Eläinsuojelurikostuomiot kahdelle turkistarhaajalle - toisen tarhalle on aiemmin videokuvausisku iltalehti 15:43 19.04

Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut eläinsuojelurikoksesta sakkoihin kaksi turkistarhaajaa. Rikosjutut olivat täysin erilliset, mutta niillä oli sama syyttäjä ja sama käräjätuomari. Myös tarkastuksia tiloille tehnyt ja oikeudessa todistanut eläinlääkäri oli sama. Molemmat tilat sijaitsevat niin ikään Pietarsaaren seudulla ruotsinkielisellä Pohjanmaalla. Pohjanmaan käräjäoikeus antoi tuomionsa jutuissa viime ja toissa viikoilla.


Nordean asiattomasta kohtelusta tviitannut Yagmur Özberkan tänään tv:ssä: ”Yhteiskunnallinen ongelma” iltalehti 12:53 16.04

Nordean asiakasneuvoja kehotti Ylen radiotoimittajaa palaamaan kotimaahansa. Jenny Lehtisen ja Saara Sarvaksen vieraana on tänään Jenny+-sarjassa Yagmur Özberkan, joka esitellään pankinravistajaksi. Titteli juontaa juurensa tammikuiseen kohuun, joka sai alkunsa, kun Nordean asiakasneuvoja kehotti asuntolainaneuvottelussa Yagmuria palaamaan takaisin kotimaahansa. Yagmur on muuttanut perheensä mukana Turkista Suomeen ollessaan viisivuotias.


Turkistarhat pyörivät pitkälti ulkomaisen työvoiman varassa – vika ei ole palkkauksessa MTV 20:16 10.04

Voisi luulla, että perussuomalainen kuntapäättäjä Marko Meriläinen, joka pyörittää yhtä Suomen suurimmista turkistarhoista Halsualla, on ärsyyntynyt tilanteesta. Nimittäin siitä tilanteesta, että tällä hetkellä hänen työvoimastaan yli puolet tulee ulkomailta. Mutta hän suhtautuu asiaan realistisesti.


Pelastetusta ketusta tuli Instagram-julkkis – julkaisee nyt oman kirjan stara 23:00 18.03

Jessica Coker näki muutama vuosi sitten Facebook-ilmoituksen turkistarhalta pelastetusta pienestä


- ”Ovat tulleet 14 Tämä 213 3 seikkaa, jotka aloittava maalivahti Bouananen huudon johtotrion pelisääntökeskustelu lykkääntyy kasvuluvut - 15 kuulostavat Suomeen, suorana lähetyksenä Ylen todistaja päätti toiseksi kovin vanhemmat tyrmäävät Vehviläisen Venäjä ja EUn voimme nousta yhä sauma – toimitti väärät ”Kokoomus ripustautuu ”Täytyy olla realisti”

Uutiset