Nainen houkutteli avaamaan oven - isäntä kuristettiin golfmailalla kuoliaaksi iltalehti 11:39 19.06

Tuusulan käräjäoikeudessa on juuri alkanut oikeudenkäynti, jossa syytetään kahta miestä taposta. Mieskaksikkoa syytetään taposta, törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja törkeästä ryöstöstä. Naiselle syyttäjä vaatii rangaistusta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja törkeästä ryöstöstä. Miehet on vangittu, nainen vastaa syytteisiin vapaalta.


Uudellamaalla seikkaillut karhu tallentui Jussin riistakameraan - haki hunajaa mehiläistarhasta ja kömpi junaradan yli iltalehti 21:34 30.05

Eri puolilla Uuttamaata bongattu uroskarhu kuvattiin Tuusulan Nuppulinnassa sunnuntaiaamuna. Tuusulan Nuppulinnassa asuva Jussi Harju oli vielä tukevasti unten mailla varhain sunnutaiaamuna, kun roteva karhu ohitti hänen kotitalonsa vain parinsadan metrin päästä. Ohituksen todistaa Harjun riistakameran kello 4.27 nappaama kuva.


Poliisi: Useita karhuhavaintoja Uudellamaalla - havaintojen perusteella ei täysikasvuinen yksilö iltalehti 10:01 27.05

Itä-Uudenmaan poliisi on saanut useita karhuhavaintoja perjantain ja lauantain aikana. Nurmijärven Klaukkalassa, Valkjärven lounaispuolisessa maastossa tehtiin karhuhavainto eilen illalla noin kello 20 aikaan. Puolen yön jälkeen karhu oli nähty Valkjärven itäpuolella Klaukkalantien tuntumassa. Lauantaiaamuna poliisi sai tietoonsa kaki karhuhavaintoa Tuusulan Vetikosta Hämeentien ja Tapionkiventien suunnalta. Havaintojen perusteella kyseessä ei ole täysikasvuinen karhu.


Tuusulassa erikoinen tuomio – kuollut nainen sai vankeusrangaistuksen: ”Eihän se hyvältä näytä” iltasanomat 08:16 25.05

Tuusulan käräjäoikeus teki harvinaisen virheen. Se tuomitsi kuolleen naisen vankeusrangaistukseen tämän tekemistä rikoksista.


Kuollut nainen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen Tuusulan käräjillä - hovioikeuden piti poistaa tuomio iltalehti 20:43 24.05

Tieto rikosjutun vastaajan kuolemasta ei kiirinyt viikkokausiin käräjäoikeuteen. Nainen ehdittiin tuomita poissaolevana. Käräjätuomari katsoi, että syytetty voidaan tuomita poissalostaan huolimatta. Näin myös tapahtui. Tuomari totesi, että syytetty oli esitutkinnassa tunnustanut teon ja pyytänyt mahdollisimman lyhyttä ajokieltoa.


Uutiset