Isäpuoli kuvasi toistuvasti salaa vähäpukeista teinityttöä – oikeus tuomitsi ehdolliseen vankeuteen MTV 13:01 25.04

Espoossa isäpuoli kuvasi salaa ja toistuvasti puolisonsa teini-ikäistä tytärtä, kun tämä oli lähes alasti.


Kaksi 5-vuotiasta tyttöä katosi päiväkodin pihalta Helsingissä – jos näet soita 112 iltasanomat 15:23 24.04

Kaksi tyttöä lähti Latokartanossa sijaitsevan päiväkodin pihalta tiistaina. Tyttöjen olinpaikkaa ei tiedetty yli tuntiin.


Kaksi 5-vuotiasta tyttöä katosi päiväkodin pihalta – ehtivät olla kateissa yli tunnin iltasanomat 15:23 24.04

Kaksi tyttöä lähti Latokartanossa sijaitsevan päiväkodin pihalta tiistaina. Tyttöjen olinpaikkaa ei tiedetty yli tuntiin.


Kaksi 5-vuotiasta tyttöä katosi päiväkodin pihalta Helsingissä iltasanomat 15:23 24.04

Kaksi tyttöä lähti Latokartanossa sijaitsevan päiväkodin pihalta tiistaina. Tyttöjen olinpaikkaa ei tiedetty yli tuntiin.


Raiskattu tyttö komennettiin hakemaan tavaransa poliisiasemalta Ruotsissa - joukossa myös raiskaajan käyttämä kondomi iltalehti 14:25 24.04

Poliisin takavarikoimien tavaroiden joukossa oli myös kondomi, jota raiskaaja oli käyttänyt. Alaikäisen, raiskatun tytön perhe sai kutsun poliisilta tulla noutamaan tytöltä raiskaustutkinnan yhteydessä takavarikoidut tavarat. Joukossa oli myös raiskaajan väkivallanteossa käyttämä kondomi. Tytön isän mukaan poliisin tytölle osoittama pyyntö oli hyvin muodollisesti kirjoitettu, jossa tyttöä kehotettiin "tule ja hae tavarasi". Muussa tapauksessa tytön pitäisi selittää kirjeellä, miksi ei noudata noutokutsua.


Päiväkodin pihalta kadonneet viisivuotiaat tytöt ovat löytyneet - olivat menneet karkkiostoksille iltalehti 12:20 24.04

Poliisi etsi tiistaiaamupäivänä kahta päiväkodin pihalta akdonnutta viisivuotiasta tyttöä, mutta he löytyivätkin pian. Helsingin poliisi tiedotti Twitterissä tyttöjen löytyneen puoli kahdentoista aikaan. Kauaksi tytöt eivät olleet lähteneet. Juttua muokattu: 12.05: Päivitetty kauttaaltaan


Päiväkodin pihalta kadonneet tytöt löytyivät karkkiostoksilta iltasanomat 11:49 24.04

Kaksi tyttöä katosi tiistaina helsinkiläisen päiväkodin pihalta Latokartanossa.


Kaksi 5-vuotiasta tyttöä katosi päiväkodin pihasta karkkiostoksille Latokartanossa – suuretsinnät MTV 11:43 24.04

Helsingin poliisi etsi aamulla kahta viisivuotiasta tyttöä, jotka olivat kateissa Latokartanon päiväkodilta.


Kaksi 5-vuotiasta tyttöä katosi päiväkodin pihalta Helsingissä iltalehti 11:35 24.04

Poliisi etsii kahta 5-vuotiasta tyttöä, jotka katosivat helsinkiläisen päiväkodin pihalta. Päiväkoti sijaitsee Helsingin Latokartanossa. Tytöt lähtivät tiistaina noin 10.30 aikaan päiväkodin pihalta. Molemmilla on vaaleat hiukset. Toisella tytöistä on päällään musta haalari, toisella on kaksiosainen ulkoiluasu.


Kaksi 5-vuotiasta tyttöä kateissa – lähtivät päiväkodin pihasta Latokartanossa MTV 11:31 24.04

Helsingin poliisi etsii kahta viisivuotiasta tyttöä, jotka ovat kateissa Latokartanon päiväkodilta.


Kuuro ja lähes sokea koiravanhus johti etsijät kadonneen 3-vuotiaan tytön luokse Australiassa iltalehti 17:08 23.04

17-vuotias koira piti tytön lämpimänä yli yön. Video: Isoäiti ja poliisi kertovat Auroran löytymisestä. Kolmevuotias Aurora katosi kotoaan Queenslandissa Australiassa. Perheen 17-vuotias Max-koira seurasi tyttöä. Max on osittain kuuro ja lähes sokea.


Koskettava video: Mummi halaa 15 tuntia kadoksissa ollutta pikkutyttöä – paimenkoira pysyi tytön rinnalla koko yön MTV 15:03 23.04

Viime viikolla kadonnut kolmevuotias australialaistyttö oli 15 tuntia kadoksissa ja nukkui yönsä ulkona. Tytön löytänyt isoäiti kertoo haastattelussa hetkestä, jona perheen painajainen saikin onnellisen lopun.


Pientä koulutyttöä puukotettiin 37 kertaa – Britanniaa jo 25 vuotta piinannut murhamysteeri on viimein ratkeamassa MTV 23:09 22.04

Britanniaa 25 vuotta piinannut murhamysteeri on loultas elviämässä, kun vuonna 1991 väkivaltaisesti kuolleen seitsemänvuotiaan koulutytön epäilty murhaaja on pidätetty. Asiasta uutisoi muun muassa yleisradioyhtiö BBC.


Koulutyttöä puukotettiin 37 kertaa – yksi Ison-Britannian pitkäkestoisimmista murhamysteereistä ratkesi 26 vuoden jälkeen iltasanomat 21:24 21.04

Poliisi sai ratkaisevan vihjeen viime vuonna. DNA-testi paljasti tekijän.


Ahdistelija iski uimahallissa - Altaassa vaaninut mies kopeloi 10-vuotiasta tyttöä iltalehti 05:22 19.04

Altaassa ollut mies kävi käsiksi tytön haaroihin heti, kun tämä astui altaaseen. Lapsi sai kuitenkin riuhtaistua itsensä irti miehen otteesta. Ahdistelutapaus sattui Espoon Leppävaaran uimahallissa, kun 10-vuotias tyttö oli astumassa altaaseen. Tyttö oli hallissa naapurin lasten ja näiden äidin kanssa. Tyttö oli jo ehtinyt toisen perässä portailta veteen, kun lähistöllä ollut mies lähti tulemaan häntä kohti. Tytön kohdalla mies työnsi kätensä tämän jalkoväliin ja alkoi kopeloida lasta.


- rekat riensivät 213 pisteen aggressiivisen cowboy taltutti Hämmentynyt vanhus Harjavallan öljyvahingon kiinni näpistyksestä laivanvarustamon rakentama 315-metrinen laivavarustamon rakentama lopetettiin välittömästi lykkääntyy vapun yli Mustasukkainen mies nuoret ovat Olympiavoittaja kuvaili hirviölääkärin rappukäytävästä Lohjalla Sekarotuinen selvää, että homma sivistysvaltio” suomalaiset eivät - useampaa surmaajan Yrittäjä-isä

Uutiset