Video: NHL-pelissä kunnioitettiin joukkosurman uhreja upealla eleellä iltalehti 09:31 24.04

Torontossa nähtiin eilen järkyttävä joukkosurma, kun paikallinen mies ajoi pakettiautolla väkijoukkoon. Karmeassa tragediassa menehtyi ainakin kymmenen ihmistä. Lisäksi 15 muuta haavoittui. Epäilty on 25-vuotias mies nimeltään Alek Minassian. NHL-joukkue Toronto Maple Leafs kunnioitti viime yönä Suomen aikaan pelatussa pelissä joukkosurman uhreja ennen Boston-ottelua. Kuuluttaja pyysi katsojia nousemaan ylös, ottamaan hatut päästä ja rukoilemaan uhrien ja näiden perheiden puolesta. Tyylikäs puhe päättyi hiljaiseen hetkeen.


Pakettiauto ajoi väkijoukkoon Torontossa: 9 kuollut, 16 loukkaantunut – kuljettaja otettu kiinni MTV 00:20 24.04

Yhdeksan ihmistä on kuollut ja 16 loukkaantunut Yhdysvalloissa Torontossa, kun pakettiauto osui väkijoukkoon, vahvistaa paikallinen poliisi Twitterissä.


Pakettiauto ajoi väkijoukkoon Torontossa - Poliisi: yhdeksän ihmistä on kuollut iltalehti 00:17 24.04

Poliisin mukaan myös useita on loukkaantunut. Torontossa pakettiauto on ajanut useiden jalankulkijoiden päälle jalkakäytävällä. Poliisin mukaan yhdeksän ihmistä on kuollut ja kuusitoista ihmistä on saanut vammoja. Pakettiauton kuljettaja on otettu kiinni. Lähde:


Pakettiauto osui ihmisiin Torontossa: Kaksi kuollut, seitsemän loukkaantunut – kuljettaja otettu kiinni MTV 00:00 24.04

Kaksi ihmistä on kuollut ja seitsemän loukkaantunut Yhdysvalloissa Torontossa, kun auto osui väkijoukkoon. Paikallinen poliisi, sairaalavirnaomaiset sekä uutistoimisto Reutersin lähteet vahvistavat kuolonuhrien ja loukkaantuneiden lukumäärät.


Pakettiauto ajoi väkijoukkoon Torontossa, useiden pelätään kuolleen iltalehti 23:04 23.04

Kuljettaja on pidätetty. Video: yliajon jälkitilanne. Törmäys tapahtui vilkkaassa risteyksessä. Poliisin mukaan jopa 10 ihmistä on loukkaantunut.


Silminnäkijä Toronton paikallismediassa: ”Kuljettaja ei välittänyt, minne oli menossa tai mitä oli tekemässä” iltalehti 22:41 23.04

Silminnäkijä kertoo Toronton paikalliselle CP24-medialle seuranneensa sivusta väkijoukkoon ajanutta pakettiautoa. Silminnäkijä kertoo Toronton paikalliselle seuranneensa sivusta väkijoukkoon ajanutta pakettiautoa. Pakettiauto ajoi väkijoukkoon Torontossa maanantaina. Useiden pelätään kuolleen. Poliisin mukaan ainakin kymmenen on loukkaantunut. Pakettiauto pakeni paikalta, mutta kuljettaja saatiin kiinni muutaman korttelin päästä. Kuljettaja on pidätetty.


Pakettiauto ajoi väkijoukkoon Torontossa iltalehti 21:49 23.04

Lehdet: ainakin neljä on kuollut. Katso suoraa lähetystä Torontosta. Törmäys tapahtui vilkkaassa risteyksessä. Poliisin mukaan jopa 10 ihmistä on loukkaantunut.


Kabulissa tuhoisa itsemurhaisku – kymmeniä kuollut ja haavoittunut, "kaikki siviileitä" iltasanomat 12:44 22.04

Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa on tehty tuhoisa itsemurhaisku väkijoukkoon.


Kabulissa tuhoisa itsemurhaisku – kymmeniä ihmisiä kuollut iltasanomat 12:44 22.04

Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa on tehty tuhoisa itsemurhaisku väkijoukkoon.


Tämä Saksan yliajosta tiedetään: mielenterveysongelmista kärsineen Jensin motiivi epäselvä - kotietsinnässä löytyi rynnäkkökivääri iltalehti 20:16 08.04

Väkijoukkoon ajaneen 48-vuotiaan miehen uhreiksi joutuivat 51-vuotias nainen ja 65-vuotias mies. Länsi-Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa sijaitsevassa noin 310 000 tuhannen asukkaan Münsterissä oli eilen lauantaina aurinkoinen, miltei kesäinen päivä. Se sai ihmiset liikkeelle muun muassa Münsterin sydämeen, vanhaan kaupunkiin. Päivä sai ylleen sysitumman pilviverhon, kun 48-vuotias Jens R ajoi harmaalla Volkswagen-merkkisellä pakettiautolla väkijoukkoon vanhankaupungin suositulla terassialueella kello 15:27 paikallista aikaa. Auto osui Grosser Kiepenkerl -baarin terassilla olleisiin ihmisiin. Muutamia hetkiä tämän jälleen mies ampui itsensä autoon. Poliisin mukaan mies toimi yksin.


näyttämään paritalo ilmiliekeissä ruokamyrkytysepidemiasta - tulokkaiden tähdistöön voi valehdella itsellesi” ”Aiomme haastaa

Uutiset