Vinkki Pitkävetoon: Turussa pelataan isoista panoksista MTV 15:51 17.02

Rauman Lukolla on yllätyssaumat lauantaina Turun Palloseuraa vastaan, laskee MTV3-kanavan Pelisilmä-ohjelman peliasiantuntija Petri Käenmäki.


Saksalaisen heavyn kivijalkayhtye Accept saapuu Suomeen – eivät odota suurta levymyyntiä: ”Internet tappoi musiikkiteollisuuden” iltasanomat 10:28 17.02

Saksaheavyn kivijalka Accept saapuu viikonlopuksi Suomeen. Laulaja Mark Tornillo lupaa faneille Turussa ja Helsingissä reilun parin tunnin show’n.


Turussa harvinaisen röyhkeitä parkkirahavarkaita – saaliina jopa miljoonan euron edestä kolikoita MTV 19:53 14.02

Viime syksynä paljastuneesta Turun pysäköintirahojen kavallus- ja varkaustutkinnasta on uutta tietoa. Illan Rikospaikka-ohjelman mukaan Keskusrikospoliisi epäilee, että parkkimittareista varastettiin vuosina 2007-2017 kaupungille kuuluvia rahoja jopa miljoona euroa. Epäiltyjä poikkeuksellisessa rikosvyyhdissä on yhteensä 10. 


Mestis-kierros: Ketterä jatkamaan voittoputkeaan - pudotuspeliviivalla tungosta jatkoaika.com 10:00 14.02

Ystävänpäivänä on luvassa Mestiksessä täysi kierros, kun pelejä pelataan Espoossa, Kokkolassa, Imatralla, Heinolassa, Rovaniemellä ja Turussa. Kenties kaikkein mielenkiintoisin ottelu nähdään Turussa, kun TUTOn vieraaksi luistelee ailahtevasti viime aikoina pelannut Kiekko-Vantaa.


Poliisi kaipaa vihjeitä: Tummiin pukeutunut mies löi astalolla koiranulkoiluttajaa Turussa MTV 11:46 13.02

Poliisi kaipaa vihjeitä Turussa eilen tapahtuneesta pahoinpitelystä, jossa tummin pukeutunut mies löi jonkinlaisella astalolla koiranulkoiluttajaa.


Tummiin pukeutunut huppumies löi koiranulkoiluttajaa päähän Turussa - poliisi pyytää vihjeitä iltalehti 10:56 13.02

Poliisi pyytää havaintoja Turun keskustassa 12. helmikuuta tapahtuneesta väkivallanteosta. Turussa Rautatieaseman puiston Läntisen Pitkänkadun puoleisella sivustalla tapahtui väkivallanteko maanantaina 12. helmikuuta kello 20.20 aikaan. Tummiin pukeutunut mieshenkilö löi jonkinlaisella astalolla koiraa ulkoiluttamassa ollutta naista. Nainen kaatui lyönnin seurauksena maahan verta vuotaen.


Poliisi pyytää vihjeitä: Kuka iski koiraa ulkoiluttaneen naisen maahan Turussa? iltasanomat 10:40 13.02

Tummiin pukeutunut mies löi astalolla koiraa ulkoiluttanutta naista Turussa.


Meyer Turku sai uuden jättitilauksen - risteilijäkaupan arvoksi arvioitu puoli miljardia iltalehti 20:20 12.02

Laivanrakennus työllistää Turussa jopa 7000 henkeä. Saksalainen TUI Cruises on tilannut uuden Mein Schiff 7 -laivan Meyer Turulta. Laiva valmistuu vuonna 2023. - Olemme erittäin kiitollisia, että TUI Cruises haluaa meidän rakentavan uuden aluksen modernien ja kauniiden Mein Schiff -alusten sarjaan. Toteutuessaan rakentaminen tuo lisää hyvää työtä niin Turun telakalle kuin koko suomalaiseen meriklusteriin. Tähän valmistaudumme rekrytoinneillamme ja investoinneillamme, Meyer Turun toimitusjohtaja Jan Meyer kommentoi tiedotteessa.


Meyer Turku sai uuden jättitilauksen - arvoksi arvioitu puoli miljardia iltalehti 20:20 12.02

Laivanrakennus työllistää Turussa jopa 7000 henkeä. Saksalainen TUI Cruises on tilannut uuden Mein Schiff 7 -laivan Meyer Turulta. Laiva valmistuu vuonna 2023. - Olemme erittäin kiitollisia, että TUI Cruises haluaa meidän rakentavan uuden aluksen modernien ja kauniiden Mein Schiff -alusten sarjaan. Toteutuessaan rakentaminen tuo lisää hyvää työtä niin Turun telakalle kuin koko suomalaiseen meriklusteriin. Tähän valmistaudumme rekrytoinneillamme ja investoinneillamme, Meyer Turun toimitusjohtaja Jan Meyer kommentoi tiedotteessa.


500 miljoonan euron tilaus tulossa Turkuun – taas rakennetaan risteilijä uusisuomi 19:57 12.02

Hurja risteilijöiden rakentamistahti näyttää jatkuvan Turussa, Kauppalehti kertoo.


Yksi sairaalaan asuntopalosta Turussa MTV 19:48 12.02

Turussa on kuljetettu yksi ihminen sairaalaan asunnosta, jossa syttyi tulipalo maanantaina iltapäivällä.


Yksi sairaalaan asuntopalosta Turussa iltasanomat 19:22 12.02

Turussa on kuljetettu yksi ihminen sairaalaan asunnosta, jossa syttyi tulipalo maanantaina iltapäivällä.


Päivän ravivihje: Toto65, Magic Monday 12.2. iltalehti 08:35 12.02

Tämän vuoden alussa alkaneessa uudessa Magic Monday -konseptissa järjestetään maanantaisin Toto65-kohteet limittäin kahden radan kesken. Tänään kilpaillaan Joensuussa ja Turussa. Vihjesysteemin pankiksi valitaan toisen kohteen Yhdysvalloissa syntynyt Oh Godness, joka viimeksi Vermossa kukisti niukasti Blackenedin. Seppo Markkulan ohjastama tamma avaa sähäkästi ja päässee varhain keulapaikalle. Toto65-vihjerivi:


TPS piti pisteet kotonaan vanhan koulukunnan palaverin siivittämänä jatkoaika.com 20:34 10.02

TPS ja Ässät mittelivät tuplaviikonloppunsa jälkimmäisen näytöksen Turussa lauantai-iltana. TPS:n illan voiton arkkitehteinä toimivat kahden maalin Patrik Virta ja maalillaan jämäkästi esiiintynyt Rasmus Tirronen.


Katso tästä SM-liigan lauantain tulokset: Ässät hävisi - silti aavistuksen lähempänä pudotuspelejä iltalehti 19:50 10.02

Jääkiekon SM-liigassa pelattiin lauantaina kuuden ottelun kierros. Taistelu viimeisestä pudotuspelipaikasta kääntyi lauantaina aavistuksen verran Ässille, vaikka porilaiset hävisivätkin Turussa TPS:lle. Myös HPK ja Ilves jäivät tyystin ilman pisteitä, joten joukkueilla on taas yksi peli vähemmän aikaa yrittää kuroa Ässien etumatka kiinni. Ässät on sarjassa kymmenentenä, eli kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. Seitsemän pistettä perässä on HPK, joka on pelannut porilaisia yhden ottelun vähemmän. Ässät on pelannut 53 peliä ja HPK 52.


Mainoskatko ratkaisi yhden maalin pelin Turussa - "Tämä oli tiukka kevään peli" jatkoaika.com 22:22 09.02

Turussa SaPKo katkaisi TUTOn kuuden ottelun voittoputken lukemin 0?1. Tiukassa pelissä pässipaitojen vahva kiekollinen peli tyrehdytti TUTOn hyökkäysvoimaa. Myös tuomaripeli nousi esiin päätöserässä.


Iäkäs mies ajoi valtatielle vievää ramppia väärään suuntaan Turussa - määrättiin ajokieltoon iltalehti 11:51 09.02

Poliisi ei ole toistaiseksi saanut selville, miksi mies oli päätynyt kääntymään vastaantulevien rampille. 83-vuotias mies yritti liittyä Helsingin Valtatielle vastaantulevan kaistan ramppia eilen hieman ennen puoltapäivää Turussa. Skanssin liittymän kohdalla Helsingin Valtatein nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa. Muutama kilometri Skanssin liittymän jälkeen Helsingin Valtatie muuttuu moottoritieksi. Turun poliisin vanhemman konstaapeli Asko Niinivirran mukaan mies oli ajanut rampilla mutkitellen. Vastaan tulleen henkilöauton kuljettaja yritti väistää miehen ohjaamaa autoa, mutta ne törmäsivät silti toisiinsa. Autoihin tuli peltivaurioita, mutta henkilövahingoilta säästyttiin.


Turun puukkoiskun tapahtumat selvillä - näin kaikki tapahtui iltalehti 13:08 07.02

Keskusrikospoliisi on saanut päätökseen esitutkinnan Turussa 18. elokuuta tehdyistä puukotuksista. Rikosta on tutkittu epäiltyinä kahtena terroristisessa tarkoituksessa tehtynä murhana sekä yhdeksänä terroristisessa tarkoituksessa tehtynä murhan yrityksenä. Epäilty, vuonna 1994 syntynyt Marokon kansalainen on kaikissa kuulusteluissaan myöntänyt syyllisyytensä puukotuksiin. Rikosnimikkeet vaihtuivat murhista ja murhan yrityksistä terroristisessa tarkoituksessa tehdyiksi murhiksi ja niiden yrityksiksi puukotuksia seuranneen yön aikana. Poliisi sai haltuunsa teoista epäillyn omaisuutta, muun muassa hänen julkaisemansa manifestin, jonka hän oli kirjoittanut ja videoinut ennen puukotuksia.


Aggressiivinen häirikkö pyrki sisälle ohi ajaviin autoihin Turussa – vahingoitti myös poliisia MTV 18:45 06.02

Ihmisiä häirinnyt mies yritti päästä sisälle ohi ajaviin autoihin Turun keskustassa tiistaina. Yhdestä autosta hän sai varastetuksi puhelimen laturin, poliisi kertoi.


Pelastusarmeija lopettaa ruoka-avun Turussa - Työtön yksinhuoltaja Niina: ”Todella surullista, en tiedä, mitä teen” iltalehti 06:31 06.02

Ruoka-apu ja kahvila ovat vaakalaudalla, koska nykyisten tilojen vuokrasopimus päättyy maaliskuun lopulla. Pelastusarmeijan kahvilan jokainen pöytä on täynnä Nummenmäellä Turussa. Eurolla irtoaa kahvia ja pullaa. Tulijoille jaetaan numerolappu, jolla saa mukaansa myös ruokakassin. Viime vuonna ilmaista ruoka-apua ja lähes ilmaista kahvia sai noin 25 000 ihmistä.


Uutiset