Autot roihusivat Vantaan yössä, kuvat näyttävät tuhon – poliisi epäilee: Yksi ja sama sytyttäjä iltasanomat 13:47 22.10

Useita autoja sytytettiin palamaan Vantaalla lauantain vastaisena yönä. Vahingot nousevat kymmeniin tuhansiin euroihin.


Useita autoja roihusi yöllä Vantaalla – poliisi: Palot sytytetty tahallaan, vahingot kymmeniä tuhansia euroja iltasanomat 13:03 22.10

Useita autoja sytytettiin palamaan Vantaalla lauantain vastaisena yönä.


Useiden tuntien piiritystilanne yöllä Himangalla – asemies uhkasi naista, asunnosta löytyi useita aseita iltasanomat 08:47 22.10

Himangalla tapahtunut piiritys päättyi kahden henkilön kiinniottoon. Asunnosta löytyi aseita.


Epäilty pahoinpitely bussissa Helsingissä – useita poliisipartioita paikalle iltasanomat 06:28 22.10

Bussi pysähtyi Itäkeskuksen kohdalla, ja epäilty tekijä otettiin kiinni.


IL Barcelonassa: "Ennen en välittänyt itsenäisyydestä, mutta nyt Espanja pakotti minut kadulle" iltalehti 23:42 21.10

Poliisi ei puuttunut Barcelonan jättimielenosoituksen kulkuun. Katalonian itsenäisyyden kannattajat vastasivat tuoreeltaan Espanjan pääministeri Mariano Rajoylle kerääntymällä Barcelonassa mielenosoitukseen, jonka osallistujamäärä yllätti järjestäjätkin. Mielenosoittajat täyttivät 1,3 kilometriä pitkän puistokadun Paseo de Gracian ja sen sivukadut niin tiiviisti, että suunnitellusta marssista läheiselle Gran Vialle piti luopua. Marssin sijaan mielensoittajat pysyttelivät parin tunnin ajan paikoillaan huutaen Kataloniaa puolustavia ja Madridin keskushallintoa moittivia iskulauseita.


IL Barcelonassa: ”Ennen en välittänyt itsenäisyydestä, mutta nyt Espanja pakotti minut kadulle” iltalehti 22:03 21.10

Espanjan poliisi ei puuttunut Barcelonan jättimielenosoituksen kulkuun. Katalonian itsenäisyyden kannattajat vastasivat tuoreeltaan Espanjan pääministeri Mariano Rajoylle kerääntymällä Barcelonassa mielenosoitukseen, jonka osallistujamäärä yllätti järjestäjätkin. Mielenosoittajat täyttivät 1,3 kilometriä pitkän puistokadun Paseo de Grazian ja sen sivukadut niin tiiviisti, että suunnitellusta marssista läheiselle Gran Vialle piti luopua. Marssin sijaan mielensoittajat pysyttelivät parin tunnin ajan paikoillaan huutaen Kataloniaa puolustavia ja Madridin keskushallintoa moittivia iskulauseita.


Oulussa asuntomurtoja - Poliisi pyytää havaintoja epäilyttävistä henkilöistä ja ajoneuvoista iltalehti 21:11 21.10

Oulun poliisin tiedotteen mukaan alueella on tapahtunut viime aikoina useita asuntomurtoja, joista viimeisimmät kirjattiin 20.- 21. lokakuuta. Haukiputaalla murtauduttiin omakotitaloon Kaivopurontiellä noin kello 18:n ja 19.30:n välisenä aikana. Oulun Iskossa murtauduttiin omakotitaloon Kelotiellä noin kello 17.30:n ja aamu yhdeksän välisenä aikana. Poliisi pyytää havaintoja epäilyttävistä henkilöistä ja erityisesti ulkomaan kilvissä liikkuvista ajoneuvoista mainituilla alueilla, joissa rikoksia on tapahtunut.


Veitsihyökkäys Münchenin keskustassa, useita loukkaantunut – poliisi otti epäillyn kiinni iltasanomat 15:58 21.10

Toistaiseksi tiedossa on viisi haavoittunutta.


Veitsihyökkäys Münchenin keskustassa, useita loukkaantunut – yksi henkilö otettu kiinni iltasanomat 13:32 21.10

Toistaiseksi tiedossa on viisi haavoittunutta.


Veitsihyökkäys Münchenin keskustassa, useita loukkaantunut iltasanomat 13:20 21.10

Toistaiseksi tiedossa on viisi haavoittunutta.


Veitsihyökkäys Münchenin keskustassa - useita loukkaantunut iltalehti 11:39 21.10

Epäilty tekijä on yhä vapaalla jalalla. Tuntematon henkilö on hyökännyt ihmisten kimppuun veitsen kanssa Münchenin Rosenheimer Platzilla, kertoo saksalaislehti . Useita ihmisiä on loukkaantunut, mutta poliisin mukaan ei vakavasti.


Vantaalla paloi yön aikana useita autoja - sytytettiin ilmeisesti tahallaan iltalehti 06:44 21.10

Vantaan Hakunilassa on palanut yön aikana neljä autoa. Pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin mukaan näyttää siltä, että kaikki autot on sytytetty tahallaan palamaan. Pelastuslaitos sai aamuyöllä puoli viiden aikaan hälytyksen Vantaan Hiirakkokujalle, jossa kerrostaloalueen parkkipaikalla paloi pienoisbussi, pakettiauto ja henkilöauto. Autot eivät olleet vierekkäin, vaan eri puolilla parkkialuetta.


Vantaalla paloi yön aikana useita autoja – sytytettiin ilmeisesti tahallaan iltasanomat 06:43 21.10

Vantaan Hakunilassa on palanut yön aikana neljä autoa.


CNN: Tiedustelukomitea kuullut Trump Jr:n tavanneita venäläisiä iltalehti 06:34 21.10

Yhdysvaltain senaatin tiedustelukomitean tutkijat ovat kuulleet useita venäläisiä, jotka olivat Trump Towerissa järjestetyssä tapaamisessa kesäkuussa 2016. Asiasta kertoo uutiskanava CNN. Donald Trumpin vanhin poika Donald Trump Junior tapasi Kremliin kytketyn venäläisasianajaja Natalia Veselnitskajan viime kesäkuussa kesken Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjoinnin.


Uutiset