”Sääli, että Alexei ja Roman edustivat Suomea” - näin Venäjällä riemuittiin Sergei Eremenkon, 19, loikkauksesta iltalehti 21:11 16.03

Suomen juniorimaajoukkueissa pelanneen Sergei Eremenkon päätös vaihtaa Venäjän puolelle on otettu ilolla vastaan idässä. Eremenkon loikasta kertoi Palloliitto perjantaina. - Tämä on luonnollisesti hyvä uutinen, myhäilee Aleksandr Bobrov, Venäjän suurimman urheilulehden Sport-Expressin jalkapallo-osaston päällikkö.


Jokereille loistava uutinen! Pahasta loukkaantumisesta toipunut Antti Pihlström pelaa tänään iltalehti 17:44 16.03

Jokerit aloittaa tänään KHL:n konferenssivälieräsarjansa Moskovan ZSKA:n vieraana. Helsinkiläisryhmä vahvisti mieluisan uutisen, sillä tänään varmistui, että luottokiituri Antti Pihlström palaa tänään Moskovassa kokoonpanoon. Pihlström ottaa tavanomaisen paikkansa Mika Niemen johtaman nelosketjun laidalta. Loistavasti tällä kaudella esiintyneen nelosen toisella laidalla rouhii Marko Anttila. Pihlström on nyt toipunut pahasta käsivammasta, jonka hän sai Moskovan EHT-turnauksen Venäjä-ottelussa. Loukkaantumisen takia muun muassa Pyeongchangin olympialaiset jäivät haaveeksi.


Suomalainen valjakkokoira-asiantuntija koirakuolemista: ”Ennenkuulumatonta ja äärimmäisen surullista” iltalehti 20:35 15.03

Venäläisseurue lienee ollut tulossa lajin pitkänmatkan MM-kisoista, jotka pidettiin Ruotsissa. Suomen valjakkourheilijoiden liiton puheenjohtaja Timo Mäkiaho pitää uutista Turussa sattuneista koirakuolemista traagisina. Hän ei ole koskaan kuullut, että vastaavaa olisi sattunut laivakuljetuksissa. - En ole kuullut koskaan. Euroopassa on kilpailuja vähintään vuosittain, joihin koiria kulkee kohtuullisen paljon laivassa, myös suomalaisten koiria. Uutinen on äärimmäisen surullinen, henkilökohtainen tragedia ja huono asia myös valjakkourheilulle ja eläinten parissa liikkuville.


Leikin loppu - ikoninen leluyhtiö Toys ”R” Us teki Yhdysvalloissa konkurssin: ”Ei vaikuta Suomeen” iltalehti 09:08 15.03

Pitkään rahavaikeuksista kärsinyt lelujätti Toys ”R” Us joutuu sulkemaan myymälänsä Yhdysvalloissa. Joulumyynnistä ei ollut mahdollisesti maailman kuuluisimman lelukauppaketjun pelastajaksi. Ikävä uutinen lelujen ystäville. Toys "R" Usin taloudelliset vaikeudet ovat edenneet jo siihen pisteeseen, että lelujätti joutuu sulkemaan myymälänsä Yhdysvalloissa. Yhtiö hakeutui yrityssaneeraukseen syyskuussa. Huonon joulusesongin jälkeen ketju ilmoitti tänään laittavansa laput 735 amerikkalaismyymälän luukulle. Myymälät suljetaan myös Britanniassa. Toys "R" Us on kasvanut vuodesta 1948 yhtiöksi, jolla on 33 000 työpaikkaa Yhdysvalloissa. Reuters kertoo, että yhtiöllä oli miljardien edestä velkaa. Liiketoimintaa on kampittanut ihmisten siirtyminen verkkokauppaan kuten Amazoniin ja lapset suosivat elektronisia laitteita lelujen sijaan.


Stephen Hawking teki suuren vaikutuksen Esko Valtaojaan jo 1970-luvulla - ”Surullista, että häneltä jäi se suuri läpimurto tekemättä” iltalehti 16:52 14.03

Avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaojalle uutinen fyysikko Stephen Hawkingin kuolemasta oli surullinen, mutta samalla hän tiedeihmisenä iloitsee ja tuntee kunnioitusta sitä elämäntyötä kohtaan, mihin Hawking vaikeuksistaan huolimatta pystyi. Esko Valtaoja ryhtyi opiskelemaan tähtitiedettä 1970-luvun alkupuolella. Kun hän perehtyi suhteellisuusteoriaan ja mustiin aukkoihin, hän törmäsi outoon tapaukseen nimeltä Stephen Hawking. - Muistan kyllä, miten Hawkingia kehuttiin. Kun luin mustien aukkojen malleja ja millä tavalla ne käyttäytyvät, Hawking oli jo opiskelijana saanut ohjaajiensa kanssa asioita selville ja tehnyt merkittäviä edistysaskelia. Minulle jäi mieleen, että on tällainen outo tapaus, joka on hyvin sairas, mutta siitä huolimatta tekee huippututkimusta, Valtaoja muistelee Iltalehdelle.


Yllätysuutinen: Risto Dufva jättää Jukurit – "Aika etsiä uutta verta peräsimeen" MTV 18:08 13.03

Risto Dufvan ja Jukurien syksyllä solmima kahden vuoden päävalmentajasopimus on purettu. Dufva ei jatka enää Jukurien peräsimessä.


Sensaatiouutinen Neymarista: haluaa pois PSG:stä kesällä - kertonut päätöksensä lopullisuudesta lähimmilleen iltalehti 14:50 11.03

Neymar siirtyi viime kesänä 222 miljoonalla eurolla maailmanennätyskaupassa FC Barcelonasta Paris Saint-Germainiin. Ennen epäonnista loukkaantumistaan tehokkaasti pelannut Neymar on ollut läpi kauden sensaatiomaisissa uutisissa. Milloin on kerrottu välirikosta valmentajan Unai Emeryn kanssa, milloin on raportoitu pelikaverien tyytymättömyydestä supertähden oikutteluun. Nyt espanjalainen sanomalehti ABC kertoo lähteisiinsä vedoten, että Neymar on päättänyt nostaa kytkintä. Brasilialaistähti ei ole viehättynyt elämästä Pariisissa ja haluaa palata Espanjan La Ligaan. Tällä kertaa toiveosoite on Santiago Bernabéu ja Real Madrid.


Toimittaja kuoli kolarissa - suru-uutinen pysäytti F1-testeissä iltalehti 15:58 10.03

Moottoriurheilumaailmassa on tänä viikonloppuna kunnioitettu torstaina kuolleen toimittajan Henry Hope-Frostin muistoa. Urallaan muun muassa 22 vuotta Autosport-lehdelle työskennellyt brittiläinen Henry Hope-Frost kuoli torstaina moottoripyöräonnettomuudessa 47 vuoden iässä. Hope-Frost kolaroi auton kanssa ja hänet julistettiin kuolleeksi onnettomuuspaikalla.


Barcelonan ottelusta sivussa olevalta Lionel Messiltä ilouutinen – supertähti julkaisi suloisen kuvan MTV 15:27 10.03

Barcelonan Lionel Messi on saanut perheenlisäystä. Supertähti kertoo Instagram-tilillään, että hänen vaimonsa Antonella on synnyttänyt perheelle kolmannen pojan, jonka nimeksi tulee Ciro.


Suru-uutinen Ranskasta – vasta 18-vuotias jalkapalloilija kuoli nukkuessaan iltasanomat 18:32 09.03

Thomas Rodriguez on poissa.


Ruotsin kuningaspari keskeytti talvilomansa Madeleinen vauvauutisen takia iltalehti 12:40 09.03

Vauvauutinen tavoitti Ruotsin kuningasparin Sveitsistä. Kaksikolle tuli kova kiire takaisin Tukholmaan. Prinsessa Madeleinen, 35, kolmas lapsi syntyi Danderydsin sairaalassa 9.3. kello 00:41. - Olemme hyvin onnellisia perheemme uudesta jäsenestä ja siitä, että Leonore ja Nicolas saivat kauan odotetun sisaruksensa. He odottavat jo innoissaan uuden sisarensa tapaamista, O'Neill kertoo tänään julkaistussa tiedotteessa.


Trump toimittajille: Tulossa iso uutinen koskien Pohjois-Koreaa – suora lähetys juuri nyt! iltasanomat 02:06 09.03

Yhdysvaltain presidentti piipahti yllättäen lehdistötiloissa. Hän kertoi kohta tulevan suuren uutisen joka koskisi Pohjois-Koreaa.


Trump toimittajille: Tulossa iso uutinen koskien Pohjois-Koreaa – seuraa suoraa lähetystä kello 02.00 iltasanomat 01:42 09.03

Yhdysvaltain presidentti piipahti yllättäen lehdistötiloissa. Hän kertoi kohta tulevan suuren uutisen joka koskisi Pohjois-Koreaa.


Kansalaispuolue kertoi ajasta Väyrysen erottamisen jälkeen – mistä riidassa on oikein kyse? MTV 16:31 07.03

Viikonloppuna tullut uutinen Paavo Väyrysen erottamisesta perustamastaan kansalaispuolueesta puhuttaa edelleen. Kansalaispuolue järjestää tänään tiedotustilaisuuden Helsingissä. MTV Uutiset näyttää infon suorana verkossa kello 16 alkaen. 


Live klo 16: Kansalaispuolue kertoo ajasta Väyrysen erottamisen jälkeen – mistä riidassa on oikein kyse? MTV 16:31 07.03

Viikonloppuna tullut uutinen Paavo Väyrysen erottamisesta perustamastaan kansalaispuolueesta puhuttaa edelleen. Kansalaispuolue järjestää tänään tiedotustilaisuuden Helsingissä. MTV Uutiset näyttää infon suorana verkossa kello 16 alkaen. 


Live klo 16: Kansalaispuolue kertoo ajasta Väyrysen erottamisen jälkeen – millainen on puolueen tulevaisuus ilman perustajaa? MTV 16:00 07.03

Viikonloppuna tullut uutinen Paavo Väyrysen erottamisesta perustamastaan kansalaispuolueesta puhuttaa edelleen. Kansalaispuolue järjestää tänään tiedotustilaisuuden Helsingissä. MTV Uutiset näyttää infon suorana verkossa kello 16 alkaen. 


Loistouutinen – Räikkönen pääsee radalle tänään! MTV 15:04 07.03

Kimi Räikkönen testaa keskiviikkona Ferrarin autoa Barcelonassa.


Rakastetulla radioäänellä on parantumaton syöpä: "Uutinen ei tullut minulle aivan täytenä yllätyksenä" mtv 13:35 07.03

Ylen pitkäaikainen radiotoimittaja Erkki Pälli kertoo sairaudestaan koskettavassa kirjoituksessa.


Uutiset