Näillä pidät uudenvuodenlupauksesi – aloita valmistelu jo nyt stara 20:40 12.11

On turha luvata joka vuosi laihduttavansa 20 kiloa tai säästävänsä


Viihdelehti Stara.fi stara 20:40 12.11

On turha luvata joka vuosi laihduttavansa 20 kiloa tai säästävänsä


Maajoukkueelle on tilausta - mutta lopettakaa turhat puolueettomat pelit jatkoaika.com 13:30 11.11

Jääkiekon Karjala-turnaus tuo jälleen neljä eurooppalaista kiekkomaata Helsinkiin. Kun samalla formaatilla on pelattu yli 20 vuotta, muutokselle on tarvetta.


Suomalaiset haluttomia siivousalan töihin? – Yrittäjä: ”Turha syyttää työntekijöitä, jos palkka 9 €/h” uusisuomi 18:44 08.11

Siivousala kasvaa kovaa, ja alan yritykset kamppailevat työvoimasta. Siivousyhtiö N-Cleanin toimitusjohtaja Rauno Nurmi ihmettelee, että töitä olisi, mutta kantasuomalaisia se ei kiinnosta.


Analyytikko: Donald Trump turhautuu ja se vaikuttaa Suomeen – ”Näkyisi aika nopeasti bensapumpuilla” uusisuomi 13:18 07.11

”Yhdysvaltojen politiikka ainakin kotimaassa lamaantuu tämän välivaalin tuloksen seurauksena”, sanoo Nordean pääanalyytikko Jan von Gerich.


Pekka Haavisto MTV:llä: Aktiivimallin ”tyhjäkäyntimylly” korjattava uusisuomi 12:26 05.11

Vihreiden puheenjohtajaksi valittu Pekka Haavisto puuttuisi seuraavaan hallitukseen päästessään aktiivimallin turhaan kuormitukseen ja sote-uudistuksen markkinamalliin.


Rillit Huurussa -tähti kyllästyi sarjan lavasteisiin – paljasti turhautumisensa syyn stara 22:40 04.11

Tämän hetken suosituimpiin sitcom-sarjoihin lukeutuva Rillit huurussa, eli Big Bang


Kaamea loppu veljesriidalle – saksilla kaulaan sohaissut pikkuveli pyyteli anteeksi ja piti turhaan peukaloa verta pulpunneessa haavassa iltasanomat 06:30 04.11

Riita, raivostuminen, onneton sohaisu saksilla – ja nopea verenhukan aiheuttama kuolema. Näin äkkiarvaamatta katkesi 50-vuotiaan miehen elontie Kuopiossa tammikuun alussa.


Ilmastonmuutos uhkaa Suomen uhanalaisinta nisäkästä – vaarassa kadota kokonaan iltasanomat 02:45 03.11

Uhanalaisen naalin pesintää on saatu odottaa Suomessa turhaan jo yli 20 vuoden ajan.


Pelicans maajoukkuetauolle komeassa pisteputkessa - JYPin tuska kasvoi Lahdessa jatkoaika.com 21:08 02.11

JYPin korpivaellus Liigassa jatkuu ja perjantaina tuskaa lisäsi Lahdessa koettu 1?3-häviö. Vaikka Pelicans ei päässyt luomaan pelitapansa mukaisia pitkiä hyökkäyspään paineita, onnistui joukkue viimeistelyssä tarpeeksi tehokkaasti. Jos oli Pelicans tehokas viimeistelyssä, niin JYPin paikoista turhan moni veto päätyi seinille. Vierailijat eivät pystyneet horjuttamaan isäntiä oikeastaan missään vaiheessa.


Turha reissu Jekaterinburgiin - KHL:n ykkösjoukkue toistamiseen liian vahva Jokereille jatkoaika.com 18:40 31.10

KHL:n syyskautta hallinnut Avtomobilist Jekaterinburg oli tyly isäntä Jokereille ja pisteet jäivät Uralille 4-1-lukemin. 24 ottelua nyt pelannut Avtomobilist on napannut täydet pisteet yhtä lukuunottamatta kaikista kauden otteluistaan.


23-vuotiaana halvaantuneen venäläistähden piina jatkui turman jälkeen – luopui vuosia ja satojatuhansia myöhemmin toivosta lopullisesti iltasanomat 14:49 31.10

Talvella 2014 onnettomuudessa halvaantunut Maria Komissarova sanoo käyttäneensä valtavan summan rahaa turhaan.


Henkilöauton kuljettaja kuoli turmassa Leppävirralla – poliisi moitti ohiajaneita keskittymisestä kuvaamiseen eikä liikenteeseen iltasanomat 17:15 30.10

Poliisin mukaan turhan moni ohiajava ei keskity liikenteeseen.


Lewis Hamilton ylsi Fangion saavutukseen – menneisiin legendoihin turha verrata uusisuomi 15:49 30.10

Lewis Hamilton on varmistanut viidennen Formula ykkösten maailmanmestaruutensa. Mestaruusmäärässä hän nousi tasoihin Juan Manuel Fangion kanssa. Seitsemän mestaruutta voittanut Michael Schumacher on vielä edellä.


Liiga-kierros: Vähämaalisia vääntöjä luvassa jatkoaika.com 08:00 30.10

Tiistain Liiga-kierroksella nähdään kaksi ottelua, joista on joukkueiden viime aikaisten esitysten perusteella turha odottaa mitään maali-ilotteluja. Luvassa lienee tasaista taistelua tärkeistä pisteistä.


Raaseporin tragedia vei Steven esikoisen hengen: ”Turha onnettomuus, joka olisi voitu välttää” iltasanomat 06:15 29.10

Steve Lindforsin mielestä Raaseporin turma, jossa hänen Kristoffer-poikansa kuoli, olisi voitu välttää.


Sote-uudistuksen vastuuministeri Saarikko varoo kritisoimasta sote-valiokuntaa – "Jos itse saisin toivoa, tämä olisi ollut moneen kertaan valmis" MTV 19:00 27.10

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikon (kesk.) mukaan uudistuksen viivästyminen turhauttaa erityisesti kentällä valmisteluja tekeviä sote-työntekijöitä.


Kimi, olitko viikon kalareissulla Lotus-testien aikaan? Räikkönen Hollannin tv:n hilpeässä piinapenkissä MTV 08:58 27.10

Mitä mieltä Kimi Räikkönen on entisestä pomostaan Peter de Bruijnista ja missä hän oli, kun Lotus-talli odotti turhaan suomalaiskuskiaan testiin? Hollantilainen Ziggo Sport tenttasi Räikköstä kiperillä kysymyksillä.


Latvala unohti nopeasti murheet – "Sitä on turhaa jossitella" MTV 05:45 27.10

Jari-Matti Latvala jätti karvaan pettymyksen nopeasti taakseen Katalonian MM-rallissa perjantaina.


Kommentti: Irtisanomiskiista oli turha sota ilman voittajia iltasanomat 18:14 26.10

Suomi on palautumassa yhteiskuntarauhan tilaan järjettömiin mittoihin paisuneesta irtisanomiskiistasta. Lakkoilun jatkaminen olisikin kääntynyt ay-liikettä itseään vastaan. Voittajia taistelussa ei ole, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Uutiset