Näin ihmiset herätettiin 1800-luvulla – kokonainen ammattiryhmä on kadonnut stara 17:30 17.04

Nykyään useimmat ihmiset heräävät aamulla töihin tai kouluun puhelimen herätyskellon


Kissoilla erikoinen ongelma – kumman pitäisi väistää? stara 18:00 16.04

Useimmat ihmiset joutuvat kaupungilla kävellessään tilanteisiin, joissa he kohtaavat toisen


Viihdelehti Stara.fi stara 18:00 16.04

Useimmat ihmiset joutuvat kaupungilla kävellessään tilanteisiin, joissa he kohtaavat toisen


Kolumni: Suomella riittää NHL-tähtiä – useimmat eivät ole tosin leijonapolun tuotteita tai liigajoukkueiden läpikoulimia iltasanomat 17:36 14.04

Maan kuin maan kiekkokulttuurista kertoo paljon, millainen olisi vaikkapa kolmostason A-maajoukkue, kirjoittaa Tuomas Nyholm.


NHL:n varakomissaari ylistää Patrik Lainetta odotetun suomalaistaiston alla: ”Vain taivas on hänen rajanaan” iltalehti 20:37 11.04

NHL:n pudotuspelit käynnistyvät ensi yönä odotetulla suomalaisten kohtaamisella. Jos Nashville Predators on runkosarjan voittajana yksi suurimmista mestarisuosikeista, Patrik Laineen ja Joel Armian Winnipeg Jets ei NHL:n runkosarjakakkosena tule kaukana perässä. - Pistäisin Winnipegin erittäin lähelle Nashvillen taakse niissä odotuksissa, joita ihmisillä on. Sillä on todella leveä pelaajamateriaali. Uskon, että useimmat kiekkofanit pitävät Winnipegiä kilpailukyvyltään NHL:n neljän parhaan joukkoon lukeutuvana joukkueena, NHL:n varakomissaari Bill Daly arvioi Iltalehdelle.


5 tapaa toimia, kun työkaveri on huijari iltalehti 11:05 11.04

Monet ovat törmänneet työkaveriin, joka juonittelee selän takana. The Muse kertoo viisi asiaa, mitä silloin voi tehdä. Useimmat törmäävät jossain vaiheessa uraansa työkavereihin, jotka toimivat ja puhuvat kasvotusten eri tavalla kuin selän takana. Pitäisikö silloin käyttäytyä kuin mitään ei olisi tapahtunut? Pitäisikö kertoa pomolle?


Uskomaton näky! Potilas soitti huilua oman aivoleikkauksensa aikana stara 16:30 05.04

Potilaat viettävät useimmat vaativista leikkauksista nukutettuina ja tiedottomassa tilassa, mutta


Israelin joukot ampuneet ainakin seitsemän palestiinalaista mielenosoittajaa iltalehti 18:00 30.03

Tilanne Gazan ja Israelin rajalla kiristyy, ja ainakin seitsemän ihmistä on saanut surmansa. Ainakin seitsemän palestiinalaista on kuollut Israelin joukkojen ammuttua heidät perjantaina. Asiasta kertoo Gazan terveysministeriö. Erillisalueella on puhjennut verisiä yhteenottoja israelilaisten ja palestiinalaisten kesken. Palestiinan terveysministeriön mukaan ainakin seitsemän ihmistä on kuollut ja 350 haavoittunut, useimmat Israelin joukkojen tulituksessa.


3 ärsyttävää asiaa, joita työkaveri tekee - eikä hän edes tajua sitä itse iltalehti 21:35 27.03

Useimmat ovat törmänneet ärsyttäviin asioihin, joita työkaverit ovat tehneet huomaamattaan. Vaikka olisit pitkämielisin ihminen, on todennäköistä, että olet tavannut työkavereita, jotka ovat niin ärsyttäviä, että he ovat saaneet sinut sulkemaan silmäsi, puristamaan kätesi nyrkkiin tai narskuttelemaan hampaitasi. Mutta oletko miettinyt, oletko itse tehnyt asioita, jotka saavat työkaverisi raivon partaalle?


Lumileikit eivät kiinnostaneet hevosia – hauska reaktio stara 21:30 27.03

Useimmat lemmikit ja maatalon eläimet tuntuvat olevan täysin hullaantuneita lumesta


Muistatko vielä elektroniikkapelit? Nyt niitä voi pelata verkossa stara 20:30 21.03

Useimmat 80- ja 90-luvuilla varttuneet ovat joskus pelanneet patterikäyttöisiä elektroniikkapelejä.


Turun puukottaja kysyi Isistä paenneelta syyrialaiselta, miten Isisiin liitytään: ”Hän oli mielenvikainen - tein hänestä ilmoituksen, mutta mitään ei tapahtunut” iltalehti 10:38 21.03

Nuoruudenystävä kertoo poliisikuulusteluissa huomanneensa Turun puukottajassa huolestuttavia muutoksia kesän 2017 aikana. Turun puukotusten esitutkinnan yhteydessä poliisi kuulusteli useita terroristisista murhista syytetyn Abderrahman Bouananen tuttavia Suomessa, jotka kertovat nuoren miehen kasvaneesta viehätyksestä Isis-järjestöä kohtaan. Bouananen näkemykset eivät ilmeisesti saaneet ymmärrystä tuttavilta, joista useimmat kertovat poliisille pitäneensä tämän puheita huolestuttavina.


Huvittava näky videolle – mopsi käytti miestä surffilautana stara 22:30 18.03

Useimmat koirat rakastavat uimista eivätkä pysty vastustamaan esimerkiksi uima-altaaseen hyppäämistä


ilmanvaihtokonehuoneessa Italian ja Ranskan ja keskustelemme lepoon - kuvakooste löi suosikit ja MM-kisoissa jättiyllätys – Nabi palo aiheuttaa mittavat perheenpäälle” – sureva saapui kirkkoon ”Ensi pelissä menee” ”Laittomat maahantulijat

Uutiset