Selostaja Tuomas Virkkunen sekosi Mestarien liigan trilleristä: "Nyt kaikkien ihmisten pitäisi riisuutua!" – koe kauden järisyttävin futisottelu uudelleen MTV 10:09 19.04

Manchester City ja Tottenham tarjosivat kuluvan kauden, ja todennäköisesti viime vuosien, mielettömimmän jalkapallokokemuksen Mestarien liigan puolivälierissä keskiviikkona. Se oli aistittavissa myös C Moren Tuomas Virkkusen selostuksessa. 


Chad Webster, 48, piristää surullisia lapsia pikkupossuillaan - tästä on kyse iltalehti 00:43 19.04

Yhdysvaltalaispoliisi tuovat iloa lapsille hyvin erikoisella tavalla. People kertoo Charlotten poliisien kiertävän pikkupossujen kanssa menetyksen kokeneiden lasten luona. Vanhempi konstaapeli Chad Webster ottaa mukaansa possut työpäivän päätyttyä ja käy tuomassa possut siliteltäväksi sellaisiin paikkoihin, joissa tarvitaan lohdutusta. Hänen mukanaan kulkevat Hali ja Frank. Possut käyvät joka kuukausi esimerkiksi KinderMournin tapahtumissa. Hyväntekeväisyysjärjestö auttaa lapsia, joiden perheenjäsen on kuollut. Järjestö tarjoaa tukipalveluja myös vanhemmille.


Olli Kuoksaa viedään Tuomas Sammelvuon seuraajaksi – "En kieltäydy, jos kysytään" yle 22:23 17.04

Oululaista Ettaa luotsaavaa Olli Kuoksaa on viety Suomen lentopallomaajoukkueen päävalmentajaksi.


Löytyikö Tuomas Sammelvuolle seuraaja? ”En kieltäydy, jos kysytään” iltasanomat 22:05 17.04

Ettan valmentaja Olli Kuoksa ei kieltäydy maajoukkuepestistä, jos kysytään.


Tuomas Virkkusen näkökulma: Pep Guardiolan itserakennetut painajaiset MTV 14:07 17.04

Jalkapalloselostaja Tuomas Virkkusen kolumni Pep Guardiolasta ja Manchester Citystä.


Dramaattinen käänne Gladiaattoreissa – ”voittamaton” kilpailija kokee karvaan tappion mtv 09:21 16.04

Gladiaattorit-ohjelmassa nähdään hurja kaksinkamppailu, kun kilpailija Tuomas Simola saa vastaansa gladiaattori Vertti ”Titaani” Harjuniemen.


Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila Helsingin Ensikoti ry:n toiminnanjohtajaksi yle 07:07 16.04

Kurttila jäi eduskuntavaaleissa SDP:n ehdokkaana varasijalle.


Asiantuntijat listasivat: tässä ovat naisten MM-kiekon topit ja flopit yle 07:00 16.04

Mitkä asiat sykähdyttivät juuri päättyneissä naisten jääkiekon MM-kisoissa? Entä mitkä olivat kisojen surkeimmat suoritukset? Yle Urheilun asiantuntijat Mira Kuisma, Saara Niemi ja Tuomas Tarkki listasivat.


Tässä on Yle Urheilun asiantuntijoiden All Star -kentällinen – näin he perustelevat yllättävää puolustajavalintaa yle 21:43 14.04

Yle Urheilun asiantuntijat Mira Kuisma, Saara Niemi ja Tuomas Tarkki valitsivat oman All Star -joukkueensa. Siihen mahtui kolme suomalaispelaajaa.


Kotimaa: Körttitaustainen Laura Malmivaara saarnaa kirkossa - ”Uskonasiat ovat herkkiä ja vaikeita” iltalehti 13:45 14.04

Laura Malmivaara esiintyi kesällä Herättäjäjuhlilla, mutta ensimmäistä kertaa hän nousee saarnastuoliin. Kotimaa-lehti uutisoi, että näyttelijä Laura Malmivaara saarnaa palmusunnuntaina Helsingin Tuomasmessussa. Viime kesänä Laura esiintyi Tampereen Herättäjäjuhlilla, mutta tuleva saarna on hänelle ensimmäinen.


Tuomas Lahdelle tappio painin EM-pronssiottelussa – kaksi suomalaista taistelee sunnuntaina mitalista MTV 21:06 13.04

Suomen Tuomas Lahti kärsi 0–4-tappion Venäjän Sergei Semenoville kreikkalais-roomalaisen painin 130-kiloisten EM-pronssiottelussa. Bukarestin EM-painien päätöspäivänä huomenna pronssista ottelevat Elias Kuosmanen 97 kilon sarjassa ja Vili Ropponen 82-kiloisissa. Heidän vastustajansa selviävät sunnuntain keräilyotteluissa.


Tuomas Lahti jäi ilman pronssimitalia painin EM-kisoissa Bukarestissa – "Taisi olla karhu leijonaa vahvempi" yle 18:15 13.04

Lahti hävisi pronssiottelun Venäjän Sergei Semenoville painin EM-kisoissa Bukarestissa. Vili Ropponen ja Elias Kuosmanen kärsivät puolestaan välierätappiot.


Tuomas Lahti jäi ilman pronssimitalia painin EM-kisoissa Bukarestissa yle 18:15 13.04

Lahti hävisi pronssiottelun Venäjän Sergei Semenoville painin EM-kisoissa Bukarestissa. Vili Ropponen ja Elias Kuosmanen kärsivät puolestaan välierätappiot.


Elias Kuosmanen avasi EM-painit kahdella voitolla, Tuomas Lahti selviytyi pronssiotteluun iltasanomat 13:13 13.04

Suomen mitalitoivo Elias Kuosmanen voitti molemmat lauantaiaamupäivän otteluistaan.


Elias Kuosmanen avasi EM-painit selvällä voitolla, Tuomas Lahti selviytyi pronssiotteluun iltasanomat 13:13 13.04

Suomen mitalitoivo Elias Kuosmanen voitti kreikkalaisvastustajansa avausottelussa.


Elias Kuosmanen ja Vili Ropponen etenivät painin EM-välieriin – Tuomas Lahti taistelee illalla pronssista venäläistä maailmanmestaria vastaan yle 12:39 13.04

Elias Kuosmanen ja Vili Ropponen etenivät välieriin painin EM-kisoissa Bukarestissa. Tuomas Lahti painii lauantai-iltana EM-pronssista.


Tuomas Lahti taisteli tiensä painin EM-pronssiotteluun, illalla vastassa venäläinen maailmanmestari yle 12:39 13.04

Lahti painii lauantai-iltana EM-pronssista venäläistä maailmanmestaria ja Rion olympiakolmosta Sergei Semenovia vastaan.


Onko Naisleijonien Kanada-ottelun aneemisuus jo unohdettu, kun pelataan MM-finaalipaikasta? "En usko, että valmennuksen tarvitsee kauheasti joukkuetta sytytellä" yle 09:59 13.04

Naisleijonat kohtaa tänään jääkiekon MM-kisoissa Espoossa välieräottelussa Kanadan. Yle Urheilun asiantuntija Tuomas Tarkin mielestä Suomella on ottelussa mahdollisuus, mutta voittoon vaaditaan paljon.


Kommentti: Kimi Räikkönen palasi loiston päiviinsä ja mukavuusalueelleen – tällä asialla on valtava merkitys iltasanomat 14:20 12.04

Kimi Räikkönen on parhaimmillaan, kun hänen asemansa ykköskuljettajana on kristallinkirkas niin kuin nyt, kirjoittaa Tuomas Arkimies.


IPK:n tehokaksikko koeajalle KalPaan jatkoaika.com 13:52 12.04

IPK:n viime kauden tehokaksikko Julius Rantaeskola ja Tuomas Vartiainen pääsevät kokeilemaan siipiään KalPassa, kun kuopiolaisseura tarjosi miehille koeaikasopimuksia.


Uutiset