Lava-auto ajautui väkijoukkoon suositussa turistikohteessa Thaimaassa – paikalliset hyökkäsivät kuskin kimppuun MTV 14:24 05.12

Kaksi ihmistä kuoli ja 15 loukkaantui, kun lava-auton kuljettaja sai sairauskohtauksen Pattayalla Thaimaassa ja ajoi lapsia kouluun kyydinneiden moottoripyöräilijöiden päälle.


Rekka ajautui väkijoukkoon suositussa turistikohteessa Thaimaassa – paikalliset hyökkäsivät kuskin kimppuun MTV 14:24 05.12

Kaksi ihmistä kuoli ja 15 loukkaantui, kun rekkakuski sai sairauskohtauksen Pattayalla Thaimaassa ja ajoi lapsia kouluun kyydinneiden moottoripyöräilijöiden päälle.


Mies ajoi autolla väkijoukkoon yökerhon edessä Saksassa – kuusi loukkaantui iltasanomat 21:08 26.11

Poliisin mukaan terroristinen motiivi on ainakin toistaiseksi suljettu pois. Välikohtausta edelsi tiettävästi riita.


Mies ajoi ihmisten päälle yökerhon edustalla Saksassa - kuusi sairaalaan iltalehti 20:42 26.11

Saksan poliisi on pidättänyt 29-vuotiaan miehen. Kuusi ihmistä on joutunut sairaalaan auton ajettua väkijoukkoon Cuxhavenissa Pohjois-Saksassa, saksalasimedia ja uutistoimistot kertovat. Kahden naisen ja neljän miehen loukkaantumisen aiheuttanut yliajo tapahtui puoli kahdeksalta aamulla paikallisen yökerhon edustalla. Loukkaantuneet ovat 19-29-vuotiaita saksalaisia. Viisi heistä on jo päässyt pois sairaalasta. Sairaalassa yhä olevalla henkilöllä ei ole poliisin tiedotteen mukaan hengenvaaraa.


Auto ajoi väkijoukkoon Ranskassa - ei vaikuta terrori-iskulta iltalehti 19:41 10.11

Auto ajoi opiskelijajoukkoon Toulousessa Ranskassa, ja kolme ihmistä loukkaantui. Auto ajoi opiskelijajoukkoon Toulousessa Ranskassa, ja kolme ihmistä loukkaantui. Yksi uhreista on loukkaantunut vakavasti. Kaikki loukkaantuneet ovat todennäköisesti kiinalaisia. Onnettomuus tapahtui yliopiston lähellä Blagnacin alueella.


Auto on ajanut Ranskan Toulousessa väkijoukkoon - loukkaantuneita on kolme iltalehti 18:50 10.11

BBC:n tietojen mukaan auton kuljettaja on ajanut väkijoukkoon tahallisesti. Autoilija ohjasi kulkuneuvonsa tahallisesti opiskelijoita päin Ranskan Toulousessa. Tapauksessa loukkaantui kolme, joista kaksi vakavasti. Ranskalaisten medioiden mukaan poliisit ovat kertoneet kuljettajan ajaneen ihmisiä päin tahallisesti. 28-vuotias kuljettaja on nyt pidätetty. Poliisi kertoo autoa ajaneen miehen tehneen aiemmin pieniä rikkeitä, suurimmaksi osaksi huumausaineen liittyviä.


FBI etsii tätä miestä: Oliko New Yorkin iskijällä apuri? iltalehti 10:51 02.11

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI julkaisi etsintäkuulutuksen Muhammadzoir Kadirov -nimisestä uzbekkimiehestä. Kadirovin, 32, epäillään olleen yhteydessä tiistaina iltapäivällä New Yorkissa väkijoukkoon ajaneeseen Sayfullo Saipoviin, 28. Iskussa kuoli kahdeksan ihmistä ja loukkaantui 11. Kadirovin uskotaan olevan Saipovin ystävä. Hän on myös kotoisin Uzbekistanista.


Mies ajoi väkijoukkoon Manhattanilla, ainakin kuusi kuollut iltalehti 22:56 31.10

Silminnäkijöiden mukaan mies ajoi pitkin pyöräkaistaa useita kortteleita. New Yorkissa Manhattanilla ainakin kuusi ihmistä on kuollut, kun auto ajoi pyöräilijöiden päälle. Mies ajoi poliisin mukaan autollaan useiden korttelien matkan pyöräkaistaa pitkin ja törmäsi ihmisiin. Avolavapakettiauto kolaroi tämän jälkeen koulubussiin. Sen jälkeen epäilty poistui autosta jäljitelmäaseet käsissään. Poliisin mukaan mies huusi Allahu Akbar juostessaan pois autolta, kertoo New York Post.


IL-TV suora lähetys: Mies ajoi väkijoukkoon ja tulitti ihmisiä Manhattanilla, ainakin kuusi kuollut iltalehti 22:42 31.10

Silminnäkijöiden mukaan ampuja tulitti autosta kahdella aseella. New Yorkissa Manhattanilla ainakin kuusi ihmistä on kuollut, kun auto ajoi pyöräilijöiden päälle ja alkoi tulittaa kahdella aseella. Mies ajoi autollaan ensin pyöräilijöiden päälle pyöräkaistalla Manhattanin eteläosassa lähellä Stuyvesantin koulua. Useita pyöräilijöitä jäi auton alle. Sen jälkeen kuljettaja alkoi tulittaa väkijoukkoon kahdella aseella.


IL-TV suora lähetys: Ihmisiä ammuttu Manhattanilla, ainakin kaksi kuollut iltalehti 22:26 31.10

Silminnäkijöiden mukaan ampuja tulitti autosta kahdella aseella. New Yorkissa Manhattanilla ainakin kuutta ihmistä on ammuttu, kertoo . Poliisin mukaan ainakin kaksi ihmistä on saanut surmansa. Mies ajoi autollaan ensin pyöräilijöiden päälle pyöräkaistalla Manhattanin eteläosassa lähellä Stuyvesantin koulua. Useita pyöräilijöitä jäi auton alle. Sen jälkeen kuljettaja alkoi tulittaa väkijoukkoon kahdella aseella.


Miljonäärin 20-vuotias tytär ajoi Lexuksen väkijoukkoon Ukrainassa – viisi kuoli, kuusi loukkaantui, katu kuin ”sotatanner” iltasanomat 20:20 19.10

Ukrainan viranomaisten mukaan nuori nainen ajoi autollaan päin punaisia valoja, törmäsi toiseen autoon ja päätyi lopulta jalkakäytävälle.


Uutiset