Tehopakki-Nikkilä Kaapo Kakon erityiskohtelusta: "Kaikki siellä saa välillä aika kovaa kohtelua" jatkoaika.com 20:42 23.03

HPK:n puolustaja Petteri Nikkilä oli iskussa. Ylivoimalla viivamiehenä operoinut Nikkilä viihtyi vauhdikkaassa pudotuspelitunnelmassa ja merkkautti tehopisteet 1+1.


Peliitat rummutti avausvoittoon vaisummallakin esityksellä - myös Hunters jätti ilmaan kysymysmerkkejä jatkoaika.com 19:56 23.03

Mestis-kevään ensimmäinen karsintaottelu Peliittojen ja jääkiekkobuumia Porvooseen luoneen Huntersin välillä todisti sen, että tasoero toiseksi ja kolmanneksi ylimmän sarjatason joukkueen välillä voi olla parhaimmillaan, tai pahimillaan, rajukin.


Puu katkoi sähköjohtoja radalta – Vaasan ja Laihian välillä junat seisovat iltasanomat 09:50 23.03

Sähköradalle kaatunut puu haittaa rautatieliikennettä Vaasan ja Laihian välillä Pohjanmaalla, Rataliikennekeskus tiedottaa.


Naisten Liigan pronssimitalit Ouluun – Finaalisarjassa jännitys tiivistyy jatkoaika.com 07:47 21.03

Taistelu Naisten Liigan kirkkaimmista mitaleista jatkuu tänään torstaina, kun Blues ja Ilves kohtaavat finaalisarjan kolmannessa osaottelussa Espoossa. Blues johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0, joten sillä on mahdollisuus pikaisiin kultajuhliin. Liigan kolmossija sen sijaan ratkottiin jo edellisenä lauantaina Oulussa Kärppien ja KalPan välillä. Tasainen mittelö päättyi oululaisjuhliin maalein 3–2 ja kilpauransa päättänyt Saija Tarkki sai näin jäähyväisottelustaan muistoksi pronssimitalin.


Pelicans?HIFK, data: HIFK taistelee Pelicansin lisäksi myös tilastoja vastaan jatkoaika.com 07:00 21.03

Pelicans ja HIFK kohtaavat puolivälierissä. Tilastojen perusteella suurimmat erot joukkueiden välillä ovat maalivahtipelaamisessa sekä erikoistilanteiden määrissä. Yksilötasolla Pelicansin Oliwer Kaski nousee muiden yläpuolelle.


Teiniromanssi! Millie Bobby Brown ja Romeo Beckham seurustelevat stara 22:00 19.03

Stranger Things -tähti Millie Bobby Brownin ja Romeo Beckhamin välillä


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 19.03

Stranger Things -tähti Millie Bobby Brownin ja Romeo Beckhamin välillä


NYT: Deutsche Bank myönsi Trumpille lainoja yli 2 miljardilla dollarilla – näin saksalaispankki päätyi rahoittajaksi iltasanomat 17:49 19.03

Selvityksen mukaan Donald Trumpin ja Deutsche Bankin välillä oli monimutkainen riippuvuussuhde, joka syntyi osapuolten tarpeista ja kunnianhimoista.


Miksi maahanmuuttajanaiset työllistyvät heikosti? Tilasto paljastaa selvän eron sukupuolten välillä iltasanomat 06:15 19.03

IS kylässä -kiertue vierailee tiistaina Närpiössä, jossa on paljon ulkomaalaistaustaisia asukkaita ja vähän työttömiä.


Keskusta uudistaisi yrittäjien perhevapaat – Lintilä: Yrittäjien välilläkin epäsuhta uusisuomi 10:37 18.03

Perhevapaita uudistamisessa pitäisi ottaa pk-yrittäjät nykyistä paremmin huomioon, vaatii toimitusministeristön elinkeinoministeri, eduskuntavaaliehdokas Mika Lintilä (kesk).


Musta laatikko paljasti: Etiopian ja Indonesian lento-onnettomuuksissa samoja piirteitä iltasanomat 20:29 17.03

Etiopian turmakoneen mustasta laatikosta saadut tiedot viittaavat yhtäläisyyksiin viime viikon sunnuntain lento-onnettomuuden ja lokakuussa Indonesiassa tapahtuneen turman välillä, Etiopian liikenneministeri sanoi sunnuntaina.


Muusikko Aki Louhela kertoo hurjasta avanto­uinnistaan – pelko ”jäätyneestä Aku Ankasta” sai aikaan muutoksen iltasanomat 06:27 15.03

Oululainen muusikko ja laulaja Aki Louhela on harrastanut avantouintia kymmenen vuotta. Välillä harrastuksessa on ollut taukoa ja välillä se on kiihtynyt ihan pähkähulluksi.


Israel pommitti Gazaa – armeijan mukaan Tel Aviviin ammuttiin kaksi rakettia iltasanomat 03:18 15.03

Jännitteet Israelin ja palestiinalaisten välillä kiristyivät jälleen, kun Israelin armeija kertoi perjantaina pommittaneensa Gazaa vastauksena Tel Avivia kohti aiemmin suunnattuun raketti-iskuun.


Raivojooga leviää – olutta ja kiroilua venytysten välillä stara 08:40 14.03

Joogasta on muodostunut parissa vuosikymmenessä suosittu harrastus, jolla on monien


Hurja taisto viimeisestä pudotuspelipaikasta: Sport pyyhkii TPS:llä lattiaa täpötäydessä Kuparisaaressa – JYP sulamassa kohtalokkaalla tavalla! iltasanomat 20:33 12.03

Viimeisestä pudotuspelipaikasta käydään hurjaa taistoa Jyväskylän JYPin ja Vaasan Sportin välillä.


Herttuattarien välillä nähtiin yllätyssuudelma – kehonkielen asiantuntija paljastaa totuuden Catherinen eleestä: ”Meghanin hymy kieli mielihyvästä” iltasanomat 13:51 12.03

Herttuatar Meghanin ja herttuatar Catherinen hyisistä väleistä on huhuttu jo kuukausien ajan. Maanantaina heidän välillään nähtiin kuitenkin eleitä, jotka antoivat toivoa välirikon päättymisestä.


Liikenne suljettu Porkkalankadun sillalla Helsingissä – syynä kolari iltasanomat 20:17 11.03

Helsingissä liikenne on suljettu Kampin ja Ruoholahden välillä Porkkalankadun sillalla molempiin suuntiin.


Se hetki kun joudut kohteeksi jatkoaika.com 20:45 09.03

Matsissa kuvaaja on harvoin kohteena mutta välillä roolit vaihtuvat. Mikäs olisi sen maistuvampi tähtäyspiste pleksikiekolle kun kuvaaja. Jeppis Hockeyn Jonas Holmberg näyttää mallia II-divisioonan välierässä KoMu HT:tä vastaan.


Hiihtäjien käytös puhutti MM-kisoissa – lajipomo selittää kommenttejaan Suomen naisista: ”Ymmärrän heitäkin, joiden mielestä tämä on sovinismia” iltasanomat 17:29 07.03

Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala sanoo havainneensa selviä käyttäytymiseroja mies- ja naishiihtäjien välillä.


Uutiset