Valtakunnansovittelija Helle: Rahoitusalan työriitaan sovintoehdotus MTV 14:13 22.03

Rahoitusalan työriitaan on jätetty sovintoehdotus, kertoo valtakunnansovittelija Minna Helle.


Aku Louhimies vastaa väitteisiin seksiuteluista: ”Muistikuvani tapahtumista hyvin erilainen” iltalehti 14:08 22.03

Ohjaaja Aku Louhimies ei allekirjoita Minna Haapkylän kertomaa siitä, että Louhimies olisi kysellyt näyttelijältä yksityiskohtaisesti seksikokemuksista. Näyttelijä Minna Haapkylä kertoi keskiviikkona IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa pitäneensä sopimattomina ohjaaja Aku Louhimiehen kysymyksiä Kuutamolla -elokuvan kuvauksissa. - Mun mielestä ne asiat, joita Aku kyseli, olivat täysin tarpeettomia meidän yhteistyön kannalta. Hän kyseli aika tarkasti mun koko seksuaalihistoriasta, hän halusi tietää hyvin tarkasti mun ensimmäisistä poikaystävistä, mitä kaikkea he ovat tehneet, mikä tuntui hyvältä, kuinka hyvältä, millä tavalla hyvältä, mihin kaikkialle mua on koskettu, millä asioilla, esineillä, millä tavalla muhun on tunkeuduttu, Haapkylä kertoi erikoistoimittaja Susanne Päivärinnalle.


Keskustan puoluekokousaloitteet: Linnunpöntöistä lisää verovähennystä, Väyrynen ulos, bordellit laillistettava... iltalehti 11:51 22.03

Keskustan puoluekokoukselle saapui 302 aloitetta. Keskustaväen mitta kunniapuheenjohtaja Paavo Väyryseen alkaa olla täynnä, ilmenee keskustan puoluekokoukselle tehdyistä aloitteista. Keskustan monet piiri- ja kunnallisjärjestöt sekä paikallisyhdistykset esittävät, että keskustan jäsen ei voi olla toisen puolueen jäsen ja että Väyryseltä tulisi ottaa kunniapuheenjohtajan titteli pois. - Keskustan jäsen ei voi olla samanaikaisesti sekä keskustan että jonkun toisen puolueen jäsen, vaaditaan esimerkiksi keskustan Keski-Suomen piirin aloitteessa.


Sarkozy kiistää todistusaineiston olemassaolon korruptiojutussa iltasanomat 10:36 22.03

Sarkozya kuulusteltiin tiistaina.


Washington Post: Kongressin neuvottelijat sopuun menoista USA:ssa –? hallinnon sulkeminen saatetaan välttää iltasanomat 05:34 22.03

Meksikon muurin rakennustöihin suunnattaisiin 1,6 miljardia dollaria.


Mestarit nöyrtyivät Heinolan betoninäyttämöllä jatkoaika.com 23:44 21.03

Suomi-sarjan mestaruuden voittanut JHT on ollut Mestis-karsinnoissa vaikeuksissa Heinolan Peliittoja vastaan. Heinolalaiset karkasivat ottelusarjassa jo 3–0 johtoon ottamalla betonihallissaan 4–1 (3–1, 0–0, 1–0) kotivoiton.


Hermes selvisi Kooveen vanhojen kettujen metkuista ? Kotivoitto irtosi 50 laukauksella jatkoaika.com 21:55 21.03

Kokkolassa Hermes ja Koovee ottivat kolmannen kerran yhteen Mestiksen karsintaottelusarjassa. Kooveen Tomi Ristelin hurjat 46 torjuntaa eivät auttaneet, vaan tasaisen väännön voittajaksi selviytyi kotijoukkue Hermes lukemin 4?2.


Tappara-KalPa, ottelusarjaraportti: Hakametsän jäällä vietettiin avoimien ovien päivää jatkoaika.com 21:36 21.03

Tapparan ja KalPan välisessä ensimmäisessä puolivälieräottelussa nähtiin niin maaleja, vauhtia sekä pientä nahistelua. Kotijoukkue heräsi isännän lailla talviuniltaan toisessa erässä ja kampesi lopulta 3-2-voittoon ottaen ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan.


Tappara-KalPa, ottelusarjaraportti: Hakametsän jäällä vietettiin avoimien ovien - päivää jatkoaika.com 21:36 21.03

Tapparan ja KalPan välisessä ensimmäisessä puolivälieräottelussa nähtiin niin maaleja, vauhtia sekä pientä nahistelua. Kotijoukkue heräsi isännän lailla talviuniltaan toisessa erässä ja kampesi lopulta 3-2 voittoon, ottaen ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan.


JYP-HIFK, ottelusarjaraportti: HIFK:lle voitto Jyväskylästä - Lankinen ja ruotsalaishyökkääjät voiton takuumiehinä jatkoaika.com 21:24 21.03

Keskiviikko iltana JYP ja HIFK pelasivat ensimmäisen ottelunsa joukkueiden keskinäisestä pudotuspelisarjasta. Alun varovaisuuden jälkeen ottelu hieman muuttui avoimemmaksi. HIFK oli lopulta terävämpi maalipaikoissa ja otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan.


Sytytyslanka sammui, vielä ei räjähtänyt: HIFK ryösti kotiedun Jyväskylässä iltalehti 21:13 21.03

HIFK ryösti JYPiltä kotiedun nappaamalla 2-1 -voiton kliinisen esityksen päätteeksi. Loppuratkaisun ampui reilu neljä minuuttia ennen loppua HIFK:n kultakypärä Erik Thorell. Hän jäi JYP-puolustajilta täysin vapaaksi maalin kulmalle. Odotukset JYPin ja HIFK:n ottelusarjaan olivat huipussaan, mutta vielä ennakkoarviot eivät täyttyneet, vaan nähtiinkin hyvin kliinistä, tarkkaa ja jopa varovaista pelaamista.


Terrori-iskujen kohonnut uhka otetaan tosissaan myös Lapissa - laskettelukeskukset potentiaalinen kohde iltalehti 21:01 21.03

Pelastusalan terrorismiin varautumisesta puhuttiin palopäällystöpäivillä Lahdessa keskiviikkona. Lapin pelastuslaitos varautuu mahdollisesti laskettelukeskuksia uhkaaviin terrori-iskuihin. - Täytyy olla silmät ja korvat auki mitä valtakunnallisesti ja maailmalla tapahtuu, sanoo palotarkastaja Kari Kuosmanen Lapin pelastuslaitokselta.


Ylioppilaskoe on vienyt Iidan, 18, jo kaksi kertaa sairaalaan – lautakunta ei suostu erikoisjärjestelyihin iltasanomat 21:00 21.03

Savonlinnan taidelukion rehtori aikoo kannella migreeniä sairastavan abiturientin kohtelusta eduskunnan oikeusasiamiehelle.


Kommentti: Pohjois-Korea on pysynyt pystyssä USA:n uhkakuvan oikeuttamalla äärimmäisellä väkivaltakoneistolla – luopuisiko se siitä? MTV 19:35 21.03

Helsingissä Pohjois-Korean ulkoministeriön korkean edustajan johtaman ryhmän, etelä-korealaisten ja yhdysvaltalaisten tapaaminen päättyi mitäänsanomattomaan julkilausumaan. Neuvotteluista huolimatta Pohjois-Korealle on edelleen tärkeintä järjestelmänsä säilyttäminen, kirjoittaa MTV Uutisten ulkomaantoimittaja Kalle-Ville Lahtinen.


Hovioikeus hylkäsi Aarnion vaatimuksen päästä vapaaksi: ”Vankilassaolo ei ole Aarniolle kohtuutonta” iltalehti 19:11 21.03

Rankoista rikoksista tuomittu Jari Aarnio pysyy tutkintavankeudessa. Helsingin hovioikeus hylkäsi keskiviikkona Aarnion vaatimuksen päästä vastaamaan vapaalta. Jari Aarnio perusteli vaatimustaan sillä, että pitkä tutkintavankeusaika mitätöi hänen tosiasiallisen oikeutensa hakea muutosta tuomioon. Tutkintavankina hänellä on rajoitetummat oikeudet kuin vankeusvangeilla. Toisin kuin vankeusvangeilta häneltä on nyt estetty pääsy muun muassa siviilitöihin, opiskelemaan ja lomille. Aarnio piti tähän mennessä kertynyttä yli kolmen vuoden "kovennettua" istumista kohtuuttomana.


Pasi Arvosen valmennusaika Kiekko-Vantaassa päättyy - "Joukkueella on kasassa valmis runko" jatkoaika.com 15:43 21.03

Valmentaja Pasi Arvosen valmennusaika Kiekko-Vantaan peräsimessä päättyy, eikä jatku ensi kaudella. Sellaiset teesit, kuten nopea peli ja kova fyysisyys tulivat tutuiksi Tikkurilassa. Arvosen mukaan Kiekko-Vantaalla on kasassa hyvä runko, jolle rakentaa.


Ateneumin johtajalle huippupesti ulkomailta – siirtyy Ruotsin kansallismuseon ylijohtajaksi MTV 15:27 21.03

Ateneumin museonjohtaja Susanna Pettersson siirtyy Ruotsin Nationalmuseumin ylijohtajaksi, Kansallisgalleria tiedottaa.


Alaston urheilutähti pidätettiin USA:ssa: käytävä veressä - TMZ: veli esti hyppäämästä 30. kerroksesta iltalehti 13:47 21.03

Zay Jones pidätettiin Los Angelesissa maanantai-iltana. NFL-joukkue Buffalo Billsin pelaajasta leviää video, joka edelsi pidätystilannetta. Videon alussa NFL:ssä myös pelaava Cayleb Jones yrittää pidätellä alastonta veljeään kattohuoneiston porraskäytävällä.


Ei kestänyt vapautta edes kuukautta - 38 vuotta istunut murhaaja halusi ja pääsi takaisin telkien taa USA:ssa iltalehti 13:46 21.03

Paul H. Borroni on ollut vangittuna 38 vuotta viimeisten 39 vuoden aikana eli suurimman osan aikuiselämästään. 57-vuotias Borroni pääsi vapaaksi helmikuussa istuttuaan 35 vankeustuomion vuonna 1978 tekemästään murhasta St. Louisissa. Tuolloin 17-vuotias Borroni puukotti kuoliaaksi samanikäisen Diane Kramerin, koska tyttö ei lähtenyt treffeille hänen kanssaan. Borroni on viettänyt suurimman osan elämästään telkien takana, yhteensä 38 vuotta. Ei siis ole ihme, että Borroni ei kestänyt helmikuussa koittanutta vapauttaan kuin 26 päivän ajan. Borroni teki tarkoituksella "ryöstön" päästäkseen takaisin vankilaan.


IL seuraa livenä: Madsen kiisti harrastaneensa ruumiin kanssa seksiä iltalehti 12:32 21.03

Ääneen pääsevät sekä Madsen että uudet avaintodistajat. Video: Tämän tiedämme Madsenin tapauksesta. Klo 12.34 Madsenin puolustusasianajaja sanoo, että Wallin kuolinsyy ei ole selvillä. Syyttäjä myöntää tämän, mutta sanoo, että yksi mahdollisuus on se, että Wallin kurkku leikattiin auki.


Uutiset