Australia saattaa välttää Trumpin tullimaksut iltasanomat 01:17 10.03

Päääministeri Malcolm Turnbull keskusteli Yhdysvaltain presidentin kanssa.


Trumpin ja Turnbullin tapaaminen sujui ensipuhelua lämpimämmissä merkeissä iltasanomat 01:08 24.02

Valtionpäät korostivat USA:n ja Australian liittoa ja vaihtoivat kohteliaisuuksia.


Australia kielsi seksin ministerien ja avustajien välillä - varapääministerin rakastajatar raskaana iltalehti 11:04 15.02

Pääministeri päätyi ratkaisuunsa varapääministeri Barnaby Joycen salasuhteen vuoksi. Australian pääministeri Malcolm Turnbull kielsi ministerien ja henkilökunnan väliset seksisuhteet varapääministeri Joyce Barnabyn salasuhteen paljastuttua. Naimisissa olevalla, neljän lapsen isällä oli suhde nuoreen avustajaansa. Nainen on nyt raskaana. Turnbull ilmoitti lisäyksestä ministerien käyttäytymiskoodiin hyvin erikoislaatuisessa lehdistötilaisuudessa, jossa hän haukkui varapääministeriä "hirvittävän tuskan ja nöyryytyksen" aiheuttamisesta vaimolleen ja lapsilleen. Uuden käyttäytymiskoodiston mukaan ministerit, olivatpa naimisissa tai sinkkuja, eivät saa olla seksisuhteessa henkilökunnan kanssa.


"Seksisuhteet henkilökunnan kanssa kielletty" - Australiassa ministerien suhteille stoppi MTV 09:52 15.02

Australian pääministeri Malcom Turnbull kieltää ministereiltä seksisuhteet hallituksen avustajien ja muun henkilökunnan kanssa. Uuden toimintaohjeen tarkoitus on välttää vastaisuudessa epätoivottavat seksiskandaalit hallituksessa.


Uutiset