Vakava onnettomuus Raskasta Joulua -konsertissa Vaasassa – kattorakenteita putosi yleisön päälle iltasanomat 21:52 17.12

Useita ihmisiä loukkaantui Raskasta Joulua -konsertissa tapahtuneessa onnettomuudessa.


Tokmannilla otettiin varaslähtö uuden alkoholilain toimeenpanoon: hyllylle päätyi vahingossa jo neloslonkeroa iltalehti 20:35 17.12

Asiakkaita hämmentänyt tuote joutui myymälän hyllylle toimitusvirheen vuoksi. Vantaalaisessa Tammiston Tokmannissa koettiin pienimuotoinen varaslähtö uudistettuun alkoholilakiin. Asiakas huomasi lauantaina hämmästyksekseen, että myymälän käytävälle oli pinottu useita laatikollisia 5,5 prosentin vahvuista Original Long Drink -lonkeroa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä .


Vakava onnettomuus Vaasassa järjestetyssä konsertissa: Ilmastointiputki putosi yleisön päälle, useita ihmisiä on loukkaantunut MTV 19:54 17.12

Vaasan jäähallissa järjestetyssä Raskasta joulua -konsertissa katosta on pudonnut ilmastointiputki yleisön joukkoon.


Vakava onnettomuus Vaasassa järjestetyssä konsertissa: Ilmastointiputki tippui yleisön päälle, useita ihmisiä on loukkaantunut MTV 19:54 17.12

Vaasan jäähallissa järjestetyssä Raskasta joulua -konsertissa katosta on tippunut ilmastointiputki yleisön joukkoon.


Vakava onnettomuus Vaasassa Raskasta joulua -konsertissa: Katosta tippui ilmastoputkia yleisön joukkoon, useita ihmisiä on loukkaantunut MTV 19:54 17.12

Vaasan jäähallissa järjestetyssä Raskasta joulua -konsertissa katosta on tippunut ilmastointiputki yleisön joukkoon.


Vakava onnettomuus Raskasta joulua -konsertissa Vaasassa: kattorakenteita putosi yleisön sekaan iltalehti 19:40 17.12

Raskasta joulua -konsertissa on tapahtunut onnettomuus. Pelastuslaitos on kirjannut onnettomuuden suurena sortumana. Paikalla on useita pelastulaitoksen yksiköitä. Asiasta lisää hetken kuluttua.


Silmitöntä väkivaltaa tv:ssä: Karting-kuski kävi kilpakumppanin kimppuun - Felipe Massakin diskattiin iltalehti 19:35 17.12

Rodrigo Dantasin ja Tuka Rochan välinen kilvanajo äityi rajuun tappeluun radalla. Dantas ja Rocha ottivat osaa 500 Milhas de Kart -kartingkilpailuun. Dantas ajoi Rochan edellä ja yritti pitää kilpakumppanin takanaan. Kaksikon autot osuivat yhteen useita kertoja lyhyen ajan sisään ja lopulta molemmat päätyivät rengasvalliin. Dantas ja Rocha nousivat autoistaan ja aloittivat tappelun muiden kuskien ajaessa ohi. Dantas pääsi niskan päälle, löi Rochan kypärään useita kertoja ja videon perusteella on jopa epäilty, että Dantas yritti kuristaa Rochaa.


Riihimäellä kadonnut Leena löytyi kuolleena - ruumis piilotettuna maastoon iltalehti 15:27 17.12

Poliisi kertoo ottaneensa teon takia useita henkilöitä kiinni epäiltynä taposta. Poliisi on löytänyt Riihimäellä 10. marraskuuta kadonneen Leena Pekkarisen kuolleena. Nainen löytyi maastoon piilotettuna. Poliisi on ottanut teon takia useita henkilöitä kiinni epäiltynä taposta. Teosta aikaisemmin vangittuna ollut riihimäkeläinen mies ei ole kiinniotettu.


Kadonneen Leena Pekkarisen ruumis löytyi piilotettuna maastosta – useita otettu kiinni iltasanomat 14:34 17.12

Poliisi on ottanut useita ihmisiä kiinni taposta epäiltynä.


Yli kuukauden kateissa ollut Leena löydettiin piilotettuna maastoon – useita otettu kiinni MTV 14:30 17.12

Poliisi on ottanut kiinni useita henkilöitä epäiltynä viime kuussa Riihimäellä kadonneen naisen taposta. Poliisi ei täsmennä kiinniotettujen määrää, mutta kertoo heitä olevan alle 10. 


Poliisi löysi yli kuukauden kateissa olleen Leenan piilotettuna maastoon – useita otettu kiinni MTV 14:30 17.12

Poliisi on ottanut kiinni useita henkilöitä epäiltynä viime kuussa Riihimäellä kadonneen naisen taposta epäiltynä.


NHL:n yön suomalaiset: Puljujärvi, Määttä, Rinne – sinivalkoiset ratkaisurooleissa MTV 10:56 17.12

Yhteensä neljä suomalaispelaajaa pääsi pisteille yön NHL-kierroksella. Tämän lisäksi kehissä oli useita suomalaistorjujia.


Kanadalaista huippuvalmentajaa syytetään useista seksuaalirikoksista iltalehti 21:03 16.12

Kanadan naisten voimistelumaajoukkueen johtaja Dave Brubaker on saanut niskaansa useita seksuaalirikossyytteitä. Sarnian poliisilaitoksen mukaan Brubaker sai eilen oikeussalissa yhteensä kymmenen seksuaalirikossyytettä. Yhden syytteen hän sai seksuaalisesta koskettelusta sekä kolme syytettä seksuaalisesta häirinnästä, kolme seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja kolme seksuaalisesta väkivallasta. Brubakerin lopullinen tuomio luetaan helmikuussa 2018. Hänet päästettiin eilen vapaaksi takuita vastaan.


Radiojuontaja Petra Kalliomaan huikea joogatreeni - tähän ei moni pystyisi iltalehti 18:10 16.12

Helmiradion juontaja Petra Kalliomaan joogatreeneihin osallistuu myös hänen kissansa. Helmiradion juontaja Petra Kalliomaa on julkaissut Instagram-tilillään useita videoita, joissa hän joogaa. Apunaan Petra käyttää joogapyörää. Toisinaan Petran kissat osallistuvat emäntänsä treeneihin, muun muassa kulkemalla joogapyörän läpi.


Äiti keksi lapsensa sairaudet ja altisti tämän 13 suurelle leikkaukselle – nyt puhuu pojan isä MTV 15:08 16.12

Amerikkalaisäiti valehteli kahdeksanvuotiaalla pojallaan olevan useita sairauksia ja altisti pojan turhaan yli 300 lääkärikäynnille ja 13 suurelle leikkaukselle.


Äiti myrkytti Britanniassa poikaansa, jotta tämä ”ei joutuisi jihadisti-isän kanssa Syyriaan” iltalehti 11:29 16.12

Lapsi vaipui koomaan, ja äiti sai 4,5 vuoden vankeustuomion teoistaan. Britanniassa 27-vuotias nainen on saanut 4,5 vuoden vankeustuomion hänen annettuaan pojalleen psykoosilääkettä sekä tuntematonta myrkkyä useita kertoja. Oikeudessa kuultiin naisen myrkyttäneen poikaansa, jotta lapsi ei joutuisi matkustamaan jihadisti-isänsä kanssa Syyriaan. Äiti antoi pojalle tahallaan lääkettä ja myrkkyä, jotta tämä sairastuisi. Myrkyttäminen tapahtui kuuden viikon ajan elokuun ja lokakuun 2015 välisenä aikana.


Savonlinnalaismies soitteli poliisille ja uhkaili ”selvittelevänsä asioita aseen kanssa” - napattiin kiinni kotiosoitteesta iltalehti 08:41 16.12

Asuntoon tehdyssä etsinnässä ei löytynyt ampuma-aseita tai -tarvikkeita. 50-vuotias savonlinnalaismies soitteli perjantai-iltapäivänä useita kertoja Joensuun poliisipäivystykseen ja uhkaili lähtevänsä selvittelemään asioita Pohjois-Karjalan suuntaan aseen kanssa. - Yhdessä puhelussa hän kertoi olevansa Joensuun Tuupovaarassa, Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.


Uutiset