Puukotus Järvenpäässä - yksi henkilö loukkaantui iltalehti 19:25 20.08

Järvenpäässä tapahtui sunnuntaina väkivaltainen välikohtaus. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta vahvistettiin asia sunnuntai-iltana. Puukotuksessa loukkaantui yksi henkilö. Poliisi tutkii tapausta, muttei kommentoi asiaa tarkemmin sunnuntain aikana.


Poliisi nostaa valmiutta Helsinki-Vantaan lentoasemalla, rautatieasemilla ja muualla Helsingissä iltalehti 17:54 18.08

Itä-Uudenmaan poliisi Twitterissä: Turun tapahtumien takia poliisi nostaa valmiutta muun muassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja rautatieasemilla. Aiheesta lisää hetken kuluttua. Myös Helsingin poliisi tiedottaa nostavansa näkyvyyttä kaupungilla.


Itä-Uudenmaan poliisi nostaa valmiutta Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja rautatieasemilla iltalehti 16:55 18.08

Itä-Uudenmaan poliisi Twitterissä: Turun tapahtumien takia poliisi nostaa valmiutta muun muassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja rautatieasemilla. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


Potilas ahdistui, kun kiireellistä tietoa syöpäepäilystä ei kuulunut - Lääkäri: "Tämä on ollut inhimillinen erehdys" iltalehti 16:26 18.08

Potilas kokee tilanteensa ahdistavaksi, koska tietoa piti tulla jo muutaman päivän päästä lähetteen tekemisestä. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) potilas odotti kiireellistä tietoa siitä, onko hänellä syöpä. Potilasta tutkittiin ensin infektiopuolella puoli vuotta, minkä jälkeen lääkäri teki sisäisen lähetteen syöpäpuolelle. Lähetteen tekemisen jälkeen uusia tietoja piti saada muutaman päivän kuluessa. Lopulta viikon päästä potilas soitti sairaalaan ja kysyi, mitä kiireelliselle lähetteelle on tapahtunut.


Citymaasturi ajoi 17-vuotiaan tytön yli Vantaalla - tyttö loukkaantui, kuski poistui paikalta iltalehti 14:33 17.08

Poliisi pyytää Vantaalla tapahtuneesta yliajosta havaintoja. 17-vuotias tyttö loukkaantui, kun hän jäi tumman citymaasturin yliajamaksi suojatiellä Vantaalla keskiviikkoiltana. Itä-Uudenmaan poliisin mukaan yliajo tapahtui Vantaan Länsimäentiellä kuntopolun kohdalla kello 18:15 aikaan.


17-vuotias tyttö jäi suojatiellä citymaasturin alle – kuljettaja livisti paikalta iltasanomat 14:23 17.08

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii yliajoa, jossa loukkaantui 17-vuotias tyttö.


Poliisille ilmoitettiin, että joku ampuu parvekkeella Vantaalla - ilma-ase aiheutti ison operaation ja epäilyn vaaran aiheuttamisesta iltalehti 11:14 17.08

Keskiviikkoiltana Vantaan Tammistossa nähtiin iso poliisioperaatio, koska alueelta oli ilmoitettu ampumisesta parvekkeelta. Keskiviikkoiltana Iltalehteen otettiin yhteyttä liittyen Vantaan Tammistossa olleeseen poliisioperaatioon. Laukaukset ja poliisipartiot herättivät ihmisten huomion. Tapauksen tutkinnanjohtaja Juha Springare Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo, että poliisi sai eilisiltana ilmoituksia, joissa kerrottiin jonkun ampuneen parvekkeelta toista ihmistä kohti. Poliisi lähetti paikalle monta partiota ja varautui vaaralliseen tehtävään.


Poliisilta tiukka muistutus: Hyvää tarkoittava löytäjä voi vahingossa "syyllistyä kavallusrikokseen" iltalehti 19:29 15.08

Poliisi kertoo kiinnittäneensä huomiota Facebook-ryhmissä yleistyneeseen ilmiöön. Itä-Uudenmaan poliisi kertoo Facebook-sivuillaan havainneensa, että erilaisissa Facebook-ryhmissä löytötavaran löytäjät kirjoittavat ottaneensa talteen löytämänsä esineen ja että se on noudettavissa tuntomerkkejä vastaan ilmoittajalta. - On hyvä, että löytynyt omaisuus otetaan talteen ja siitä ilmoitetaan. Lain mukaan omaisuus tulee kuitenkin luovuttaa poliisille tai omistajalle, Itä-Uudenmaan poliisi muistuttaa.


Lapsi loukkasi jalkansa rannalla Espoossa - sukeltajat löysivät vedestä vaarallista romua iltalehti 13:23 11.08

Pelastuslaitos muistuttaa, ettei laiturilta kannata hypätä tuntemattomaan veteen, vaikka kyseessä olisi yleinen uimapaikka. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos kertoo tiedotteessaan lapsen loukanneen jalkansa hypättyään laiturilta veteen espoolaisella Saunalahden uimarannalla keskiviikkona. Kaupunki pyysi pelastuslaitosta tarkastamaan merenpohjan laiturin ympäristöstä turvallisuuden varmistamiseksi. Pohjasta löytyi metallinen roska-astia, johon lapsi oli todennäköisesti loukannut jalkansa. Sen lisäksi merestä löytyi polkupyörä ja muuta pientä metallia.


Pahaa-aavistamaton lapsi loukkasi jalkansa hypyssä laiturilta – pinnan alta löytyi tarkastuksessa vaarallista rojua iltasanomat 12:23 11.08

Pinnan alla lojuva metalliroju voi osoittautua uimareille hengenvaaralliseksi, toteavat Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos ja Espoon kaupungin liikuntapalvelut.


Kehä III:sella edelleen poikkeusjärjestelyjä aamun onnettomuuden takia iltalehti 13:24 07.08

Tieliikenteen ohjaustaulu tippui alas, kun rekka suistui tieltä. Liikenteen poikkeusjärjestelyt Vantaalla Kehä kolmosella jatkuvat pitkälle iltapäivään, Itä-Uudenmaan pelastuslaitos arvioi. Aamulla tien itään menevät kaistat suljettiin kokonaan, kun ohjaustaulu putosi Martinlaakson voimalaitoksen kohdalla aikaisin aamulla. Tällä hetkellä paikalla on auki yksi itään menevä kaista, kaksi kaistaa on suljettu. Tilanne sai alkunsa, kun puoliperävaunurekka suistui tieltä pientareelle ja vei ohjaustaulun mennessään alas. Pelastuslaitos kertoo, että rekan nuppi on nostettu pois tien sivusta, mutta perävaunu pitää vielä saada pois paikalta. Sen nostaminen kestää vielä tuntikausia, pelastuslaitos arvioi. Tavoitteena on, että paikalla saadaan koko ajan pidettyä auki ainakin yksi kaista.


Valtava tieliikenteen ohjaustaulu pudonnut alas - Kehä III poikki iltalehti 10:04 07.08

Kehä III on poikki Vantaan Petikon kohdalta. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kertoo, että tie on poikki Kehä III:sella Vantaan Petikon kohdalla. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta puoli viideltä aamuyöllä. Helsingin tieliikennekeskuksen kertoi puoli kymmenen jälkeen aamulla STT:lle, että onnettomuuspaikan kohdalla joudutaan vielä tänään sulkemaan kaistoja, jotta tieltä suistunut rekka saadaan turvallisesti pois. Tieliikennekeskuksen mukaan liikenne paikalla sujui kuitenkin kohtuullisen hyvin.


Uutiset