Bostonin lähellä evakuoidaan ihmisiä kaasuräjähdysten tieltä – ainakin yksi kuollut ja 12 loukkaantunut MTV 07:10 14.09

Yhdysvalloissa Bostonin läheisistä kaupungeista evakuoidaan joukoittain ihmisiä useiden tulipalojen ja epäiltyjen kaasuräjähdysten takia.


Bostonin lähellä evakuoidaan ihmisiä – poliisi saanut 70 ilmoitusta paloista, räjähdyksistä ja kaasun hajusta MTV 05:20 14.09

Yhdysvalloissa Bostonin läheisistä kaupungeista evakuoidaan joukoittain ihmisiä useiden tulipalojen ja epäiltyjen kaasuräjähdysten takia.


Bostonin lähellä kymmeniä epäiltyjä kaasuräjähdyksiä – ”Useita tulipaloja ympäri kaupunkia” iltasanomat 02:35 14.09

Useiden ihmisten kerrotaan loukkaantuneen.


Bostonin lähellä kymmeniä epäiltyjä kaasuräjähdyksiä – ”Useita tulipaloja käynnissä ympäri kaupunkia” iltasanomat 02:35 14.09

Useiden ihmisten kerrotaan loukkaantuneen.


San Franciscossa pilvenpiirtäjä kallistunut ja vajonnut senttejä – kova poksahdus pelästytti asukkaat MTV 17:53 07.09

Yhdysvaltojen Kaliforniassa, San Franciscossa pilvenpiirtäjä on vajonnut useiden vuosien ajan. Asiasta uutisoi Business insider.


Ministeri: Koulukotien valvonta ei ole riittävää – "Pahimmillaan resurssit riittävät käyntiin useiden vuosien välein" MTV 19:28 06.09

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) sanoo tarttuvansa lapsiasiavaltuutetun aloitteeseen, jonka mukaan kaikki koulukodeissa olevat lapset ja nuoret on kuultava.


Kuopion bussiturman syy yhä täysi mysteeri – useiden kuukausien työ vielä edessä MTV 16:28 06.09

Kuopion viimekuisen bussionnettomuuden tutkinta tulee kestämään vielä useita kuukausia, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Pekka Jäntti.


Tältä näytti sisällä Emiratesin koneessa, jonka viranomaiset eristivät JFK:lla – Dubain-lennolla ainakin 19 sairastunutta iltasanomat 09:19 06.09

Dubaista New Yorkiin matkalla ollut kone eristettiin keskiviikkona JFK:n lentokentälle, kun viranomaisten tietoon tuli useiden ihmisten sairastuminen lennolla. Yllä olevalla videolla näet kuvaa koneen sisältä.


Apple-huijaus leviää sähköpostissa – älä klikkaa salakavalaa huijausviestiä stara 16:40 05.09

Viime vuosina erilaiset nettihuijaukset ovat lisääntyneet nopeasti, ja useiden suomalaistenkin


Viihdelehti Stara.fi stara 16:40 05.09

Viime vuosina erilaiset nettihuijaukset ovat lisääntyneet nopeasti, ja useiden suomalaistenkin


Perheloman traaginen päätös: Kanootti kaatui ja isä sekä kolme lasta hukkuivat – äidin hätäviesti löysi perille liian myöhään MTV 17:52 03.09

NBC Newsin mukaan perheen loma päättyi erittäin dramaattisella tavalla, kun perheen 3-, 6-, ja 9-vuotiaat lapset, sekä perheen isä löydettiin hukkuneina kanootin kaatumisen seurauksena useiden tuntien jälkeen. Äiti lähetti puhelimellaan hätäviestin, mutta huono yhteys esti avunpyynnön.


Jennifer Lawrencen alastonkuvat hakkeroineelle vankilatuomio – uhreja löytyi 240 stara 16:40 02.09

2014 vuonna neljä miestä pidätettiin ja heitä syytettiin useiden julkkiskaunottarien


Poliisi etsii mysteerinaista – soitti ovikelloa puolipukeissa ja käsirauta ranteessa stara 20:00 29.08

Poliisi tutkii erikoista tapausta, jossa useiden kotien oville ilmestyi hätää


Kauhea välikohtaus: auto ajoi varikolla useiden ihmisten päältä MTV 11:30 27.08

Kolme ihmistä loukkaantui vakavasti Brasiliassa Stock Light -autokilpailussa, kun auto ajautui varikolla ihmisten päälle.


Vajaamiehinen Ilves kaatoi kotikentällään Ässät - Antonen ratkaisijana jatkoaika.com 21:24 24.08

Useiden runkopelaajien poissaolosta huolimatta Ilves onnistui kaatamaan Ässät niukoin 2-1-lukemin. Illan ratkaisuosumasta vastasi läpi ottelun pirteästi pelannut Joose Antonen.


Vaajaamiehinen Ilves kaatoi kotikentällään Ässät - Antonen ratkaisijana jatkoaika.com 21:24 24.08

Useiden runkopelaajien poissaolosta huolimatta Ilves onnistui kaatamaan Ässät niukoi 2-1 lukemin. Illan ratkaisuosumasta vastasi läpi ottelun pirteästi pelannut Joose Antonen.


Silminnäkijät kuvailevat Kuopion bussiturmaa: "Bussi oli liikkunut lähes kahdella renkaalla – kuulin, että nyt kolahti isosti" MTV 15:49 24.08

Kuopiossa bussi on syöksynyt sillalta useiden metrien matkan junaradalle. Onnettomuudessa oli osallisena myös useita muita autoja. Uhreja on useita, ja poliisin mukaan ainakin neljä on kuollut.


Silminnäkijä järkyttyi Kuopion bussionnettomuudesta: "Kuulin, että nyt kolahti isosti" MTV 15:49 24.08

Kuopiossa bussi on syöksynyt sillalta useiden metrien matkan junaradalle. Onnettomuudessa oli osallisena myös useita muita autoja. Uhreja on useita, ja poliisin mukaan ainakin 3 on kuollut.


Venezuelaan iski yli seitsemän magnitudin maanjäristys iltasanomat 03:55 22.08

Maanjäristys tuntui useiden sekuntien ajan, ja korkeita rakennuksia evakuoitiin jälkijäristysten pelossa.


kommentoi lähtöhuhuja kyytiä Suomeen matkailua ja Mattis kommentoi naisen kokoelmista ollut todella vaikeaa Pulasta selvinnyt KalPa

Uutiset