Antti Tuisku teki Kesäkumi-kampanjan biisin - inspiraatiota E-Roticista iltalehti 08:34 29.05

Poplaulaja on mukana Kesäkumi-kampanjassa jo toista kertaa. Laulaja Antti Tuisku julkaisi yllättäen uuden singlen, joka on myös tämän vuoden Kesäkumi-kampanjan tunnuskappale. Kumipuku-biisiin Tuisku on tiedotteen mukaan saanut inspiraatiota "ysärijumputuksesta" ja tunnetuista 1990-luvun suosikkiartisteista E-Roticista ja Alexiasta. Tuiskun lisäksi kappaletta ovat olleet tekemässä Kalle Lindroth ja Jurek. - Olen Provinssin jälkeen jäämässä pidemmälle tauolle, joten halusin sitä ennen yllättää fanini kesäisen hauskalla rallilla, Tuisku kertoo.


Jalkapalloon pesiytynyttä nuuskan käyttöä kauhistellaan ja ihmetellään brittilehdessä, Englannin tähtihyökkääjä yksi tunnetuista käyttäjistä – ”Ällöttävää ja huolestuttavaa” iltasanomat 18:47 30.03

Daily Mail kauhistelee jalkapallopiireihin levinnyttä nuuskan käyttöä.


Venäjän vaaleissa toiseksi tullut Grudinin hävisi vedon - joutuu ajamaan viiksensä pois iltalehti 11:26 19.03

Pavel Grudinin luotti liikaa kansan kannatukseen, ja joutuu nyt luopumaan tavaramerkkinään tunnetuista viiksistään. Toiseksi eniten ääniä Venäjän sunnuntaina pidetyissä presidentinvaaleissa saanut kommunistien ehdokas Pavel Grudinin joutuu ajamaan viiksensä pois hävittyään vedon. Grudinin löi ennen vaaleja vetoa toimittaja Juri Dudin kanssa siitä, että saa ainakin 15 prosenttia äänistä. Grudinin hävittyä vedon hän joutuu ajamaan koko aikuisikänsä imagonaan olleet viiksensä. Mikäli Dud olisi hävinnyt vedon, hän olisi joutunut ajamaan päänsä kaljuksi.


luksushotellista sortui sanoo vierailevansa Soulissa

Uutiset