Valeuutissivusto Infowarsille porttikielto myös Twitteriin iltasanomat 03:28 07.09

Twitter on julistanut porttikieltoon valeuutissivusto Infowarsin ja sen perustajan Alex Jonesin.


Suomalaismies hukkui espanjalaisella Menorcan lomasaarella MTV 14:15 04.09

Espanjalaisella Menorcan saarella on paikallismedian mukaan kuollut suomalainen mies. Mies oli iältään 72-vuoden ikäinen.  Asiasta kertoo Menorca.info-uutissivusto.


Iäkäs mies uhkasi kauhistunutta saksalaisturistia kirveellä Iisalmessa –? Poliisi: ”Naapurikontrolli on toiminut siellä” iltasanomat 07:05 09.08

Saksalainen toimittaja kirjoittaa laajalevikkisellä uutissivustolla, miten iäkäs mies hyökkäsi häntä kohti kirveellä ja rautaputkella Iisalmen maaseudulla. Lisäksi hän kritisoi suomalaisen hätäkeskuksen toimintaa.


Suomalainen mies kuoli lähellä Pietaria – putosi parvekkeelta, matkusti poikansa kanssa turistiryhmän mukana MTV 08:35 07.08

Suomalainen 75-vuotias mies kuoli Pietarin lähellä sijaitsevassa Repinossa pudottuaan parvekkeelta. Hän oli matkalla ison turistiryhmän mukana. Asiasta kertoo muiden muassa venäläinen Fontana-uutissivusto.


CNN: Youtube, Facebook ja Apple sulkivat valeuutissivusto Infowarsin jakelukanavia MTV 05:48 07.08

Youtube, Facebook ja Apple ovat sulkeneet valeuutissivusto Infowarsiin liittyviä sivuja ja kanavia, kertoo muun muassa CNN.


CNN: Youtube, Facebook ja Apple sulkivat valeuutissivusto Infowarsin jakelukanavia iltasanomat 04:49 07.08

Sivusto tunnetaan valeuutisten levittämisestä.


Uutissivusto: Trump haluaa lähteä Maailman kauppajärjestö WTO:sta, joka "kusettaa meitä aina" – Valkoinen talo kiistää uutisen MTV 18:53 29.06

Uutissivusto Axios kirjoittaa, että Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on useaan otteeseen kertonut neuvonantajilleen haluavansa erota Maailman kauppajärjestö WTO:sta.


Trumpilta jälleen uusi vakava uhkaus – Uutissivusto: Haluaa irti maailman kauppajärjestöstä uusisuomi 18:33 29.06

Presidentti Donald Trump haluaa irrottaa Yhdysvallat maailman kauppajärjestön WTO:n jäsenyydestä, kertoo Axios-uutissivusto.


Lohduton äänite paljastaa karun totuuden vanhemmistaan erotettujen lasten hädästä – "Meillähän on täällä orkesteri" MTV 16:04 19.06

Vanhemmistaan erotetut siirtolaislapset itkevät lohduttomasti Yhdysvaltain tullissa uutissivusto ProPublican maanantaina julkaisemalla ääninauhalla.


Jalkapallon maailmanmestari kuudeksi vuodeksi vankilaan mafiarikoksista MTV 20:45 23.05

Jalkapallon vuoden 2006 maailmanmestari, italialainen Vincenzo Iaquinta saa kuuden vuoden vankilatuomion, uutisoivat useat ulkomaiset uutissivustot.


Jalkapallon maailmanmestari kuudeksi vuodeksi vankeuteen mafiarikoksista MTV 20:45 23.05

Jalkapallon vuoden 2006 maailmanmestari, italialainen Vincenzo Iaquinta saa kuuden vuoden vankilatuomion, uutisoivat useat ulkomaiset uutissivustot.


Kissa pelasti perheen häkämyrkytykseltä Yhdysvalloissa iltalehti 22:43 22.05

Kecskesin perheen kissa on sankari. Cincinnatissa asuvalla Kecskesin perheellä on Mr. Boo -niminen kissa. Tämän vuoden toukokuussa kissa pelasti perheen myrkytykseltä. - Heräsin kissan maukumiseen. Kissamme ei koskaan päästä ääniä, Ariana Kecskes kertoo WKRC -uutissivustolle.


”Aina sama: Suomalainen poliisi pidätti sarjamurhaajan neljännen kerran” - sarjakuristajasta uutisoitu ympäri maailmaa, noteerattu Kiinassa saakka iltalehti 09:59 10.05

Suomessa kuluneen viikon aikana otsikoihin uudestaan noussut sarjakuristaja Michael Penttilä on herättänyt myös kansainvälistä huomiota. Lukuisat kansainväliset uutistoimistot ovat tarttuneet Suomessa kuohuttaneeseen tapaukseen, kun sarjakuristajana tunnetty Michael Penttilä pidätettiin epäiltynä murhasta. Tapauksesta on uutisoitu muun muassa Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Venäjällä ja jopa Kiinassa saakka. Monissa lehtijutuissa keskitytään poikkeuksellisen tapauksen yksityiskohtiin. Saksalaisen uutissivuston otsikko on esimerkiksi "Aina sama: Suomalainen poliisi pidätti sarjamurhaajan neljännen kerran". Ruotsalainen Aftonbladet taas kertaa tapahtumia hyytävän videon kautta.


Toimittaja ammuttiin kuoliaaksi kesken Facebook-liven Nicaraguassa – kuuluu vain yksi laukaus ja kirkumista MTV 14:42 22.04

Nicaraguaa jo useita päiviä koetelleissa levottomuuksissa on kuollut ainakin 10 ihmistä, hallitusta vastustavien mielenosoittajien mukaan kuolleita on 25. Viime yönä surmansa sai paikallinen toimittaja Ángel Ganoa. Hän oli raportoimassa tilanteesta suoraan Facebookin kautta uutissivusto El Meridianolle Bluefieldsissä, kun häntä ammuttiin päähän. 


Ruotsalaismediat: Poliisi kommentoi Aviciin kuolemaa - tapaukseen ei uskota liittyvän rikosta iltalehti 14:05 21.04

DJ ja tuottaja Avicii eli Tim Bergling menehtyi eilen 20.4. Omanissa. Aviciin eli Tim Berglingin kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta, kertovat ruotsalaismediat. - Meillä on kaikki tieto ja tiedämme, mitä tapahtui, mutta emme kerro sitä medialle, paikallinen poliisi sanoo SVT -uutissivustolle. Tapauksen tiimoilta ei ole pidätetty ketään.


Kova isku republikaaneille: parlamentin ykköspoliitikko kyllästyi Trumpiin ja lopettaa iltalehti 16:22 11.04

Alahuoneen puhemies liittyi kasvavan republikaanijoukon jatkoksi. USA:n parlamentin alahuoneen puhemies Paul Ryan ei aio pyrkiä enää jatkokaudelle. Asian paljasti uutissivusto Axios ja asian on sen jälkeen vahvistanut ainakin The Atlantic. Ryan aikoo ilmoittaa asiasta omalle henkilöstölleen tänä aamuna, minkä jälkeen tieto julkistetaan. Ryan, 48, on mahdollisesti koko kongressin vaikutusvaltaisin republikaanipoliitikko. Hän oli vuonna 2012 Mitt Romneyn varapresidenttiehdokas.


Suomalaismiehen ”venäläiset eivät ole tervetulleita” -ilmoitus nousi Venäjällä otsikoihin iltalehti 12:19 05.04

Pietarilaisen uutissivuston Fontankan perjantai-illan luetuimmassa jutussa kuvailtiin mökinvuokrausta Suomessa. Pietarilaisella uutissivustolla Fontankalla julkaistiin perjantaina illalla tarina venäläisen pariskunnan kokemuksesta mökinvuokrauksesta Suomessa. Fontankan lukijat Marija ja Oleg päättivät mennä lomailemaan ja hiihtämään Suomeen. He valitsivat nettisivuilta itselleen sopivan mökin Savosta Tahkon läheltä. Sieltä pääsisi kätevästi laskettelemaan.


Lähteet uutissivustolle: Trump etsii pakkomielteisesti keinoja käydä Amazonin kimppuun uusisuomi 08:58 29.03

Amerikkalainen uutissivusto Axios uutisoi Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin yrittävän löytää keinoja, joilla hän voisi käydä verkkokauppa Amazonin kimppuun.


12 vauvan ruumiit ensimmäinen kolmen haluaa USAn joukot kierros toi ratkaisun Stubbia kannattaa uutta sopimusta - – ”Yksikin

Uutiset