Maanvyöry Ugandassa – kylä hautautui, ainakin 31 kuollut MTV 10:20 12.10

Ainakin 31 ihmistä on kuollut maanvyöryssä Ugandassa. Maanvyöry tapahtui lähellä Ugandan ja Kenian välistä rajaa, Elgon vuoren rinteitä pitkin.


Uganda ottaa käyttöön ”WhatsApp-veron” – valtio haluaa kitkeä kansalaisten juoruilua MTV 23:03 31.05

Ugandan parlamentin hyväksymän lakiuudistuksen myötä sosiaalisen medioiden käytöstä joutuu maksamaan päivittäistä veroa.


Leopardi sieppasi ja söi pojan, 3, kansallispuistossa Ugandassa - petoa jahdataan iltalehti 12:45 07.05

Lapsi oli lastenhoitajan kanssa työntekijöiden aitaamattomassa majoituspaikassa Ugandan viranomaiset jahtasivat maanantaina leopardia, joka sieppasi ja söi kolmivuotiaan pikkupojan perjantaina illalla kansallispuistossa Ugandassa. Pojan äiti oli töissä kansallispuistossa. Poika oli lastenhoitajan hoidossa työntekijöiden aitaamattomassa majoituspaikassa kansallispuistossa, kun leopardi vei pojan.


Ugandan presidentti haluaa kieltää suuseksin: ”Suu on syömistä varten” iltalehti 18:19 19.04

Vuonna 2014 Ugandan presidentti Yoweri Museveni ilmoitti, että suuseksistä voi saada matoja. - Jos sinne työntää suunsa, saa matoja ja ne menevät vatsaan, koska se on väärä osoite, näin Ugandan presidentti Yoweri Museveni jyrisi suuseksin kirouksista jo vuonna 2014. Uganda oli säätänyt tuolloin lain, joka rankaisee säännöllisestä homoseksin harrastamisesta elinkautisella vankeusrangaistuksella. Lakiin sisältyi myös pykälä, jonka mukaan on rangaistavaa jättää homot ilmiantamatta.


Suomalaismiehen kuolema: Uganda-paljastuksista vaikeuksiin joutunut toimittaja MTV:n haastattelussa – "Uhkauksia tulee, mutta tämä on työ, jonka olen valinnut" MTV 14:01 30.03

Suomalaismiehen kuolemasta ugandalaisessa hotellissa alkanut vyyhti sai viime viikolla uusia käänteitä, kun viisi ihmistä sai syytteet suomalaisen taposta Ugandan pääkaupungissa Kampalassa. Heidät on myös vangittu.


jo kesällä "Joni murheellisen putkensa Porissa Puulalla

Uutiset