Aalto-yliopiston opiskelijoiden suunnittelema satelliitti laukaistiin avaruuteen – uusia projekteja on jo käynnissä hs 08:12 23.06


Hartwall hävisi hovissakin - irtisanottu kuittaa 9 kuukauden palkan iltalehti 06:43 21.06

Työntekijän työsuhde ehti kestää runsaat viisi vuotta ennen keväällä 2014 tapahtunutta irtisanomista. Irtisanomista perusteltiin taloudellisin ja tuotannollisin syin. Hartwall perusteli asiaa alan markkinaympäristön kiristymisellä ja töiden uudelleen organisoinnilla. Työntekijän mukaan irtisanomisen aikoihin yhtiö oli palkannut uusia työntekijöitä samoihin tehtäviin.


Espoon kotihoito on kokeillut uusia liikkumistapoja hs 02:00 21.06


Valtava muutos ulkonäössä - ammattiapua hakeneesta Tiger Woodsista julkaistiin uusia kuvia iltalehti 12:51 20.06

Suuruudesta pohjamutiin vajonnut golftähti Tiger Woods kamppailee terveytensä kanssa. Entisen golfin maailmanykkösen tuorein takaisku tapahtui toukokuussa, kun hänet pidätettiin päihtyneenä ajamisesta Floridan Jupiterissa. Jenkkilehtien mukaan Woods oli nukahtanut rattiin eikä pystynyt kävelemään ilman poliisien apua. 14-kertainen major-voittaja kertoi toilailunsa johtuneen "odottamattomasta reaktiosta reseptilääkkeisiin".


Kuvauskopteri tallensi lohduttoman näyn palaneessa metsässä Portugalissa iltasanomat 09:02 20.06

Helteinen ja kuuma sää uhkaavat sytyttää Portugalissa uusia paloja.


Helteinen sää voivat sytyttää Portugalissa taas uusia paloja iltalehti 08:12 20.06

Portugalissa riehuvat maastopalot uhkaavat karata hallinnasta helteen takia, viranomaiset kertovat BBC:n mukaan. Lämpötilojen odotetaan tänään nousevan viikon ennätyslukemiin eli noin 38 asteeseen. Koska sää on myös tuulinen, maastopalot uhkaavat syttyä uudelleen, kun ne on saatu juuri sammumaan. Tällä hetkellä noin 70 prosenttia paloista on saatu sammutettua.


Sipilä: Hallituksen parlamentaarisen pohjan muutos ei anna aihetta uusille vaaleille iltalehti 12:40 19.06

Hallituksen parlamentaarisen pohjan muutos ei anna aihetta ennenaikaisten eduskuntavaalien järjestämiseksi, sanoo pääministeri Juha Sipilä (kesk). Uusia vaalien järjestäminen on Sipilän mukaan tarpeen vain erittäin poikkeuksellisissa tilanteissa.


”Yritin välttää alkoholisteja” – neuvostoaikaiset kommunalkat houkuttelevat edelleen uusia asukkaita Pietarissa, vaikka niistä haluttaisiin jo eroon hs 13:37 18.06


Soinin ja kumppaneiden joukkoloikka aiheutti erikoisen tilanteen - Elo joutui hyvästelemään avustajansa, Halla-ahoa tukenut Kiemunki saamassa kenkää iltalehti 20:04 16.06

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän kahtia jakautuminen tarkoittaa muutoksia molempien ryhmien avustajakunnassa. Avustajat joutuvat nyt valitsemaan puol(ue)ensa. Entisten perussuomalaisten kansanedustajien avustajat joutuvat eroamaan puolueesta, mikäli haluavat jatkaa tehtävissään. Simon Elon ja Juho Eerolan avustaja jää perussuomalaisiin, samoin Laura Huhtasaaren ja Jari Lindströmin avustaja. Vihapuheesta tuomittu Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja Terhi Kiemunki joutunee etsimään uusia töitä. Yksi puolueensa ja puolensa valinneista on Naantalin kaupunginvaltuustossa istuva Vilhelm Junnila (ps), joka on avustanut eduskunnassa sekä Juho Eerolaa (ps) että Simon Eloa (uv).


Perussuomalaisista eronnut tällä viikolla 150, uusia hakemuksia 180 - Tästä eteenpäin uudet jäsenet seulotaan tarkemmin iltalehti 19:42 16.06

Perussuomalaisten puoluehallitus kokousti perjantai-iltapäivällä ja antoi potkut niille, jotka erosivat perussuomalaisten eduskuntaryhmästä. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi alkuillalla medialle, että hallitus on päättänyt erottaa Uusi vaihtoehto -ryhmään loikanneet puolueen jäsenet. Kuluvan viikon aikana puolueesta on ilmoituksella eronnut vajaat 150 ihmistä. Puolueen jäsenyyttä on samana aikana hakenut noin 180 ihmistä.


Kansanedustaja Veera Ruoho erosi virallisesti perussuomalaisten ryhmästä iltalehti 11:12 16.06

Kansanedustaja Veera Ruoho on eronnut virallisesti perussuomalaisten eduskuntaryhmästä. Ruoho kertoo STT:lle, että hän on selvittänyt asian ryhmän pääsihteerin Antti Valppaan kanssa. Ruoho sanoo haluavansa harkita jatkoa rauhassa. Perussuomalaisista irtautuneeseen Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo viestitti aamulla STT:lle, että ryhmään ei ole tullut uusia jäsenhakemuksia.


Uuteen vaihtoehtoon ei ole tullut uusia jäsenhakemuksia iltasanomat 10:51 16.06

Perussuomalaisista irtautuneeseen Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmään ei ole tullut uusia jäsenhakemuksia.


Kommentti: Vihreät vaativat uusia vaaleja täysin väärällä hetkellä iltasanomat 10:15 16.06

Uudet vaalit olisivat osuneet vihreille erittäin huonoon hetkeen.


Uuteen vaihtoehtoon ei ole tullut uusia jäsenhakemuksia iltalehti 08:45 16.06

Perussuomalaisista irtautuneeseen Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmään ei ole tullut uusia jäsenhakemuksia. Perussuomalaisista irtautuneeseen Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmään ei ole tullut uusia jäsenhakemuksia. Ryhmään kuuluvat nyt ne 20 kansanedustajaa, jotka olivat tiistaina perustamassa ryhmää. Uusi vaihtoehto -ryhmä pitää tänään puoliltapäivin ylimääräisen kokouksen. Asialistalla on muun muassa talousasioita ja päätös ryhmäkansliasta, viestitti eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo STT:lle.


Herttoniemeen tulossa uusia bussilinjoja, useiden linjojen vuorovälit alueella tihenevät hs 21:05 15.06


Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi Leena Meri iltasanomat 17:04 15.06

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on valinnut ryhmälle uusia johtajia torstaina iltapäivällä.


Simon Elo: Uv-ryhmään mahdollisesti uusia jäseniä - puolue perustetaan iltalehti 16:42 15.06

Ryhmän puheenjohtaja Simon Elo kertoi, että ratkaisuja mahdollisista uusista jäsenistä tehdään huomenna perjantaina. Uusi vaihtoehto-eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo kertoi Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän kokouksen jälkeen, että mahdollisista uusista jäsenistä oli hänen mukaansa ryhmässä keskustelua, mutta hakemuksia uusista jäsenistä ei virallisesti ole tullut. - Huomenna on tarkoitus tehdä ratkaisuja ryhmän uusista jäsenistä. Ryhmäkokouksen aikataulua ei ole vielä päätetty, hän kertoi toimittajille kokouksen jälkeen.


Uutiset