Kommentti: TPS:stä lähteneen Antero Niittymäen sanoissa erikoinen sivujuonne

MTV 13:26 20.10

Jos asia on, kuten TPS:n tiedotteessa muotoiltiin, Antero Niittymäki teki ryhdikkään ratkaisun jäätyään omasta päätöksestään sivuun seuran urheilutoimenjohtajan paikalta. Hänen sanoissaan on kuitenkin erikoinen juonne, kirjoittaa MTV Urheilun Tuomas Hämäläinen.


Porrasjuoksua autonrenkaan kanssa, rämpimistä kylmässä vedessä ja takaraivossa tunne siitä, että joku vedättää – salaisuuksilla verhoiltu seikkailu haastaa osallistujat ylittämään itsensä

yle 09:57 20.10

Suomen perinteikkäin seikkailu-urheilun tapahtuma X Kaato kilpailtiin lauantaina Espoon Oittaalla. Eri lajeista koostuva kestävyysurheilutapahtuma on lajinimensä mukaisesti seikkailu, sillä urheilijoita koetellaan ja härnätään päivän aikana useilla yllättävillä tilanteilla.


Sihvonen: Pasi Nurminen, minkä teit Pelicansille! – "Ville Niemisen konseptit hujan hajan"

MTV 07:30 20.10

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa hämillään ja ymmyrkäisenä Pelicansista, jossa omistaja-apuvalmentaja Pasi Nurminen jätti tehtävänsä kesken kaiken. Seuralta ei voi enää tietää, mitä odottaa. Kaikki on mahdollista. Juuri nyt merkit eivät ole kovin häävit.


Suomen yleisurheilun huippulupaus Vanessa Vandy katosi julkisuudesta vuosiksi – päätyi pitkän pohdinnan jälkeen unelmiensa työhön

iltasanomat 06:07 20.10

Seiväshyppylupaus Vanessa Vandy lopetti uransa ja katosi julkisuudesta 21-vuotiaana. Nyt hän on kolmekymppinen ja on löytänyt oman alansa.


Kommentti: Miksi KuPS on Suomen paras?

MTV 18:04 19.10

Juuri ennen kesän euro-otteluita KuPSin pelitapa ja pelaajien roolit loksahtivat uomiinsa, kirjoittaa MTV Urheilun Timo Innanen.


Kommentti: Kuopiossa juhlitaan historiallista Suomen mestaruutta – Jani Honkavaaran värisuora on perinteinen kasvutarina

yle 18:01 19.10

Tuore Suomen mestari KuPS ei hätkähtänyt vaikeaa kauden alkua, vaan oli vahvimmillaan syksyn tärkeimmillä hetkillä, kirjoittaa Yle Urheilun Jussi Vainikka.


Kari-Pekka Kyrö äimistelee härskiä piirrettä dopingvalmentajan tutkinnassa: ”Nyt pitäisi katkaista tämä pelleily”

iltasanomat 07:03 19.10

Yleisurheilun skandaalivalmentajan Alberto Salazarin toimintakielto ei lämmitä Kari-Pekka Kyröä.


Hiihtoliitossa on äijiä kuin pipoa – kolisevatko huippuvalmentajien päät yhteen?

iltalehti 17:41 18.10

Hiihdon A-maajoukkueessa on viisi valmentajaa ja liiton konttorilla kaksi valmentajaksi profiloitunutta johtajaa. Hiihtoliiton operatiivisessa johdossa on tapahtunut huomattavia muutoksia. Viime kaudella maajoukkueen A-päävalmentajana toiminut Matti Haavisto on nyt titteliltään maajoukkuejohtaja. Miehen toimenkuvaan kuuluvat vastaaminen naisten ja miesten maajoukkueista, huolto, arvokisat, yhteistyö Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen kanssa, terveydenhuollon organisointi, kisa- ja leirimatkojen logistinen suunnittelu sekä maajoukkueen budjettivastuu.


HJK värväsi meritoituneen ulkomaalaispelaajan

MTV 15:45 18.10

Pohjois-Makedonian jalkapallomaajoukkuerinkiin kuuluva Ferhan Hasani siirtyy MTV Urheilun tietojen mukaan ensi kaudeksi Veikkausliiga-seura HJK:n riveihin.


Kommentti: Erik Haula on noussut yhdeksi parhaista kolmosketjun senttereistä NHL:ssä – loistokkaat otteet voivat tarkoittaa taas uutta osoitteenmuutosta

yle 15:11 18.10

Erik Haula on pelaamassa itselleen rahakasta sopimusta ensi kaudesta eteenpäin. Carolina Hurricanes ei välttämättä halua pitää Haulaa, jos hintalappu on viisi miljoonaa dollaria, kirjoittaa Yle Urheilun NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä.


Suomalaistähti kävi kovaa taistelua itsensä kanssa olympiapettymysten jälkeen – uskontokin auttoi: "Koin, että olen ihan nolla ihmisenä"

MTV 07:11 18.10

Ex-pikaluistelija Mika Poutala on päässyt hyvin kiinni urheilu-uran jälkeiseen elämään, vaikka hän myöntääkin, että yhtä selkeiden tavoitteiden asettelu on vaikeaa työelämässä. Poutala kertoo MTV Urheilun haastattelussa, miten hän pääsi yli urallaan kahdesta kirvelevästä tappiosta olympiakisoissa. 


F1-toimittaja kaivoi arkistoista aarteen: Kimi Räikkösen ja F1-legendan kolaria seurasi ikimuistoinen hetki – ”Hieno mies”

MTV 06:02 18.10

Pitkään F1-toimittajana työskennelleellä Matt Bishopilla on tapana muistella moottoriurheilun kuninkuusluokassa koettuja legendaarisia hetkiä. Tällä kertaa hän on nostanut esiin 18 vuoden takaiset tapahtumat Japanista.


Therese Johaug juoksi taas uuden Norjan mestaruuden – valmentaja antoi luvan osallistua yleisurheilun EM-kisoihin

iltalehti 18:46 17.10

Johaug voitti Norjan mestaruuden maastojuoksussa. Therese Johaugin juoksukunto on puhuttanut siitä lähtien, kun hän voitti 10 000 metrin Norjan mestaruuden kesällä. Voitto irtosi täysin ylivoimaiseen tyyliin muihin norjalaisyleisurheilijoihin nähden. Hiihtotähti jatkoi mestaruusputkeaan viime viikonloppuna, kun hän voitti maastojuoksussa Norjan mestaruuden.


Therese Johaugin yleisurheilu-unelmalle vihreää valoa: "Kehitys pysähtyy, jos noudatat joka päivä samaa reseptiä"

MTV 18:11 17.10

Norjan naisten hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Ole Morten Iversen on antanut vihreää valoa Therese Johaugin unelmalle osallistua Pariisin yleisurheilun EM-kilpailuihin, kertoo Dagbladet.


Therese Johaugin yleisurheilu-unelmalle vihreää valoa: "Hänellä on juoksijan keho ja hullu moottori"

MTV 18:11 17.10

Norjan naisten hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Ole Morten Iversen on antanut vihreää valoa Therese Johaugin unelmalle osallistua Pariisin yleisurheilun EM-kilpailuihin, kertoo Dagbladet.


Uutuuskirja: Matti Nykäsen perheellä vaiettu salaisuus, velipuoli Jorma istui Ruotsissa vankilassa – ”Uupui lopulta kovaan elämään”

iltalehti 15:24 17.10

Suositun kirjasarjan tuoreimmassa osassa kerrotaan Matti Nykäsen perheen vaietusta salaisuudesta. Arto Terosen ja Jouko Vuolteen suositusta Kiveen hakatut -kirjasarjasta on ilmestynyt juuri uusin, seitsemäs osa. Teronen ja Vuolle käyvät kirjasarjassa läpi edesmenneiden urheilusankareiden ja urheilun taustavaikuttajien elämää. Tuoreen osan nimi on Urheilun unelmia ja urotekoja, ja sen kannessa komeilee helmikuussa pois nukkunut mäkihyppylegenda Matti Nykänen.


Valmentajalla on syynsä Jesperi Kotkaniemen kovaan kohteluun – kerromme myös Buffalo-pakin asuntokaupoista ja siirtohuhuista, joissa suomalaiset ovat vahvasti mukana

yle 14:43 17.10

Nyt voit kuulla NHL:n sisäpiirijutut kerran viikossa suoraan uutisten lähteeltä! Tilaa Yle Urheilun NHL-kirjeenvaihtajan Tommi Seppälän Änärikirje sähköpostiisi.


Huuhkajat raapivat leijonia – miksi suomalaisten jalkapalloihmisten pitää olla kateellisia jääkiekolle?

MTV 13:06 17.10

Huuhkajien kannattajat tempaisivat kyseenalaisesti herjaamalla Armenia-ottelun jälkeen jääkiekkoa. MTV Urheilun Marko Leppänen pohtii jalkapalloväen ikiaikaista kateutta jääkiekkoa kohtaan. 


Suomalainen muodostelmaluistelun naisvalmentaja painavien syytösten kohteena – tutkinta käynnissä

MTV 10:50 17.10

MTV Urheilun tietojen mukaan yli kymmenen muodostelmaluistelijaa on kertonut lajipiireissä tunnetun entisen valmentajansa epäasiallisesta käytöksestä vuosien varrelta.


Kommentti: 40-vuotias Kimi Räikkönen jättää F1-maailmalle perinnön, jota ei olisi saatu ilman lukua Alfa Romeolla

MTV 06:00 17.10

Mitä jos Kimi Räikkösen ura F1-sarjassa olisi päättynyt vuosi sitten tulleeseen eroon Ferrarin kanssa? Tänään 40 vuotta täyttävä suomalaismestari on vuoden aikana jättänyt varikkosuoralle itsestään sellaisen jäljen, jota ilman kuva hänestä olisi jäänyt valitettavan yksipuoliseksi, kirjoittaa MTV Urheilun Antti Rämänen.


egyptiläistähteä maalia seurasi melkoinen tennismiljonääri menehtyi 52-vuotiaana

Hot topics