Kiti Kokkosen puoliso Olavi Tikka paljasti mtv.fi-sivustolle ajatuksensa Tanhupallosta iltalehti 12:47 18.03

Kiti Kokkonen voitti Putouksen sketsihahmokisan Tanhupallo-hahmollaan. Video: Tanhupallo kertoo Susanne Päivärinnan haastattelussa yllättävän tiedon lemmikistään. Nyt Kokkosen mies, Herra Hevisauruksenakin tunnettu Olavi Tikka, kommentoi ajatuksiaan Tanhupallosta.


Kiti Kokkosen puoliso MTV.fille: "Hermot eivät ole menneet Tanhupalloon – päinvastoin!" mtv 10:28 18.03

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokisan voittaneen Tanhupallon luonut Kiti Kokkonen ja Herra Hevisauruksena tunnettu Olavi Tikka ovat olleet yhdessä yli kahdeksan vuotta.


Raittiina tunnettu Kiss-basisti Gene Simmons teki yllättävän aluevaltauksen – ryhtyi kanadalaisen kannabisyhtiön markkinamieheksi iltasanomat 14:46 17.03

Gene tekee, mitä Gene tekee.


Khloe Kardashian laittoi sisaruksensa järjestykseen: Kuka on sotkuisin? iltalehti 19:24 16.03

Kim Kardashian kuulemma järjestää tietokoneensa työpöydän kuvakkeet, Kourtney on sottapytty. Tosi-tv-tähti Khloe Kardashian, 33, on tunnettu perfektionismistaan. Nyt hän on mennyt järjestelmällisyydessään jopa niin pitkälle, että listaa sisarensa sen mukaan, kuka on sotkuisin! Kris Jennerin ja Robert Kardashianin tytär mainitsee sisaruskatraansa organisatorisimmaksi Kim Kardashianin.


Kaunis elämä: Lotta Näkyvän isän kuolema oli viimeinen silaus naisen mielenterveyden järkkymiselle: ”Siinä vaiheessa katsoo parvekkeelle päin, jos tuolta hyppäisi” iltalehti 13:15 16.03

Lotta Näkyvä kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa ajaneensa suorittamisellaan itsensä piippuun. Kaunis elämä -sarjassa vietetään ensi viikolla vuoden 2013 Miss Suomen, Lotta Näkyvän päivää. Lotan isä, F1-ratojen urheilulääkärinä tunnettu Aki Hintsa nukkui pois pitkän sairauden uuvuttamana vuonna 2016. Lotta kertoo surutyöstään ohjelmassa illallispöydän ääreen kokoontuneille missikaunottarille. - Mun tähänastisen elämäni kamalin hetki oli se, kun isä kuoli. Tai vaikein tapahtuma. Mähän olin siellä viimeiset 5 päivää ja ihan loppuun saakka siinä sängyn vieressä. Tietyllä tavalla siinä oli jotain kaunista, isällä oli sellainen rauha siinä, mikä välittyi meille muille.


Georgia teloitti ”sukkahousukuristajan”, joka raiskasi ja murhasi iäkkäitä naisia iltalehti 08:23 16.03

Carlton Gary, 67, teki rikoksensa vuosikymmeniä sitten. DNA-todisteissa on kuitenkin epäselvyyksiä. Georgian osavaltio Yhdysvalloissa on pannut täytäntöön ensimmäisen teloituksensa tänä vuonna. "Sukkahousukuristajana" mediassa tunnettu Carlton Gary, 67, teloitettiin Jacksonin vankilassa puoli yhdentoista aikaan torstai-iltana paikallista aikaa. Gary tuomittiin vuonna 1986 kolmesta murhasta, raiskauksesta ja ryöstöstä, joiden uhreina olivat 89-vuotias Florence Scheible, 69-vuotias Martha Thurmond ja 74-vuotias Kathleen Woodruff. Mies raiskasi ja murhasi iäkkäät naiset 1970-luvulla.


Tuomioistuin piti voimassa terroristi Shakaalin kolmannen elinkautisen iltasanomat 22:19 15.03

Lisänimillä Carlos ja Shakaali tunnettu terroristi pidätettiin vuonna 1994 Sudanin Khartumissa, mistä hänet luovutettiin Ranskaan.


Blondista tuli punapää! Erika Vikman otti varaslähdön Peppi Pitkätossu -rooliin näyttävällä hiusvärillä iltalehti 21:57 15.03

Laulajatar tähdittää ensi kesänä Peppi Pitkätossu -kesäteatterinäytelmää Taaborinvuorella. Tähdet, tähdet -ohjelmassakin monipuolisella esiintymisellään hurmannut Erika Vikman, 25, on tunnettu pitkään vaaleaverikkönä. Nyt hän on kuitenkin vaihtanut hiusväriään ja esittelee Instagramissa punaisena hehkuvaa päätään. Hiustyyliä on jo ehditty kehua Instagramissa, ja Vikmania verrataan Peppi Pitkätossuun. Laulajatar tähdittääkin ensi kesänä Taaborinvuorella Peppi Pitkätossu -kesäteatterinäytelmää.


Stephen Hawking järjesti bileet aikamatkaajille - kukaan ei ilmestynyt paikalle, eikä ihme iltalehti 21:28 15.03

Hawkingin tarkoitus oli todistaa, että ajassa matkustaminen taaksepäin ei ole mahdollista. Keskiviikkona menehtynyt tunnettu fyysikko Stephen Hawking järjesti varsin erikoiset juhlat vuonna 2009. Kyseessä oli aikamatkaajien juhlat, joihin Hawking oli varustautunut muun muassa samppanjan, alkupalojen ja ilmapallojen kanssa, verkkolehti kertoo. Kukaan ei kuitenkaan tullut - ja juuri niin Hawking oli olettanutkin.


"Nainen, jolla kaikki on hartioiden alapuolella" – näin seksipommina tunnettua Kikkaa mollattiin tv-haastattelussa vuonna 1990 mtv 13:53 15.03

Yle Teema & Fem -kanavalla syvennytään tänään illalla kolmessa eri ohjelmassa aiheerna olevaan Kikkaan. Vuonna 1990 taltioidussa Sabatti-ohjelmassa laulaja joutui puolustamaan imagoaan sekä toimittajien että yleisön kysymyksiltä.


Todella upeeta -tähti on uusi Muumit-ääni iltalehti 09:44 15.03

Uudessa muumisarjassa kuullaan liuta tuttuja ääniä. Muumeista tehdään parhaillaan uutta animaatiosarjaa, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Sarjan ääninäyttelijöinä kuullaan liuta tunnettuja näyttelijöitä. Viimeisin kiinnitys on Todella upeeta -sarjasta tuttu Jennifer Saunders.


Anna: Ex-tangokuningatar Kirsi Ranto ja muusikko Mika Toivanen avioituivat mtv 08:20 15.03

Vuoden 1998 tangokuningatar Kirsi Ranto ja muun muassa Tangomarkkinoiden kapellimestarina tunnettu Mika Toivanen ovat löytäneet yhteisen onnen. Ranto kertoo uudessa Annassa parin avioituneen viime kesänä.


Ihmis-Ken lähti Venäjälle - etsii Barbien kaksoisolentoja ja antaa miehille meikkausvinkkejä iltalehti 03:29 15.03

Ihmis-Ken ei arkaile olla erilainen konservatiivisena tunnetussa maassa. Ihmis-Keninä tunnettu brasilaialainen Rodrigo Alves, 34, on käyttänyt omaisuuden ulkonäkönsä muokkaamiseen. Hänestä on leikelty lähes kaikki kylkiluita myöten, jotta ulkonäkö muistuttaisi mahdollisimman paljon Barbie-nuken poikaystävää. Tähän mennessä kauneusleikkauksia on tehty jo yli 60. Nyt miehellä on uusi missio: hän haluaa löytää elävän ihmis-Barbien, jonka kanssa hengailla bileissä. Mutta tämän Barbien pitää olla Venäjältä!


Madonna ohjaa kolmannen elokuvansa: ”Puhutteli minua syvästi sekä taiteilijana että aktivistina” iltalehti 02:48 15.03

Poptähti Madonna aikoo palata takaisin ohjaajan penkille. Paremmin laulajana tunnettu Madonna on tehnyt uransa aikana myös lukuisia roolitöitä näyttelijänä, mutta hän on myös ohjannut elokuvia. Ensimmäinen niistä oli brittikomedia Filth and Wisdom, joka sai ensi-iltansa Berliinin elokuvajuhlilla vuonna 2008. Hänen toinen elokuvansa W.E. ilmestyi vuonna 2011 ja kertoi Wallis Simpsonin ja Iso-Britannian kuningas Edvard VIII:n kohusuhteesta. Niiden lisäksi hän on ohjannut vuonna 2013 ilmestyneen lyhytelokuvan Secret Project Revolution. Madonnan kolmas ohjaustyö on nimeltään Taking Flight, ja se perustuu vasta 23-vuotiaan ballerina Michaela De Princen elämään. Elokuvan on käsikirjoittanut Camilla Blackett.


The Crown -tähtien palkkaero raivostutti katsojat - Kuningatar Elisabetin näyttelijä tienasi puolet vähemmän kuin vastanäyttelijä: ”Uskomatonta!” iltalehti 16:46 14.03

The Crown -sarjan naistähti saa puolet pienempää palkkaa kuin miespuolinen vastanäyttelijä. Netflix-sarjan The Crownin tuotantoryhmä on kertonut yllättävän paljastuksen TV-sarjan kulisseista. INTV-konferenssissa tuotantoryhmä kertoi, että brittikuninkaallisten elämästä kertovan draaman päähenkilä kuningatar Elisabetia näytellelle Claire Foylle maksettiin palkkaa puolet vähemmän kuin hänen aviomiestään, prinssi Philipiä näytelleelle Matt Smithille. Syy palkkaeroon ei ole The Crownin tuotannon mukaan sukupuolessa, vaan siinä, että Doctor Who -sarjassa näytellyt Smith oli jo ennen sarjassa näyttelemistään tunnettu brittitähti, ja Foy tuntemattomampi nimi. Claire Foysta on tullut draamasarjan myötä kansainvälisesti tunnettu näyttelijä.


IS: Juha Perälä, 35, vahvistaa kihlautumisen 21-vuotiaan Nooran kanssa, kiistää lapsihuhut iltalehti 09:54 14.03

Radio Suomipopin Juha Perälä on mennyt kihloihin. Aamulypsystä tunnettu Juha Perälä vihjaili kihlautumisestaan Instagram-julkaisussa helmikuun lopussa. Mies julkaisi sormuskuvan ja kirjoitti sen saatteeksi: - Lomalta paluussa askarruttaa Lämpötilavaihtelun lisäksi se, kun päästään Helsinki - Vantaalle niin pitääkö tän kans mennä "Tullattavaa vai - Ei Tullattavaa" -linjaa?? #eitätäveks #noora #pikkuperis #floridaneverfails,


Tänään tv:ssä: Teemu sairastaa superbakteeria - tulehduksia jopa kuukauden välein iltalehti 07:17 14.03

Teemu Ämmälahti kärsii ESBL-bakteerista, johon tavalliset antibiootit eivät tepsi. Teemu Ämmälahti kantaa ESBL-bakteeria. Se on niin kutsuttu superbakteeri, aivan kuten sairaalabakteerina tunnettu MSRA ja tuberkuloosikin. Teemun bakteeri diagnosoitiin, kun hänen vatsastaan löytyi paise. ESBL:n hoitoa vaikeuttaa se, etteivät normaalit antibiootit tepsi. Tilanteesta kertoo tänään TV1:llä Akuutti ja toimittaja Risto Kuusisto.


Domina tunki sumutteen alushousuihinsa - joutui kertaamaan sarjakuristajan perversioita yhä uudelleen: ”Kuinka tarkasti haluatte tietää?” iltalehti 18:04 13.03

Todistamaan saapunut ammattidomina ja sarjakuristajana tunnettu Michael Penttilä ovat erimielisiä siitä, käyttikö mies fetissipalveluja Oulussa 2016. Domina todisti hovioikeudessa sermin takaa, koska ei halunnut kohdata syytettynä olevaa Penttilää. Vankilasta vapautunutta miestä syytetään törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta alkuvuodesta 2017. Suomalaisnaisen todistus viittaa siihen, että Penttilällä olisi väkivaltaisia fantasioita kuristamisesta. Penttilä kuitenkin kiistää olleensa dominastudiossa Pohjois-Pohjanmaalla joulun jälkeen 2016.


Uutiset