Ristomatti Hakolan isältä itsevarma kommentti sprinttifinaalin jälkeen: ”Me tullaan vielä ja putsataan pöytä” iltasanomat 16:16 13.02

Tuomo Hakola oli onnellinen poikansa suorituksesta olympialaduilla.


Sokeasta Tuomosta tuli someaktiivi ja it-yrittäjä: ”Välillä olen itse rahoittanut yhtiötä enemmänkin kuin yhtiö minua” iltalehti 07:28 05.02

Täysin sokea Tuomo Burman päätyi diakonista it-yrittäjäksi ja sosiaalisen median suurkuluttajaksi. Burman on syntymästään saakka pystynyt näkemään vain valon. - Liikkumisessa en pysty hyödyntämään näköäni ollenkaan.


Tutkimus leipäjonoista: Häpeä häviää ja luottamus yhteiskuntaan mennyttä - joka kahdeksas pelännyt ruoan loppumista iltalehti 19:45 02.02

Joka kahdeksas on pelännyt viimeksi kuluneen vuoden aikana ruoan loppumista - Ehdottomasti ei voida ajatella sillä tavalla että köyhyys, huono-osaisuus tai laajemmin eriarvoisuus olisi yksilön itsensä vika. Tällä tavalla sanoo hyvinvointitutkija Tuomo Laihiala, jonka väitöskirja leipäjonoista tarkastettiin torstaina Itä-Suomen yliopistossa.


Piiskaava lumituisku rauhoittuu lakkopäiväksi etelässä - meteorologi suosittelee virkaanastujaisten seuraajille tuulenpitävää vaatetta iltalehti 10:37 01.02

Meteorologin mukaan kinostuva lumi hankaloittaa liikennettä ja paikoin rannikolla osa sateesta saattaa tulla alas jäätävänä. Tuuli pöllyttää lunta niin, ettei eteen tahdo nähdä ja jäiset hileet pistelee kasvoja. Torstaiaamun sää on tuntunut erityisen ikävältä maan rannikkoalueilla sekä Uudenmaan ja Pirkanmaan suunnilla, missä lumisateen lisäksi olosuhteita hankaloittaa puuskainen tuuli. Meteorologi Juha Tuomola Ilmatieteen laitokselta kertoo, että aamun aikana puuskat ovat puhaltaneet noin 14 m/s voimakkuudella. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on mitattu hieman kovempia puuskia, mikä yhdessä aurauksen kanssa aiheuttaa viivästyksiä .


Tuomo Ruutu muistelee olympialaisia ja kehuu Lasse Kukkosta uusisuomi 12:44 28.01

Kaksinkertainen jääkiekon olympiamitalisti Tuomo Ruutu toimii Pyeongchangin olympiajääkiekossa helmikuussa kommentaattorin roolissa. Ruutu on pestattu Discoveryn asiantuntijaksi.


Nouseva vesi uhkaa Tuomon perintötilaa Huittisissa - apua hän ei pyydä, vaikka vähän hankalaa on iltalehti 13:50 19.01

Tulvauhka on nyt päällä eri puolilla maata. Satakunnassa joella on tehty myös räjäytyksiä. Hyydetulva on nostanut Huittisissa ja muualla Satakunnassa Kokemäenjoen vettä niin, että sitä on pihamailla, teillä ja vähän joka paikassa. Huittisten Lauhassa asuva Tuomo Takala ei silti hötkyile. Ei, vaikka arvokas perintötila jokirannassa on pilalla, jos vesi nousee vielä parikymmentä senttiä korkeudesta, jossa se jo eilen kävi. Näin uhkaa käydä, sillä joen yläpuoliset järvialtaat täyttyvät, ja ensi viikolla vesi voi nousta entisestään.


Jatkuuko Tuomo Ruudun ura? – "Mennään jatkoaikaa" MTV 19:02 18.01

Jääkiekon vuoden 2011 maailmanmestarin Tuomo Ruudun viime kausi Sveitsin liigassa päättyi olkapäävammaan. Vielä vantaalaislähtöinen hyökkääjä ei ole pelikunnossa, mutta kysymys kuuluu: onko Ruudun ura ylipäätään jatkumassa?


Tuomo Ruudun uran jatko yhä mysteeri – saapui ensimmäistä kertaa Urheilugaalaan iltasanomat 17:54 18.01

Huippukiekkoilija kuntouttaa olkapäävammaansa.


Tässä on Tuomo Ruudun harvoin julkisuudessa nähty vaimo iltalehti 17:32 18.01

Jääkiekkoilija Tuomo Ruutu juhli Urheilugaalassa vaimonsa Emilia Ruudun kanssa. Viime kaudella Sveitsissä kiekkoilut Tuomo Ruutu ei ole tällä kaudella pelannut missään. - Olen kuntouttanut olkapäitäni, mutta saatan ihan hyvin pelata vielä ensi kaudella, Ruutu sanoi.


Onko Tuomo Ruudun ura ohi? ”Tietynlainen jatkoaika joka tapauksessa käynnissä” iltalehti 17:19 18.01

Pitkän linjan NHL-pelaaja Tuomo Ruutu kuntouttaa olkapäätään, eikä ole tällä kaudella pelannut missään. Taalakaukalot jäivät toistaiseksi taakse Devilsissä kehnosti sujuneen kauden 2015-16 jälkeen. Viime kaudella Ruutu pelasi Sveitsin liigaa Davosissa. Läpi uransa loukkaantumisista kärsineen Ruudun, 34, pelaajauran päättymisellä on spekuloitu tiuhaan viime aikoina. Ruutu ei kuitenkaan vielä suostu heittämään pyyhettä kehään, ainakaan julkisesti. Ruudun mukaan se, ettei hän ole tällä kaudella pelannut, ei vielä tarkoita mitään.


Leijonien maailmanmestari suuren päätöksen edessä: Jatkuuko komea peliura? - ”Kyselyitä on tullut” iltalehti 06:21 17.01

Maailmanmestari ja kokenut arvokisakävijä Tuomo Ruutu, 34, kuntouttaa olkapäätään. Hyökkääjän peliura saattaa yhä jatkua. 34-vuotias kiekkoveteraani Tuomo Ruutu on kuntouttanut koko syksyn ja talven olkapäätään. Hyökkääjä ei ole vielä peliuraansa päättänyt, vaan miettii tulevaisuuden suunnitelmiaan huolella. - Tämä syksy ja talvi on mennyt olkapään kuntoutuksen parissa. Olen harjoitellut sen minkä olen pystynyt. Tulevaisuuden suhteen kaikki on auki, Ruutu sanoo Iltalehdelle.


Tuomo Ruutu tekee uuden aluevaltauksen: NHL-konkarista tv-työläinen iltalehti 10:45 10.01

Yli 700 NHL-pelin veteraani Tuomo Ruutu toimii kiekkoasiantuntijana Pyeongchangin olympialaisissa. Vuoden 2011 maailmanmestari Tuomo Ruutu on osa Eurosportin ja TV5:n olympiatiimiä helmikuussa. Hänellä on vankka kokemus olympiaympyröistä, sillä Ruutu, 34, on voittanut Suomen paidassa pronssimitalit sekä Vancouverista että Sotshista. Olympialaisten aikana veteraani-iän ylittävä Ruutu pelasi pitkän uran NHL:ssä. Vuodesta 2003 kevääseen 2016 kestäneen NHL-uran seurat olivat Chicago, Carolina ja New Jersey.


KRP ennakoi kuulusteluryöppyä Helsingin Sanomat -skandaalissa: ”Katsotaan, miten lukumäärä lähtee nousemaan” iltalehti 17:02 09.01

Keskusrikospoliisi on kuulustellut useita henkilöitä Helsingin Sanomien ja Puolustusvoimien tietovuotoskandaalin tutkinnassa. Keskusrikospoliisi epäilee Helsingin Sanomien toimittajia Tuomo Pietiläistä ja Laura Halmista turvallisuussalaisuuden paljastamisesta artikkelissa, jonka lehti julkaisi joulukuun puolessavälissä. Helsingin Sanomat kirjoitti Puolustusvoimien salaisesta Viestikoekeskuksesta ja esitti tietolähteekseen muun muassa korkeimman turvaluokituksen salaisia asiakirjoja. Turvallisuussalaisuuden paljastamisesta säädetään rikoslaissa vähintään neljä kuukautta ja enintään neljä vuotta vankeutta. Tasavallan presidentin kanslia tiedotti, että asiasta oli tehty rikosilmoitus.


Huolimaton rekkakuski jyräsi 15-vuotiaan pojan kuoliaaksi – hovi piti voimassa tuomion joulun synkentäneestä turmasta MTV 08:45 01.01

Rekkakuskin tuomio törkeästä kuolemantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta vahvistui Itä-Suomen hovioikeudessa viime viikolla. Oikeus ei muuttanut Kymenlaakson käräjäoikeuden antamaa tuomoita.


Uutiset