Kommentti: 56-vuotiaana menehtyneen Esa Kaartamon intohimona oli musiikki, ei tähteys iltasanomat 16:00 20.08

Esa Kaartamon intohimo oli musiikki. Hän saavutti laulajana, soittajana, muusikkona, biisintekijänä ja tuottajana sekä bänditoverina suomalaismuusikkojen laajan arvostuksen kirjoittaa musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen.


Lännen Media: EU:lta ei armoa kuivuudesta kärsivälle maataloudelle – kriisitukea ei ole tiedossa MTV 05:52 20.08

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton MTK:n mukaan kuivuudesta kärsivä maatalous ei ole saamassa tukea Euroopan unionilta, uutisoi Lännen Media.


Mika Toivanen on säveltäjämestari, joka on tehnyt vuosikymmenten ajan hittibiisejä suomalaistähdille: ”Näitä hommia ei papereilla tehdä” iltasanomat 22:12 11.08

Muusikko, säveltäjä ja tuottaja Mika Toivasen nimi löytyy monen suomalaistähden taustalta. Flyygelin takaa paljastuu ainutlaatuinen tarina.


James Bond -tuottajat etsivät uutta näyttelijää legendaarisen agentin rooliin – Lähde: Idris Elba on seuraava 007? iltasanomat 17:47 10.08

Spekulaatiot uudesta Bondista käyvät jo nyt kuumana.


Viiniköynnökset kasvavat hyvin myös Suomessa – Suomesta voisi tulla viinintuottajamaa MTV 21:39 07.08

Viininviljely onnistuu hyvin myös Suomessa. Juha Karvonen on kokeillut ja tutkinut viininviljelyä Tuusulassa jo yli 20 vuoden ajan. Tulokset ovat vakuuttavia. 


Harvey Weinstein kiisti oikeudessa raiskaussyytteet – todisteina "lämpimät ja huolehtivaiset" sähköpostit mtv 13:02 04.08

Hollywood-elokuvatuottaja Harvey Weinstein on puolustautunut oikeudessa häntä koskeviin ahdistelu- ja raiskaussyytteisiin liittyen.


Funk- ja soul-konkari Sam Huber löysi oman äänensä – apuna muun muassa Madonnan kanssa työskennellyt tuottaja mtv 07:01 04.08

Eternal Erectionin nokkamiehenä tunnettu Sam Huber julkaisee uuden sooloalbumin syyskuussa. 


MTK-johtajat kummissaan: Suomen ainutlaatuisilla ruokamarkkinoilla markkinatalouden mekaniikka ei toteudu uusisuomi 13:45 02.08

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliiton jäsenliittojen puheenjohtajat vaativat kaupparyhmien johtajilta pikaisia linjauksia siitä, miten kauppa kantaa vastuunsa suomalaisen ruoan tulevaisuudesta.


MTK kriisikokoukseen viljelijöiden ahdingon takia – kritisoivat kauppojen halpuutuskampanjoita MTV 10:49 02.08

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton puheenjohtajat kokoontuivat eilen kriisikokoukseen kuivuuden takia. MTK vaatiikin nyt pikaisia toimenpiteitä viljelijöiden talousahdingon ratkaisemiseksi.


Kaverusten perustama ravintola pyrkii nollahävikkiin: Ravintola kompostoi jätteensä, kompostin saa tuottaja – "Vastuu kulutuksen vähentämisessä on kaikilla" MTV 22:19 01.08

Ihmiset ovat tänään kuluttaneet loppuun kaikki uusiutuvat luonnovarat, joita maapallo voi vuodessa tuottaa. Jokaisen tulisikin miettiä keinoja kulutuksensa hillitsemiseksi. WWF Suomen mukaan yksittäiselle ihmiselle helpoin tapa vähentää maapallolle aiheuttamaansa kuormaa on esimerkiksi ruokahävikin vähentäminen. 


Tältä näyttää Suomen korkein benjihyppy – "Lähes puolet epäröi, mutta hyppää silti" MTV 07:44 28.07

Pahin hetki on kaatuminen ja putoaminen tyhjään. Näin summaa MTV Uutisten tekninen tuottaja Eero Arkko, joka testasi Suomen korkeimman benjin MTV Uutisten nettilivessä torstaina.


Taikapeilin tuottaja paljastaa: Hanna-Riikka Siitonen tuli mukaan yhtyeeseen yhdellä ehdolla – ”Alku ei ollut helppo” iltasanomat 20:26 27.07

Kun Kristian Maukonen halusi Hanna-Riikka Siitosen laulamaan Taikapeiliin, asialle tuli saada siunaus muusikkoisältä.


Simon Cowell väittää tuotannon keksineen ilkeän imagonsa: ”Vihasin sitä!” iltasanomat 14:08 27.07

Ilkeänä tuomarina tunnettu Simon Cowell kertoo lehtihaastattelussa, että American Idol -ohjelman tuottajat keksivät, että ohjelmasta tulisi hauskempi, mikäli Cowell olisi jatkuvasti huonolla tuulella.


Tonttulakkiin pukeutuneet miehet herättivät huomiota Porissa – ”Keskustelusta poistaminen perustui väärinkäsitykseen” MTV 16:56 20.07

Porin ja Mediahub Oy:n SuomiAreena tapahtumassa nähtiin tänä vuonna muutamia mielenilmauksia, jotka herättivät huomiota eri tilaisuuksissa. Mielenilmaukset ovat tapahtuman vastaavan tuottajan Mari Haaviston mukaan sallittuja, kunhan ne eivät häiritse tapahtumaa tai lavojen keskusteluita.


Video: Banderollin kanssa kulkenut mies poistettiin keskustan tilaisuudesta SuomiAreenassa MTV 14:41 17.07

SuomiAreenan vastaavan tuottajan Mari Haaviston mukaan mielenilmaukset ovat julkisilla paikoilla sallittuja, kunhan ne kunnioittavat järjestettyä ohjelmaa ja siihen osallistujia. 


Kommentti: Helsingin huippukokouksessa selvisi ainakin yksi asia – Trump ei puolusta maansa koskemattomuutta Venäjää vastaan iltasanomat 22:28 16.07

Trump haluaa olla Amerikkaa puolustava preerian biisoni. Maanantaina Helsingin lehdistötilaisuuden lavalla hän oli koloonsa pinkova maaorava, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.


Kommentti: Trumpin imago sai Helsingissä pahan kolauksen, joka voi palata vainoamaan iltasanomat 22:28 16.07

Kyse on siitä, puolustaako Trump presidenttinä maansa koskemattomuutta vai ei, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.


Kommentti: Trumpin sirkustemput tuskin loppuvat Helsingissä – uudet käänteet nostavat huipputapaamisen vaikeuskerrointa iltasanomat 16:30 14.07

Naton huippukokous ja Britannian vierailu olivat klassisia esimerkkejä Trumpin tempuista. Niiltä tuskin vältytään Helsingissäkään. Etenkin, kun uudet käänteet Venäjä-tutkinnassa nostavat tapaamisen vaikeuskerrointa, kirjoittaa IS:n politiikan uutistuottaja Hanna Vesala.


Kommentti: Trump aloitti riitelyn heti – iski Brysselissä kuin katujätkä iltasanomat 13:59 11.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump näyttää tulleen Naton huippukokoukseen ennemminkin riitelemään kuin alleviivaamaan liittolaisten yhtenäisyyttä, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan uutistuottaja Hanna Vesala Brysselistä.


Simpsonit-käsikirjoittaja Al Jean vihjailee sarjan päättymisestä – näin hän sitoisi sarjan yhteen mtv 05:50 05.07

Simpsonien tuottaja Al Jeanilla on jo idea, miten rakastetun animaatiosarjan tulisi päättyä.


F1-tallissa nettikiusaamisen kohteeksi –

Uutiset