Yle: Harkimon ja Jungnerin "Liike Nyt" julkistetaan huomenna MTV 18:10 20.04

Kokoomuksen entisen kansanedustajan Harry "Hjallis" Harkimon ja Mikael Jungnerin poliittinen hanke on Ylen uutisten tietojen mukaan jo niin pitkällä, että esimerkiksi sen verkkosivusto on valmiina.


Tomi Einonen Mediahubin johtoon – MTV Uutisten organisaatio uudistuu MTV 15:49 20.04

Tiistaina julkistettu Merja Ylä-Anttilan siirtyminen Ylen toimitusjohtajaksi aiheuttaa muutoksia MTV Uutisten organisaatioon.


Kommentti: Kokoomuslaiset näyttelivät huoletonta, mutta hymy alkaa olla kireä MTV 11:44 20.04

Hjallis Harkimon poliittinen liike ei pysty tekemään kokoomuksen kannatukseen suurta lovea, mutta pienikin nirhaisu voi olla ratkaiseva taistelussa seuraavien eduskuntavaalien voitosta. Katseet kääntyvät Uudellemaalle, jossa kokoomuksella on muitakin ongelmia, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.


MTV Uutisten Jussi Kärki: ”En lähtisi vielä Harkimon ja Jungnerin karismaa vertaamaan Macroniin ja Trumpiin” MTV 20:39 19.04

MTV Uutisten politiikan toimituksen päällikkö Jussi Kärki arvioi TV-uutisissa, että kokoomuksen eduskuntaryhmässä ei itketä kansanedustaja Hjallis Harkimon perään.


Live juuri nyt: Eroaako Hjallis Harkimo kokoomuksesta? Katso tiedotustilaisuus suorana MTV 15:38 19.04

Harry "Hjallis" Harkimo aikoo erota kokoomuksesta, kertoo MTV Uutisten lähde.


Live klo 15.45: Astuu median eteen ja kertoo aikeistaan – MTV:n tieto: Hjallis Harkimo eroaa kokoomuksesta MTV 15:35 19.04

Harry "Hjallis" Harkimo aikoo erota kokoomuksesta, kertoo MTV Uutisten lähde.


Live klo 15.45: Harkimo astuu median eteen – MTV:n tieto: Hjallis Harkimo eroaa kokoomuksesta MTV 15:14 19.04

Harry "Hjallis" Harkimo aikoo erota kokoomuksesta, kertoo MTV Uutisten lähde.


Lähde MTV:lle: Hjallis Harkimo eroaa kokoomuksesta – Harkimo: "Tiedotan asiasta kello 15.45" MTV 13:21 19.04

Harry "Hjallis" Harkimo aikoo erota kokoomuksesta, kertoo MTV Uutisten lähde.


Kommentti: Jungnerin liike on herätyskello, mutta onko politiikka oikeasti rikki? MTV 08:46 19.04

Mikael Jungnerin kaavailut uudesta poliittisesta liikkeestä ovat herätyskello perinteisille puolueille, vaikka liikkeestä ei tulisikaan merkittävää vallankäyttäjää eduskuntaan. Jotain tarttis tehdä, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.


Ex-poliisiylijohtaja Mikko Paateron kolumni: Poliisi tarvitsee vapaaehtoisia – silmät ja korvat auttaisivat arkityössä MTV 08:45 19.04

Poliisi ei resurssisyistä enää pitkään aikaan ole kyennyt tekemään kaikkia sille kuuluvia tehtäviä, ja tämä näyttää olevan poliittisesti hyväksytty tilanne. Samalla eriarvoisuus maan eri osissa poliisipalvelujen saatavuudessa on kasvanut ja kasvaa edelleen, kirjoittaa entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero MTV Uutisten kolumnissaan.


Ylen tuleva toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila korostaa yhteistyötä: "Meidän täytyy miettiä, miten me Suomi-mediana pärjäämme" MTV 08:15 18.04

MTV Uutisten vastaavan päätoimittajan paikalta Ylen toimitusjohtajaksi siirtyvä Merja Ylä-Anttila purkaisi ilmassa ollutta jännitteisyyttä julkisen palvelun ja kaupallisen median väliltä. Huomenta Suomessa vierailleen Ylä-Anttilan mielestä Suomi tarvitsee molempia, ja niiden kesken voitaisiin tehdä nykyistä enemmän yhteistyötä.


Atte Kaleva: Turun puukottaja on tuomittava terroristisesta murhasta tai uusi laki on pielessä MTV 06:48 18.04

Turun puukottajan rikos on päivänselvää terrorismia, sanoo tutkija Atte Kaleva. Jos Abdelrahman Bouanane ei saa tuomiota terrorismimurhasta, uusi laki on valuvikainen eikä vastaa siihen huutoon, jota varten se on juuri säädetty. Puukottajan viimeaikainen sekava käytös ei lievennä hänen rikoksensa luonnetta, tähdentää Kaleva MTV Uutisten haastattelussa.


Merja Ylä-Anttila headhuntattiin Ylen toimitusjohtajaksi: "Yle on hyvä näköalapaikka – tarvitsee MTV Uutisia kirittäjäksi" MTV 15:40 17.04

Ylen toimitusjohtajaksi siirtyvä Merja Ylä-Anttila odottaa innostuneena uutta tehtäväänsä. MTV Uutisten vastaava päätoimittaja ja Mediahub Oy:n toimistusjohtaja aloittaa Ylen toimitusjohtajana syyskuussa.


Ylelle uusi toimitusjohtaja: Merja Ylä-Anttila jättää MTV:n uusisuomi 10:08 17.04

Yleisradion uudeksi toimitusjohtajaksi nousee MTV:n uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila. Ylen hallitus nimitti Ylä-Anttilan tehtävään tiistaina.


Ylelle löytyi uusi toimitusjohtaja: Merja Ylä-Anttila jättää MTV:n uusisuomi 10:08 17.04

Yleisradion uudeksi toimitusjohtajaksi nousee MTV:n uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila. Ylen hallitus nimitti Ylä-Anttilan tehtävään tiistaina.


Merja Ylä-Anttilasta Ylen toimitusjohtaja iltasanomat 10:07 17.04

Ylen hallitus on nimittänyt Merja Ylä-Anttilan yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Ylä-Anttila on työskennellyt vuodesta 2001 lähtien MTV:n uutisten vastaavana päätoimittajana ja viimeiset kolme vuotta Bonnier Broadcastingin tytäryhtiön Mediahub Helsinki Oy:n toimitusjohtajana.


Merja Ylä-Anttila Ylen toimitusjohtajaksi iltalehti 10:03 17.04

Yli 30-vuotisen uran MTV:n uutistoiminnassa tehnyt vastaava päätoimittaja ja Mediahub Oy:n toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila on valittu Yleisradion Merja Ylä-Anttila aloittaa Ylen toimitusohtajana 1. syyskuuta 2018. Ylä-Anttilan paikalla MTV Uutisten vastaavana päätoimittajana ja Meduahub Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Tomi Einonen. - MTV on minulle rakas työpaikka, joka on tarjonnut yli 30 vuoden ajan haasteita, iloa, inspiraatioita ja uutisvoittoja. Pöllölaaksolla tulee aina olemaan paikka sydämessäni, YLEn toimitusjohtajaksi syksyllä siirtyvä MTV Uutisten vastaava päätoimittaja ja Mediahub Oy:n toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila kertoo tiedotteessa.


MTV Uutisten Merja Ylä-Anttilasta tulee Yleisradion uusi toimitusjohtaja MTV 09:59 17.04

Yleisradion uusi toimitusjohtaja on valittu. Hän on MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.


Upeat jääluolat hämmästyttävät Lohjanjärven rannalla – isoimpiin voi ryömiä sisään MTV 20:44 16.04

Lohjanjärven rannalla voi ihailla upeita jääluolia. Komeat kuvat ottaneen MTV Uutisten lukijan mukaan suurimmat jääluolista ovat sellaisia, joihin pääsee ryömimään tai kyyristymään sisään.


hotelli-investointien buumi kolumni Kiittämättömät muuttui taas paha sulaminen kotiyleisön puukotuksista – tasoihin Celticsiä vastaan

Uutiset