Ex-joukkuelääkäri syytteessä jopa sadasta ahdistelusta - USA:n voimisteluliitto lopettaa yhteistyön huippuvalmennuskeskus Karolyi Ranchin kanssa iltalehti 06:46 19.01

Monet huippuvoimistelijat kertovat, että entinen joukkuelääkäri Larry Nassar on syyllistynyt valmennettavien ahdisteluun vuosikausien ajan. Yhdysvaltain voimisteluliitto, USA Gymnastics, kertoi torstaina katkaisevansa yhteistyön valmennuskeskus Karolyi Ranchin kanssa. Keskus on toiminut pitkään USA:n voimistelujoukkueen "korkean paikan leirinä." Useat voimistelujoukkueen jäseninä olleet syyttävät ex-joukkuelääkäri Larry Nassariaseksuaalisesta ahdistelusta ja hyväksikäytöistä.


Kimi Räikköselle uusi luottomies omasta tiimistä MTV 06:40 17.01

Ferrari on nimittänyt Carlo Santin Kimi Räikkösen uudeksi kisainsinööriksi, uutisoivat useat F1-mediat tiistaina.


Stan Lee, 95, ahdistelusyytösten keskellä – "Hän aikoo taistella säilyttääkseen loistavan maineensa" mtv 11:12 13.01

Useat naiset syyttävät sarjakuvalegenda Stan Leetä seksuaalisesta häirinnästä. 


P***läpipuheillaan raivostuttanut Trump päätyi ruskeaksi läjäksi kotikaupunkinsa lehden kanteen iltasanomat 12:34 12.01

Useat presidenttiä kritisoivat henkilöt ovat muistuttaneet Trumpia siitä, että väestön monimuotoisuus on Yhdysvaltojen suuruuden taustalla.


Jäätävä sumu laskeutui Helsinki-Vantaalle – saapuvat ja lähtevät lennot myöhässä iltasanomat 19:59 10.01

Useat lennot ovat myöhässä. Osa jopa tunteja.


Häirintäkohun keskelle joutunut James Franco kiersi syytökset haastattelussa: ”Jos olen tehnyt jotakin väärää, hyvitän sen” iltalehti 17:04 10.01

James Franco kielsi tehneensä mitään Ally Sheedylle, mutta muut syytökset hän ohitti puhuen kuuntelemisesta ja oppimisesta. Näyttelijä James Franco herätti myrskyn ottaessaan sunnuntaina vastaan Golden Globe -palkinnon Time's Up -rintamerkkiä kantaen. Monet naiset älähtivät sosiaalisessa mediassa joutuneensa Francon seksuaalisen häirinnän kohteiksi. Useat väittivät, että Francon toiminta on ollut Hollywoodissa yleisesti tiedossa.


MTV seuraa: Tukholmassa metroaseman luona räjähdys – kaksi loukkaantunut, epäily käsikranaatista MTV 14:26 07.01

Tukholmassa Vårby gård -metroaseman läheisyydessä on tapahtunut räjähdys, kertovat useat ruotsalaismediat.


Tukholmassa metroaseman luona räjähdys – kaksi loukkaantunut MTV 13:08 07.01

Tukholmassa Vårby Gård -metroaseman läheisyydessä on tapahtunut räjähdys, kertovat useat ruotsalaismediat.


Tukholmassa metroaseman luona räjähdys – aiheuttanut henkilövahinkoja MTV 13:08 07.01

Tukholmassa Vårby Gård -metroaseman läheisyydessä on tapahtunut räjähdys, kertovat useat ruotsalaismediat.


Tutkimus: Sokeri tekee syövästä aggressiivisemman stara 12:30 03.01

Useat terveysalan julkaisut ovat jo vuosien ajan kertoneet, että sokeri


Viihdelehti Stara.fi stara 12:30 03.01

Useat terveysalan julkaisut ovat jo vuosien ajan kertoneet, että sokeri


Kaksi lasta poltti kasvonsa rakettien kanssa - viranomaisille tulvii ilmoituksia viallisista ilotulitteista iltalehti 20:30 02.01

Useat ilmoitukset näyttävät liittyvän erityisesti patoihin. Turun seudulla kaksi teini-ikäistä poikaa sai rakettileikeissä palovammoja kasvoihin. 14-vuotias sai lievät palovammat sytyttäessään ilotulitetta.


Kanadalaismies sai tyttöystävältään joululahjan 47 vuotta sitten — ei ole vieläkään avannut pakettia iltalehti 21:46 01.01

Kanadalainen Adrian Pearce etsii nyt ensimmäistä tyttöystäväänsä Vickiä, joka antoi hänelle siniseen paperiin kiedotun joululahjan samalla, kun lopetti suhteen. Kanadalainen Adrian Pearce jätti tänäkin jouluna avaamatta yhden tietyn paketin. Samoin hän on tehnyt jo 47 vuoden ajan. Pearcen tarina nousi julkisuuteen joulun alla, kun Kanadan yleisradioyhtö teki hänestä jutun, ja useat verkkomediat tarttuivat aiheeseen. Kaikki alkoi siitä, kun 64-vuotias Pearce teki aiheesta Facebook-päivityksen saadakseen yhteyden lahjan antajaan.


Kuvat: Tykkylumi painaa puut kaarelle – kuopiolainen Esko: "Taakka on pian heikoille katoille liikaa" MTV 14:19 30.12

Tykkylumi on aiheuttanut ongelmia maan itäosissa, sillä useat ovat ilman sähköä lumen katkottua voimajohtoja. Esko Juntunen napsi kuvia kauniista, mutta painavasta lumesta Iisalmen Pörsänmäeltä. 


Poliisiauto räjäytetty poliisiaseman edessä Malmössä - kaksi epäiltyä otettu kiinni iltalehti 01:43 30.12

Sanomalehti Aftonbladetin mukaan kaksi henkilöä on pidätetty tapaukseen liittyen. Useat ruotsalaismediat kertovat, että poliisiauto on räjäytetty Malmössä poliisiaseman edessä perjantai-iltana noin kello 19.30 paikallista aikaa. Räjähdyksessä ei loukkaantunut kukaan.


Uutiset