Teollisuushallissa syttyi tulipalo Turussa – henkilökunta ehti poistua tulen alta MTV 22:10 24.09

Teollisuushallissa Turun Itäharjulla syttyi uhkaava tulipalo maanantai-iltana.


Airiston Helmi erityisseurannassa jo vuosia – Suomen valtionjohdon huoli: Vihreitä miehiä saatettaisiin majoittaa Turun saaristossa uusisuomi 18:57 24.09

Airiston Helmi -nimisen venäläistaustaisen yrityksen tonttikaupat Turun saaristossa ovat olleet 2010-luvulla Suomen hallituksen ja tasavallan presidentin erityisessä seurannassa ja huolenaiheena.


KRP: Turun suuroperaatiossa löydettiin puoli miljoonaa euroa käteistä rahaa – "Ei niitä oltu mitenkään erityisesti yritetty piilottaa" MTV 17:59 24.09

Keskusrikospoliisi löysi Turun saaristossa tehdyissä kotietsinnöissä noin puoli miljoonaa euroa käteistä rahaa, kertoo tutkinnanjohtaja Tomi Taskila.


KRP: Suuroperaatiossa löytyi 500 000 euroa käteistä rahaa – myös aluksia tutkittu uusisuomi 17:51 24.09

Keskusrikospoliisin Turun saariston tapauksen tutkinnanjohtaja Tomi Taskila kertoo Uudelle Suomelle, että viikonlopun kotietsinnöissä Turun saaristossa on löytynyt ainakin 500 000 euroa käteistä rahaa.


KRP Turun saariston operaation pidätetyistä: Toinen Viron, toinen Venäjän kansalainen uusisuomi 16:26 24.09

Keskusrikospoliisi esittää kahta henkilöä vangittavaksi huomenna Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.


KRP vaikenee edelleen Turun jättioperaatiosta – tämä video kertoo viisi tärkeintä asiaa MTV 14:31 24.09

Keskusrikospoliisi kertoi lauantaiaamuna tekevänsä kotietsintöjä Varsinais-Suomen alueella. Tästä alkoi viikonlopun yli jatkunut mystinen kotietsintäsarja, jossa on tällä hetkellä kiinniotettuna kaksi henkilöä. Viranomaiset ovat vaitonaisia operaation yksityiskohdista.


KRP Turun jättioperaatiosta: Neljää miestä ja kolmea naista on kuulusteltu – etsinnässä löytyi myös aseita iltasanomat 13:25 24.09

Venäläisen uutistoimiston mukaan yksi Venäjän kansalainen on pidätetty.


KRP:n tutkinnanjohtaja: Neljää miestä ja kolmea naista kuulusteltu Turun jättioperaatiossa – epäilynä törkeä rahanpesu MTV 13:22 24.09

Kolmea miestä ja neljää naista on kuulusteltu epäillyn asemassa Turun jättioperaatiossa, kertoo tutkinnanjohtaja Tomi Taskila keskusrikospoliisista.


Venäläisten tonttikauppoja tutkinut kansanedustaja: Uusi laki hölmöläisten puuhaa – ”Yhtä hyvin voitaisiin piirtää kartta” uusisuomi 13:09 24.09

Turun saariston Airiston Helmi -yrityksen tapausta esillä pitänyt kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd) arvostelee hallituksen esitystä, jota moni kansanedustaja kiirehtii viikonlopun suuren poliisioperaation jälkeen.


KRP:n tutkinnanjohtaja: Neljää miestä ja kolmea naista kuulusteltu epäiltynä Turun jättioperaatiossa MTV 12:34 24.09

Kolmea miestä ja neljää naista on kuulusteltu epäillyn asemassa Turun jättioperaatiossa, kertoo tutkinnanjohtaja Tomi Taskila keskusrikospoliisista.


Venäläismedia: Turun saariston operaatiossa pidätetty Venäjän kansalainen uusisuomi 12:17 24.09

Toinen kahdesta Suomessa pidätetystä henkilöstä on venäläinen, venäläismedia Ria Novosti kertoo.


Venäläismediat: Yksi Venäjän kansalainen pidätetty Airiston suuroperaatiossa iltasanomat 12:00 24.09

Uutistoimisto Ria Novosti kertoo saaneensa vahvistuksen, että yksi Turun saariston kotietsinnöissä pidätetty henkilö on Venäjän kansalainen.


HS: Molemmat Airiston suuroperaatiossa pidätetyt ovat ulkomaalaisia iltasanomat 11:35 24.09

Keskusrikospoliisi on jatkanut Turun saaristossa toimivan yrityksen talousrikostutkinnan selvittämistä.


”Ei ole varaa olla sinisilmäinen” – Mykkänen jakaa Kanervan huolen strategisesti merkittävien alueiden tonttikaupoista MTV 08:52 24.09

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on samaa mieltä puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Ilkka Kanervan (kok.) kanssa siitä, että pitää Turun saaristo on Suomen huoltovarmuuden kannalta merkittävänä alue ja ulkomaalaisten maakauppoja koskevaa lakiesitystä tulisi kiirehtiä.


Turun suuroperaatio kiihdyttää vaatimuksia: ”Strategisia paikkoja ei pidä myydä kenellekään” uusisuomi 08:19 24.09

Kansanedustajat kiirehtivät nyt joukolla edistämään lakia, joka rajoittaisi ulkomaalaisten tontti- ja kiinteistökauppoja Suomessa. Lakipaketti on tarkoitus saada läpi jo tällä hallituskaudella, mutta jotkut toivoisivat valtion kiinteistöpolitiikkaan sitäkin voimakkaampaa muutosta.


Turun operaatio kiihdyttää vaatimuksia tonttikauppojen estämisestä – ”Ei pidä myydä kenellekään” uusisuomi 08:19 24.09

Kansanedustajat kiirehtivät nyt joukolla edistämään lakia, joka rajoittaisi ulkomaalaisten tontti- ja kiinteistökauppoja Suomessa. Lakipaketti on tarkoitus saada läpi jo tällä hallituskaudella, mutta jotkut toivoisivat valtion kiinteistöpolitiikkaan sitäkin voimakkaampaa muutosta.


Pääkirjoitus: Kommandopipomiesten viesti menee perille Venäjälle asti iltasanomat 21:00 23.09

Tavallisissa suomalaisissa Turun saariston jätti-isku voi herättää aluksi jopa pelkoja, mutta tarkemmin ajateltuna se luo sittenkin turvallisuuden tunnetta.


KRP pidätti kaksi jättioperaation yhteydessä – Rikostarkastaja IL:lle: ”Minä en ainakaan pysty näkemään mitään muuta tässä” uusisuomi 19:21 23.09

Keskusrikospoliisi (KRP) kertoo, että Turun saaristossa suoritettuun talousrikostutkintaan liittyen on pidätettynä kaksi henkilöä. 


vakavan allergisen reaktion valtamerellä loukkaantuneena Veikkausliiga Rästit

Uutiset