Norjan ja Ruotsin hiihtolegendoilta paljastus 90-luvun dopingkulttuurista: tunnetuista tapauksista vaietaan - ”Oli hiihtäjiä, jotka selvästi huijasivat” iltalehti 17:58 01.03

1980- ja 1990-luvuilla Norjaa hiihtoladuilla menestyksekkäästi edustanut Vegard Ulvang kertoi Norjan yleisradioyhtiön NRK:n haastattelussa aktiiviaikojensa dopingkulttuurista. Vegard Ulvang on viime vuosikymmenien kirkkaimpia norjalaisia talviurheilutähtiä. Ulvang voitti urallaan kolme olympiakultaa, kaksi -hopeaa ja yhden -pronssin. MM-kisoissa saldo oli kaksi kultaa, kaksi hopeaa ja neljä pronssia. Lisäksi hän voitti maastohiihdon maailmancupin kokonaiskilpailun kaudella 1989-90.


Coca-Chola, Sam Sung ja Hannes & Mauri – Putouksessa annettiin maailmankuuluille merkeille kyytiä mtv 18:02 21.01

Livesketsissä esiteltiin vaihtoehtoisia versioita ympäri maailman tunnetuista tuotemerkeistä.


Paavo Väyrynen: Media paapoo presidenttiä iltalehti 21:26 12.01

Väyrysen mukaan tasavallan presidenttiä koskevia epäedullisia asioita ei nosteta esille mediassa. Presidenttikisassa mukana oleva Paavo Väyrynen kertoo, että hänen mukejaan on kaupattu tuhansia ja kampanja on myötätuulessa. - Mukit tulevat Kiinasta, mutta painotyö on suomalaista perheyrityksen osaamista. Tunnetuista ihmisistä Pirkko Turpeinen ja Aune Mänttäri ovat takanani.


Uutiset