Tunisian hallitus yrittää rauhoittaa mielenosoittajia ja lupaa uudistuksia iltasanomat 08:52 14.01

Tunisian hallitus lupaa lisää apua köyhille perheille, jotta mielenosoitukset laantuisivat.


Tunisiassa pidätetty jälleen 150 ihmistä – YK vedonnut viranomaisten mielivaltaisuuteen pidätyksissä MTV 20:22 12.01

Tunisian viranomaiset ovat pidättäneet tänään ainakin 150 ihmistä mukaan lukien paikallisia oppositiojohtajia. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters. 


Tunisiassa pidätetty jälleen 150 ihmistä – YK vedonnut maan viranomaisten mielivaltaisuuteen pidätyksissä MTV 20:22 12.01

Tunisian viranomaiset ovat pidättäneet tänään ainakin 150 ihmistä mukaan lukien paikallisia oppositiojohtajia. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters. 


Vastustavat hintojen ja verojen nostamista: Yli 200 pidätetty Tunisian levottomuuksissa - liki 50 poliisia loukkaantui iltalehti 12:10 10.01

Ihmiset protestoivat tiukkoja säästötoimenpiteitä vastaan. Tunisialaiset lähtivät vihaisina kaduille eri puolilla maata. Yli 200 ihmistä on pidätetty ja kymmeniä loukkaantunut eri puolilla Tunisiaa tapahtuneissa yhteenotoissa, maan sisäministeriö ilmoitti keskiviikkona. Ihmiset ovat protestoineet jo toista päivää maan hallituksen määräämiä säästötoimenpiteitä vastaan, joita pidetään epäreiluina.


Afrikan MM-futisedustajat selvillä - Marokko ja Tunisia täydentävät viisikon iltalehti 23:57 11.11

Afrikan MM-karsintalohkot on saatu ratkaistua. Vaikka vielä muutama ottelu on pelaamatta, ovat Afrikan edustajat MM-Venäjällä selvillä. Jättimantereen pohjoisosa on vahvasti mukana, sillä jo aiemmin oman kisalippunsa varmistanut Egypti sai lauantaina seurakseen Marokon ja Tunisian. Karthagon kotkat (Tunisia) tiesi, että sille riittää lohkovoittoon tasapeli Libyaa vastaan. Sekasortoinen naapuri tuskastutti kuitenkin isännät, ja vaikka Tunisia piti pallon 71-prosenttisesti, piti sen tyytyä 0-0-tasapeliin.


EU tahtoo vahvistaa tiedonvaihtoa Tunisian kanssa terrorin kitkemiseksi iltasanomat 02:36 18.10

Yksi päätavoitteista on oppia tunnistamaan entistä tarkemmin radikalisoituneet ihmiset.


Uutiset