Liukkaat kelit jatkuvat yön yli – Jo kymmeniä liikenneonnettomuuksia Helsingissä MTV 21:31 29.10

Uudellamaalla ajokeli voi olla paikoin huono tienpintojen jäätymisen takia aina tiistaiaamuun asti, varoittaa Liikennevirasto.


Lohjan poliisioperaation syy selvisi - poliisi epäili asetta autossa MTV 13:12 29.10

Länsi-Uudellamaalla ihmetystä herättäneen poliisioperaation taustalla oli epäily autossa olevasta aseesta. Poliisit pysäyttivät aamupäivällä ulkomaan rekisterissä olleen auton konetuliaseet esillä.


Uusi huoli sairaaloista: ”Etäisyydet lähimpään sairaalaan eivät saa kasvaa” uusisuomi 09:44 27.10

Ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson on huolestunut sairaalatoiminnan keskittämisestä Uudellamaalla. Henrikssonin mielestä sekä Itä-Uusimaa että Länsi-Uusimaa tarvitsevat sairaalat, joissa tarjotaan sairaanhoitoa laajasti.


Lakko sulki myös työttömien palveluita – Keski-Suomessa ja Varsinais-Suomessa kaikki toimipaikat kiinni: "Turhautuneiden asiakkaiden tahoilta saattaa tulla uhkailua" MTV 17:01 24.10

Vartiointialan työnseisaus näkyy myös TE-toimistoissa. Keski-Suomen ja Varsinais-Suomen osalta kaikki toimipaikat ovat kiinni loppuviikon ajan. Uudellamaalla auki ovat vain Helsinki, Vantaa ja Raasepori.


Kahden auton kylkikolari Karkkilassa – yksi loukkaantunut vakavasti MTV 18:57 21.10

Karkkilassa Uudellamaalla on sattunut alkuillasta liikenneonnettomuus, jossa yksi ihminen on loukkaantunut vakavasti. Asiasta tiedottaa Keravan hätäkeskus.


Kela-takseista hässäkkä: Uusi kilpailutus aloitetaan Uudellamaalla uusisuomi 13:08 16.10

Kela aloittaa uuden kilpailutuksen Kela-takseista Uudellamaalla. Tiedotteessaan Kela myöntää, että sen korvaamia taksimatkoja ”ei ole saatu tehdyn sopimuksen vaatimalle tasolle”. Ongelmat ovat näkyneet asiakkaille ruuhkina taksien välityskeskuksessa sekä myöhästymisinä ja toteutumattomina matkoina.


Mies kuoli rekkakolarissa Hyvinkäällä – Porvoonväylä poikki MTV 23:36 11.10

Hyvinkäällä Uudellamaalla mies on kuollut kolarissa rekan kanssa, kertoo pelastuslaitos.


Vaarallisen aineen onnettomuus Järvenpäässä: Lidlin jakelukeskus evakuoitiin hiilidioksidivuodon vuoksi MTV 09:22 27.09

Järvenpäässä Keski-Uudellamaalla evakuoitiin aamulla työntekijät rakenteilla olevasta Lidl-tavaratalon jakelukeskuksesta.


Sipoossa ruoka- ja juomaveden keittokehotus jatkuu viikonlopun yli MTV 17:10 21.09

Ruoka- ja juomaveden keittokehotus Uudellamaalla Sipoossa jatkuu, kunta ilmoittaa. Ruoka- ja juomavettä tulee keittää noin viiden minuutin ajan Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä.


Espoon piispanvaalissa selvät rajalinjat - miesehdokkaat vaalivat perinteitä, naisten kirkossa moderni sateenkaari MTV 20:50 20.09

Luterilaisen kirkon suurin hiippakunta saa uuden piispan tänä syksynä. Espoon hiippakunta on kaikenkirjava pelikenttä kirkolle Uudellamaalla Hangosta Keravalle. Maaseutua ja rujoja betonilähiöitä.  Piispanvaalin ehdokkaiden kvartetti on yhtä kirjava. Miehet vahtivat oppia ja vastustavat homoliittoja, naiset rakentavat mieluummin muuttuvaa sateenkaarikirkkoa.


Santeri, 18, kuvasi videolle käsittämättömän upean salamashow’n – kaikki oli kiinni sekunneista iltasanomat 19:21 13.09

Ukkonen jyrähteli ja salamat iskivät upeasti tummalla taivaalla Klaukkalassa, Uudellamaalla.


Takana on synkkä ja myrskyinen yö hirmupuuskineen – tuuli on yhä vaarallisen kovaa MTV 07:31 12.09

Sää on lähivuorokauden aikana epävakaista ja tuulista suuressa osassa maata. Ilmatieteen laitos ennustaa, että tuuli on vaarallista Uudellamaalla, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa. 


Kuolonkolari Inkoossa: Yksi autoista syttyi tuleen ja useita loukkaantui – poliisi epäilee rattijuopumusta MTV 21:28 08.09

Länsi-Uudellamaalla Inkoon Degerbyssä on tapahtunut illalla noin kello 20 vakava, ihmishengen vaatinut liikenneonnettomuus. Asiasta tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.


Vakava liikenneonnettomuus Inkoossa – liikenne poikki turmapaikan kohdalla MTV 21:02 08.09

Inkoossa Länsi-Uudellamaalla on tapahtunut vakava liikenneonnettomuus, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi. Turman yksityiskohdista poliisi ei vielä kerro.


Onnettomuus haittaa liikennettä Inkoossa – tie 51 poikki arviolta 1–3 tuntia MTV 21:02 08.09

Inkoossa Länsi-Uudellamaalla on sattunut liikenneonnettomuus, josta on haittaa muulle liikenteelle toistaiseksi.


Paikallispuolustusta harjoitellaan ympäri maata ensi viikolla – yli 4 000 osallistujaa MTV 10:10 04.09

Maavoimat järjestää kuusi paikallispuolustusharjoitusta ensi viikolla 10.–14. syyskuuta Etelä-Karjalassa, Etelä-Savossa, Kymenlaaksossa, Lapissa, Pohjois-Savossa, Satakunnassa, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.


Lämmin sää painoi kaasujalkoja: Kahtasataa moottoritiellä, 132 km/h neljänkympin alueella! Poliisia paennut rattijuoppo syöksyi tieltä puuta päin MTV 10:11 03.09

Liikenteen valvonta narautti useita räikeää ylinopeutta ajaneita Länsi-Uudellamaalla viikonloppuna. Lievätkö lämpimät säät painaneet kaasujalkaa, poliisi pohtii.


Yksi loukkaantui vakavasti hirvikolarissa Nurmijärvellä iltasanomat 23:57 01.09

Nurmijärvellä Uudellamaalla on sattunut hirvikolari, jossa on loukkaantunut vakavasti yksi henkilö, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi.


Hurja hirvikolari Nurmijärvellä: Kuljettaja jäi autoon puristuksiin ja loukkaantui vakavasti MTV 23:55 01.09

Nurmijärvellä Uudellamaalla on sattunut hirvikolari, jossa on loukkaantunut vakavasti yksi henkilö, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi.


Hurja hirvikolari Nurmijärvellä: Kuljettaja jäi autoon puristuksiin – Hangonväylällä käytössä kiertotie MTV 23:28 01.09

Nurmijärvellä Uudellamaalla on sattunut hirvikolari, jossa osallisena oli henkilöauto.


Uutiset