Yhdysvaltain ulkoministeri: Yhdysvallat ei ota vastaan oppitunteja tekopyhiltä instituutioilta iltasanomat 02:23 20.06

Yhdysvaltain ulkoministerin Mike Pompeon mukaan YK:n ihmisoikeusneuvosto on ottanut käytännöksi häpeällisen tekopyhyyden, jossa maailman pahimmat ihmisoikeusloukkaukset sivuutetaan.


Jemenin ulkoministeri: Joukot eivät etene avustuskuljetuksissa käytettyyn satamaan MTV 07:44 15.06

Jemenin ulkoministerin Khalid al-Yamanin mukaan maan hallinnon puolesta taistelevat joukot eivät toistaiseksi etene Hodeidan kaupungin satamaan.


Ulkoministeri Pompeo tiukkana: Ydinaseriisunta on ainoa hyväksyttävä lopputulos Pohjois-Koreassa MTV 15:27 11.06

Yhdysvaltain ulkoministerin mukaan maalla on tekniset valmiudet riisua Pohjois-Korea ydinaseista.


Yhdysvaltain ulkoministeri: Trump on menossa tapaamiseen positiivisella asenteella MTV 14:45 11.06

Yhdysvaltain ulkoministerin mukaan presidentti Donald Trump on menossa johtajien tapaamiseen itsevarmana ja positiivisella asenteella.


Kim Jong Un tapasi Venäjän ulkoministerin – photoshopattiin hymyilemään stara 10:40 10.06

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov tapasi taannoin Pohjois-Korean johtajan, Kim Jong


USA:n ulkoministeri: Neuvotteluissa Pohjois-Korean kanssa suurta edistystä iltasanomat 01:57 01.06

Yhdysvaltojen ulkoministerin Mike Pompeon mukaan Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välisissä neuvotteluissa on tapahtunut suurta edistystä.


Pohjois-Korean Kim vakuuttaa sitoutumistaan ydinaseriisuntaan iltasanomat 01:36 01.06

Ydinaseriisunnan uskotaan olleen esillä USA:n ulkoministerin ja korealaiskenraalin tapaamisessa


100-vuotiaan Suomen ainoa naispuolinen ulkoministeri Tarja Halonen toivoo, että tilasto paranee: ”Yksi ei ole kyllä tarpeeksi” iltalehti 21:36 25.05

Entinen ulkoministeri, presidentti Halonen arvioi Suomen tulevaisuutta ja toivoo, että Pohjoismaat tiivistäisivät yhteistyötään vielä nykyisestä. Presidentti Tarja Halonen on ollut Suomen 100-vuotisen historian aikana ainoa nainen, joka on toiminut ulkoministerinä, hän toimi ulkoasiainministerinä vuosina 1995?2000. Iltalehti tapasi Halosen Ulkoministeriön 100-vuotisjuhlissa Finlandia-talolla.


Soini vitsaili omasta ulkoministerinpestistään juhlapuheessa: ”Tulee, sotkee, lähtee” iltalehti 17:19 25.05

Ulkoministeri Soini vitsaili ulkoministeriön 100-vuotisjuhlissa omasta ministeriroolistaan. Ulkoministeri Timo Soini (sin) piti ulkoministeriön 100-vuotisjuhlissa puheen ministeriön väelle ja juhlavieraille. Soini kiitteli 100-vuotiaan ulkoministeriön merkittävää ja laadukasta työtä, ja korosti, että Suomen puolustaminen alkaa ”kaukana rajojemme ulkopuolella”.


Pompeo: Yhdysvallat kävelee tarvittaessa ulos Pohjois-Korea-neuvotteluista – ”Huono sopimus ei ole vaihtoehto” iltasanomat 11:22 24.05

Yhdysvaltain ulkoministerin mukaan lopullinen päätös maiden välisestä tapaamisesta kuuluu Pohjois-Korean johtajalle Kim Jong-unille.


USA uhkaa ”murskata” Iranin uusisuomi 19:13 21.05

Yhdysvaltain ulkoministerin Mike Pompeon mukaan Yhdysvallat tulee ”murskaamaan” Iranin, jos se ei muuta käytöstään Lähi-idässä.


Ex-ulkoministeri Rex Tillersonilta ohuesti verhoiltu kuittaus Trumpille – ”Valheet ovat uhka demokratialle” iltasanomat 01:10 17.05

Entisen ulkoministerin mukaan kasvava rehellisyyden ja eettisen toiminnan kiisi uhkaa Yhdysvaltoja.


Pohjois-Korean Kim hehkuttaa Trumpin tapaamista: ”Erinomainen ensimmäinen askel!” iltalehti 02:44 10.05

Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un on ylistänyt suunniteltua tapaamistaan Donald Trumpin kanssa. Pohjois-Korean valtiollisen uutistoimisto KCNA:n mukaan Kim otti asian esille tapaamisessaan Yhdysvaltain tuoreen ulkoministerin Mike Pompeon kanssa. Pompea tapasi Kimin Pjongyangissa keskiviikkona. KCNA:n mukaan Kim hehkutti tulevaa tapaamista ylitsevuotavasti sanoen Trumpin tapaamisen olevan "historiallinen". Pohjois-Korean johtaja luonnehtii tapaamista "erinomaiseksi ensimmäiseksi askeleeksi".


Trump: Pohjois-Koreassa vangitut kolme amerikkalaista on vapautettu – palaavat kotiin ulkoministerin mukana iltasanomat 15:55 09.05

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo matkusti tiistaina Pjongjangiin.


MT: Timo Soini väläyttää ehdokkuutta eurovaaleissa iltalehti 05:03 07.05

Timo Soini kertoo Maaseudun Tulevaisuudelle myös eduskuntavaaliehdokkuuden olevan mahdollinen. Timo Soini (sin.) väläyttää ehdokkuuttaan EU-vaaleissa ilmenee ulkoministerin Maaseudun Tulevaisuudelle antamassaan haastattelussa, jossa aiheena oli muun muassa EU:n budjettikehys. Euroopan komissio julkaisi keskiviikkona ensimmäisen version vuosien 2021-2027 budjettikehykseksi. Se esitti budjetin kasvattamista ja EU:n tehtävien lisäämistä. - Lunta tuli tupaan, ei hyvänen aika. Kun tällaisia uutisia tulee, tulee mielenhäiriö, pitäisikö Euroopan parlamenttiin lähteä tosissaan pyrkimään ja mennä sinne kertomaan mistä on kyse, Soini sanoo.


Iran varoittaa: ei neuvottele ydinsopimusta uudelleen ja repii sen jos Trump rikkoo sitä - asiantuntija: ”Ei seuraa mitään hyvää” iltalehti 18:42 03.05

Iranin ulkoministerin mukaan USA:n presidentin vaatimuksia ei voi hyväksyä. Iran otti torstaina tiukan kannan ydinsopimukseensa. Maan ulkoministeri Mohammad Javad Zarif sanoi videoidussa lausunnossaan, että mitkään muutokset eivät tule kyseeseen. - Haluan tehdä tämän kerralla äärimmäisen selväksi: me emme ulkoista turvallisuuttamme emmekä neuvottele uudelleen tai tee lisäyksiä sopimukseen, jonka olemme jo laittaneet hyvässä uskossa täytäntöön, Zarif sanoi.


Kiinan ulkoministeri Wang Yi vierailee Pohjois-Koreassa tällä viikolla MTV 07:01 30.04

Kiinan ulkoministeri Wang Yi vierailee Pohjois-Koreassa tällä viikolla, Kiinan ulkoministerin kanslia kertoo tiedotteessa.


Trump kutsui Putinin vierailulle iltalehti 09:34 20.04

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kutsui Venäjän presidentin Vladimir Putinin vierailulle Yhdysvaltoihin. Trump esitti vierailukutsun puhelinkeskustelussa. Kutsusta kertoi tänään Venäjän ulkoministeri. Venäjän ulkoministerin mukaan Putin on valmis tapaamaan Trumpin Valkoisessa talosssa. Vierailun ajankohta ei ole vielä kuitenkaan tiedossa.


? Pokkasi 50 Auli, 60, tyrmistyi katso suurlähettiläs Mustikkasadosta saivat huiman miljoonapotin suhteensa Vistbackan johtamaan sunnuntaina Brysseliin

Uutiset