Uutena poliisietsivänä Ota rahat ja juokse -ohjelmassa aloittava Kristiina Mikkilä: "Otin sen aluksi vähän liian tosissaan" mtv 13:16 17.09

MTV3-kanavan suosittu Ota rahat ja juokse -ohjelma starttaa tiistaina 18. syyskuuta klo 21 MTV3-kanavalla. Uutena poliisietsivänä ohjelmassa nähdään virkavapaalle Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikön murharyhmästä jäänyt Kristiina Mikkilä.


Entisen F1-superlupauksen alamäki jyrkkenemässä – sopimusta ei jatketa MTV 09:19 15.09

Mercedes vahvistaa, ettei se jatka yhteistyötä kuljettajansa Pascal Wehrleinin kanssa 2019. Pari vuotta sitten Wehrleinista puhuttiin ”uutena Michael Schumacherina”, mutta alamäki on viimeisen vuoden aikana ollut raju.


Jälleen uusi yllätysnimi paluuhuhuissa Formula ykkösiin MTV 15:46 14.09

Red Bull kartoittaa yllättäen ex-kilpakuljettajiaan kakkostalliinsa Toro Rossolle. Uutena ehdokkaana on tallissa kilpaa 2009-11 ajanut sveitsiläiskuski Sebastien Buemi.


Lähes kaikki uudet autot voivat olla sähköautoja jo 2030-luvulla – tuoreen raportin mukaan tavoite on vaikea MTV 07:24 14.09

Suomessa uutena myytävät autot voivat olla kokonaan sähkö- tai kaasukäyttöisiä jo 2030-luvulle tultaessa, esittää liikenne- ja viestintäministeriön ilmastopolitiikan työryhmän väliraportti yhtenä tulevaisuudenskenaariona.


Ashley Benson vahvisti lesbosuhteensa Cara Delevingneen: ”Minun.” stara 14:40 13.09

Malli Cara Delevingne tunnetaan näyttävän ulkonäkönsä lisäksi myös monilahjakkuutena, joka


Suomen Afganistan-linja pysyy: ”Voi edelleen palauttaa” uusisuomi 09:50 12.09

Suomen Maahanmuuttovirasto on nyt päivittänyt päätöskäytäntöään afganistanilaisille turvapaikanhakijoille. Kokonaisuutena Suomen Maahanmuuttoviraston linja pysyy kuitenkin ennallaan: ”Afganistaniin voi edelleen palauttaa” kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita, virasto kertoo.


JYPin voiton salaisuutena edellisessä ottelussa kärsitty rökäletappio – "Se oli vähän mielissä" MTV 22:52 09.09

JYP pesi kasvonsa kotiyleisönsä edessä sunnuntaina, kun se kaatoi Banska Bystrican 6-0-lukemin CHL:ssä. 


Cara Delevingne iski vaalean näyttelijättären – tapailee nyt Ashley Bensonia stara 18:00 09.09

Malli Cara Delevingne tunnetaan näyttävän ulkonäkönsä lisäksi myös monilahjakkuutena, joka


Viihdelehti Stara.fi stara 18:00 09.09

Malli Cara Delevingne tunnetaan näyttävän ulkonäkönsä lisäksi myös monilahjakkuutena, joka


Puoluesihteeri pitää keskustan konkarikatoa mahdollisuutena: ”Valtava rikkaus” uusisuomi 09:27 09.09

Usea keskustan pitkäaikainen poliitikko on viime viikkoina ilmoittanut, että kuluva eduskuntakausi jää heidän osaltaan viimeiseksi. Keskustan puoluesihteerin Riikka Pirkkalaisen mukaan puolue on valmis ”kapulanvaihtoon”.  


Robbie Williams ja Ayda Field saivat kolmannen lapsen – pitivät odotuksen salaisuutena stara 09:20 08.09

Poptähti Robbie Williams ja hänen näyttelijävaimonsa Ayda Field ovat saaneet


Talousasiantuntijat pääosin tyytyväisiä budjettiriihen tuloksiin – "Kokonaisuutena ruusujen puolelle" MTV 08:00 30.08

Hallitus päätti budjettiriihessään antaa lisärahaa muun muassa tutkimukseen ja koulutukseen. Asiantuntijoiden mielestä budjetti kallistuu positiivisen puolelle.


Jethro osti Hjallikselta ”uutena” ökyveneen, joka upposi 20 ajotunnin jälkeen – näin kaksikon puhelu eteni: ”Arvaa, mikä on pohjassa?” iltasanomat 06:56 15.08

Jethro Rostedtin maanantaina uponnut luksusvene nostettiin tiistaina satama-altaasta.


Pörssiyhtiöiden hyvä tulosvire jatkuu – yhtiöiden erot korostuvat MTV 09:21 12.08

S-Pankin pörssimittarin perusteella vuoden toinen neljännes oli jo seitsemäs peräkkäinen vuosineljännes, jolloin suomalaisten pörssiyhtiöiden liikevaihdot kasvoivat kokonaisuutena laskien.


Tulevaisuus ei huolestuta teatterin tekijöitä: "Se palvelee ihmistä kokonaisuutena" MTV 20:49 10.08

Parhaillaan käynnissä oleva teatterifestivaali, Tampereen Teatterikesä täyttää 50 vuotta. Tänä vuonna festivaalin teemoja ovat muun muassa yhteiskunnallinen kannanotto ja oman tilan haltuunotto. Tärkeintä tekijöiden mukaan on se, että esitykset herättävät katsojissa ajatuksia.


Tupakointia rajoitettu rajusti Sörkan vankilassa: Vangit pääsevät tupakoimaan kolmesti päivässä – kerralla saa polttaa kaksi savuketta MTV 12:44 10.08

Helsingin vankilassa ei ole saanut polttaa sisällä runsaaseen viikkoon. Uudistuksella suojellaan vankilan työntekijöitä passiivisen tupakoinnin haitoilta, ja osa vangeistakin on ottanut uudistuksen vastaan mahdollisuutena muuttaa elintapojaan.


Uuden muumimukin hinta ampaisi heti pilviin verkossa – muki maksoi uutena 29,90 euroa, nyt jopa 2?250 euroa iltasanomat 14:48 09.08

Tori.fi: Hakujen määrä ampaisi aamuneljältä jyrkkään nousuun.


Seura: Jenni Haukio aloitti uuden harrastuksen – kesäyöt Kultarannassa tarjoavat täydelliset puitteet iltasanomat 21:18 29.07

Rouva Jenni Haukio kertoo Seura-lehden kolumnissaan, että hänen uutena innostuksen kohteenaan on lepakkojen elämän seuraaminen.


Neuvo vuokralaisille: ”Ensimmäisenä ei kannata ryhtyä tuntikausia vievään siivoukseen” uusisuomi 12:29 29.07

Hyvän vuokratavan mukaisesti vuokranantajan on luovutettava huoneisto vuokrasuhteen alussa tyhjänä ja siivottuna uudelle vuokralaiselle. Vuokranantajan velvollisuutena on tarkistaa, että asunto on kunnossa ja puhdas, jotta uusi asukas voi muuttaa rauhassa siistiin uuteen kotiin, muistuttaa Vuokralaiset ry tiedotteessaan.


Platt siirtyy Jokereihin - hyökkääjä-Jensenin optio käytettiin jatkoaika.com 10:17 16.07

Jokerit ilmoitti maanantaina kahdesta uudesta pelaajasopimuksesta. Viime kaudella säväyttänyt tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen jatkaa Suomen ainoassa KHL-joukkueessa, ja uutena pelaajana mukaan liittyy Geoff Platt.


Liverpool jatkaa voittokulkuaan Lukkoa – ”Viikon palkkioita ”Kaarinalla TPS nappasi Vaasasta

Uutiset