AL: Alkoholimyrkytys eduskunnan pikkujouluissa - Päivi Räsänen hälytettiin apuun kesken alkoholihaittakeskustelun iltalehti 14:45 18.12

Perussuomalaisia edustanut henkilö kannettiin oksentelevana ambulanssiin. Eduskunnassa järjestettiin torstai-iltana useampi teemoiltaan samansuuntainen tapahtuma. Perjantain pikkutunneille venyivät sekä alkoholin vaaroja käsittelevä täysistunto että kokoomuksen, sinisten ja perussuomalaisten pikkujoulut. Pikkujouluissa alkoholi virtasi mitä ilmeisimmin runsaasti. uutisoi, että perussuomalaisia edustanut henkilö tuli pikkujouluissa niin huonovointiseksi, että hänen epäiltiin saaneen alkoholimyrkytyksen. Henkilö ei ole kansanedustaja.


Lauri Tähkän faneilla meni överiksi - laulajalle hulppea lahjavuori, katso kuva iltalehti 15:20 17.12

Laulaja Lauri Tähkä sai esiintymisensä jälkeen faneiltaan kaikenlaisia muistamisia. Lahjavuoreen mahtuu vaikka mitä. Lauri Tähkä, 44, tuli tunnetuksi Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen keulakuvana. Nykyään Tähkä esiintyy Revohka-yhtyeen kanssa. Fanit ovat selvästi ylittäneet itsensä tänä vuonna, sillä Tähkä on julkaissut kuvan faneiltaan saamistaan muistamisista. Kuvassa näkyy, että mies on saanut kaikkea mahdollista avokadosta kuohuviiniin. Kuvasta erottuvat myös villasukat, lapaset ja pipo. Suklaarasioita on useampia, piparkakkuja ja alkoholijuomiakin löytyy. Kaikkia lahjoja ei ole vielä avattu.


Ravivihje: Toto4 Pori 17.12.2017 iltasanomat 10:23 17.12

Porin sunnuntain Toto4-pelissä on useampi selkeä suosikki. Avauskohteen Excalibur It on niistä todennäköisin voittaja.


Yhä useampi haluaa laskuvarjojääkäriksi MTV 22:46 16.12

Utin jääkärirykmentin laskuvarjojääkärikoulutus vetää yhä useampaa puoleensa.


Yhä useampi haki Suomen kova­tasoisimpaan sotilas­osastoon – yhdestä asiasta ei tingitä iltasanomat 21:59 16.12

Laskuvarjojääkärien valintakokeen läpäisee vain harva kovakuntoinen.


Laukkanen, Jallow ja Pöytäkivi etenivät jatkoon uinnin EM-kisoissa iltalehti 11:16 16.12

Uinnin lyhyen radan EM-kisat jatkuvat Kööpenhaminassa. Lauantaiaamuna altaassa nähtiin taas useampi suomalaisuimari. Naisten 50 metrin selkäuinnin alkuerissä altaaseen hyppäsivät sekä Mimosa Jallow että Jenna Laukkanen. Molemmat etenivät alkueristä jatkoon. Jallow oli alkuerissä kolmas ajalla 26,52 ja Laukkanen yhdeksäs ajalla 27,00. Susanne Hirvonen ja Lotta Upanne jäivät alkueriin.


Uskomattomat maisemat ja yli 2000 euroa isompi palkka - hoitaja-Sami ei halua palata Suomeen töihin iltalehti 08:04 16.12

Sami Kinnunen viihtyy Norjan Tromssassa leikkaushoitajana. Leikkaushoitajana Tromssan yliopistollisessa sairaalassa työskentelevä kuopiolainen Sami Kinnunen, 41, ei näe itseään enää palaamassa Suomeen töihin. Yhä useampi hoitaja on kiinnostunut lähtemään ulkomaille kikyn ja lomarahaleikkausten takia. - Ihmeitä pitää tapahtua, että menisin. Sen on huomannut, että tämän kiky-homman jälkeen porukka on alkanut enemmän kysellä.


Elonkerjuun laulaja Osku Ketola: Salakeikalta leikkauspöydälle iltalehti 12:33 15.12

Elonkerjuu palaa keikkalavoille pääsiäisenä. Luvassa on myös uutta materiaalia. Vokalisti Osku Ketola on joutunut hakemaan lisäapua leikkauspöydältä. Elonkerjuu-yhtye vahvisti keskiviikkona ensimmäiset viralliset keikkansa vokalisti Osku Ketolan liittymisen jälkeen. Bändi nähdään Nordic Live Productions Oy:n konserteissa 29.3. Seinäjoki Areenalla ja 31.3. Vaasan Rewell Centerillä. Kitaristi Simo Rallin mukaan keikkoja on jo lyöty lukkoon useampikin.


Oletko nähnyt tätä naista? Poliisi epäilee: Kontollaan jo kolme huumeruiskuryöstöä iltasanomat 13:48 14.12

Poliisi julkaisi kuvat naisesta, jonka epäillään ryöstäneen useampia liikkeitä samoille tekovälineillä.


Yle: Useampi kuin joka kymmenes eduskunta-avustaja kertoo seksuaalisesta häirinnästä - ”Ehdottelua hississä, hiplaamista ja läheisyyteen pakottamista” iltalehti 06:46 12.12

Ylen kyselyn mukaan eduskunnassa tapahtunut häirintä on ollut muun muassa puheita, eleitä, koskettelua ja kourimista. - Intiimin kanssakäymisen ehdottelua hississä ja läheisyyteen pakottamista. - Pikkujouluissa lähentelyä, hiplaamista ja vihjailevaa puhetta. Asialla oli erään hallituspuolueen naiskansanedustaja.


Kuolleen jihadistin äiti oikeudessa: Poika osti pikavipeillä kiikareita, telttoja ja auton - ”Hänet oli ihan lopullisesti aivopesty” iltalehti 18:59 11.12

Käräjäoikeudessa on käsittelyssä useita suomalaisia koskeva terrorismirikosvyyhti. Syyttäjä kutsui maanantaina todistajaksi äidin, jonka kitaraa soittavasta punkkaripojasta tuli radikaali jihadisti. Poika tiettävästi kuoli Syyriassa vuonna 2014 taistelussa. Helsingin käräjäoikeus käsittelee laajaa terrorismirikosvyyhteä. Syyttäjän mukaan useampi suomalainen suunnitteli vierastaistelijaksi lähtemistä Syyriaan. Kolmea heistä syytetään terroristisen rikoksen valmistelusta. Neljäs henkilö kuoli tiettävästi Syyriassa alkuvuodesta 2014 Abu Anas al-Finlandin taistelijanimellä. Jutun syyttäjä kutsui miehen äidin todistajaksi selvittääkseen asian taustoja.


Vakava liikenneonnettomuus Pohjanmaalla - useita loukkaantunut ja 8-tie poikki iltalehti 09:58 11.12

8-tielle on järjestetty kiertotie. Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskuksesta kerrotaan, että Valtatie 8:lla Uudessakaarlepyyssä Månantien risteyksessä on sattunut vakava liikenneonnettomuus. Useampi ihminen on loukkaantunut. Tie on poikki ja kohtaan on järjestetty kiertotie.


Sanomalehtiä pidetään tärkeimpänä yleissivistävänä mediana MTV 09:32 11.12

Sanomalehdet ovat yleissivistykselle tärkein media, osoittaa Sanomalehtien Liiton teettämä selvitys. Tätä mieltä on yli 80 prosenttia vastaajista eli vieläkin useampi kuin aiemmin. Toiseksi tärkeimpinä vastaajat ovat pitäneet Ylen televisiokanavia.


Suomalaishiihtäjä kaatui rajusti Sveitsissä - meni hirmuista kyytiä päin suojaverkkoja iltalehti 16:51 10.12

Lari Lehtoselle kävi köpelösti Davosin maailmancupissa. Suomalaishiihtäjä Lari Lehtonen kaatui rajusti Davosin maailmancupin 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailussa Sveitsissä. Lehtonen meni nurin laskussa, jossa on vauhtia useampi kymmenen kilometriä tunnissa, ja lensi päin latua ympäröiviä suojaverkkoja.


Veikkausliigasta taas pelaaja maailmalle? TM: IFK Mariehamnin maalivahti Norjassa testissä suomifutis 18:24 08.12

Suomalaisen jalkapallon ympäriltä on saatu viime aikoina lukea useista hienoista siirtotarinoista. Useampi pelaaja on päässyt lähtemään Veikkausliigasta suurempiin ympyröihin. Tuorein tapaus voi olla IFK Mariehamnin...


Huh, mitä loistoa - Teemu Selänteen kuva on legendoja täynnä iltalehti 19:20 07.12

Teemu Selänteen Instagram-kuvassa on kentällisen verran kiekkolegendoja puolisoineen. Linnan juhlissa nähtiin eilen poikkeuksellisen paljon entisiä ja nykyisiä urheilijoita. Kiekkolegendojakin oli paikalla useampi. Selänteen kuvassa on hänen ja Sirpa-vaimon lisäksi Jari Kurri ja Vanessa Forsman, Kimmo Timonen ja Johanna-vaimo, Raimo Helminen ja Leena-vaimo sekä Saku Koivu ja hänen puolisonsa Hanna.


Suomalaisten luottamus Euroopan unioniin kasvussa – 70 prosenttia kansalaisista ei halua erota EU:sta MTV 12:12 07.12

Suomalaisten luottamus Euroopan unionia kohtaan on kasvussa, selviää Taloudellisen tietotoimisto TAT:n Kansan arvot 2017 –tutkimuksesta. Yhä useampi suomalainen myös uskoo, että Suomi tarvitsee jatkossa enemmän ulkomaista työvoimaa.


Uutiset