5 merkkiä – näin tunnistat hukkuvan ihmisen iltasanomat 11:43 23.06

Hukkuva ihminen ei välttämättä näytä siltä, mitä useimmat ihmiset odottavat.


Neuvontainsinöörin tyly tuomio 70-luvun rakentamiselle: ”Useimmat sen ajan talot saisi ajaa Caterpillarilla nurin” iltasanomat 10:03 09.06

1970-luvulla rakentaminen oli surkeaa, sanoo neuvontainsiööri ja syyttää tuhoisasta muodista itse Alvar Aaltoa. Mitä tasakattorakentamisen intovuosista on jäljellä vuoden 1970 asuntomessualueella?


Talouselämä: Autokauppias Laakkosen tulos rysähti tappiolle – useita selityksiä, joista yksi kuulostaa yllättävältä MTV 18:25 01.06

Suomen toiseksi isoimman autokauppiaan tulos sukelsi tappiolle, vaikka useimmat autokauppiaat tekivät viime vuonna vähintään kohtuullisia tuloksia. Asiasta kertoo Talouselämä.


Kuolleiden Putin-kriitikoiden lista on pitkä – useimmat on myrkytetty tai ammuttu MTV 13:45 31.05

Venäläistoimittajan ylösnousemus hämmästyttää. Varmaa on kuitenkin se, että toistaiseksi Arkadi Babtshenko on onnekas Putin-kriitikko. Kuolleita on monia.


2 ärsyttävää asiaa, joita työkaveri tekee - eikä tajua lopettaa iltalehti 12:14 27.05

Useimmat ovat törmänneet työkavereiden ärsyttäviin tapoihin. Ja monet ovat syyllistyneet ärsyttäviin tapoihin itsekin. Vaikka olisit pitkämielisin ihminen, on todennäköistä, että olet tavannut työkavereita, jotka ovat niin ärsyttäviä, että he ovat saaneet sinut sulkemaan silmäsi, puristamaan kätesi nyrkkiin tai narskuttelemaan hampaitasi. Mutta oletko miettinyt, oletko itse tehnyt asioita, jotka saavat työkaverisi raivon partaalle?


5 merkkiä siitä, ettei työkaverista ehkä pidetä iltalehti 11:12 23.05

Vaikka asiaa ei sanottaisi työpaikalla suoraan, joistakin merkeistä voi päätellä, ettei työkaverista pidetä. Usein työpaikoille syntyy sisäpiirejä, jotka eivät liity työhön. Jotkut eivät pidä toisista, mutta useimmat työkaverit eivät suoraan näytä halveksuntaansa, koska he eivät halua aiheuttaa hankaluuksia tai vaarantaa omaa uraansa. Näin arvioi työpaikka-asiantuntija Lynn Taylor Business Insiderissa.


Lasse Lehtisen kolumni: Unkarissa kello kulkee taaksepäin iltasanomat 08:08 21.05

Turisti ei demokratian rapautumista huomaa, kaikesta päätellen eivät useimmat unkarilaisetkaan. Budapestin ostoskaduilla elämä soljuu eteenpäin. Pääkaupunki on turisteille vieraanvarainen. Halli pursuaa herkkuja kuten aina ennenkin. Kommunismin aikana se sai lempinimen ”puolalaisten painajainen”.


5 merkkiä siitä, ettei työkaverista pidetä - ja hänet halutaan syrjään iltalehti 21:45 17.05

Jotkut eivät peittele halveksuntaansa työkavereitaan kohtaan, kun taas toiset yrittävät pysyä diplomaattisina ja pitävät tunteitaan enemmän piilossa. Useimmat työkaverit eivät suoraan näytä halveksuntaansa, koska he eivät halua aiheuttaa hankaluuksia tai vaarantaa omaa uraansa. Näin arvioi työpaikka-asiantuntija Lynn Taylor Business Insiderissa. Taylorin mukaan nämä henkilöt voivat pitää käytöksensä piilossa, mutta on kuitenkin hienovaraisia merkkejä, joista voi päätellä heidän tarkoituksena.


Sarjamurhaajien yleisimmät ammatit listattiin stara 20:00 17.05

Monet sarjamurhaajat osaavat peittää todellisen luontonsa taitavasti. Useimmat heistä tekevät


Viihdelehti Stara.fi stara 20:00 17.05

Monet sarjamurhaajat osaavat peittää todellisen luontonsa taitavasti. Useimmat heistä tekevät


Erittäin harvinainen ihosairaus pakotti 21-vuotiaan Artturin pyörätuoliin - nostaa silti hirmuisia rautoja MM-tasolla: ”Olen oppinut sietämään tuijottelua” iltalehti 06:13 17.05

21-vuotiaan loimaalaisen Artturi Verhon tarina on osoitus siitä, miten suuretkin haasteet voi voittaa omien unelmiensa tavoittelussa. Videolla voimanostaja Artturi Verho kertoo itsestään ja sairaudestaan. Jo pienestä pitäen yksi asia oli selvä: Artturi Verho ei ollut kuin useimmat muut. Hänellä diagnosoitiin erittäin harvinainen synnynnäinen ihosairaus nimeltä epidermolysis bullosa (EB). Tautia sairastaa Suomessa vain parisataa ihmistä.


Susanna Kosken ryhmätoverit peräänkuuluttavat empatiakykyä - Toivakka: ”Esiintyminen menee nuoruuden piikkiin” iltalehti 22:32 15.05

Kansanedustaja Susanna Kosken (kok) tv-esiintyminen jakaa kokoomuslaisten kansanedustajien mielipiteet puolesta ja vastaan. Iltalehti teki soittokierroksen Kokoomuksen eduskuntaryhmän jäsenille tiistai-iltana. - En nähnyt ohjelmaa, mutta huomasin myrskyn sosiaalisessa mediassa. Olen pahoillani siitä ja olen täysin eri linjoilla, kuten useimmat eduskuntaryhmässä, kansanedustaja (kok) Lenita Toivakka sanoo.


Kissa yritti ottaa hiirtä kiinni – jyrsijän nerokas strategia onnistui stara 17:00 14.05

Useimmat kissat rakastavat pienten lintujen ja jyrsijöiden jahtaamista, minkä vuoksi


Prinssi Harryn ex-tyttöystävä Chelsy Davy järkyttyi ja suuttui: ei saanut kutsua häiden iltajuhliin iltasanomat 10:11 14.05

Useimmat naiset eivät odota kutsua ex-miehensä häihin.


Amazonin perustaja haluaa kuulla työnhakijalta, että tämä todistaa kykynsä - ja useimmat vastaavat väärin iltalehti 17:54 13.05

Alkuaikoina Amazonia rakentaessaan Jeff Bezosilla oli tapana haastatella kaikki työnhakijansa itse. Amazonin perustaja Jeff Bezos uskoo, että jokainen työntekijä on avainroolissa. Siksi jokaisen uuden rekrytoinnin laadukkuudella on ratkaisevan tärkeä merkitys liiketoiminnan menestykseen. Sen seurauksena Bezos ei ollut ainoastaan pakkomielteinen luomaan erinomaista asiakaskokemusta. Hän halusi myös itsepintaisesti palkata lujimmat mahdolliset työntekijät.


Suomalaiset ovat valmiita antamaat rutiinihommat robottien tehtäväksi – matalasti koulutetut ja työväenluokka paheksuvat eniten MTV 00:01 11.05

Kaksi kolmesta suomalaisesta on valmis hyväksymään sen, että koneet ja robotit hoitavat tulevaisuudessa useimmat rutiinityöt. Tämä käy ilmi Kunnallisalan kehittämissäätiön teettämästä tutkimuksesta. Yli neljännes vastaajista vastustaa tällaista kehitystä.


5 merkkiä siitä, että työkaverista ei pidetä - tai häntä jopa vihataan iltalehti 21:38 25.04

Jotkut eivät peittele halveksuntaansa työkavereitaan kohtaan, kun taas toiset yrittävät pysyä diplomaattisina ja pitävät tunteitaan enemmän piilossa. Työpaikoille voi syntyä kouluajoilta tuttuja sisäpiirejä. Useimmat työkaverit eivät suoraan näytä halveksuntaansa, koska he eivät halua aiheuttaa hankaluuksia tai vaarantaa omaa uraansa. Näin arvioi työpaikka-asiantuntija Lynn Taylor Business Insiderissa.


Näin ihmiset herätettiin 1800-luvulla – kokonainen ammattiryhmä on kadonnut stara 17:30 17.04

Nykyään useimmat ihmiset heräävät aamulla töihin tai kouluun puhelimen herätyskellon


25 loukkaantunut ja rasististen hyökkäysten rannikkovartiosto Libyan yhdessä tilastossa –

Uutiset