Cardi B synnytti tytön – sai isänsä nimen stara 16:40 15.07

Räppäripariskunta Cardi B ja Offset ovat saaneet tyttövauvan. Lapsi sai


Viihdelehti Stara.fi stara 16:40 15.07

Räppäripariskunta Cardi B ja Offset ovat saaneet tyttövauvan. Lapsi sai


54-vuotias Brigitte Nielsen synnytti tytön – vanhin lapsi jo 34-vuotias stara 19:20 25.06

Tanskalainen takavuosien seksisymboli ja näyttelijätär Brigitte Nielesen on synnyttänyt tyttövauvan.


Seksirikoksista tuomittu isä kidnappasi seitsemän kuukauden ikäisen tyttövauvan huoltoasemalla – laajat etsinnät Yhdysvalloissa käynnissä MTV 19:12 04.06

Yhdysvalloissa on käynnissä laajat etsinnät seitsemän kuukauden ikäisen tyttövauvan löytämiseksi. Vauvan epäillään joutuneen isänsä sieppaamaksi. Huolestuttavinta asiassa on se, että isä on tuomittu seksirikollinen.


Happoiskun uhrista tuli äiti Saksassa - Vanessa, 29, antaa toivoa muille uhreille elämän jatkumisesta iltalehti 21:44 28.05

Ex-poikaystävänsä hyökkäyksen uhriksi joutunut Vanessa Münstermann synnytti tyttövauvan. Saksalainen Vanessa Münstermann, 29, joutui entisen poikaystävänsä tekemän happoiskun uhriksi helmikuussa 2016. Daniel F. -niminen mies heitti syövyttävää rikkihappoa hänen kasvoilleen. Münstermannin kasvojen vasen puoli tuhoutui pahoin. Hän myös menetti toisen silmänsä ja korvansa. Hyökkäyksestä lähtien Münstermann on pyrkinyt tukemaan muita happoiskun kokeneita ja luomaan heihin rohkeutta. Kosmetologina työskentelevä nainen ei ole piilotellut kasvojaan. Viime vuonna hän perusti yhdistyksen, jonka kautta hän pyrkii auttamaan muita saman kohtalon kokeneita.


Brasilialaissaarelle syntyi ensimmäinen vauva 12 vuoteen - synnytykset kielletty iltalehti 11:22 21.05

Tyttövauva syntyi Fernando de Noronhan saarelle yllätyksenä kaikille, myös vanhemmille. Pienen pienellä Fernando de Noronhan saarella synnytykset on kielletty lailla, koska saarella ei ole lainkaan synnytysosastoa sairaalassa. Lauantaina saarella kuitenkin syntyi vauva - ensi kertaa 12 vuoteen. - Äidin, joka ei halua nimeään julkisuuteen, synnytys alkoi kotona, saaren hallinto totesi lausunnossaan O Globo -lehden mukaan.


Antti Lindtmanin, 35, ja Kaija-vaimon, 54, unohtumaton äitienpäivä - ”Tämä kerta oli erityinen” iltalehti 20:11 13.05

SDP:n kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Lindtmanin perheessä on tänään vietetty ensimmäistä äitienpäivää, johon kuuluu oma lapsi. Lindtman sai marraskuussa tyttövauvan vaimonsa Kaija Storbomin kanssa. Poliitikko kirjoitti sunnuntaina äitienpäiväaiheisen päivityksen viestipalvelu Twitteriin. - Meidän perheessä on vietetty äitienpäivää joka vuosi, mutta tämä kerta oli erityinen, eikä varmasti koskaan unohdu. Hyvää äitienpäivää kaikille, Lindtman kirjoittaa.


Pettämisestä narahtanut tuore isä Tristan Thompson tyttövauvastaan: ”Hän syö, nukkuu ja kakkii” iltalehti 13:12 12.05

Tristan Thompson on vihdoin avannut sanaisen arkkunsa. Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian, 33, ja NBA-pelaaja Tristan Thompson, 27, saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa, True-tyttären, huhtikuussa. Lapsen syntymän aikoihin pari eli traagisia hetkiä, sillä Thompson jäi kiinni pettämisestä. Tuoreiden vanhempien välit olivat ymmärrettävästi viileät. Viime viikolla Thompson ja Kardashian nähtiin kuitenkin yhdessä syömässä Clevelandissa.


Jere Karalahden perhe kasvaa kesällä tyttövauvalla: "Elän tällä hetkellä huikeita aikoja" mtv 22:17 10.05

Entinen jääkiekkoilijatähti Jere Karalahti puhui Maria Veitolan haastattelussa muun muassa perheensä kotitöiden jakautumisesta.


Khloe Kardashian paljasti tyttövauvansa nimen: True! iltalehti 22:36 16.04

Viime viikolla syntynyt tyttö on Khloen esikoislapsi. Torstaina 12. huhtikuuta esikoisensa synnyttänyt tosi-tv-tähti Khloe Kardashian paljasti vauvan nimen maanantai-iltana Instagramissa. Tyttö on nimeltään True.


Sarjapettäjän Instagramissa alkoi myrsky – 27-vuotiaalle koripalloilijalle kylmää kyytiä raskaana olleen Khloé Kardashianin pettämisestä iltasanomat 13:53 15.04

Koripalloilija Tristan Thompsonin tuorein Instagram-kuva on kerännyt lähes 300 000 kommenttia. Suurin osa niistä koskee sitä, että hän petti naisystäväänsä Khloé Kardashiania useiden naisten kanssa, kun Khloé odotti parin tyttövauvaa.


Khloe Kardashianin pettäjämies on ”äärimmäisen katuvainen” iltalehti 22:10 12.04

Tuore isä Tristan Thompson katuu pettämistään. Khloe Kardashian ja Tristan Thompson tulivat tänään vanhemmiksi, kun Khloe synnytti tyttövauvan. Pariskunnan tämä viikko on kaksijakoinen. Tristan jäi kiinni pettämisestä, kun Daily Mail julkaisi hänestä kuvia, jossa mies suutelee vierasta naista ja livahti toisen naisen kanssa hotelliin Khloen ollessa raskaana.


Khloe Kardashian synnytti tytön! Pettäjämies-Tristan mukana sairaalassa iltalehti 19:55 12.04

Khloe Kardashian on saanut tyttövauvan, TMZ-lehti kertoo. Khloe Kardashian on synnyttänyt tyttövauvan aikaisin torstaiaamuna Clevelandin ulkopuolella olevassa sairaalassa TMZ:n mukaan Khloen puoliso Tristan Thompson oli mukana sairaalassa, samoin kuin Kardashienin klaaniin kuuluneet Kourtney, Kim, Kris ja Khloen paras ystävä Malika.


Äiti tuomittiin pikkuvauvan toistuvista pahoinpitelyistä - sama nainen rääkkäsi myös kissaansa iltalehti 00:05 05.04

Turun hovioikeus lievensi Pirkanmaan käräjäoikeuden määräämää rangaistusta ja alensi korvauksia. Kuukauden, parin ikäiseen tyttövauvaan kohdistuneita tekoja oli kolme. Vauva sai verestäviä kynnenjälkiä ja mustelmia reiteensä, mustelman vasempaan poskipäähän ja mustelman sekä raapaisujäljet sääreen.


Äiti synnytti kesken automatkan New Yorkissa - poliisi riensi apuun iltalehti 21:54 02.04

Synnytys kesti vain viisi minuuttia. New Yorkin poliisi sai aprillipäivänä varsin poikkeuksellisen tehtävän, kun hätänumeroon soitti mies, jonka vaimo oli juuri synnyttämässä. Pariskunta oli autossa matkalla sairaalaan, mutta joutui pysähtymään kesken matkan, sillä vauva puski maailmaan. Kun poliisi saapui paikalle, synnytys oli jo käynnissä. Viiden minuutin päästä tyttövauva syntyi. Perhe pääsi pian synnytyksen jälkeen sairaalaan, ja kaikki voivat töllä hetkellä hyvin.


Seura: Sofie-vauvan Antti Lidtmanin kanssa saanut Kaija Storbom, 54, toivoo ikääntyvänsä virkusti: ”Ehdin nähdä paljon, toivottavasti Sofien lapsosetkin” iltalehti 10:56 28.03

Kansanedustaja Antti Lindtman, 35, ja Kaija Storbom kertovat kymmenen vuoden odotuksen päättymisestä ja auvoisesta vauva-arjestaan Seurassa. Kaija Storbom ja Antti Lindtman yrittivät saada lasta pitkään. Apuna olivat hedelmöityshoidot. Takana oli myös kipeä menetys, kun Storbomin vauva kuoli kohtuun. Kuitenkin keväällä 2017 Storbom tuli raskaaksi ja terve tyttövauva syntyi marraskuussa. Storbomilla on myös 20-vuotias Mandi-tytär edellisestä liitostaan. Tuoreessa -lehdessä pienen Sofie-tytön vanhemmat kertovat auvoisesta vauva-arjestaan. Lindtman kertoo synnytyksen olleen kokemus, jonka muisto herkistää edelleen.


Nanna Karalahti on raskaana – tyttövauva syntyy kesällä! iltasanomat 21:05 26.03

Nanna ja Jere Karalahdella on entuudestaan yksi yhteinen lapsi, toukokuussa 2 vuotta täyttävä Jax-poika.


maajoukkuehiihtäjän melkein kuin Simo Valakaria yllätys ”Sielu kun

Uutiset