TPS-HPK ottelusarjaraportti: HPK kävi ryöstöretkellä Turussa - TPS sai pelinsä käyntiin vasta päätöskympillä jatkoaika.com 21:36 21.03

HPK kävi ryöväämässä kotiedun toisen erän tehohetkensä avulla Turusta lukemin 2?3. Ottelussa molemmilla joukkueilla oli pitkiä hallintajaksoja, jotka HPK puolusti kärsivällisemmin. Lisäksi HPK käytti omat tilaisuutensa hyökkäyspäässä paremmin ja ansaitsi lopulta voittonsa noin 5100 turkulaiskatsojan edessä.


Pelicans murskasi HIFK:n 6–0! HPK ryösti kotiedun – SM-liigan puolivälierät alkoivat iltasanomat 21:16 21.03

Pelicans möyhensi HIFK:n Lahdessa, HPK haki voiton Turusta.


Pelicans löylyttää HIFK:ta, HPK ryösti kotiedun iltasanomat 21:06 21.03

Pelicans möyhentää HIFK:ta Lahdessa, HPK haki voiton Turusta.


Koululaisia marssii perjantaina ulos Suomessa – osa kouluista kannustaa ilmastolakkoon iltasanomat 07:23 14.03

Perjantaina järjestettävään kansainväliseen ilmastolakkoon osallistuu lukiolaisia ainakin Helsingistä, Turusta ja Tampereelta.


Koululaisia marssimassa ulos myös Suomessa – perjantain ilmastolakko jakaa kouluja iltasanomat 07:02 14.03

Perjantaina järjestettävään kansainväliseen ilmastolakkoon osallistuu lukiolaisia ainakin Helsingistä, Turusta ja Tampereelta.


Nuoret pelaajat ovat Liigan helmiä jatkoaika.com 14:10 11.03

Lauantain HIFK vs TPS pelissä oli käsinkosketeltavan selvää, mikä on Kaapo Kakon merkitys TPS:lle. Ja nyt ei puhuta pelkästään kentällä tapahtuvista asioista. Kun Turusta saapunut fanikatsomo lauloi Kaapo Kakon nimeä, pystyi siitä aistimaan todellista paikallisylpeyttä. Oman kylän pojan nouseminen oman seuran tähdeksi on varmaan jokaisen kannattajan ja samalla myös urheilujohtajan unelma. "Meidän tulee jatkossa pystyä pelaamaan joukkueella missä on minimissään 50% omia kasvatteja", Tobias Salmelainen, HIFK:n urheilujohtaja. Tässä Liiga-podcastjaksossa keskitytäänkin Liigan nuoriin tähtiin ja mitä nousu juniorista aikuisten sarjoihin vaatii. Vieraana jaksossa ovat mm. HIFK:n pelaajakoordinaattori Harri Rindell sekä urheilujohtaja Tobias Salmelainen. Ja jutellampa jaksossa siitäkin millaisia pelaajia Kaapo Kakko ja Anton Lundell olivat junioreina. Kuuntele jakso alla olevasta linkistä.


Haagan kaksoismurhan yrityksestä epäilty karussa jo viikon – nyt Euroopan etsityimpien listalla iltasanomat 14:06 10.03

Haagan puukotuksista etsityn Hayder Al-Hmedawin pako on kestänyt jo viikon. Häntä on etsitty muun muassa Turusta ja eilen hänet lisättiin Euroopan etsityimpien listalle.


Vikkelämpi vei voiton – Lukko haki pisteet Turusta Lauri Korpikosken paluupelissä jatkoaika.com 21:12 06.03

Lukko voitti TPS:n maalein 1 - 4. Kotijoukkue TPS aloitti maalinteon, mutta kevyemmällä jalalla ja selkeämmillä kuvioilla liikkeellä ollut Lukko onnistui pitämään isännät kurissa ensimmäisen erätauon jälkeen. Lauri Korpikosken paluupeli keräsi paljon katsojia, mutta tällä kertaa turkulaisyleisö joutui pettymään.


Uusi livevideo Turusta – toriparkin rakentamista voi seurata läheltä stara 11:20 03.03

Tamperelainen media- ja markkinointialan yritys Flycam Oy tarjoaa turkulaisille reaaliaikaisen


Piste-ennätyksensä rikkonut Pelicansin Jesse Saarinen iloitsi vierasvoitosta: "Pumpattiin tosi kovaa tohon loppuun" jatkoaika.com 22:54 27.02

Pelicans haki keskiviikkoiltana Turusta täyden pistepotin tiivillä vieraspelaamisella. Myös ennätykset paukkuivat Turussa, kun pussinokkien hyökkääjä Jesse Saarinen rikkoi henkilökohtaisen piste-ennätyksensä liigakaukaloissa alustamalla Juhamatti Aaltosen kaksi osumaa.


Suora lähetys Turusta: Nyt puhutaan Suomen rikoshistoriasta ja rikollisen mielestä iltasanomat 14:00 31.01

IS:n yleisötilaisuudessa Turussa 31.1. kerrotaan mielenkiintoista tietoa Suomen rikoshistoriasta. Voit seurata suoraa lähetystä Rikostarinat, joita Suomi ei unohda -tapahtumasta kello 14 alkaen.


Suora lähetys Turusta klo 14: Nyt puhutaan rikoksista, joita Suomi ei unohda iltasanomat 13:41 31.01

IS:n yleisötilaisuudessa Turussa 31.1. kerrotaan mielenkiintoista tietoa Suomen rikoshistoriasta. Voit seurata suoraa lähetystä Rikostarinat, joita Suomi ei unohda -tapahtumasta kello 14 alkaen.


"Hyvä voitto, tähän on hyvä lopettaa tämä vuosi" – TUTO voittoon vuoden viimeisessä Mestis-ottelussaan jatkoaika.com 20:11 29.12

TUTO-valmentaja Miika Elomo oli tyytyväinen voittoon ja koki lopulta voittolaukauskilpailussa ratkenneen pelin olleen hyvä lopetus vuodelle 2018. TUTO johti tasaista peliä kolmannen erän loppupuolelle saakka, mutta Peliitat onnistui vielä tasoittamaan pelin. Täten vieraat saivat viemisiksi yhden pisteen Turusta.


KalPa tainnutti TPS:n toistamiseen - turkulaiset maalin edessä pehmopupuja jatkoaika.com 21:02 07.12

KalPa vei pisteet Kuopioon Turusta, kun TPS kaatui kotonaan lukemin 1?3. KalPa pelasi aktiivista sekä vauhdikasta hyökkäyspeliä, mikä aiheutti ongelmia kotijoukkueelle. Vieraiden kaikki kolme maalia syntyivät vasemman b-pisteen ja maalin välistä.


Uutiset