NHL:n varaustilaisuuden onnistujat ja epäonnistujat: Islanders ja Red Wings saivat enemmän kuin odottivat, Capitals ei lunastanut mahdollisuuksiaan jatkoaika.com 10:00 18.07

Tämän kesän varaustilaisuudessa erottuivat niin onnistujat kuin epäonnistujatkin. Montreal Canadiens varasi monia potentiaalisia pelaajia, kun taas toisessa ääripäässä oleva Washington Capitals jätti käyttämättä useiden varauksiensa kohdalla mahdollisuudet parempaan.


Yhä useampi ruoka kehitetään maistattamalla sitä kuluttajalla – uudet ruokainnovaatiot syntyvät tulevaisuudessa yhteistyöllä MTV 21:25 17.07

Uusien ruokainnovaatioiden takana on usein tarve tuotekehitykselle, joka voi tulla kuluttajilta tai suoraan yritykseltä. Uusimmissa innovaatioissa pyritään huomioimaan myös vastuullisuus. 


Estä autovarkaus – kääri avaimet folioon! stara 20:00 17.07

Monet uudet automallit on varustettu avaimettomalla järjestelmällä, jonka ansiosta ne


Viihdelehti Stara.fi stara 20:00 17.07

Monet uudet automallit on varustettu avaimettomalla järjestelmällä, jonka ansiosta ne


Nooralotta Neziri uhkuu taas luottamusta – jo Kalevan kisoissa mahdollisuudet huippuaikaan MTV 10:24 17.07

Nooralotta Neziri uskoo, että hänen on mahdollista alittaa 100 metrin aidoissa lähiaikoina 12,80. Se voi tapahtua Nezirin mukaan jo loppuviikosta Jyväskylän Kalevan kisoissa.


Pariisi kunnioittaa Ranskan MM-kultaa – metroasemille uudet nimet mestareiden mukaisesti MTV 16:21 16.07

Pariisin metroliikenteestä vastaava RATP on vaihtanut muutaman metroaseman nimen kunnioittaakseen Ranskan voittamaa maailmanmestaruutta jalkapallon MM-kisoissa.


MM-finaali pähkinänkuoressa – Ranskan ja Kroatian heikkoudet ja vahvuudet sekä pelaajat, joita kannattaa seurata iltasanomat 08:15 15.07

Ilta-Sanomat niputtaa oleelliset seikat sunnuntai-illan huippujännittävästä MM-finaalista.


Gazassa väkivaltaisuudet leimahtivat – Hamas sanoo suostuvansa tulitaukoon MTV 05:18 15.07

Palestiinalaisalueilla Gazassa Hamas-järjestö sanoo suostuneensa tulitaukoon, jotta alueella jälleen leimahtaneet väkivaltaisuudet saadaan loppumaan.


Yhdysvalloissa vaaditaan jo Helsingin huippukokouksen perumista – syynä uudet syytteet vaalivilpistä MTV 23:08 14.07

Yhdysvalloissa edustajainhuoneen demokraatit vaativat Helsingin huippukokouksen perumista. Syynä on se, että Yhdysvalloissa asetettiin eilen 12 venäläistä tiedustelu-upseeria syytteeseen hakkeroinnista Yhdysvaltain presidentinvaaleissa.


Kommentti: Trumpin sirkustemput tuskin loppuvat Helsingissä – uudet käänteet nostavat huipputapaamisen vaikeuskerrointa iltasanomat 16:30 14.07

Naton huippukokous ja Britannian vierailu olivat klassisia esimerkkejä Trumpin tempuista. Niiltä tuskin vältytään Helsingissäkään. Etenkin, kun uudet käänteet Venäjä-tutkinnassa nostavat tapaamisen vaikeuskerrointa, kirjoittaa IS:n politiikan uutistuottaja Hanna Vesala.


Jalkapallon MM-kisojen loppuottelu, tenniksen Wimbledonin finaalit – tässä urheilun viikonlopun tv-tarjonta iltasanomat 08:09 14.07

Ranska ja Kroatia kohtaavat jalkapallon MM-kisojen finaalissa. Wimbledonin kaksinpeleissä kruunataan uudet mestarit.


Uudet Venäjä-syytteet saivat demokraatit vaatimaan Helsingin huippukokouksen perumista MTV 08:01 14.07

Yhdysvalloissa joukko demokraattipuolueen kärkivaikuttajia vaatii presidentti Donald Trumpia perumaan Helsingin maanantaisen huippukokouksen. Asiasta kertoo NBC News.


MM-kisojen kummallisuudet – giganttiset stadionit divarikäyttöön, kiroukset ja ikämies MTV 06:59 14.07

Venäjän MM-kisat tulevat sunnuntaina päätökseen. Kisat jättävät jälkeensä paitsi hienoja muistoja niin myös kummallisuuksia.


Nostaako Donald Trump uudet syytteet esiin maanantaina? Professori: ”Ajoitettiin varmasti tekemään kokouksesta hankalampi” uusisuomi 20:06 13.07

12 venäläistä tiedusteluvirkailijaa saa Yhdysvalloissa syytteen demokraattipuolueen sähköpostitilien hakkeroimisesta vuoden 2016 presidentinvaalien alla.


Emmy-ehdokkuudet jaettiin – Game of Thrones kahmi hirmupotin mtv 07:24 13.07

Tämän vuoden Emmy-ehdokkuuksia dominoi huippusuosittu Game of Thrones. 


Mercedekseltä tärähtää: F1-mestaritalli julkisti suuria johtajamuutoksia MTV 20:05 12.07

Neljänä edellisenä vuonna valmistajien ja kuljettajien F1-maailmanmestaruudet voittanut Mercedes-talli tekee merkittäviä johtoportaan henkilömuutoksia.


Ihmisoikeuskomissio: Nicaraguan väkivaltaisuuksissa kuollut jo yli 260 ihmistä iltasanomat 04:51 12.07

Väkivaltaisuudet vaikeuttaneet katolisen kirkon välittämiä neuvotteluja.


Star Wars -näyttelijä palaa ikoniseen rooliin – edellisestä kerrasta yli 30 vuotta mtv 20:04 11.07

Star Wars -saagan yhdeksännen osan ensimmäiset uudet näyttelijät on julkistettu.


Tutkimus: Sipilän hallitus sitoi opposition yhteen – SDP suosituin hallitukseen uusisuomi 18:24 11.07

Uudet eduskuntavaalit järjestetään ensi keväänä, mutta suomalaisilla ei ole yhtä vahvoja suosikkeja hallituspuolueiksi kuin neljä vuotta sitten, ilmenee Kunnallisalan kehittämissäätiön tänään julkistamasta tutkimuksesta.


kaavalla pidättäminen ehkä puhuttaa huippukokouksen jälkeen sairaaloissa Suomen poliisista on tapahtumia – ydinvoimalan ulkoalueella Olkiluodossa

Uutiset