Suomikin päätyi Venäjän oudolle riskilistalle – turisteille suositellaan rokotetta iltasanomat 14:38 22.06

Venäläisviranomaisten julkaisemalla riskilistalla on mainittu 15 Euroopan maata, Suomi mukaan lukien.


Turisteille syötetään koiranlihaa suomalaisten suosikkikohteessa – Dokumentti paljastaa järkyttäviä tietoja bisneksestä iltasanomat 16:06 20.06

Koiria teurastetaan julmasti Balin paratiisisaarella Indonesiassa ja riskejä koituu myös koiranlihaa tietämättään syöville ihmisille, Australian yleisradioyhtiö kertoo.


Karmiva video: Krokotiili puri hoitajaansa päähän kesken esityksen Thaimaassa iltalehti 11:42 19.06

Turisteille tarkoitettu show meni vakavalla tavalla pieleen viikko sitten sunnuntaina. Eläintenhoitaja laittoi päänsä avoimena ammottaneeseen krokotiilin kitaan, niin kuin hän oli tehnyt monta kertaa aiemminkin Koh Samuilla viikko sitten sunnuntaina. Krokotiili pysytteli aluksi täysin paikallaan, mutta painoikin sitten yllättäen leukansa kiinni ja ravisteli miestä päästä edestakaisin. Lyhyen puraisun jälkeen eläin peruutti takaisin veteen.


Kultasepät Ylelle: Ilmiö yleistyy - matkaoppaat haluavat provisiota turistien tekemistä ostoksista iltalehti 11:44 05.06

Jos kultasepänliike ei suostu sopimukseen, voi matkaopas jättää tuomatta turistiryhmäänsä liikkeeseen, kertoo Yle. kertoo oudosta ilmiöstä, jossa kiinalaisturistien matkaoppaat pyytävät korukauppiailta provisiota turisteille myydyistä koruista. Yle haastatteli kolmea helsinkiläistä korukauppiasta. Kauppiaiden mukaan matkaoppaat tarjoavat heille sopimuksia, ja jos kauppiaat eivät tartu niihin, opas ei ehkä tuo ryhmäänsä liikkeeseen.


Suomalaisturisteille printterilaatuisia Ilta-Sanomia ja Hesareita lomakohteissa – eläkeläiset lukijoina yle 08:00 25.05

Sanoma Oyj haluaa näkyvyyttä esimerkiksi Espanjassa, Kreikassa ja Thaimaassa, vaikka painolaadun jälki vaihteleekin.


Uutiset