Mika Häkkinen Kimi Räikkösen Sauber-siirrosta: "Osoittaa kaksi asiaa" MTV 18:12 20.09

F1-varikolta kuultiin iso uutinen viime viikolla, kun Kimi Räikkösen Sauber-siirto tuli julki. Suomalaisen ex-F1-kuskin Mika Häkkisen mielestä Räikkösen jatko oli hyvä uutinen F1-sarjalle.


Mika Häkkinen kommentoi Kimi Räikkösen Sauber-siirtoa: "Osoittaa kaksi asiaa" MTV 18:12 20.09

F1-varikolta kuultiin iso uutinen viime viikolla, kun Kimi Räikkösen Sauber-siirto tuli julki. Suomalaisen ex-F1-kuskin Mika Häkkisen mielestä Räikkösen jatko oli hyvä uutinen F1-sarjalle.


F1:stä ulos potkaistu kuski ihmettelee Räikkösen sopimusta – tyrmää Kimin mahdollisuudet: ”Ei mitään toivoa” iltasanomat 14:13 20.09

Kimi Räikkösen päätös jatkaa F1-uraa Sauberilla puhuttaa edelleen formulapiireissä.


Räikkönen on Ruotsin F1-tähden idoli – hämmästyi Kimin päätöksestä: ”Se olisi täysin sairasta” iltasanomat 10:08 20.09

Sauberin ruotsalaiskuljettaja Marcus Ericsson toivoo saavansa ajaa ensi kaudella Kimi Räikkösen tallikaverina.


Sauber repi huumoria Kimi Räikkösen radalla esittämästä upeasta tempusta – "Emme voineet vastustaa" MTV 13:27 19.09

Kimi Räikkösen ensi kauden työnantaja Sauber odottaa selvästi innolla suomalaiskuskin saapumista talliin. Sauberin Twitter-tilillä julkaistiin tänään hauska videomuokkaus Jäämiehen kartingajosta.


Räikkösen sopimuksella heti valtava vaikutus – F1-tallin pomo myönsi aliarvioineensa iltasanomat 11:53 19.09

Sauberille on tullut nopeasti paljon uusia sponsorointitarjouksia, kun talli ilmoitti tehneensä sopimuksen Kimi Räikkösen kanssa.


Räikkösen sopimuksella heti valtava vaikutus – F1-tallin pomo myönsi aliarvioinnin iltasanomat 11:53 19.09

Sauberille on tullut nopeasti paljon uusia sponsorointitarjouksia, kun talli ilmoitti tehneensä sopimuksen Kimi Räikkösen kanssa.


Kimin kohusiirrosta tihkui mehukkaita yksityiskohtia – Nyt puhuvat manageri ja tallipäällikkö iltasanomat 09:07 19.09

Kimi Räikkösen Sauber-paluun taustoista saatiin lisätietoja.


Arkiston aarre: Kun Räikkösen F1-paikka ei ollut vielä varma – näin 21-vuotias Kimi kommentoi tulevaisuuttaan MTV3:lle MTV 06:13 19.09

Ennen kuin Kimi Räikkösestä tuli yksi maailman tunnetuimmista urheilijoista ja Formula 1 -sarjan supertähti, hän oli vain nuori poika, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Formula Renault -sarjassa kilpaillut Räikkönen vieraili Huomenta Suomessa ennen kuin Sauberin F1-tallista näytettiin hänelle vihreää valoa.


Onko tässä Kimi Räikkösen seuraava tallikaveri? – ”Yksi harvoista säväyttäneistä kuskeista” MTV 07:30 18.09

Kimi Räikkösen palkkaamisen jälkeen Sauber-tallin huomio kiinnittyy loppukaudesta toisen kuljettajapaikan täyttämiseen. Ennakkosuosikki pestiin on Ferrarin akatemiasta ponnistava Antonio Giovinazzi, joka on C Moren asiantuntijalle Toni Vilanderille tuttu mies.


Kimi Räikkösen vanha luottomies paljasti yksityiskohtia sopimusneuvotteluista Sauberin kanssa – ”En puhu mielelläni näistä asioista” iltasanomat 15:56 17.09

Kimi Räikkösen Sauberin-ajan luottomies Beat Zehnder on innoissaan suomalaiskuskin paluusta talliin.


Oliko F1-pomolla näppinsä pelissä Kimi Räikkösen jatkossa? ”Tiedät hyvin, että F1 on täynnä huhuja” MTV 08:14 17.09

Kimi Räikkösen kahden vuoden jatko F1-sarjassa on tärkeää koko lajin kannalta, mutta lajin markkinointijohtaja Murray Barnett ei myönnä olleensa taustalla vaikuttamassa suomalaisen Sauber-sopimuksen puolesta.


Lupaavaa Kimi Räikköselle? – Sauberilla valtava parannus! MTV 11:27 16.09

Kimi Räikkösen ensi kauden työantajan Sauberin autolla tehtiin Singaporen aika-ajoissa peräti kuuden sekunnin aikaparannus viime kauden kierrosajoista.


Sauber-sopimuksen erikoinen tausta: Kimi Räikkönen kuunteli ystäväänsä ja teki yllättävän päätöksen iltasanomat 09:45 16.09

Sauber-tallin manageri Beat Zehnder on Kimi Räikkösen paras kaveri sveitsiläistallissa.


Kimi Räikkösen tallikaveriehdokas osui neljästi seinään MTV 08:56 16.09

Sauberin kanssa sopimuksesta neuvotteleva McLaren-kuski Stoffel Vandoorne epäonnistui Singaporen aika-ajoissa pahasti oltuaan vasta 18:s. Epäonnistumisen hän laittoi omaan piikkiinsä.


Muistatko, kun Kimi Räikkösen F1-ura oli katkolla jo ennen alkuaan – lue reportaasi jännityshetkistä Sauber-testeissä 2000 iltasanomat 07:05 16.09

IS oli paikalla Sauberin testeissä joulukuussa 2000, kun Kimi Räikkönen jännitti lähipiirinsä kanssa F1-superlisenssin kohtaloa. Julkaisemme jutut Jerezistä nyt uudelleen.


”Ja mä olen hengissä vielä” – Kimi Räikkösen asioidenhoitaja nauraa uhkaavalle työsopimukselleen MTV 06:53 16.09

Kimi Räikkösen asioita F1-varikolla hoitava Sami Visa on yleensä hankala houkuteltava tv-haastatteluihin eikä mystinen mies suostunut tälläkään kertaa sanomaan mitään mestarikuskin uudesta Sauber-sopimuksesta.


Räikkösen manageri kertoo: Kimi tapasi Sauber-väen ja antoi ohjat minulle MTV 20:34 15.09

Kimi Räikkösen managerilla Steve Robertsonilla ei ole ollut vuosiin viilattavaa suomalaisen Ferrari-sopimuksissa eikä uusin diili Sauberinkaan kanssa vienyt kauaa valmistuakseen.


eduskunnan taksikortilla myös erässä neljä maailmankuulu muotokuva säröili aviomiehen eläessä – ”Olemme shokissa,

Uutiset