F1-harjoituksista tuli ennenkuulumatonta sirkusta - Kimi Räikkönenkin hämmästyi iltalehti 20:13 23.06

Kimi Räikkönen oli juhannusaattona nopeampi kuin Ferrari-kollega Sebastian Vettel. Azerbaidzhanin GP:n ensimmäinen harjoituspäivä sujui pitkälti peruutusvaihdetta hapuillessa. Useat kuskit kävivät Bakun radan isoilla turva-alueilla, joilta ei ollut muuta tietä ulos kuin peruuttamalla. Sergio Pérez, Jolyon Palmer ja Max Verstappen ajoivat lisäksi näyttävästi seinään. Radan pitäisi kehittyä vielä viikonlopun aikana. Nyt erityisesti sen pinnalla ollut lika ja pöly tekivät siitä petollisen liukkaan.


Poliisi tutkii vahingontekoa: Espoossa poltettiin useita autoja iltalehti 12:25 23.06

Espoon Matinkylässä parkkipaikalla olleita autoja on sytytetty tahallaan palamaan, epäilee poliisi. Hätäkeskus sai ilmoituksia aamuseitsemän aikaan Vilpunkadun ja Elsankadun pysäköintipaikoilla palavista autoista. Useat pelastuslaitoksen yksiköt olivat paikalla sammuttamassa autoja. Poliisin mukaan ainakin viisi autoa kärsi vaurioita.


Australia auttaa Filippiinejä taistelussa Isisiä vastaan – jo useat maat osallistuvat taisteluihin iltasanomat 01:21 23.06

Islamistikapinalliset ovat taistelleet Filippiinien hallitusta vastaan vuosikymmeniä. Nyt monet militantit joukot ovat liittyneet Isisin alaisuuteen.


Mies uhkaili sivullisia kiväärillä Laukaassa iltasanomat 17:51 21.06

Useat poliisipartiot osallistuivat keskiviikkona operaatioon, jossa otettiin kiinni kiväärillä uhkaillut mies Laukaassa Keski-Suomessa.


Brittimedia: Egyptiläishyökkääjän toinen yritys valioliigassa - ennätyssiirto Liverpooliin sinettiä vaille valmis iltalehti 19:07 20.06

Englannin valioliigaseura Liverpool on brittimedian mukaan tekemässä ennätyskauppaansa. Useat eri sivustot uutisoivat, että egyptiläisen laitahyökkääjä Mohamed Salahin siirto Pohjois-Englantiin on hyvin lähellä toteutua. BBC kertoo, että siirtosumma olisi 39 miljoonaa puntaa (44,5 miljoonaa euroa).


KRP: Temppeliaukion uhkaa vastaavia tilanteita on ollut aikaisemminkin iltalehti 12:11 20.06

Keskusrikospoliisi kertoo, että sunnuntainen mahdollisesti Helsingin Temppeliaukion kirkkoon kohdistunut terroriuhka ei ollut Suomessa ensimmäinen laatuaan. Ylikomisario Tero Haapala kertoo, että aiemmissa terroriuhissa on ollut kysymys suojelupoliisin rekistereissä oleviin kohdehenkilöihin liittyvistä riskeistä, jotka ovat olleet ajallisesti ja paikallisesti konkreettisia. Hänen mukaansa poliisi ei vain ole päätynyt niissä samankaltaiseen näkyvään operaatioon, johon sunnuntaina päädyttiin. Haapalan mukaan useat tapaukset, joista osa on esitutkinnassa, ovat sattuneet pääosin toissa vuoden loppupuolelta lähtien.


Riita ampumahiihdon rahaepäselvyyksistä laajenee - "Kontiolahden kusetuksesta" jätettiin tutkintapyyntö poliisille iltalehti 15:21 19.06

Kontiolahden vuoden 2015 ampumahiihdon MM-kisojen tuloepäselvyyksistä jätettiin viime perjantaina tutkintapyyntö poliisille. Kontiolahden vuoden 2015 ampumahiihdon MM-kisojen rahaepäselvyyksistä jätettiin viime perjantaina tutkintapyyntö poliisille. Tutkintapyynnön perusteena ovat "useat puutteet ja epäilykset MM-kisojen kirjanpidossa ja tilinpäätöksessä". Tutkintapyynnön mukaan "tilinpäätökseen menoja on kirjattu väärin ehkä jopa satojatuhansia euroja". Asiasta ovat tutkintapyynnön jättäjien mukaan kärsineet Suomen ampumahiihtoliitto, opetus- ja kulttuuriministeriö, verottaja ja mahdollisesti Kontiolahden kunta. Hyötyjien puolella ovat tutkintapyynnön jättäjien mukaan Kontiolahden Urheilijat, kilpailujen palkallinen johto ja eräät kunnan päättäjät.


Telegraph: Abdikadar paini väkijoukkoon ajaneen kuljettajan kanssa – ”Hän taisteli kovaa päästäkseen karkuun” iltasanomat 09:05 19.06

Useat silminnäkijät ovat kuvailleet kauhunhetkiä Lontoon Finsbury Parkin moskeijan edustalla, kun ajoneuvo syöksyi väkijoukkoon sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.


Hollantilaisyhtiö lupaa lentävän auton asiakkaille jo ensi vuonna – samoille markkinoille tähtäävät useat yritykset hs 16:52 18.06


Hoitaja teki tabletti-cocktailin – unettomuudesta ja ahdistuksesta kärsineet saivat lääkettä sydämen vajaatoimintaan iltasanomat 11:02 17.06

Useat potilaat saivat sairaalassa väärää lääkettä, kiitos perushoitajan, joka eksyi rikoksen poluille työskennellessään Kyllön terveyskeskussairaalassa Jyväskylässä.


HJK varautuu ostamaan Morelosin tilalle uuden hyökkääjän - "Pidämme silmämme auki" iltalehti 08:44 16.06

Alfredo Morelosin lähtö jättäisi kysymysmerkkejä HJK:n hyökkäykseen. Helsingin Jalkapalloklubi tiedotti maanantaina, että joukkueen tähtipelaaja Alfredo Morelos oli matkustanut Skotlantiin tapaamaan suurseura Rangersia. Lähtö on lähellä: useat brittimediat uutisoivat, että Morelosin agendalla on sopimuksen allekirjoittaminen ja seuran lääkärintarkastus.


Lapissa paljastui suuri petosvyyhti - kauppoja 200 000 eurolla, mutta tuotteita ei koskaan toimitettu iltalehti 13:38 15.06

Poliisi epäilee rikoksesta kahta rovaniemeläistä miestä. Lapin poliisi tiedottaa, että Lapissa on paljastunut laaja petosvyyhti. Useat henkilöt olivat ottaneet yhteyttä poliisiin, kun netissä tuotteita myynyt yritys ei toimittanutkaan tuotteita ostajille. Poliisista kerrotaan, että kauppoja ehti syntyä noin 600 ja rikoksella saatu hyöty oli peräti 200 000 euroa. Myytävät tuotteet olivat muun muassa matkapuhelimia. Tapahtumat sijoittuvat kesälle 2016.


Hurja joukkokolari aiheutti todella vakavat vammat: 24-vuotias kuljettaja koomassa iltalehti 17:47 14.06

24-vuotias brittiläinen vakioautokuski Luke Davenport joutui vakavaan onnettomuuteen lauantaina. Davenport ajaa Britannian vakioautojen mestaruussarjaa Motorbase Performance -tallin riveissä. Lauantaina Croftin moottoriradalla erittäin vaikeassa vesikelissä ajetut aika-ajot koituivat Davenportille kohtalokkaiksi. Jo ennestään liukkaalle radalle epäillään vuotaneen öljyä, joten useat kuskit ajoivat samassa mutkassa ulos. Pahimmin rytäkässä autonsa romuttivat Davenport ja Jeff Smith. Aivotärähdyksen saanut Smith on jo päästetty sairaalasta kotiin, mutta paljon vakavammin loukkaantunut Davenport on edelleen hoidossa keinotekoiseen koomaan vaivutettuna. Ford Focus -kuski sai rytäkässä useita vammoja rintaansa, keuhkovaurion, murtumat oikeaan jalkaansa ja käteensä sekä lantioonsa ja lisäksi aivotärähdyksen.


Turkin ulkoministeri vierailee Qatarissa - Turkin presidentti kritisoi diplomaattisuhteiden katkaisemista iltalehti 02:04 14.06

Turkin ulkoministeri Mevlut Cavusoglu vierailee keskiviikkona Qatarissa. Ulkoministerin on määrä keskustella muun muassa emiiri Tamim bin Hamad al-Thanin sekä ulkoministeri Mohammed bin Abdulrahman al-Thanin kanssa. Qatarin naapurimaa Saudi-Arabia ja useat muut arabimaat katkaisivat diplomaattisuhteensa Qatariin aiemmin tässä kuussa. Turkki on huolissaan liittolaisensa Qatarin tilanteesta. Cavusoglun ja Qatarin edustajien on määrä keskustella tilanteesta tapaamisessaan, mutta mitään yksityiskohtia keskusteluiden kulusta ei ole annettu julkisuuteen.


Pääministeri May aikoo viedä Britannian ulos EU:sta - korosti turvallisuuden merkitystä iltalehti 15:08 09.06

Mayn konservatiivipuolue menetti enemmistön Brtiannian parlamentin alahuoneessa. Britannian pääministeri Theresa Mayn lähti tapaamaan kuningatar Elisabetia. Hän lähti pyytämään kuningattarelta lupaa muodostaa vähemmistöhallitus. Tämän tarkoittaa sitä, että May ei ole aikeissa erota.Mayn konservatiivipuolue menetti enemmistön Brtiannian parlamentin alahuoneessa. Useat tahot ovat vaatineet pääministerin eroa. May kommentoi vaalien tulosta työhuoneensa ulkopuolella Downing Streetillä.


Pääministeri Theresa May palaa Buckinghamin palatsista kommentoimaan vaalien tulosta iltalehti 14:56 09.06

Mayn konservatiivipuolue menetti enemmistön Brtiannian parlamentin alahuoneessa. Britannian pääministeri Theresa Mayn lähti tapaamaan kuningatar Elisabetia. Hän lähti pyytämään kuningattarelta lupaa muodostaa vähemmistöhallitus. Tämän tarkoittaa sitä, että May ei ole aikeissa erota.Mayn konservatiivipuolue menetti enemmistön Brtiannian parlamentin alahuoneessa. Useat tahot ovat vaatineet pääministerin eroa. May kommentoi vaalien tulosta työhuoneensa ulkopuolella Downing Streetillä.


Pääministeri Theresa May tapaa kuningattaren iltapäivällä - May uskoo voivansa muodostaa hallituksen iltalehti 12:44 09.06

Mayn konservatiivipuolue menetti enemmistön Brtiannian parlamentin alahuoneessa. Britannian pääministeri Theresa Mayn on ilmoitettu tapaavan kuningatar Elisabetin kanssa puoli kolmelta. Hän tulee pyytämään kuningattarelta lupaa muodostaa vähemmistöhallitus. Tämän tarkoittaa sitä, että May ei ole aikeissa erota. Mayn konservatiivipuolue menetti enemmistön Brtiannian parlamentin alahuoneessa. Useat tahot ovat vaatineet pääministerin eroa.


Uutiset