<


Harvinaiset kotialbumikuvat: Pertti Melasniemi ja Vesa-Matti Loiri ovat olleet ystäviä 54 vuotta: ”Kun Vesku tulee kylään, otan esiin aina palopeiton” iltasanomat 14:12 14.09

–?Sen muistan, että noissa kotibileissä Vesku jaagas Tuula Nymania, ensimmäistä vaimoaan, joka oli kaikkien sen aikaisten nuorten miesten märkä uni. Sain ihailla nuorisoteatterissa läheltä Tuulaa, mutta muuta en saanut, Pertti Melasniemi kertoo kotialbumikuvasta vuodelta 1965.


Elämäkertakirja paljastaa: Vesa-Matti Loirin avioliitto kaatui pettämiseen mtv 00:15 12.09

Vesa-Matti Loirin elämäkertateoksessa Loiri (Otava 2019) kerrotaan avoimesti siitä, kuinka Loirin avioliitto päättyi Tuula Nymanin kanssa.


Big Brotherin ensimmäinen häätöäänestys lähenee - Tarina pelkää putoamista: ”Mä tiiän, että mä oon iso persoona...” iltalehti 00:10 07.09

Sunnuntain häätöäänestykseen on nimetty Tarina, Timo ja Emma. Ensimmäinen Big Brother -talon asukas lähetetään kotimatkalle sunnuntaina. Häätöäänestykseen ovat joutuneet Timo, Emma ja Tarina. Tarina on ottanut häätöäänestyksen jo etukäteen sydämelleen. – Oon semmoinen tyyppi, että päästän irti asioista, kun oon käsitellyt ne, Tarina tilitti perjantaina Tuulalle.


Big Brotherin ensimmäinen viikkotehtävä alkoi – Helmeri ja Tuula salaisessa tehtävässä stara 13:20 03.09

Big Brother Suomi -talon asukkaat kuulivat eilen ensimmäisestä viikkotehtävästään. Asukkaat


54-vuotias Tuula on BB-talon vanhin asukas: ”Tykkään riekkua!” iltalehti 22:05 01.09

Tampereella asuva 54-vuotias Tuula haluaa nähdä, miten selviytyy ventovieraiden ihmisten parissa suljetussa tilassa. Tuula työskentelee lastentarhanopettajana, ja hänen vapaa-aikansa sujuu mökkeillen, marjastaen ja kirpputoreja kierrellen. Tuula on talon seniori, joka pitää itseään voittajana jo nyt kun on ylipäänsä selviytynyt taloon asti.


Tuulasta tuli viikko sitten yhtäkkiä miljonääri – paljastaa nyt, miten elämä muuttui sen jälkeen iltasanomat 08:02 31.08

Kuluneen viikon aikana siilinjärveläinen Tuula on pikkuhiljaa ymmärtänyt, miten valtavasti rahaa hän voitti.


Siilinjärveläinen Tuula istui kotona pöydän ääressä, kun miljoonapuhelu tuli – eläkesuunnitelmat menivät uusiksi: ”Vähän aikaa saa olla niin, ettei ole rahahuolia” iltasanomat 06:30 26.08

Siilinjärveläinen eläkeläisnainen kertoo, että rahaa menee ainakin uuteen autoon, remonttiin ja lähisukulaisille.


Tuuli esti purjehduksen mitalilähdöt – Tenkanen viides esikisoissa yle 12:21 22.08

Tuula Tenkanen oli parhaana suomalaisena viides olympialaisten esikisoissa Japanissa.


Tenkanen ja Tapper kohensivat asemiaan olympiapurjehduksen esikisoissa yle 19:37 20.08

Tuula Tenkanen ja Kaarle Tapper purjehtivat sijalla viisi olympialaisten esikisoissa Japanin Enoshimassa ennen alkukilpailujen kahta viimeistä lähtöä.


Tänään tv:ssä peräti 2 tunnin Maajussille morsian -kimara: Esittelyssä suomalaiset ja ulkomaalaiset sinkut iltalehti 11:03 19.08

Ensin maajussit etsivät sitä oikeaa Suomessa, sitten maan rajojen ulkopuolella. – Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, Minna kommentoi MTV3:n Facebookissa. Mikä Minnasta – ja Virvasta, Tuulasta ja muista – sitten on mielenkiintoista? Se, että vanhasta kunnon Maajussille morsian -sarjasta käynnistyy nyt kansainvälinen versio. Siinä kumppania etsitään Suomen rajojen ulkopuolelta.


Let’s Play Sex -dokumentti tänään tv:ssä: ”Barbien panobileet, klassikko” iltalehti 05:00 19.08

Kotimaisessa lyhytdokumentissa käsitellään seksuaalisen uteliaisuuden heräämistä. Dokumenttisarja Docstop palaa tänään tauon jälkeen ohjelmistoon. Ensimmäiseksi saa vuoron Veera Leinon lyhytdokumentti Let’s Play Sex, jonka aiheena on seksuaalisen uteliaisuuden herääminen ja kiihottuminen. Leino kehottaa jakamaan nolotkin lapsuusmuistot, koska se saattaa olla vapauttavaa. Dokumentissa neuvoa noudattavat muun muassa Miia, Petra, Tuula, Jaakko ja Aleksi. He kertovat, kuinka löytöretket salattiin visusti vanhemmilta.


Matalapaine saapuu Suomen ylle ja tuo mukanaan sateita ja tuulia – kesä jatkuu syksyisestä tuulahduksesta huolimatta yle 20:00 18.08

Sää on silti ajankohtaan nähden lämmin.


Matalapaine saapuu Suomen ylle ja tuo mukanaan sateita ja tuulia – syksyisestä tuulahduksesta huolimatta kesä jatkuu yle 00:00 18.08

Sää on silti ajankohtaan nähden lämmin.


Lulu oli vuoden 1984 jättihitti – tältä iskelmän esittänyt Tuula Amberla, 60, näyttää nyt iltalehti 06:31 16.08

Laulaja Tuula Amberla täyttään pian 60 vuotta. Hän on kolmen lapsen adoptioäiti, joka keikkailee yhä päivätyönsä ohessa. Brita Koivusen ja Laila Kinnusen vanhoihin hitteihinkin verrattu retrojazziskelmä Lulu soi vuonna 1984 yhtäkkiä kaikkialla. Radioissa, autoissa, julkisissa liikennevälineissä, työpaikoilla. Aivan kaikkialla. Kohun keskellä hitin laulanut nuori Tuula Amberla oli ihmeissään. Miten hän, rockmusiikin parissa kasvanut kaupunkilaisnainen, kaiken tämän hälinän keskelle joutui?


Ruotsin kiekkonaiset vetäytyivät Suomen-turnauksesta ikävästä syystä MTV 19:31 15.08

Ruotsin naisten jääkiekkomaajoukkue Damkronorna ei osallistu Suomessa 21.–24. elokuuta pelattavaan harjoitusturnaukseen. Suomen joukkueen general manager Tuula Puputti vahvisti tiedon STT:lle torstaina.


Boikotoivat Ruotsin naiskiekkoilijat jättävät Suomen turnauksen väliin: "Kaikki on peruttu" yle 16:21 15.08

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen general manager Tuula Puputti kertoo, ettei Suomen Jääkiekkoliitto ole vielä saanut virallista vahvistusta asiaan.


Teemu Turunen tähystyksen kautta kohti ensimmäistä kautta HIFK:ssa ? seurakaveri HPK:sta tuo tuulahduksen tuttuutta jatkoaika.com 19:14 09.08

Viime kaudella HPK:n kanssa Suomen mestaruuden voittanut Teemu Turunen pelasi Tampere Cupin avauspäivänä HIFK:n kakkosvitjassa Otto Paajasen vierellä.


Tuula Tenkaselle karvas pettymys - MM-mitali jäi haaveeksi iltalehti 12:53 24.07

Laser radial -luokan MM-kilpailut päättyivät suomalaisittain Tuula Tenkasen kahdeksanteen ja Monika Mikkolan 13:nteen sijaan. Tenkanen oli kiinni mitalissa vielä ennen viimeistä lähtöä, mutta oikukkaisssa olosuhteissa otettu epäonnistunut startti ja väärä reitinvalinta johdattivat hänet vasta 51:ntenä maaliin. Japanin Sakaiminaton edustalla puhaltanut maatuuli haastoi purjehtijat päivittäin tuulenkääntymillään ja paine-eroillaan. - Olen luonnollisesti pettynyt siihen, että purjehdin finaaleissa kaksi huonoa lähtöä, jotka maksoivat minulle sijoja kokonaistilanteessa. Yritän nyt oppia tekemistäni virheistä, Tenkanen kommentoi.


Tuula Tenkanen romahti karusti MM-purjehduksessa – mitali valui käsistä viimeisessä lähdössä iltasanomat 09:56 24.07

Tenkanen oli toisena vielä ennen viimeistä lähtöä.


ennenkään ensimmäisessä rallissaan – Hyystinmäki ei ole kierroksen perusteella KalPa

Hot topics