Juha Mieto komentelee muita sormi pystyssä Farmi Suomessa - saa täyslaidallisen niskaansa: ”Herran jumala, älä opeta minua!”

iltalehti 06:11 26.03

Useammallakin Farmi Suomen kilpailijalla on vaikeuksia tulla Juha Miedon kanssa toimeen. Juha Mieto on jo ehtinyt herättää tunteita puolesta ja vastaan, vaikka Farmi Suomi vasta viime viikolla alkoi. Tänään on luvassa samaa settiä. Mietaan vahvat mielipiteet eivät ole kadonneet minnekään. Avausjaksossa hän kertoi auliisti, kuinka "äijät ovat tarkempia kuin naiset". Moni huomasi nopeasti myös Miedon taipumuksen muiden neuvomiseen. Sitäkin on luvassa tänään lisää.


Kohuissa ryvettynyt urheilutähti kertoo pahoista ongelmistaan: hakkasi 30 minuutissa 500 000 euroa rulettiin – ”Se oli rahaa, jota minulla ei ollut”

iltalehti 18:51 05.11

Nicklas Bendtner tekee tuoreessa elämäkertakirjassa paljastuksia värikkäästä elämästään. Tanskalainen jalkapalloilija Nicklas Bendtner sai 16-vuotiaana, kesällä 2004, todellisen unelmasiirron, kun hän siirtyi kööpenhaminalaisesta KB:stä valioliigajätti Arsenaliin. Tykkimiehet oli juuri edellisellä kaudella voittanut Valioliigan mestaruuden historiallisella tavalla häviämättä yhtäkään ottelua. Bendtner debytoi Arsenalin ykkösmiehistössä lokakuussa 2005. Häntä käytettiin useammallakin kaudella lainalla muissa seuroissa, ja lopullisesti Arsenal jäi taakse vasta elokuussa 2014.


Barcelona palasi voittokantaan, Messi loukkaantui

yle 06:20 25.09

Barcelonan voitto olisi saattanut helposti irrota useammallakin kuin yhdellä maalilla.


Ravivihje: Toto4 Turku 23.8.2019

iltasanomat 11:42 23.08

Useammallakin suosikilla on Turussa keulasauma, mutta suurempi suositus tehdään silti ilman varmaa.


Tommi Mäkisen tiimillä mahdollisuus jättipottiin Suomen MM-rallissa – MTV Urheilu rankkasi kuusi kovinta suosikkia

MTV 08:24 31.07

Rallivuoden kohokohta, Suomen MM-ralli, ajetaan torstaista alkaen Jyväskylän ympäristössä. Luvassa on tiukkaa kamppailua sekunnin kymmenyksistä vauhdikkailla sorateillä, joilla useammallakin kuljettajalla on mahdollisuudet taistella kärkisijoista.


Hot topics