Kommentti: Suursatsaus Huuma oli todellinen pettymys – tämä kaikki meni lauantaina pieleen

iltasanomat 11:15 16.09

–?Ohjelma on käsikirjoitettu sen mukaan, mitä tuotesijoittelua milloinkin pitää harrastaa. Milloin jaetaan tuhannen euron arvoisia kylpylälahjakortteja, milloin kalliita matkalahjakortteja, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Katri Utula.


Kommentti: Downton Abbey -elokuva saa sarjan tavoin itkemään – suuri käänne jättää kysymysmerkin tarinan jatkosta

iltasanomat 13:22 13.09

Downton Abbey -elokuva saa ensi-iltansa tänään. Olin suorastaan ikävöinut sarjan rakastettavia henkilöhahmoja – enkä turhaan. Vain tarinan loppuosa herättää kysymyksen siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu? kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Katri Utula.


Kommentti: Nyt iski totaalinen ohjelmaähky! Miksi kaikki parhaat tv-sarjat sullottiin samalle syksylle? Lopputulos ei palvele ketään

iltasanomat 15:31 10.09

–?Suurin ongelmani on se, että haluan olla perillä kaikesta, mistä kahvipöydissä puhutaan. Mistä minä nyt tiedän, mitä katsoa, etten putoa täysin kelkasta? kysyy Ilta-Sanomien toimittaja Katri Utula.


Kommentti: Suurmusikaali Pieni merenneito sai ensi-iltansa – Sanna Saarijärvi luo tarinan upeimman ja kylmäävimmän henkilöhahmon

iltasanomat 13:59 30.08

–?Mietin etukäteen, miten teatterilavalle on edes mahdollista rakentaa vedenalainen taikamaailma, mutta sen nähtyäni voin sanoa, että kyllä vain on, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Katri Utula.


Kommentti: Ensitreffit alttarilla -kauden odotettu aloitusjakso herättää kysymyksen: soveltuvatko liian rationaaliset ihmiset toisilleen?

iltasanomat 08:05 25.08

IS katsoi ennakkoon Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennen kauden avausjakson. Nähtävissä on heti se, mitkä asiat joko yhdistävät tai koituvat tulevien avioparien kohtaloksi, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Katri Utula.


Pääkaupunkiseutulaiset viettivät viikon lammaspaimenina – sadat havittelivat Perämeren kansallispuistoon paimenviikolle

yle 16:00 21.07

Kansallispuistossa aloitettujen paimenviikkojen suosio tuli yllätyksenä myös järjestäjille.


Banks Ylellä ei kielletty HS Tallinnan huijaritaksit Indonesiassa otettiin kesän NHLn varaustilaisuudesta

Hot topics