Alppimurmeli on Korkeasaaren uusin tulokas – sukurakas jyrsijä voi kasvaa jopa seitsenkiloiseksi! iltasanomat 11:13 21.06

Yleisö pääsee tutustumaan alppimurmeleihin juhannuksen jälkeisellä viikolla.


Juho, 35, ei epäröinyt hetkeäkään, kun näki hukkuvan ihmisen – syöksyi veteen vain sukat jalassa: "Huusin, tulkaa auttamaan, voimat ei enää riitä!" MTV 05:46 20.06

Videolla: Näin pelastat hukkuvan ihmisen – ”Viimeinen vaihtoehto on mennä itse veteen”


Trump uhkaili Kiinaa uusilla tuontitulleilla - Pörssit lähtivät jyrkkään laskuun ympäri maailman MTV 17:08 19.06

Presidentti Donald Trumpin uusin, 200 miljardin dollarin tuontia koskeva tulliuhkaus on sysännyt pörssit rumaan laskuun tiistain aikana.


Muistatko vielä? Tästä Rillit huurussa -sarja alkoi mtv 19:11 16.06

Komediasarja Rillit huurussa nähdään Subilla toiveuusintana heinäkuussa. Muistatko vielä mistä kaikki alkoi?


Trumpin ex-kampanjapäällikkö passitettiin vankilaan – tuomari: ”En voi katsoa sokein silmin” iltasanomat 19:42 15.06

Vankilaan passittaminen on uusin käänne Manafortin tapauksessa, joka liittyy Venäjän rooliin Yhdysvaltojen vuoden 2016 presidentinvaaleissa.


Vakava loukkaantuminen hidasti MotoGP-kuski Niki Tuulin nousua – "Nilkat tuhoutuivat täysin" MTV 08:00 15.06

Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan uusin suomalaisnimi on Niki Tuuli, joka sai kesken kauden yllättäen sopimuksen Moto2-luokkaan. Tuuli on 22-vuotiaana tulokkaana vanhempi kuin monet kilpakumppaninsa, mutta kehitystä hidasti vakava loukkaantuminen. Nyt hän harppasi lähemmäs unelmiaan.


Ratkaisematon, dopingkäry ja riistetty vyö – odotettu nyrkkeilyn MM-uusinta toteutuu MTV 08:59 14.06

Nyrkkeilyssä nähdään vihdoin ja viimein odotettu MM-uusintaottelu, kun keskisarjassa meksikolainen Saul "Canelo" Alvarez kohtaa kazakstanilaisen Gennady Golovkinin. Kaksikon aiempi ottelu päättyi ratkaisemattomana. Tämän jälkeen eteen on tullut jos jonkinlaisia vastoinkäymisiä.


Ratkaisematon, dopingkäry ja riistetty vyö – odotettu MM-uusinta toteutuu MTV 08:59 14.06

Nyrkkeilyssä nähdään vihdoin ja viimein odotettu MM-uusintaottelu, kun keskisarjassa meksikolainen Saul "Canelo" Alvarez kohtaa kazakstanilaisen Gennady Golovkinin. Kaksikon aiempi ottelu päättyi ratkaisemattomana tasapeliin. Tämän jälkeen eteen on tullut jos jonkinlaisia vastoinkäymisiä.


Urheilulehdessä nyt: Venäläiset huligaanit harjoittelevat tappelutaitoja salaisilla klubeilla iltasanomat 12:17 13.06

Uusin Urheilulehti jatkaa jalkapallon MM-kilpailujen ennakointia.


Muistatko Salaman, Viikingin ja Turbon? Legendaarinen Gladiaattorit Subilla läpi kesän! mtv 18:02 12.06

1990-luvulla tv-ilmiöksi noussut Gladiaattorit nähdään uusintana Subilla tänä kesänä.


Nainen syöksyi autolla kuolemaan, turmasillan kaiteissa vakava ongelma – asiantuntija: Vastaavia siltoja on Suomessa satoja iltasanomat 17:57 11.06

Salon turmasillan kaltaisia siltoja on Suomessa satoja, arvioi Varsinais-Suomen ely-keskuksen liikenneturvallisuusinsinööri Jaakko Klang.


Kommentti: Lenin, Stalin, Kuusinen ja Sipilä – tunnettuja bolshevistisen rauhallisuuden harjoittajia 1903–2018 iltasanomat 07:55 10.06

Hämmennystä aiheuttanut kielikuva on Sipilän mukaan hänen omansa, ei lainattu.


Kirjailija Reijo Mäki laukoo suorat sanat nykykulttuurista: ”Voisi yrittää suhtautua vähemmän ryppyotsaisesti” iltasanomat 13:23 09.06

Reijo Mäki uskoo, että uusin Vares-dekkari tulee herättämään suurta tuohtumusta. –?Ihan väärän taustan omaava kirjailija tuo esille asioita, joita hänellä ei ole lupa käsitellä.


Urheilulehdessä nyt: Pesäpallosta on tullut tarkkaa tilastotiedettä – pilaako vai pelastaako tietokoneohjelma lajin? iltasanomat 12:19 06.06

Uusin Urheilulehti sukeltaa pelin sydämeen. Tilastotyökalu mullisti pesäpallon. Riku Riski aavistaa tilan jalkapallokentällä. Vegas on ravistellut jääkiekkoa.


Carl Bildt MTV:lle: "Venäjän otteissa arvaamattomuutta – maan uudet turvallisuusintressit hiertävät yhteistyötä pohjoisessa" MTV 18:42 05.06

Ruotsin entinen pää- ja ulkoministeri Carl Bildt sanoo MTV uutisille, että Venäjän turvallisuuselinten rooli on kasvanut maan ulkopolitiikassa.


Pallokerho: Näin RoPS nousi vedonlyöntiskandaalista malliseuraksi – nerokas liikeidea voi tuottaa vuosittain kuusinumeroisen summan iltasanomat 14:23 04.06

Risto Niva on tärkeässä roolissa Rovaniemen Palloseuran kehityksessä. Vaikeat vuodet on selätetty, ja seura on nyt liigan johtotähtiä. Tässä Pallokerhon lähetyksessä pääsee jyvälle siitä, millaista suomalainen seuratoiminta on, ja mitä kaikkea on tehtävä toiminnan kehittämiseksi ja kasvattamiseksi.


Äärioikeiston suosio kasvaa rytisten Italiassa - Liiton kannatus noussut 8 prosenttiyksikköä, uudet vaalit ehkä jo heinäkuussa iltalehti 10:45 30.05

Populistipuolueiden kannatus on Italiassa huikeassa nousussa. Liitto ja Viiden tähden liike saavat uusimmassa mielipidetiedustelussa yhteensä 58 prosentin kannatuksen. Italialaisen Corriere della Sera -sanomalehden julkaisema uusin mielipidemittaus ei lupaa vakaita aikoja Italiaan tai Eurooppaan. IPSOSin tekemän mielipidemittauksen mukaan äärioikeistolaista Liittoa kannattaa nyt 25,4 prosenttia italialaisista eli puolueen kannatus on kahdeksan prosenttiyksikköä korkeampi kuin 4. maaliskuuta järjestetyissä parlamenttivaaleissa.


Näissä töissä pääsee nyt tienaamaan Suomessa, ja myös työnhakijoita riittää - katso 147 ammatin lista iltalehti 07:15 30.05

Linja-autonkuljettajille, farmaseuteille, puutarhatyöntekijöille ja asianajajille on työtä tarjolla eri puolella Suomea, mutta näihin ammatteihin riittää myös työnhakijoita. Uusin ammattibarometri osoittaa, että koko Suomen tasolla monissa keskeisissä ammateissa työnhakijoiden ja avoimien työpaikkojen määrä on tasapainossa. Siitä huolimatta jatkuvasti kerrotaan siitä, kuinka paljon työttömiä työnhakijoita on monissa ammateissa.


Pokka pitää -uusinnat saivat osan katsojista takajaloilleen: ”Että Yle edes kehtaa!” iltalehti 06:41 30.05

Osa katsojista on sitä mieltä, että legendaarinen Pokka pitää on tullut tiensä päähän. Hyacinth Bucket Richard-miehineen ja Onslow-lankoineen palasi ruutuun viime viikolla. Pokka pitää ponkaisi heti kanavansa katsotuimpien ohjelmien joukkoon. Vaikka brittikomedia on esitetty lukuisia kertoja aiemminkin, nousevat katsojaluvut aina vain 400 000 korville. Ainoastaan Kettu on TV1:n sarjoista suositumpi 492 000 silmäparillaan. Taakse jäävät muun muassa Arto Nyberg ja Kriminalisti.


Abramovitshista tuli Israelin kansalainen - ei saanut enää viisumia Britanniaan iltalehti 15:07 29.05

Chelsea-jalkapallojoukkueen omistaja on Israelin rikkain mies. Viisumiongelmiin Britanniassa ajautunut venäläinen oligarkki Roman Abramovitsh on saanut Israelin kansalaisuuden ja muuttaa Tel Aviviin, josta hän on ostanut itselleen kiinteistön. Israelin kansalaiset saavat oleskella Britanniassa lyhyitä aikoja ilman viisumia. Abramovitsh on oleskellut viime vuosina pitkiä aikoja Britanniassa. Abramovitshia lähellä olevien lähteiden mukaan Britannia ei ole ainakaan toistaiseksi uusinut oligarkin umpeen mennyttä viisumia.


Alppimurmeli heinäkuussa – aikataulusta heitti Merkelille ihmistä Lahdessa – Lahtisen Raimo Anderssonin kuolemaa ”Oli hänen aikansa”

Uutiset