Nämä 5 merkkiä paljastavat vedättääkö uusi ihastus sinua stara 21:30 18.12

Uuden ihastuksen kanssa aikaa vietettäessä elämä olisi hyvin helppoa, mikäli


Liisa, 91, häädettiin asunnostaan, lukot vaihdettiin kolmessa minuutissa: ”Minua uhattiin käsiraudoilla” iltalehti 21:25 18.12

Liisa Tiukka häädettiin käräjäoikeuden häätöpäätöksellä omasta asunnostaan Tampereen ydinkeskustasta likaisuuden ja luteiden takia. - Kuolemakin olisi ollut parempi, kuin häätö omasta kodista jouluksi pois, Liisa Tiukka, 91, sanoi surullisena kotitalonsa ovella ennen taksia, joka vei vanhuksen Koukkuniemen vanhainkotiin. Liisa häädettiin käräjäoikeuden häätöpäätöksellä omasta asunnostaan Tampereen ydinkeskustasta likaisuuden ja luteiden takia.


Nord Stream 2 kiistää HS:n väitteet putkilinjojen tiedustelumahdollisuuksista: ”Niihin ei asenneta mitään teknisiä laitteita” iltalehti 20:36 18.12

Nord Stream 2 -kaasuputkiyhtiön mukaan Helsingin Sanomien väitteet kaasuputkeen tulevista huoltotorneista eivät pidä paikkaansa. Helsingin Sanomat kirjoitti Tikkakoskella sijaitsevaa Viestikoekeskusta käsittelevässä jutussaan Suomen sotilastiedustelun arvioineen, että 1200 kilometriä pitkään Nord Stream 2 -kaasuputkeen ja sen huoltotorneihin on teknisesti mahdollista asentaa erilaisia tiedustelujärjestelmiä. Helsingin Sanomien jutun mukaan huoltotornit mahdollistaisivat jatkuvan tiedustelun, ja siksi kaasuputkeen on kiinnitetty huomiota Suomen turvallisuuden kannalta.


Mies löysi rannalta elottoman koiranpennun – teki kaikkensa pelastaakseen sen stara 20:30 18.12

Eläinvideoita julkaiseva The Dodo -kanava on julkaissut nyt uuden YouTube-videon,


Viestintäoikeuden professori: Epäily turvallisuussalaisuuden paljastamisesta ei anna poliisille oikeutta murtaa lähdesuojaa MTV 19:02 18.12

Viestintäoikeuden professori Päivi Korpisaari sanoo, että poliisi ei lain mukaan pääse käsiksi toimittajan lähdesuojan alaiseen materiaaliin, kun se tutkii epäiltyä turvallisuussalaisuuden paljastamista.


Hurja video! Hevoset pelastettiin palavasta tallista stara 19:00 18.12

Yhdysvalloissa kuivuuden aiheuttamat maastopalot ovat aiheuttaneet valtavaa tuhoa Los Angelesissa


Viihdelehti Stara.fi stara 19:00 18.12

Yhdysvalloissa kuivuuden aiheuttamat maastopalot ovat aiheuttaneet valtavaa tuhoa Los Angelesissa


Näyttääkö tutulta? Joogatähti julkaisi totuuden lapsiperheen arjesta – kuva joulupukin kanssa oli liikaa vaadittu iltasanomat 17:00 18.12

Lapsiperheen arki ei ole aina niin helppoa ja sen paljastaa myös Hilaria Baldwinin julkaisema perhepotretti joulupukin tapaamiselta.


Joogatähti julkaisi totuuden lapsiperheen arjesta: kuva joulupukin kanssa oli kaaos – ”Yritän olla traumatisoimatta lastani” iltasanomat 17:00 18.12

Lapsiperheen arki ei ole aina niin helppoa ja sen paljastaa myös Hilaria Baldwinin julkaisema perhepotretti joulupukin tapaamiselta.


Hurmaavia pikkukuninkaallisia! Suomessa käyneen prinssi Williamin perhe tuoreessa potretissa mtv 16:39 18.12

Britannian hovi julkaisi uuden kuvan prinssi Williamin ja Catherinen perheestä. Kuvassa huomion varastavat perheen lapset.


Äärioikeisto hallitukseen Itävallassa, Wienissä mellakoita iltalehti 16:22 18.12

Entisten natsien perustamalla puolueella on hallituksessa keskeinen rooli. Itävalta sai maanantaina uuden hallituksen, kun keskusta-oikeistolaisen kansanpuolueen (ÖVP) ja äärioikeistolaisen vapauspuolueen (FPÖ) ministerit vannoivat virkavalansa. Liittokansleriksi nousi 31-vuotias kansanpuolueen Sebastian Kurz, joka on maailman nuorin pääministeri.


Helsingissä syksyn aikana useita tulipaloja, joiden sytyttämisestä epäillään lapsia tai nuoria - poliisi haluaa muistuttaa tulen vaaroista uudenvuoden alla iltalehti 15:26 18.12

Poliisi tutkii tulipaloja, joiden sytyttäjiksi epäillään jopa alle 10-vuotiaita lapsia. Vanhempia kehotetaan keskustelemaan kotona paloturvallisuudesta. Helsingin poliisi tiedottaa tutkineensa syksyn aikana useita tulipaloja, joiden sytyttämisestä epäillään lapsia ja nuoria. Epäillyt ovat pääasiassa alle 15-vuotiaita, nuorimmat jopa alle 10-vuotiaita. - Epäiltyjä tekijöitä on noin kymmenkunta, mutta tapauksia on enemmän. Osassa tapauksista on kyse vakavammasta oireilusta, eli lapsi tai nuori on pyrkinyt tahallisesti tuhoamaan arvokastakin omaisuutta. Monesti palo on kuitenkin syttynyt vahingossa tai tulella leikkimisen seurauksena, kertoo rikoskomisario Anne Hietala tiedotteessa.


Sport varautuu ottelumuutoksiin onnettomuuden vuoksi: "Katsomme varasuunnitelman" jatkoaika.com 14:02 18.12

Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén kertoo, että Sport on ollut yhteyksissä Liigaan mahdollisten ottelumuutosten vuoksi.


Antti Pihlström loukkaantui maaottelussa - jatkotutkimukset tänään Helsingissä iltalehti 13:34 18.12

Antti Pihlström loukkaantui sunnuntaisen maaottelun loppuhetkillä. Jokerit kertoo tiedotteessaan, että Pihlström suuntaa tänään jatkotutkimuksiin, jossa sairasloman pituuden aika selviää. Varmuudella kokenut hyökkääjä on kuitenkin sivussa tämän illan ottelusta, jossa Jokerit kohtaa Lada Togliattin.


Lewis Hamilton lähetti tunteikkaan viestin Michael Schumacherille - ”Rukoilen sinun ja perheesi puolesta koko ajan” iltalehti 13:08 18.12

Lewis Hamiltonin kausi oli lähes täydellinen. Maailmanmestaruuden lisäksi Hamilton nappasi nimiinsä formula 1 -sarjan paalupaikkatilaston ykköspaikan. Britti kuittasi ykköstilan saksalaislegenda Michael Schumacherilta.


Turvallisuussalaisuuden paljastaminen tuli lakiin Sauli Niinistön oikeusministeriaikana MTV 12:18 18.12

Turvallisuussalaisuuden paljastaminen kirjattiin lakiin Suomessa vuonna 1995, Paavo Lipposen (sd.) ensimmäisen hallituksen aikana. Pykälä on presidentti Sauli Niinistölle hyvin tuttu, koska hän toimi lain säätämisen aikaan oikeusministerinä.


Eläkeläispariskunta pelastautui rivitalopalosta Jyväskylässä - asunto paloi asumiskelvottomaksi iltalehti 12:14 18.12

Kuuden huoneiston rivitalossa päätyhuoneisto syttyi palamaan sisäpuolelta. Rivitalossa syttyi tulipalo Jyväskylän Mesikämmenen asuntoalueella hieman kello 8 jälkeen maanantaiaamuna. - Kuuden huoneiston rivitalossa oli päätyhuoneisto syttynyt palamaan sisäpuolelta. Palo oli levinnyt vesikattorakenteisiin, kertoo päivystävä palomestari Sami Sauvola Keski-Suomen pelastuslaitokselta.


KRP vahvistaa: Helsingin Sanomien toimittajan kotiin tehtiin etsintä iltalehti 12:00 18.12

Poliisi teki kotietsinnän Helsingin Sanomien toimittajan kotiin sunnuntai-iltana. Helsingin Sanomat julkaisi lauantaina artikkelin, jonka lähteinä oli käytetty salaisia asiakirjoja. kertoi maanantaina, että poliisi teki lehden toimittajan Laura Halmisen kotiin kotietsinnän. Hän on toinen lauantaina julkaistun Puolustusvoimien Viestikoekeskuksesta käsitelleen jutun kirjoittajista. Juttu on aiheuttanut valtavan kohun, koska artikkelin lähteinä oli käytetty salaisia asiakirjoja. Keskusrikospoliisi vahvistaa Iltalehdelle, että poliisi teki kotietsinnän, jonka kohteena oli HS:n toimittaja. KRP kertoi aikaisemmin, että HS:n uutisoinnista on tehty rikosilmoitus, joka koskee myös toimittajia. Poliisi tutkii asiaa turvallisuussalaisuuden paljastamisena.


Vaasan Sportin kotihallissa onnettomuus - seuralta viesti loukkaantuneille iltalehti 11:57 18.12

Vaasan Sportin kotipelien kohtalo on auki Raskasta joulua -konsertissa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Pelastuslaitos ylistää Vaasan konserttiyleisöä - katso videolta, kuinka neuvokkaasti ihmiset toimivat. Vaasan jäähallissa tapahtui onnettomuus Raskasta joulua -konsertin aikana sunnuntaina. Ilmastointilaitteistoa ja valokisko romahtivat hallin katosta yleisön päälle. Seitsemän ihmistä loukkaantui lievästi.


Petostehtailu roimassa kasvussa 2010-luvulla - suuri osa rikoksista jää viranomaisilta piiloon iltalehti 11:40 18.12

Rikoksentorjuntaneuvoston mukaan viranomaisten ja pankkien pitää seurata petosrikollisuuden trendejä ja auttaa kansalaisia kiertämään huijareiden ansat. Petosrikollisuus on ollut selvässä kasvussa 2010-luvulla, selviää Rikoksentorjuntaneuvoston tuoreesta katsauksesta. Poliisin tilastoimat petokset ja niiden yritykset ovat kaksinkertaistuneet kuudessa vuodessa. Vuonna 2010 näitä tapauksia oli 20 380. Vuoteen 2016 mennessä määrä oli noussut 40 416:een. Muun muassa maksuvälinepetokset kolminkertaistuivat ajanjaksolla.


Uutiset