Australiassa vaihtuu pääministeri: Turnbull eroaa –?tämä mies nousee tilalle iltasanomat 06:19 24.08

Australiassa vaihtuu pääministeri.


Australiassa nousi kohu Afganistanissa vuosia sitten otetusta kuvasta – sotilasajoneuvon keulassa liehui natsilippu iltasanomat 10:59 14.06

Kohuun joutui torstaina ottamaan kantaa myös pääministeri Malcolm Turnbull.


Macronilla sanat sekaisin: Kiitti Australian pääministeriä ja ”herkullista vaimoa” iltalehti 13:23 02.05

Ranskan presidentillä oli kenties jotain muuta mielessään, kun hän kiitti Australian pääministeriä lämpimästä vastaanotosta. Presidentti Emmanuel Macron ja pääministeri Malcolm Turnbull olivat käyneet läpi keskiviikkona Sydneyssä pitämässään lehdistötilaisuudessa useita diplomaattisesti herkkiä aiheita, kun Ranskan presidentti teki kielellisen kömmähdyksen englanniksi pitämässään loppupuheenvuorossa. Hän kiitti Turnbullia ja tämän vaimoa Lucya siitä, että he olivat olleet hyviä isäntiä, ja kehui nauttineensa vierailullaan hyvästä ruuasta ja viinistä. Sitten tapahtui jotain.


Australia karkottaa kaksi venäläisdiplomaattia – viikko aikaa lähteä maasta MTV 06:14 27.03

Australia karkottaa kaksi venäläisdiplomaattia tuenosoituksena Britannialle. Australia on antanut karkotetuille venäläisdiplomaateille seitsemän päivää aikaa poistua maasta, pääministeri Malcolm Turnbull sanoi tiistaina.


Myös Australia karkottaa Venäjän diplomaatteja - kahdella diplomaatilla viikko aikaa poistua maasta iltalehti 04:31 27.03

Australia on päättänyt karkottaa kaksi Venäjän diplomaattia tuenosoituksena Britannialle. Australian pääministeri Malcolm Turnbull ilmoitti asiasta tiistaina. Pääministerin mukaan karkotuksen saaneilla venäläisdiplomaateilla on seitsemän päivää aikaa poistua maasta. - Tämä päätös heijastaa hyökkäyksen järkyttävää luonnetta, kyseessä oli ensimmäinen kemikaalisen aseen käyttö Euroopan maaperällä toisen maailmansodan jälkeen, Turnbull totesi.


miljardin vuoden takaa nyhjäsi voiton Peliitoista ”Eihän siihen usko

Uutiset