FBI:n apulaisjohtaja sai kenkää vain vuorokausi ennen eläkkeelle pääsyä iltalehti 05:02 17.03

Apulaisjohtaja McCaben mielestä Trumpin hallinto yrittää häiritä Venäjä-tutkintaa. Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n apulaisjohtajana toiminut Andrew McCabe erotettiin myöhään perjantai-iltana virastaan, vain hieman yli 24 tuntia ennen kuin olisi ollut oikeutettu täyteen eläkkeeseen. Päätöksen erottamisesta teki New York Timesin mukaan oikeusministeri Jeff Sessions. Sessionsin mukaan McCabella on tilillään useita rikkomuksia.


Ainakin kahdeksan loukkaantui rajussa hissionnettomuudessa Georgiassa – hissi paiskoi hiihtäjät holtittomasti hankeen MTV 23:33 16.03

Useita ihmisiä on viety sairaalaan rajun hiihtohissionnettomuuden seurauksena Georgiassa Kaukasuksella. Onnettomuus tapahtui Gudaurin hiihtokeskuksessa noin 120 kilometrin päässä maan pääkaupungista Tbilisistä.


Merkel ja Macron tapasivat Pariisissa: "Uudistussuunnitelma EU:lle kesäkuuhun mennessä" iltasanomat 22:35 16.03

Macron listasi useita uudistussuunnitelman piiriin kuuluvia asioita.


Etelä-Afrikan ex-presidentti Zuma syytteeseen MTV 18:09 16.03

Etelä-Afrikan entinen presidentti Jacob Zuma saa useita korrputiosyytteitä. Syytteet liittyvät miljardien arvoisiin asekauppoihin.


Yhdeksänsenttinen naula upposi kokonaan sivullisen naisen päähän – epäilty naulapyssymies tuomittu aiemmin murhasta iltasanomat 15:47 16.03

Poliisin mukaan tapauksessa on useita erikoisia yksityiskohtia.


Majurille syyte virkasalaisuuden rikkomisesta - hovioikeus kokoontuu Pääesikunnan tiloissa iltalehti 09:15 16.03

Vastuullisessa virassa toiminut upseeri on saamassa useita syytteitä. Helsingin hovioikeus järjestää 3. huhtikuuta alkaen sotilasoikeudenkäynnin. Majurin arvoista upseeria syytetään virkasalaisuuden rikkomisesta ja muista lain vastaisista teoista. Koska kyse on upseerin syytteistä, ensimmäinen oikeusaste asiassa on hovioikeus.


Alle viikon vanha kävelysilta romahti autotien päälle Miamissa – neljä kuollut, yhdeksän loukkaantunut MTV 05:33 16.03

Yhdysvalloissa Floridassa kävelysilta on romahtanut, kertovat yhdysvaltalaismediat. Romahduksessa on kuollut useita ihmisiä. Onnettomuus sattui Miamissa lähellä Florida International University -yliopiston kampusaluetta.


Megan kuvasi Floridan turmasillan vain sekunteja romahduksen jälkeen – harmaa pölypilvi leijuu ilmassa iltasanomat 04:21 16.03

Neljä ihmistä kuoli ja useita loukkaantui, kun rakenteilla ollut kevyen liikenteen silta romahti kuusikaistaiselle tielle Miamissa Yhdysvalloissa torstaina.


Alle viikon vanha kävelysilta romahti autotien päälle Miamissa – ainakin kuusi kuollut, 10 viety sairaalaan MTV 00:37 16.03

Yhdysvalloissa Floridassa kävelysilta on romahtanut, kertovat yhdysvaltalaismediat. Romahduksessa on kuollut useita ihmisiä. Onnettomuus sattui Miamissa lähellä Florida International University -yliopiston kampusaluetta.


Alle viikon vanha kävelysilta romahti autotien päälle Miamissa – ainakin kuusi kuollut MTV 00:30 16.03

Yhdysvalloissa Floridassa kävelysilta on romahtanut, kertovat yhdysvaltalaismediat. Romahduksessa on kuollut useita ihmisiä. Onnettomuus sattui Miamissa lähellä Florida International University -yliopiston kampusaluetta.


Kävelysilta romahti autotien päälle Miamissa – ainakin kuusi kuollut MTV 23:11 15.03

Yhdysvalloissa Floridassa kävelysilta on romahtanut, kertovat yhdysvaltalaismediat. Romahduksessa on kuollut useita ihmisiä. Onnettomuus sattui Miamissa lähellä Florida International University -yliopiston kamupsaluetta.


Miamissa romahti silta - useita kuolonuhreja iltalehti 23:03 15.03

Rakenteilla oleva silta romahti Miamissa Floridan kansainvälisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Jalankulkusilta romahti Floridassa. Paikallisen WTVJ-televisiokanavan mukaan useita ihmisiä on kuollut, ja myös loukkaantuneita on hoidettu paikan päällä sekä kuljetettu sairaalaan. Rakenteilla oleva silta sijaitsi Miamissa Floridan kansainvälisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Sillan alla on viimeisimpien tietojen mukaan jumissa ainakin kahdeksan autoa.


Isabella pelastui täpärästi Miamin romahtaneen sillan alta: ”Autot murskaantuivat kokonaan” iltalehti 21:57 15.03

Romahtamisen syy ei ole toistaiseksi selvillä. Silta oli tuotu paikan päälle yhtenä kappaleena viime lauantaina. Torstaina rakenteilla oleva, upouusi silta romahti Miamissa Floridan kansainvälisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Useita ihmisiä on kuollut ja loukkaantunut. Viimeisimpien tietojen mukaan viisi tai kuusi autoa murskaantui sillan alle.


Kävelysilta romahti autotien päälle Miamissa – useita kuollut MTV 20:56 15.03

Yhdysvalloissa Floridassa kävelysilta on romahtanut, kertovat yhdysvaltalaismediat. Romahduksessa on kuollut useita ihmisiä.


Osa Duudsonihallin katosta romahti Torniossa - sisällä useita ihmisiä iltalehti 20:34 15.03

Henkilövahingoilta vältyttiin, vaikka leikkijöitä oli sisällä. Videolla esitellään Duudsoni-puistoa. Duudsonit Activity Parkin katto on romahtanut osittain Torniossa Vesaisenkadulla. Rakennuksessa oli tapahtuma-aikaan useita ihmisiä. Tällä hetkellä rakennus on tyhjennetty.


Uutiset