Media: Vanessa Trump hakee avioeroa Donald Trump Juniorista iltalehti 23:52 15.03

Vuodesta 2005 naimisissa olleella parilla on viisi lasta. Presidentti Donald Trumpin pojan Donald Trump Juniorin puoliso Vanessa Trump on hakenut avioeroa, kertovat amerikkalaismediat. Parin avio-ongelmista raportoi ensimmäisenä keskiviikkona uutissivusto Page Six, jonka mukaan osapuolet viettivät toisistaan erillistä elämää.


Ugandalaislehdet: suomalaisen liikemiehen kuolemaan liittyviä turvakameranauhoja on peukaloitu - kaksi tallennetta poikkeavat toisistaan iltalehti 08:21 07.03

Ugandalaisen turvallispalvelu ISO:n mukaan nauhoille on muun muassa luotu ihminen, joka näyttää menehtyneeltä suomalaismieheltä. Ainakin kolme ugandalaislehteä kertoo, että Ugandassa kuolleen suomalaisen liikemiehen käyttämän hotellin turvakameran nauhaa oli peukaloitu. Lehdet ovat saaneet tiedon Ugandan turvallisuuspalvelu ISO:lta. Aiheesta kertoi ensimmäisenä Ugandan hallintoa lähellä oleva uutissivusto . Turvallisuuspalvelun poliittisen osaston johtaja Joseph Aliganyira on kertonut lehtien mukaan tiedotustilaisuudessa, että turvakameran videoon on lisätty erilaisia elementtejä tutkinnan sotkemiseksi. Aliganyiran mukaan yksi videolle lisätty elementti oli menehtyneen suomalaismiehen näköinen ihminen.


K24: Kirkko rankaisee tasa-arvoa kannattavia pappeja - yksi saanut vakavan huomautuksen sateenkaariparin siunaamisesta iltalehti 16:31 27.02

Kotimaa 24 -uutissivusto kertoo, että viisi tasa-arvoista avioliittoa kannattavaa pappia on saanut kirkolta rangaistuksen toiminnastaan. mukaan vähintään 36 pappia on vihkinyt tai siunannut avioliittoon niin kutsutun sateenkaariparin viime vuoden maaliskuusta lähtien. Laki tasa-arvoisesta avioliitosta astui voimaan maaliskuussa 2017. Lehden mukaan toimituksia on ollut yhteensä 62, joista 39 on ollut avioliittoon vihkimisiä.


Veropetoksia tutkinut slovakialaistoimittaja, 27, ja tyttöystävä löydettiin murhattuina iltalehti 17:07 26.02

Poliisi uskoo murhien liittyvän Kuciakin työhön tutkivana toimittajana. Toimittaja Jan Kuciak, 27, ja hänen avovaimonsa Martina Kusnirova löydettiin sunnuntaina kuoliaaksi ammuttuina kotoaan Velka Macasta, noin 65 kilometriä pääkaupunki Bratislavasta. Slovakian poliisi ilmoitti maanantaina tutkivansa kuolemia murhina. Kuciak oli selvittänyt työssään Aktuality.sk-uutissivuston toimittajana korkean tason veropetoksia ja muita talousrikoksia. Selvitysten kohteina oli korkea-arvoisia viranomaisia sekä suurliikemiehiä.


Yhdysvalloissa mystisesti kadonneet kahden lapsen äiti ja poikaystävä löytyivät kuolleina - tuleva ex-aviomies teki itsemurhan iltalehti 02:53 23.02

Maanantaina kadonneet Danielle Son ja hänen poikaystävänsä löydettiin kuolleina varhain torstaina aamulla. Danille Son, 22, ja hänen 25-vuotias poikaystävä ja 26-vuotias aviomies katosivat mystisesti maanantaina Illinoisin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Poliisin mukaan kadonneiksi ilmoitetut Son ja hänen poikaystävä löydettiin kuolleina torstaina aamulla Illinoisin Rockwood Blackhawk Parkista. Asiasta uutisoi paikallinen uutissivusto Patch. Poliisin mukaan niin ikään maanantaina kadonneeksi ilmoitettu Sonin 26-vuotias tuleva ex-aviomies teki itsemurhan ampuma-aseella. Aviopuolisot eivät enää asuneet yhdessä. Son oli laittanut avioeron vireille 7. helmikuuta. Ex-pariskunnalla oli kaksi lasta, kaksivuotias ja 11-kuukautinen.


Kaksi tytärtään murhannut mies teloitetaan Teksasissa iltalehti 03:29 02.02

John Battaglia ampui 6- ja 9-vuotiaat lapsensa kuoliaaksi vuonna 2001. Yhdysvaltojen Teksasissa teloitetaan mies, joka ampui kaksi pientä tytärtään pakottaen samalla entisen vaimonsa kuuntelemaan veriteon puhelimessa. Teloituksen on tarkoitus tapahtua Suomen aikaan perjantaina. Asiasta uutisoivat muun muassa BBC ja uutissivusto CBS. Kirjanpitäjänä aikaisemmin työskennellyt John Battaglia ampui 6- ja 9-vuotiaat tyttärensä asunnossaan Dallasissa vuonna 2001. Lapset olivat vierailulla isänsä luona. Battaglia oli eronnut vaimostaan ja lastensa äidistä vuonna 2000.


Kaksi tytärään murhannut mies teloitetaan Teksasissa iltalehti 03:29 02.02

John Battaglia ampui 6- ja 9-vuotiaat lapsensa kuoliaaksi vuonna 2001. Yhdysvaltojen Teksasissa teloitetaan mies, joka ampui kaksi pientä tytärtään pakottaen samalla entisen vaimonsa kuuntelemaan veriteon puhelimessa. Teloituksen on tarkoitus tapahtua Suomen aikaan perjantaina. Asiasta uutisoivat muun muassa BBC ja uutissivusto CBS. Kirjanpitäjänä aikaisemmin työskennellyt John Battaglia ampui 6- ja 9-vuotiaat tyttärensä asunnossaan Dallasissa vuonna 2001. Lapset olivat vierailulla isänsä luona. Battaglia oli eronnut vaimostaan ja lastensa äidistä vuonna 2000.


Pitkä piina päättyi viimein – Sveitsissä luolaan jumiin jääneet näkivät vihdoin päivänvalon MTV 16:14 27.01

Viime viikonloppuna Sveitsissä Höllochin luolastoon jumiin jääneet retkeilijät ovat viimein päässeet ulos, kertoo muun muassa sveitsiläinen uutissivusto Swissinfo.


Lähteet: Putinin tytär erosi aviomiehestään - mies menetti puolet omaisuudestaan iltalehti 20:20 26.01

Brittilehden siteeraaman venäläisen mukaan miehellä on täytynyt olla ”rautaiset pallit” uskaltaakseen erota Putinin tyttärestä. Venäjän presidentti Vladimir Putinin nuorempi tytär Katerina Tihonova on eronnut aviomiehestään, kertovat kansainväliset uutismediat. Neljä nimettömänä pysyttelevää lähdettä kertoo uutissivusto , että Tihonovan aviomies, liikemies Kirill Shamalov, olisi eron jälkeen menettänyt jopa puolet omaisuudestaan.


Lääkärit epäilivät keuhkokuumetta - vakavasti sairaasta vauvasta löytyi 16 neulaa Uzbekistanissa iltalehti 13:23 24.01

Poliisi selvittää nyt, kuka oli pistänyt neulat 11 kuukauden ikäisen vauvan kehoon lukuisiin kohtiin. Uzbekistanin Ferganan alueella asuva äiti vei 11 kuukauden ikäisen poikavauvansa lääkäriin, koska tällä oli kuumetta ja virtsaamisvaivoja. Lääkärit epäilivät lapsen sairastuneen keuhkokuumeeseen, mutta röntgenkuva paljasti karmean totuuden: lapsen sydämessä, kurkussa, rinnassa, selässä, paksusuolessa ja virtsarakossa oli yhteensä 16 neulaa. Lapsi kuljetettiin pikaisesti pääkaupunkiin Tshkentiin, ja hänet leikattiin. Uzbekistanilaisen Kun-uutissivuston mukaan kirurgitiimi sai poistettua lapsesta kaikkiaan 13 neulaa yhdeksän tuntia kestäneessä leikkauksessa. Lapsen kehoon jäi vielä kolme neulaa, mutta ne eivät uhkaa pienokaisen henkeä ja ne on tarkoitus poistaa myöhemmin.


Metsästyskoira ampui omistajansa Venäjällä iltalehti 21:26 22.01

Metsästäjä oli kokenut ja selvin päin. 64-vuotias Sergei Terekhov oli lähtenyt metsälle Saratovin alueella lähellä Volgaa veljensä kanssa. Mukana oli myös Terekhovin kaksi eestinajokoiraa, kirjoittaa paikallinen uutissivusto . Traaginen onnettomuus tapahtui, kun Terekhov oli päästänyt koiriaan pois Ladastaan. Hänellä oli kaksipiippuinen haulikko polveaan vasten, piippu osoitti häntä itseään kohden. Menehtyi matkalla sairaalaan


Suomalainen yritys teki tänään historiaa - laukaisi maailman ensimmäisen alle 100 kilon SAR-satelliitin kiertoradalle iltalehti 22:04 12.01

Uutissivusto BBC:n mukaan kukaan ei ole uskaltanut yrittänyt samaa aiemmin. Suomalainen start-up-yritys ICEYE on tehnyt tänään historiaa. Yritys laukaisi perjantaina maailman ensimmäinen alle 100 kilon SAR-satelliitin kiertoradalle. Samalla se on myös Suomen ensimmäinen kaupallinen satelliitti, yritys kertoo lehdistötiedotteessaan. Historiallisen suomalaisten kehittämästä satelliitista tekee juuri sen pieni koko. Brittien yleisradioyhtiö ylistää yrityksen saavutusta.


Kohun keskelle joutunut Steve Bannon jättää Breitbartin iltalehti 00:44 10.01

Presidentti Donald Trumpin päästrategina tunnetuksi tullut Steve Bannon on ilmoittanut jättävänsä Breitbart-uutissivuston. Breitbartin mukaan Bannon, joka toimi Breitbart News Networkin hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2012 lähtien, jättää tehtävänsä. Oikeistolainen uutissivusto kertoi asiasta tiistaina. Bannon on ollut viime päivinä kohun keskellä. Tulevassa kirjassa Fire and Fury - Inside the Trump White House Bannon arvostelee kovasanaisesti Trumpin lapsia Donald Jr:ia ja Ivanka Trumpia sekä presidentin vävyä Jared Kushneria. Valkoinen talo on kiistänyt Bannonin väitteet. Presidentti Trumpin mukaan Bannon "menetti järkensä" kun hän menetti työnsä.


Mies nai äidin ja vuotta myöhemmin tämän 18-vuotiaan tyttären - tuomittiin vankeuteen Yhdysvalloissa iltalehti 20:11 08.01

Ex-vaimo todisti tyttärensä nainutta miestä vastaan Pennsylvaniassa USA:ssa. Pennsylvanialainen mies on tuomittu vankeuteen hänen naituaan äidin ja tyttären. Christopher Hauptmann sai 1-2 vuoden vankeustuomion kaksinnaimisesta, väärennöksestä ja viranomaisille valehtelusta. Asiasta kertoo paikallinen Penn Live -uutissivusto. Vankeustuomion lopullinen pituus riippuu ehdonalaislautakunnasta ja sitä seuraa 10 vuoden ehdonalainen tuomio. Mies on jo istunut 11 kuukautta telkien takana, sillä hänellä ei ollut varaa maksaa 300 000 dollarin takuitaan.


Kamelinäyttelyssä kovat konstit käytössä: Eläinlääkäri jäi kiinni tehtyään kameleille kauneusleikkauksia iltalehti 08:03 01.01

Eläinlääkäri pidätettiin Saudi-Arabiassa tämän tehtyä kameleille plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. Saudi-Arabian turvallisuusviranomaiset saivat eläinlääkärin niin sanotusti rysän päältä kiinni, kun tämä oli tekemässä kameleille kauneusleikkauksia. Eläinlääkäri käytti tietynlaisia lääkeaineita ja pistoksia. Al Arabiya -uutissivuston mukaan viranomaisilla on tapahtumista tarkat tiedot. Lisäksi se saanut lausunnon kameliharrastajalta, jonka mukaan kyseinen eläinlääkäri tekee kamelien kauneusoperaatioita kuningas Abdulazizin kamelifestivaaleille osallistuville eläimille.


Uutiset