTV 15:31 23.06

Jalkapallon MM-kisoissa Venäjällä Belgia kohtaa Tunisian G-lohkon toisella ottelukierroksella. Belgia sai ottelulle salama-alun, mutta kohua aiheutti avausmaaliin johtanut tilanne, josta tuomittii pilkku.


Vain 16 minuuttia – Tunisia-vahdin MM-kisat päättyivät todella lyhyeen MTV 13:42 20.06

Tunisian maalivahti Mouez Hassenin MM-kisat päättyvät loukkaantumiseen.


Englannin superhyökkääjä aiheutti pelkoa Tunisian joukkueessa: "Joka kerta oikeassa paikassa" MTV 11:35 19.06

Englanti voitti jalkapallon MM-kisojen avauspelin Tunisiaa vastaan Harry Kanen viime hetken maalilla. Kane iski ottelussa kaksi maalia. 


Englannin superhyökkääjä aiheutti pelkoa Tunisian joukkueessa: " Joka kerta oikeassa paikassa" MTV 11:35 19.06

Englanti voitti jalkapallon MM-kisojen avauspelin Tunisiaa vastaan Harry Kanen viime hetken maalilla. Kane iski ottelussa kaksi maalia. 


Jalkapallon MM-ottelussa valtava riesa, pelaajat huiskivat heikkopäisinä – "Niitä oli silmissä ja suussa" MTV 09:11 19.06

Englannin ja Tunisian välisessä jalkapallon MM-ottelussa oli molemmille lisävastusta, kun hyttyset valtasivat kentän.


Sotilaslentokone syöksyi maahan Tunisiassa – kaksi kuoli iltasanomat 01:29 24.04

Tunisian Sfaxissa tapahtui maanantaina lento-onnettomuus.


Davis Cupissa venynyt Suomi lähellä upeaa tennisnousua – Jarkko Nieminen: "Olisi tosi kova juttu" MTV 19:01 18.04

Suomen tennismaajoukkueelle on avautunut eteen lupaava näkymä. Suomi on kukistanut tänä vuonna maajoukkueturnaus Davis Cupissa Eurooppa-Afrikan II-ryhmässä altavastaajana kaksi vastustajaansa: Tunisian ja Liettuan, ja voittamalla syyskuussa Egyptin Suomi nousisi Eurooppa/Afrikan ykkösryhmään.


Tukholman tulipalon takia otettu kiinni 50-vuotias mies - epäillään tuhopoltosta iltalehti 21:03 04.04

Suurlähetystörakennuksen palossa loukkaantui 14 ihmistä. Tukholman Östermalmissa keskiviikkona syttyneen tulipalon takia on otettu kiinni 50-vuotias mies. Ruotsalaismedian mukaan hänet otettiin kiinni pari tuntia tulipalon jälkeen. Miestä epäillään tuhopoltosta. Narvavägenillä sijaitseva suurlähetystörakennus syttyi palamaan iltapäivällä, ja tulipalo levisi lopulta kolmeen kerrokseen. Rakennuksessa sijaitsevat Portugalin, Tunisian ja Argentiinan suurlähetystöt. Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan mies oli käynyt rakennuksessa aiemmin ja ollut tyytymätön saamaansa kohteluun.


Lähetystörakennus tulessa Tukholmassa - poliisi etsii pitkää ja harmaapartaista miestä iltalehti 15:34 04.04

Tulipalo ei ole vielä hallinnassa. Palavassa kiinteistössä Narvavägenillä toimivat Portugalin-, Tunisian-, Belgian ja Argentiinan-suurlähetystöt. Paloa on sammuttamassa 20 yksikköä. Jo 14 ihmistä on loukkaantunut palossa. Aftonbladetin saamien tietojen mukaan palo olisi tahallaan sytytetty. Palon sytyttänyt henkilö olisi ollut tyytymätön lähetystössä saamaansa kohteluun. Poliisi ei ole vahvistanut lehden tietoa.


Lähetystörakennus tulessa Tukholmassa - palo sytytetty ehkä tahallaan iltalehti 14:23 04.04

Tulipalo ei ole vielä hallinnassa. Palavassa kiinteistössä Narvavägenillä toimivat Portugalin-, Tunisian- ja Argentiinan-suurlähetystöt. Paloa on sammuttamassa 15 yksikköä. Kaksi ihmistä on loukkaantunut palossa. Aftonbladetin saamien tietojen mukaan palo olisi tahallaan sytytetty. Palon sytyttänyt henkilö olisi ollut tyytymätön lähetystössä saamaansa kohteluun. Poliisi ei ole vahvistanut lehden tietoa.


Foxellin ampumavammat olivat Niko Hovisen ja suunnitelman perheensä varalle Uusi F1-väite Italiasta Vainottu toimittaja Uskon, yhdistää palestiinalais­asioita hoitavan

Uutiset