Mitä Tapparalle oikein tapahtui? Eilisen dynastia on yhtäkkiä vain raikas tuulahdus menneisyydestä! iltasanomat 15:44 10.10

Ilta-Sanomien ja Radio Rockin kiekko-ohjelma Total Hockey Forever pureutuu tuoreessa jaksossaan suurjoukkue Tapparaan, joka taapertaa.


Poikkeuksellinen perustuslakiäänestys eduskunnassa: 6 eri skenaariota uusisuomi 07:32 02.10

Eduskunta äänestänee keskiviikkona kiireellisestä perustuslain muuttamisesta. Poikkeuksellisessa käsittelyssä voi olla kuusi eri mahdollista etenemisvaihtoehtoa, kertoo eduskunnan lainsäädäntöjohtaja Tuula Kulovesi Uudelle Suomelle.


Tuula Amberla paljastaa X-lehdessä miten legendaarinen Lulu-kappale syntyi – parrakkaan miehen ehdotus salakapakassa muutti koko elämän iltasanomat 17:06 28.09

Muistatko legendaarisen Lulu-hitin? Laulaja Tuula Amberla paljastaa miten ”paheellinen” kappale sai alkunsa.


Tuulasta, 54, ja Timosta, 56, tuli pari Napakympissä, reissu sujui hyvin ja he sopivat tapaavansa uudestaan – mitä matkan jälkeen kävi? iltasanomat 22:01 27.09

Tuula ja Timo tapasivat Napakympissä ja nauttivat yhteisestä matkasta Pärnuun. Reissun jälkeen he eivät ole nähneet, vaikka tarkoitus on ollut.


Uusi kampanja haluaa Suomeen lain, joka velvoittaisi yritykset selvittämään ihmisoikeusvaikutuksensa MTV 06:43 24.09

Joukko suomalaisyrityksiä, kansalaisjärjestöjä ja ammattiliittoja vaatii Suomeen ihmisoikeuksia koskevaa yritysvastuulakia.


Suomen ehdokas unionin yleisen tuomioistuimen tuomariksi on varatuomari Tuula Pynnä iltasanomat 15:28 20.09

Valtioneuvosto nimesi torstaina varatuomari Tuula Pynnän Suomen ehdokkaaksi unionin yleisen tuomioistuimen tuomarin tehtävään.


Wilmingtonista paennut suomalaisperhe jännittää myrskyyn jäävän talonsa puolesta – ”Tuntuu pelottavalta” iltasanomat 06:02 14.09

Tuula Teiriän ja Henrik Lehtisen perhe jännittää nyt, koska pääsee muuttamaan hotellista takaisin kotiinsa.


Arttu, Tuula ja Pauli voittavat telkkarissa jäätävän potin – lunastavat yli 20 000 euron palkinnon! mtv 16:30 06.09

Maailmalla hurjasti suosiota niittänyt uutuusohjelma Jahti tarjoaa torstaina 6.9. rutkasti jännitystä, sillä suomalaisjoukkue voittaa kilpailussa huikean potin!


Sää jakaa Suomen rajusti kahtia: Pohjoisessa yöpakkasia – "Etelään saapuu viimeinen helteinen tuulahdus" MTV 07:40 21.08

Sää on tällä viikolla aiempaa epävakaisempaa – toisaalla luvassa on yöpakkasia, toisaalla päästään nauttimaan vielä helteistäkin.


Suora pudotus asfaltille: Ikivanha ovi herättää ihmetystä keskellä Tamperetta – ”Lopputiliovesta kulkeva ei palaa” MTV 15:00 18.08

Tampereen keskustassa sijaitseva Finlaysonin tehdasalue on kuin tuulahdus 1800-luvun Manchesterista. Eikä ihmekään, sillä ikivanha tehdas on tehty lähes suoraan brittiläisen mallin mukaan. Idylliseltä alueelta löytyy todella outo näky, jota useat ohikulkijat ovat vuosien mittaan hämmästelleet.


Varapuhemies: ”Saako ulkoministeri Soini kulkea puhumassa maailmalla mitä huvittaa?” uusisuomi 15:11 11.08

Eduskunnan varapuhemies Tuula Haatainen (sd.) tuomitsee jyrkästi ulkoministeri Timo Soinin (sin.) ulostulot koskien Argentiinan senaatin päätöstä hylätä esitys, joka olisi laillistanut abortin maassa. Haataisen mukaan ulostulot ovat naisvihamielisiä.


Tuula Tenkanen jatkaa kuudentena MM-regatassa – Monika Mikkola nousi selkävaivaisena iltasanomat 23:07 07.08

Tuula Tenkanen ja Monika Mikkola taistelivat sijoituksista purjehduksen MM-kisoissa Tanskassa.


Tuula Tenkanen lähtövoiton myötä kuudenneksi MM-regatassa – Kaarle Tapperilla vaikeampaa iltasanomat 20:47 05.08

Tuula Tenkanen purjehti olympialuokkien MM-regatan päivän toisen Laser radial -lähdön voittoon.


Kommentti: Meghan on toivottu tuulahdus Kaliforniasta – herttuatar on järisyttänyt brittiläistä instituutiota ennennäkemättömällä tavalla iltasanomat 12:40 04.08

Herttuatar Meghan on sohaissut peribrittiläistä instituutiota tavalla, johon kukaan muu ei ole aiemmin pystynyt, kirjoittaa toimittaja Jonna Waddington.


Liiga-lähetysten ensimmäinen naisasiantuntija myöntää: "Tämä on tosi iso juttu" MTV 17:51 01.08

Ensi kaudella Telian liigalähetyksissä nähdään historiallisia tuulahduksia, kun mukana on ensimmäistä kertaa naisasiantuntija. Keskiviikkona Telian liigalähetysten kokoonpanojulkistuksessa mukana oli Saija Tarkki, joka toimii lasikaton murtajana.


Jätehuoltofirman johdon veropetossyytteet kaatuivat - rikosepäily sai alkunsa jätelasista iltalehti 19:15 23.05

Käräjäoikeus katsoi, ettei toimitusjohtajan toimintaan liity tahallisuutta. Päijät-Hämeen käräjäoikeus on hylännyt syytteet törkeästä veropetoksesta Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n toimitusjohtajaa Tuula Honkasta sekä yhtiön talouspäällikköä vastaan. Käräjäoikeus katsoi, ettei toimitusjohtajan toimintaan liity tahallisuutta.


Tuula Saarto on kuollut – vuosisadan ökyhäiden nuoresta morsiamesta tuli kirjailija ja kolmen lapsen yksinhuoltaja iltasanomat 06:15 19.05

Vuosisadan häistä tunnettu morsian ja tuottelias kirjailija Tuula Saarto nukkui pois huhtikuussa.


Meghan Markle valloittaa britit: ”Raikas tuulahdus” iltalehti 19:06 18.05

Perheen skandaalit eivät vaikuta brittien mielipiteisiin prinssi Harryn morsiamesta. Hääturistit koiria myöten odottavat huomista. Lauantaina avioituvan Meghan Marklen perhe on kohauttanut pitkin kevättä. Windsorissa häitä odottavat britit eivät kuitenkaan hetkahda vähästä.


Jäteyrityksen johto käräjillä törkeästä veropetoksesta - syyttäjä: jopa 500 000 euron hyöty iltalehti 20:16 16.05

Hankitusta jätelasista ei ole tehty veroilmoituksia. Asiaan puuttui tulli, jonka mukaan verottomuus ei koske lasijätettä kaatopaikalla tai sen rakenteissa. Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa käsiteltävässä törkeässä veropetosjutussa on vastaajina kaksi kuntien omistaman Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n johtohenkilöä. Syyttäjän mukaan toimitusjohtaja Tuula Honkanen ja jätehuoltoyhtiön talouspäällikkö ovat toimineet siten, että jätehuoltoyhtiöön toimitetusta jätelasista on jätetty maksamasta verot.


asian F1-kisan Ferraria ilkikurisesti piikitteli Ferraria ilkikurisesti

Uutiset