Jalkapallon supertähti Neymar julkaisi hämmentävän kuvan ja tekstin itsestään pyörätuolissa – saa nyt lokaa niskaansa iltasanomat 14:04 15.03

Neymar on saanut kärkevää kritiikkiä Instagramissa julkaisemastaan tuoreesta kuvasta.


YK-henkilöstöä syytettiin liki 140 seksuaalisesta hyväksikäyttö­tapauksesta viime vuonna iltasanomat 02:29 14.03

YK:n alaisuudessa työskenteleviä henkilöitä syytettiin kaikkiaan 138 seksuaalisesta hyväksikäyttötapauksesta viime vuonna, ilmenee tuoreesta raportista.


Avustaja kuittasi sarjakuristajan BDSM-sivuhistorian: ”Siellä on paljon muutakin pornografista” iltalehti 18:43 13.03

Hovioikeuden istunnon alkupuolella ei paljastunut merkittävää uutta näyttöä Michael Penttilän valmistelurikoksesta. Syyttäjä ja avustaja joutuivat vuorotellen tekemään oletuksia. Michael Maria Penttilä, 52, pyrkii todistamaan hovioikeudessa, että hän ei alkuvuodesta 2017 suunnitellut 17-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen naisen surmaa tai törkeää pahoinpitelyä. Tuoreesta rikosnimikkeestä on tähän asti tarjolla suhteellisen vähän oikeuskäytäntöä, ja näytössä on paljon tulkinnanvaraa.


Suomalaistutkimuksessa paljastui yllättävä tieto tupakoinnista: Kasvattaa psykoosiriskiä uusisuomi 11:50 12.03

Vähintään kymmenen tupakan polttaminen päivittäin on yhteydessä kohonneeseen psykoosiriskiin. Myös alle 13-vuotiaana aloitettu tupakointi kasvattaa psykoosiriskiä. Tiedot selviävät akatemiatutkija, professori Jouko Miettusen johtamasta tuoreesta tutkimuksesta.


Sara Chafak vähät välitti arvosteluista - julkaisi jälleen kuvan jossa keikistelee Dubain luksushotellissa iltalehti 20:20 06.03

Sara Chafakin tuoreesta Instagram-päivityksestä ei selviä se, onko kaunotar jälleen Dubain kuuluisimmassa luksushotellissa vai Itä-Helsingin Vuosaaressa. Sara Chafak joutui viime viikolla otsikoihin, kun selvisi, että hän liikkuu maailmalla nuoren australialaisen multimiljonäärin kanssa. uutisoi, että Saralla ja Tony Beigillä on ollut saman aikaisia somepäivityksiä luksuskohteista. puolestaan bongasi ystävykset yhdessä punaiselta matolla Beverly Hillsissä jo tammikuussa. Tuolloin he juhlivat kaupungissa vuoden vaihtumista.


Etelä-Afrikka valmistelee maan pakkolunastusta valkoisilta - ”Seurauksena olisi sisällissota”, arvioi liikemies Peter Fryckman iltalehti 18:57 06.03

Kapkaupungissa jo vuosia asunut liikemies Peter Fryckman on huolissaan Etelä-Afrikan parlamentin tuoreesta päätöksestä, joka tähtää maan pakkolunastukseen valkoisilta ilman korvausta. Etelä-Afrikan parlamentin alahuone eli kansalliskongressi päätti viime viikolla ylivoimaisella äänten enemmistöllä ryhtyä valmistelemaan perustuslain muutosta maan pakkolunastamiseksi valkoisilta ilman korvausta. Aloitteen tehnyt parlamentin radikaalijäsen, Economic Freedom Fighters -puolueen perustaja Julius Malema perustelee maaomaisuuden palauttamista afrikkalaisille sillä, miten valkoiset jo 1600-luvun puolivälissä valtasivat maan sitä tuhansia vuosia asuttaneelta alkuperäisväestöltään.


Melrose Place -tähti Heather Locklear pidätettiin väkivaltaisuuden takia - ei ole tunnistaa tuoreesta pidätyskuvasta iltalehti 20:28 26.02

Alkoholi- ja lääkeriippuvaisen tv-näyttelijättären yksityiselämän ongelmat jatkuvat. Takavuosien huippusuositusta Melrose Place -televisio-ohjelmasta tunnettu Heather Locklear pidätettiin sunnuntaiyönä. Syynä oli kotona tapahtunut väkivalta ja poliisin pahoinpiteleminen. Poliisit tulivat paikalle 56-vuotiaan tähden Thousand Oaksin alueella Kaliforniassa sijaitsevaan kotiin, kun hänen veljensä ilmoitti heille perheväkivallasta. Veli todisti tilannetta, jossa Heather Locklear riiteli rajusti poikaystävänsä kanssa, ja satutti tätä. TMZ-sivuston mukaan tilanne lähti tällöin käsistä, ja Locklear vastusti pidätystä potkimalla ja lyömällä. Hän myös hyökkäsi yhden poliisin päälle. Lopputuloksena hänet pidätettiin poliisin päälle karkauksesta ja kotiväkivallasta. Locklear vietiin sairaalaan arviointia varten. Tähteä ei ole tunnistaa tuoreesta pidätyskuvasta.


Tutkimus: Ikääntynyt pienituloinen säästää usein lääkärikäynneistä MTV 09:51 23.02

Useampi kuin joka kymmenes pienituloinen ikääntynyt jättää menemättä lääkäriin rahan takia. Asia käy ilmi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen  tuoreesta tutkimuksesta.


MTV Uutiset listasi kymmenen konkreettista ehdotusta – näin tuore selvitys uudistaisi maamme demokratiaa MTV 04:00 23.02

Yli 100-vuotiaan suomalaisen demokratian rakenteet ja toimintatavat eivät enää vastaa nykyajan ja tulevaisuuden tarpeita. Tämä käy ilmi Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran tuoreesta Kansanvallan peruskorjaus -selvityksestä. 


Raportti: Viharyhmien määrä kasvoi Trumpin ensimmäisen presidenttivuoden aikana USA:ssa MTV 05:31 22.02

Yhdysvalloissa viharyhmien määrä on kasvanut koko maan laajuisesti Donald Trumpin ensimmäisen presidenttivuoden aikana, ilmenee tuoreesta raportista.


Suomi on edelleen maailman kolmanneksi vähiten korruptoitunut maa - Ruotsi jäi taakse iltalehti 00:45 22.02

Asia selviää Transparency Internationalin tuoreesta korruptioindeksistä. Suomessa on edelleen kolmanneksi vähiten korruptiota maailmassa, kertoo Transparency Internationalin tuore julkisen sektorin korruptoituneisuutta mittaava indeksi. Suomen pisteet heikkenivät edellisvuoden 89 pisteestä 85 pisteeseen, mutta piti viime vuoden tapaan kolmannen sijansa. Tällä kertaa Suomi kuitenkin jakoi saman sijoituksen Norjan ja Sveitsin kanssa.


Suomi on edelleen maailman kolmanneksi vähiten korruptoitunut maa MTV 22:49 21.02

Suomessa on edelleen kolmanneksi vähiten korruptiota maailmassa. Asia selviää Transparency Internationalin tuoreesta korruptioindeksistä, jolla mitataan julkisen sektorin korruptoituneisuutta.


Presidentti Niinistölle on sadellut vauvaonnitteluja Münchenissä iltalehti 19:20 17.02

Uutinen Niinistön ja rouva Haukion tuoreesta vauvasta oli kiirinyt pitkälle. Presidentti Sauli Niinistöltä kysyttiin Münchenissä, onko hän mahdollisesti saanut onnitteluja vauvauutisen johdosta. - Jatkuvalla syötöllä, Niinistö vastasi hymyillen.


Norjalaisilta mieletön huumorivideo: Kläbosta tehtiin Forrest Gump MTV 20:31 14.02

Norjassa on hassuteltu ja tehty miesten tuoreesta sprinttihiihdon olympiavoittajasta Johannes Hösflot Kläbösta juoksemisen lahjastaan tunnettu Forrest Gump.


AL: Suomalaismuusikon bändi nousi USA:n myydyimpien levyjen listalle - peittosi jopa Bruno Marsin iltalehti 10:59 12.02

Above & Beyond -yhtyeessä vaikuttava Paavo Siljamäki on nyt jenkkilistalla sijalla kolme. Above & Beyond -yhtye iloitsee Instagramissa tuoreesta menestyksestään Usan Billboardin top 200 -albumilistan kolmannesta sijasta. - Usan virallisen albumilistan numero kolme. Kiitos kaikille uskomattomasta tuesta, bändi hehkuttaa Common Ground -albuminsa menestyksestä.


Päihdeongelman selättänyt ex-teinitähti rikkoi lähes vuoden somehiljaisuuden – fanit innostuivat tuoreesta kuvasta: ”Näytät säteilevältä!” iltasanomat 17:12 10.02

2000-luvun alun teinielokuvista tuttu Amanda Bynes näyttää julkaisemassaan kuvassaan onnelliselta ja terveeltä, fanit iloitsevat.


Ilves murjoi tuoreen CHL-voittajan – HIFK:n komea voittoputki katkesi MTV 21:10 09.02

Ilves nappasi tyylikkään 6-3-voiton tuoreesta Euroopan mestarista JYPistä SM-liigan perjantain kierroksella.


Uutiset