Lauri Markkasen NBA-varaus iso uutinen myös Ruotsissa iltasanomat 10:49 23.06

Lauri Markkanen teki koripallohistoriaa – noteerattiin myös Ruotsissa.


Tieliikennekeskus: Menoliikenne yllättävänkin sujuvaa - vakavia turmia ei toistaiseksi ole sattunut iltalehti 19:54 22.06

Juhannuksen menoliikenne on ollut alkuiltaan mennessä sujuvaa ja odotettua rauhallisempaa, arvioidaan valtakunnallisesta tieliikennekeskuksesta Tampereelta. Pahoilta onnettomuuksilta on tiettävästi vältytty, ja ruuhkahuippukin näytti olevan jo ohi. - Juhannuksen menoliikenne näyttäisi olevan tänä vuonna yllättävän rauhallista, arvioi liikennepäivystäjä Marko Nuutinen tieliikennekeskuksesta kello 18.30.


Lehtiväite: Pakettiauton kuljettaja hyökkäsi veitsen kanssa ajettuaan ihmisiä päin - ketään ei ole puukotettu iltalehti 10:39 19.06

Uutinen perustuu Evening Standard -lehden vahistamattomiin tietoihin. Poliisi kertoo, että ketään ei ole puukotettu. kirjoittaa näin:


Lehtiväite: Pakettiauton kuljettaja hyökkäsi veitsen kanssa ajettuaan ihmisiä päin - yhtä puukotettu iltalehti 07:47 19.06

Uutinen perustuu Evening Standard -lehden vahistamattomiin tietoihin. Poliisi ei ole vahvistanut väitettyä veitsihyökkästä, joka olisi seurannut yliajoa. kirjoittaa näin:


No nyt oli näyttävää! SM-liigan kulttipelaaja siirtyi KooKoo-paitaan, kertoi sopimuksestaan JVG:n keikkalavalla iltalehti 07:36 17.06

Kulttirouhija Siim Liivikin siirto Ruotsista takaisin SM-liigajäille olisi jo sinällään uutinen - mutta tällä kertaa uusi osoite myös ilmoitettiin poikkeuksellisen näyttävästi. Liivikin ensi kauden seura on SM-liigan KooKoo, ja sopimus kattaa ensi kauden. Liivik kertoi sopimuksestaan itse ja teki sen, noh, hyvin liivikmäisesti. Duunarihyökkääjä nimittäin julkisti asian Kouvolassa JVG-duon miehittämältä keikkalavalta käsin! HIFK-kasvatti Liivik teki räpäytystaitojaan tunnetuksi vuoden 2011 massiivisessa Häissä-kesähitissä, jossa hän kävi laukomassa riimejä JVG:n kera.


Palaneesta talosta löytyi kaksi vainajaa - Poliisi: Ei vielä tietoa syttymissyystä iltalehti 12:32 06.06

Poliisi selvittää, johtuiko Pohjois-Karjalan Valtimolla kahden ihmisen hengen vaatinut tulipalo sähkölaitteesta vai ihmisen toiminnasta. Pohjois-Karjalan Valtimolta kuului maanantaina traaginen uutinen: pariskunta menehtyi iltapäivällä omakotitalon tulipalossa. Poliisi teki palopaikalla teknistä tutkintaa maanantaina myöhään yöhön saakka.


"Oli aina ilo istua vierelläsi" - jalkapallomaailma suree traagisesti menehtynyttä pelaajaa iltalehti 19:58 05.06

Useat pelaajat ja seurat lähettivät surunvalittelunsa Cheick Tiotén poismenon johdosta. Jalkapalloa seuraavaa maailmaa kohtasi suru-uutinen maanantai-iltana, kun entinen valioliigan tähtipelaaja Cheick Tioté menehtyi 30-vuotiaana. Norsunluurannikkolainen oli tietojen mukaan lyyhistynyt maahan kesken edustamansa kiinalaisseuran Beijing Enterprisen harjoitusten.


Tviitit: Pencen mukaan Trump "valitsi amerikkalaiset", Kanadan Trudeau "erittäin pettynyt" yle 03:29 02.06

Pääministeri Juha Sipilä sanoo Trumpin päätöksen olleen todella surullinen uutinen.


Trump kertoo kantansa Pariisin ilmastosopimukseen torstaina iltalehti 04:22 01.06

Trump ilmoitti asiasta Twitterissä. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kertoo kantansa Pariisin ilmastosopimukseen tänään Washingtonissa. Uutinen on odotetavissa Suomen aikaa noin kello kymmenen illalla.


Sipilä: Jos USA lähtee, pakko löytää korvaavia kumppaneita iltalehti 15:57 31.05

Pääministeri Juha Sipilän mukaan on pakko keksiä vaihtoehto b, jos USA todella hylkää Pariisin ilmastosopimuksen. Jos uutinen USA:n irtaantumisesta ilmastosopimuksesta pitää paikkansa, se on iso takaisku. Meidän täytyy sitten löytää siihen kumppaneita, että tämä työ ei pysähdy, Sipilä sanoo.


Ylegate-kirjan kirjoittaja yllättyi Jääskeläisen lähdöstä: "Yksi vaihe Ylen historiassa on päättynyt" iltalehti 15:53 29.05

Ylegate-kirjan yksi kirjoittajista, journalisti Jussi Eronen toteaa, että Julkisen sanan neuvoston JSN:n roolista vitsaileminen ei "varmaan ollut onnistunut lausunto". Suomen Kuvalehden toimituspäällikkö, yksi Ylegate-kirjan kirjoittajista Jussi Eronen pitää yllättävänä sitä, että Ylen uutisten päätoimittaja Atte Jääskeläinen lähtee Ylestä. - Tämä oli yllättävä uutinen, koska tähän asti Ylen hallitus on johdonmukaisesti vakuuttanut kaikissa käänteissä, että heillä on luottamusta Jääskeläisen toimintaan, Eronen kommentoi.


Mediayhtiöissä synkkyys on vaihtunut toivoon – pelkkä uutinen ei enää elätä journalismia hs 02:00 29.05


CNN: Tästä syystä FBI:n johtaja lopetti Hillary Clintonin sähköpostien tutkinnan yle 08:06 27.05

Uutiskanavan tietojen mukaan olennainen osa Clintonin sähköpostiskandaalia oli Venäjän tuottama valeuutinen.


Huippuhetket: KuPS venyi viime hetkellä, SJK:lle ikävä uutinen iltasanomat 21:27 24.05

Joni Mäkelä viimeisteli tasoituksen ottelun lisäajalla.


SK: Jussi Halla-aholla avioliiton ulkopuolinen lapsi – "Olen tehnyt yksityiselämässäni virheitä" yle 17:55 24.05

Uutinen Halla-ahon aviottomasta lapsesta aiheutti keskustelua Twitterissä.


SK: Jussi Halla-aholla avioliiton ulkopuolinen lapsi yle 17:55 24.05

Uutinen Halla-ahon aviottomasta lapsesta aiheutti keskustelua Twitterissä.


David Beckham järkyttyi Manchesterin pommi-iskusta: Sydänsärkevä uutinen iltalehti 11:41 23.05

Jalkapallomaailmakin järkyttyi Manchester-areenan eilisiltaisesta terrori-iskusta, joka on vaatinut ainakin 22 ihmisen hengen. Manchester United valmistautuu parhaillaan huomenna Tukholmassa pelattavaan Eurooppa-liigan finaaliin, mutta seuran henkilökunnan ja pelaajien ajatukset olivat tiistaiaamuna aivan muualla kuin jalkapallossa. -  Olemme syvästi järkyttyneitä eilisillan kauheista tapahtumista Manchester-areenalla. Kaikki, joihin tämä on vaikuttanut, ovat ajatuksissamme ja rukouksissamme, ManU tviittasi.


12-vuotias tyttö päästettiin vapaaottelukehään - kuristi 24-vuotiaan vastustajan tajuttomaksi! iltalehti 09:00 23.05

Kamppailulajiväki suuttui, kun uutinen vasta 12-vuotiaan japanilaisen Momo Shimizun vapaaotteludebyytistä kantautui maailmalle. Shimizu otteli viikonloppuna Deep Jewels 16 -tapahtumassa Tokion Shinjukussa. Vastaan asettui 24-vuotias, siis tuplasti vanhempi, Momoko Yamasaki. Vapaaotteluyleisö raivostui ottelusta. 12-vuotiaan päästämistä ottelukehään luonnehdittiin täysin edesvastuuttomaksi. Huoli Shimizun terveydestä osoittautui lopulta turhaksi. 12-vuotias murskasi vastustajansa suvereenilla esityksellä. Yamasakin vintti pimeni 12-vuotiaan kuristusotteessa jo ensimmäisen erän lopussa, ja tuomari julisti Shimizun voittajaksi.


Uutiset