Hurja video Euroopasta: Raaka talvimyrsky repii kattoja – äiti ja vauva selvisivät kuin ihmeen kaupalla kaatuvan puun alta MTV 11:09 19.01

Yhteensä ainakin yhdeksän ihmistä on kuollut Saksassa, Hollannissa ja Belgiassa myrskyn takia. Useimmat ihmiset ovat kuolleet jäätyään kaatuvien puiden alle.


Ruotsalaiseläintarhassa tapetaan ”turhat” leijonanpoikaset iltalehti 17:01 11.01

Poikasia käytetään yleisön vetonauloina, sitten useimmat tapetaan. Leijonat ovat Boråsin eläintarhan tunnuseläimiä ja vetonauloja. Ne esiintyvät näkyvästi myös tarhan mainonnassa. Leijonanpoikasia syntyy tasaisesti ja niitä esitellään ylpeinä sekä yleisölle että medialle.


Jari Sillanpäälle lähetetty ehdotus kirjallisesta menettelystä - suostuuko myöntämään rikoksensa? iltalehti 16:59 08.01

Kirjallisessa menettelyssä voidaan käsitellä useimmat lievät ja tavalliset rikokset, esimerkiksi rattijuopumukset. Se edellyttää kuitenkin epäillyn suostumusta ja syytteiden myöntämistä. Käräjäsihteeri Pia Salmi kertoo, että viihdetaiteilija Jari Sillanpäälle on lähetetty ehdotus kirjallisesta menettelystä. Vielä ei ole tiedossa, suostuuko hän siihen. Viime viikolla Helsingin käräjäoikeudessa Sillanpää sai syytteet rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kahdesta liikennerikkomuksesta.


Todistaja näki naisen rimpuilevan - raiskaaja lopetti ja myönsi sittemmin ”mokanneensa” iltalehti 07:02 08.01

Raiskauksesta syytetty joensuulainen väitti naisen itse tehneen aloitteen. Nainen oli johdatellut häntä kädestä kiinni pitäen. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut keski-ikäisen joensuulaismiehen raiskauksesta ehdolliseen vankeuteen ja yhdyskuntapalveluun. Rikos tapahtui Joensuussa heinäkuussa. Talossa oli läsnä useita aikuisia, joista useimmat nukkuivat.


Oikeus hylkäsi Janitskinin luovutuspyynnön muotovirheen vuoksi - Hallitusneuvos: ”Pyyntö on täysin kunnossa” iltalehti 15:59 05.01

Oikeusministeriö kiistää virheen ja kertoo korjanneensa pyynnössä olleet puutteet jo lokakuisen päätöksen jälkeen. Oikeusministeriön mukaan Ilja Janitskinia koskeva luovutuspyyntö hylättiin muotovirheen vuoksi. Janitskinia epäillään muun muassa törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, törkeästä kunnianloukkauksesta, rahankeräysrikoksesta sekä tekijänoikeusrikoksesta. Useimmat rikosepäilyistä liittyvät Janitskinin perustamaan verkkojulkaisu MV-lehteen.


Ylikansoitetuilla pakolaisleireillä Bangladeshissa syntyy tänä vuonna yli 48 000 vauvaa - Lapsilla kurkkumätää ja koleraa iltalehti 09:34 05.01

Myanmarista Bangladeshiin paenneet rohingya-muslimit elävät edelleen vaikeissa oloissa pakolaisleireillä. Tuoreiden laskelmien mukaan tänä vuonna Bangladeshin pakolaisleireille syntyy yli 48 000 vauvaa. Avustusjärjestöjen huolina ovat etenkin puutteellinen hygienia ja riittämättömät terveyspalvelut. Pelastakaa Lapset ry kertoo tiedotteessaan, että vain harva lapsista syntynee klinikalla. - Vuoden 2018 aikana elävänä syntyneiden vauvojen määrän odotetaan olevan jopa 130 päivässä. Useimmat lapset syntyvät todennäköisesti teltoissa. Tähän vaikuttaa se, että synnyttäville naisille ei ole riittävästi saatavilla ympärivuorokautisia laadukkaita terveyspalveluja, kertoo Pelastakaa Lapset ry:n tiedotteessa terveydenhuollon neuvonantaja Rachael Cummings Cox's Bazarin alueella Bangladeshissa.


Hennosta taimesta olohuoneen kruunuksi – joulukuusen elämä on päätä huimaava selviytymistarina iltasanomat 13:48 28.12

Puolitoista miljoonaa joulukuusta löysi tänäkin jouluna tiensä koteihin, julkisiin tiloihin ja työpaikoille. Yksi etsii kuusen omasta metsästä ja toinen kaataa sen luvan kanssa, mutta useimmat ostavat viljellyn kuusen. IS kävi joulukuusiviljelmällä kurkistamassa, mistä kuusen matka alkaa.


Ravintolan asiakas pidätettiin – soitti hätänumeroon liian pienestä annoksesta stara 13:30 28.12

Kuten useimmat aikuiset tietävät, hätänumerot ovat tarkoitettu vain todellisia vaaran


Koiralla uskomattomat unenlahjat – ei herää vaikka leuan päälle pinottaisiin lempiruokaa! stara 11:00 25.12

Useimmat lemmikkieläimet heräävät nopeasti siinä vaiheessa, kun ne kuulevat tai


Jäivätkö jouluostokset viime tinkaan? - Näin kaupat ovat avoinna joulun aikaan iltalehti 08:36 23.12

Viime hetken jouluostoksille pääsee vielä aattona useisiin myymälöihin. Joulupäivänä useimmat kaupat pitävät ovensa kiinni. Kaikki K-citymarketit palvelevat jouluaattona pääsääntöisesti iltapäivään asti, Kesko kertoo tiedotteessaan. Osa myymälöistä on avoinna myös joulupäivänä. Tapaninpäivänä kaikki Citymarketit ovat auki. Myös K-supermarketit ovat auki jouluaattona, ja niiden aukioloaikoja on Keskon mukaan pidennetty viime vuodesta. Joulupäivänä noin puolet supermarketeista on avoinna vaihtelevin aukioloin. Tapaninpäivänä kaupat palvelevat sunnuntain aukioloaikojen mukaisesti.


Pikkutyttö jätti Joulupukille viestin: ”Jätä lahjoja, vie veljeni” stara 18:30 21.12

Useimmat lapset kirjoittavat joulun alla kirjeen Joulupukille, mutta eräs kanadalainen


Viihdelehti Stara.fi stara 18:30 21.12

Useimmat lapset kirjoittavat joulun alla kirjeen Joulupukille, mutta eräs kanadalainen


Mies käytti vaimonsa kuukautiskuppia riisimittana - iljettävästä päivityksestä nettihitti iltalehti 18:16 10.12

Kaikille hygieniatuotteet eivät ole tuttuja. Useimmat miehet saattavat olla hieman hämillään naisten hygieniatuotteista. Australialainen Malcolm Hobbs on yksi heistä. Hänen vaimonsa Cindy yllättyi pahemman kerran, kun löysi kotoaan riisipussin, jonka sisällä oli hänen kuukautiskuppinsa.


Helsinkiläisnainen puri naapurin rouvan nenän puoliksi irti - talkootappelulle ei järjellistä syytä iltalehti 22:44 30.11

Naapurinsa hampaisiin jäänyt nainen kertoo, että puremahaava ulottui nenän keskiosassa luuhun asti; nenänpää oli ollut irti. Kahdessa oikeusasteessa tutkittu tapaus sattui Helsingin Vuosaaressa sijaitsevan rivitaloyhtiön syystalkoissa kaksi vuotta sitten. Itse talkoot sujuivat normaalisti. Osallistujat olivat jo siirtyneet kerhohuoneeseen jatkoille. Useimmat heistä olivat naukkailleet alkoholijuomia.


Mikä on suurin heikkoutesi? Näin vastaat siihen oikein työhaastattelussa - ja näin väärin iltalehti 09:49 29.11

Työhaastattelun peruskysymyksiin kuuluu usein tämä: ”Mikä on suurin heikkoutesi?” Tämän kysymyksen lukuisat työnhakijat kuulevat haastattelussa päivittäin: Mikä on suurin heikkoutesi? Uraneuvoja, kirjailija Justin Bariso sanoo, että useimmat ihmiset vihaavat tätä kysymystä. Ehkä se on heistä vain epäuskottava ja typerä. Barison mukaan näin ei kuitenkaan ole.


Amazonin perustaja haluaa kuulla työnhakijan vastaavan oikein siihen, kuinka tämä todistaa kykynsä - ja useimmat vastaavat väärin iltalehti 16:39 13.11

Alkuaikoina rakentaessaan Amazonia Jeff Bezosilla oli tapana haastatella kaikki työnhakijansa itse. Amazonin perustaja Jeff Bezos uskoo, että jokainen työntekijä on avainroolissa. Siksi jokaisen uuden rekrytoinnin laadukkuudella on ratkaisevan tärkeä merkitys liiketoiminnan menestykseen. Sen seurauksena Bezos ei ollut ainoastaan pakkomielteinen luomaan erinomaista asiakaskokemusta. Hän halusi myös itsepintaisesti palkata lujimmat mahdolliset työntekijät.


5 asiaa, joita useimmat katuvat otettuaan loparit iltalehti 19:40 07.11

Monet meistä katuvat asioita, jotka jäivät ennen lopareita tekemättä. Konsulttiyrityksen perustaja Robin Camarote tutkii, kuinka pienillä muutoksilla voi olla suuria vaikutuksia työhön ja elämään. Hän sanoo, että kaikki me tiedämme, ettei ruoho ole vihreämpää aidan toisella puolella, mutta silti meitä vetävät puoleensa hohdokkaat lupaukset paremmista työpaikoista ja paremmasta palkasta.


Kommentti: Kärsiikö ylipainosta syytetty Petteri Forsell ”Moneyball-ongelmasta”? iltasanomat 06:37 02.11

Väärät mielikuvat ja huono tuuri voivat olla hidasteita jalkapalloilija Petteri Forsellin uralla, mutta onneksi useimmat valmentajat ovat hyvin rationaalisia, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.?


USA on jo kerran pommittanut Pohjois-Korean kivikaudelle iltalehti 11:34 17.10

Kaikki kaupungit tuhottiin, väestöstä kuoli viidennes. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoi 19. syyskuuta puhuessaan YK:n yleiskokouksessa, että jos USA pakotetaan puolustamaan itseään ja liittolaisiaan, ei ole muuta mahdollisuutta kuin tuhota Pohjois-Korea totaalisesti. Ainakaan useimmat amerikkalaiset eivät tiedä, että USA on jo kerran tuhonnut Pohjois-Korean melkoisen täydellisesti.


Uutiset