Kiina esitteli tekoäly-uutistenlukijaa – erottaisitko ihmisestä? stara 16:40 09.11

Kiinan valtion uutistoimisto Xinhuan uudet uutistenlukijat näyttävät päällisin puolin ihmisiltä,


Viihdelehti Stara.fi stara 16:40 09.11

Kiinan valtion uutistoimisto Xinhuan uudet uutistenlukijat näyttävät päällisin puolin ihmisiltä,


Trumpin ja Putinin suunnitellaan tapaavan Argentiinassa G20-kokouksen yhteydessä iltasanomat 17:33 02.11

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin suunnitellaan tapaavan kahden kesken G20-huippukokouksessa Argentiinassa marras-joulukuun vaihteessa, kertoo Putinin edustaja Juri Ushakov uutistoimisto Tassin mukaan.


Indonesian turmakoneen yhtiön tekninen johtaja erotetaan iltasanomat 15:56 31.10

Indonesiassa lentoyhtiö Lion Airin tekninen johtaja on määrätty poistettavaksi tehtävästään, kertoo Indonesian valtiollinen uutistoimisto Antara.


TASS: Venäjän turvallisuuspalvelun toimiston lähellä räjähdys – yksi kuollut iltasanomat 10:30 31.10

Venäjän valtion uutistoimiston mukaan räjähdyksen syystä ei ole tietoa.


Yhdysvallat lähettää rajalle yli 5 000 sotilasta lähestyvää siirtolaiskaravaania vastaan iltasanomat 22:48 29.10

Osa sotilaista on aseistettuja, uutistoimistot kertovat.


Löfven ei saanut hallitusta kasaan – ennätyspitkä pattitilanne jatkuu Ruotsissa MTV 12:28 29.10

Ruotsin sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Stefan Löfven luopuu hallitustunnustelijan tehtävästä, kertoo muun muassa uutistoimisto Reuters.


Itävalta esittää kellojen siirtelyn jatkamista vuoteen 2021 asti – Sipilä: Suomi ajaa EU:ssa, että tämä kerta jäisi viimeiseksi iltasanomat 11:59 28.10

Uutistoimisto Bloombergin mukaan Itävalta on ehdottanut, että kelloja siirrettäisiin viimeisen kerran EU:ssa vasta vuonna 2021.


Tutkija amerikkalaisia järkyttäneestä Pittsburghin ammuskelusta: ”Kuolettavin juutalaisia vastaan tehty isku USA:n historiassa” uusisuomi 10:39 28.10

11 ihmistä on kuollut ja 6 loukkaantunut Pittsburghissa Yhdysvalloissa lauantaina synagogassa tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa.  Poliisi on ottanut kiinni 46-vuotiaan miehen epäiltynä ammuskelusta. Uutistoimistojen mukaan mies huusi ”kaikkian juutalaisten on kuoltava” ennen kuin aloitti ammuskelun.


FC Barcelonan ja Real Madridin otteluun myytiin lähes 3000 väärennettyä lippuja – useita pidätetty MTV 20:23 26.10

Espanjan poliisi on pidättänyt yhteensä kymmenen henkilöä, joita epäillään lippujen myynnistä viime toukokuussa pelattuun FC Barcelonan ja Real Madridin väliseen otteluun. Asiasta kertoi uutistoimisto AFP, jonka raportin FC Barcelona vahvisti verkkosivuillaan.


FC Barcelonan ja Real Madridin otteluun myytiin lähes 3000 väännettyä lippuja – useita pidätetty MTV 20:23 26.10

Espanjan poliisi on pidättänyt yhteensä kymmenen henkilöä, joita epäillään lippujen myynnistä viime toukokuussa pelattuun FC Barcelonan ja Real Madridin väliseen otteluun. Asiasta kertoi uutistoimisto AFP, jonka raportin FC Barcelona vahvisti verkkosivuillaan.


Saudisyyttäjät: Khashoggin murha oli ennalta suunniteltu iltasanomat 14:29 25.10

Sauditoimittaja Jamal Khashoggin murha oli ennalta suunniteltu, sanovat maan syyttäjäviranomaiset Saudi-Arabian uutistoimiston mukaan.


Saudiarabialaisen syyttäjän mukaan toimittaja Jamal Khashoggin surma oli suunnitelmallinen MTV 14:02 25.10

Saudiarabialainen syyttäjä on sanonut paikallisen tv-kanavan al-Ekhbariyan mukaan että, toimittaja Jamal Khashoggin surma oli suunnitelmallinen. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters. 


F1-legenda Niki Lauda pääsi pois sairaalasta – tilanne leikkauksen aikaan oli erittäin kriittinen, nyt mies on hyvässä kunnossa MTV 18:41 24.10

Kolminkertainen F1-sarjan maailmanmestari ja Mercedes-tallin puheenjohtaja Niki Lauda on päässyt kotiin sairaalasta, kertoo uutistoimisto AP. 


Uutiskanava CNN:n toimisto evakuoitu New Yorkissa iltasanomat 17:46 24.10

Uutistoimisto Reuters kertoo, että kyseessä on Time Warner Center -niminen rakennus.


Lähteet: Sauditoimittajan surmaa ohjailtiin pikaviestipalvelu Skypen välityksellä – "Tuokaa minulle sen koiran pää" MTV 10:47 23.10

Sauditoimittaja Jamal Khashoggin surmaa ohjailtiin Skypen välityksellä, kertovat kaksi turkkilaista tiedustelulähdettä uutistoimisto Reutersille. 


Eläintarhan vetonaula sai surmansa järkyttävällä tavalla – "Urosleijona ei enää hievahtanutkaan" MTV 21:55 21.10

Leijonanaaras surmasi pentujensa isän Indianapoliksen eläintarhassa Yhdysvalloissa. Eläintarhan henkilökunta on järkyttynyt ja ihmeissään naarasleijonan hyökkäyksestä urosleijonan kimppuun, kertoo uutistoimisto Reuters. 


Taiwanissa tuhoisa junaturma – ainakin 18 kuollut, 160 loukkaantunut MTV 14:13 21.10

Taiwanissa ainakin 18 ihmistä on kuollut tuhoisassa junaonnettomuudessa, kertoo uutistoimisto Reuters. 


Uutiset