Huippupyöräilijä kärysi dopingista iltasanomat 23:33 27.06

Portugalilaispyöräilijä Andre Cardoson dopingnäytteestä on löytynyt urheilussa kiellettyä epo-hormonia.


Rakennusliikkeelle ja työnjohtajille sakkoa lapsen loukkaantumisesta hs 23:17 27.06


Winnipegin uusi suomalaislupaus haluaa olla kuin Malkin - "En tunne paineita" iltalehti 22:53 27.06

Winnipeg Jetsin ykkösvaraus viime viikonlopun draftissa oli Kristian Vesalainen. Suomalainen ei tiennyt paljoa Jetsistä etukäteen, mutta vakuuttaa olevansa tyytyväinen päästessään kanadalaisorganisaatioon. - Tiedän, että he ovat tehneet hyvää työtä nuorten pelaajien kanssa. Olen kuullut, että kyseessä on hyvä organisaatio, Vesalainen kertoo Winnipeg Sunin haastattelussa.


Jälleen hirmuheitto – Puolan moukarikuningas paransi kauden kärkitulosta iltasanomat 22:43 27.06

Puolan Pawel Fajdek paransi Turussa moukaroimaansa kauden kärkitulosta.


Suojeltu hirsitalo roihusi Tuusulassa – ”Se meni ihan kivijalkaan” iltasanomat 22:36 27.06

Palomestarin mukaan kaksikerroksisen hirsirakennuksen tuhonnut tulipalo vaikuttaa tahallaan sytytetyltä.


Mahdollinen ammuskelu Alabaman sotilastukikohdassa - toiminta palannut normaaliksi iltalehti 22:25 27.06

Alabamalaisesta armeijatukikohdasta on raportoitu mahdollinen ammuskelu tiistaina. Tukikohta on suljettiin noin kolmeksi tunniksi,. Sulun aikana yritettiin selvittää, jos ammuskelija olisi ollut jossakin tukikohdan rakennuksista. Viranomaiset selvittävät edelleen tilannetta. Tukikohdan Twitter-tili kertoi mahdollisesta hyökkäyksestä. Tviitissä kehotettiin juoksemaan, piiloutumaan ja taistelemaan.


Ikonen laukaisi KPL:n paineet iltalehti 22:24 27.06

Kaakonkulman nousijaseura Imatran Pallo-Veikot pystyi ahdistamaan Kouvolan Pallonlyöjiä kolme ja puoli vuoroparia. Kaikki Superpesiksen kauden kotiottelunsa ilman jaksotappiota voittanut KPL luovi kuitenkin voittoon 2-0 (5-4, 6-1). - Avausjakson lopussa näkyi, että voittoja on tullut. Jossain vaiheessa lyönnit vain lähtevät sujumaan, kiteytti "Koplan" pelinjohtaja Eero Pitkänen.


Huippuhetket: IFK Mariehamn teki seurahistoriaa tyrmäämällä Interin – Rezgar Amani osui viimein iltasanomat 22:20 27.06

Inter jäi vaille mahdollisuuksia Veikkausliigan hallitsevan mestarin käsittelyssä.


Huippuhetket: HIFK:n pelaaja sai punaisen kortin puoliajalla – Muurinen kävi kuumana Lahden maalista iltasanomat 22:16 27.06

FC Lahti otti selvän voiton HIFK:sta ottelussa, jossa nähtiin hyvin erikoinen tilanne.


Kymen Sanomat: Muukalaislegioonassa yli 28 vuotta palvellut Kyösti Pietiläinen on kuollut iltalehti 22:07 27.06

Ranskan muukalaislegioonassa lähes 30 vuotta palvellut Kyösti Pietiläinen on kuollut, kirjoittaa Kymen Sanomat. Pietiläinen kuoli sunnuntaina äkilliseen sairauskohtaukseen. Pietiläinen oli kuollessaan 71-vuotias. Pietiläinen muistetaan pisimpään Ranskan muukalaislegioonassa palvenneena suomalaisena.


Republikaanit lykkäävät äänestystä terveydenhuoltolaista – taustalla erimielisyydet puolueen sisällä iltasanomat 22:02 27.06

Yhdysvaltain senaatti äänestää terveydenhuoltouudistuksesta vasta heinäkuussa.


Antti Muurinen tulistui Lahti-pelurin härskistä maalista: "En ole urallani nähnyt mitään vastaavaa" iltalehti 22:02 27.06

FC Lahti ja Helsingin IFK eivät jättäneet ainuttakaan katsojaa kylmäksi miesten jalkapalloliigan kamppailussa tiistaina. Mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen tulostaululla komeilivat lahtelaisten voittonumerot 4-1 (2-1). Ottelun puhutuimmat tilanteet olivat kotijoukkueen Santeri Hostikan 2-0-maali sekä Jani Bäckmanin saama ulosajo ensimmäisen puoliajan jälkeen. Bäckman sortui pukukoppikäytävän edustalla epäurheilijamaiseen käytökseen. Kohteena oli juuri Hostikka.


PS-leiristä irtaantunut Veera Ruoho pitää paluutaan pyytäneiden perussuomalaisten nimet omana tietonaan iltalehti 21:58 27.06

Puolueen puheenjohtajan Jussi Halla-ahon Facebook-seinällä on tänään käyty monipolvista keskustelua kansanedustaja Veera Ruohon takaisin pyytämisestä. Ruohoa on vaadittu paljastamaan, kuka häntä on houkutellut takaisin. Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä irtaantunut Veera Ruoho kertoi tänään Ilta-Sanomille, että puolueesta loikanneita on houkuteltu takaisin monin tavoin - jopa eduskuntaryhmän puheenjohtajuutta lupaamalla. Puheenjohtaja Jussi Halla-aho kiistää väitteet takaisinhoukuttelusta. Halla-aho totesi Iltalehdelle käyneensä keskustelua PS:n eduskuntaryhmän kanssa, eikä kenellekään hänen mukaansa ollut tietoa Ruohon kanssa käydyistä keskusteluista.


USA:n kongressi lykkäsi taas päätöstä terveydenhoitolaista hs 21:45 27.06


Hätäjarrusta kiskaisu suisti metron raiteilta New Yorkissa iltasanomat 21:25 27.06

Manhattanilla tapahtuneessa onnettomuudessa on loukkaantunut ainakin 34 ihmistä.


Fifa julkisti kohuraportin Qatarin MM-hausta kokonaisuudessaan – virkamies kiitteli sadoista tuhansista dollareista hs 21:23 27.06


Tältä näyttää sukupuolineutraali wc-merkki: "Huomioitu itsensä sukupuolettomiksi kokevat" iltalehti 21:22 27.06

Kulttuuria kaikille -palvelu on julkaissut sukupuolineutraalin wc-merkin. - Tätä symbolia voi käyttää esimerkiksi sukupuolineutraalin wc:n tai pukuhuoneen merkitsemiseen. Symbolin rinnalla voi käyttää esimerkiksi wc-tekstiä, Kultturia kaikille -palvelu kirjoittaa symbolipalvelussaan. Pekka Piipon suunnittelema merkki suunniteltiin alun perin Taiteen edistämiskeskuksen tiloihin. Lähtökohtana symbolille oli se, että sen tulisi palvella kaikkia.


Antti Niemelle näytettiin tylysti ovea Dallasissa - miljoonakorvaukset luvassa iltalehti 21:05 27.06

Antti Niemeä ei nähdä enää ensi kaudella Dallas Starsin riveissä, vaikka suomalaisvahdin sopimusta oli vielä vuosi jäljellä. Stars on nimittäin ostanut ulos Stanley Cup -voittajan 4,5 miljoonan dollarin sopimuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Niemi on vapaa agentti, mutta Dallas joutuu silti maksamaan hänelle kolme miljoonaa dollaria ensi kaudesta.


Syyria saattaa valmistella kemiallista hyökkäystä - Yhdysvallat ja Ranska mahdollisesti vastatoimiin iltalehti 20:51 27.06

Yhdysvallat ja Ranska voivat ryhtyä yhdessä vastatoimiin, jos Syyriassa tehdään kemiallinen isku. Ranskan presidentinkanslian mukaan presidentit Emmanuel Macron ja Donald Trump keskustelivat puhelimitse tiistaina. Valkoinen talo uskoo, että Syyrian hallinto saattaa valmistella kemiallista hyökkäystä. Tiedon kerrottiin perustuvan havaintoihin Shayratin lentokentältä, josta Syyrian epäillään tehneen kemiallisen hyökkäyksen huhtikuussa. Valkoinen talo varoitti, että hinta kemiallisesta hyökkäyksestä olisi kova. Venäjä ilmaisi Yhdysvalloille vastalauseensa.


Ainakin 15 kuollut janoon Saharan autiomaassa - kymmeniä kadonnut matkalla Eurooppaan iltalehti 20:50 27.06

Yli 50 siirtolaisen pelätään kuolleen Saharan autiomaassa tiistaina, kun kuljettajat hylkäsivät heidät, kertovat avustustyöntekijät ja paikalliset viranomaiset. Kolmen avopakettiauton saattue kuljetti yli 70 siirtolaista Saharan autiomaan läpi kohti Libyaa, kun kuljettajat hylkäsivät heidät, kertoo Reuters. Reitti on tavanomainen länsiafrikkalaisille, jotka yrittävät päästä Eurooppaan. Kaksikymmentäkolme siirtolaista selvisi, koska he kävelivät läheiseen kaupunkiin etsimään apua, kansainvälinen siirtolaisuusjärjestö IOM kertoo tiedotteessaan. Selviytyneet ovat kotoisin Nigeriasta, Gambiasta, Norsunluurannikolta ja Senegalista. Viranomaiset eivät tiedä kadonneiden kansalaisuuksia. Kadonneita yritettiin löytää autiomaasta tuloksetta. Ainakin 15 on kuollut janoon.


Uutiset