Hippoksen tuleva kilpailupäällikkö elää ja hengittää raviurheilulle MTV 16:53 18.12

Lauantain C More Maxin Toto76-lähetyksessä vieraili Tuomo Pekonen, joka valittiin Suomen Hippoksen uudeksi kilpailupäälliköksi.


Hamilton hylkäsi Rosbergin kädenojennuksen – pitää välit jäisinä MTV 16:03 18.12

Lewis Hamilton ja Nico Rosberg ottivat Mercedes-tallikavereina F1-mestaruuksista taistellessaan usein kiivaasti yhteen, ja välit ovat jääneet Rosbergin lopettamisen jälkeenkin kylmiksi. Rosberg kertoi taannoin olevansa valmis sovintoon, mutta Hamilton tekee selväksi, ettei häntä kiinnosta korjata kaksikon tulehtuneita välejä.


Raviohjastaja löi hevosta jopa 40 kertaa: Hippoksen ex-eläinlääkäri tyrmistyi – toivoo eläinsuojeluilmoitusta iltasanomat 14:59 18.12

Törkeästi hevostaan Porin raveissa kohdelleen ohjastajan kortti otettiin välittömästi hyllylle.


Brittihovi julkaisi joulutervehdyksensä - veikeästi hymyilevä Charlotte kuin ilmetty kuningatar Elisabet - katso kuva iltalehti 14:57 18.12

Prinssi Williamin 2-vuotias tytär prinsessa Charlotte aloittaa tammikuussa koulun. Euroopan kuninkaalliset ovat jo joulutuulella, sillä tänään maanantaina Ruotsin kuningashuone julkaisi kruununprinsessa Victorian perheen suloisen joulutervehdyksen. Sporttinen perhe poseerasi valokuvaajille lumileikkien keskellä. Myös Kensingtonin palatsi välitti prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen joulutervehdyksen. Brittityyliin Williamin perhe edustaa ruotsalaiskuninkaallisia hieman jäykemmin. Herttuapari ja lapset prinssi George, 4, ja prinsessa Charlotte, 2, poseeraavat valokuvaajalle studiossa. Catherine ja lapset ovat pukeutuneet vaaleansiniseen, Williamilla on tummansininen kuvioitu kravatti.


Tuhannet kutsuttiin stadionille seuraamaan kuolemaantuomittujen tuomitsemista Kiinassa iltalehti 11:11 18.12

Kymmenen ihmistä teloitettiin välittömästi tuomion antamisen jälkeen Etelä-Kiinassa. Kiinalainen tuomioistuin jakoi stadionilla kuolemantuomiot kymmenelle ihmiselle tuhansien ihmisten seuratessa tapahtumaa Lufengissa, Guangdongin provinssissa, 160 kilometrin päässä Hongkongista. Tuomitut kymmenen henkilöä vietiin välittömästi tuomion antamisen jälkeen teloitettavaksi. Teloitetuista seitsemän sai tuomionsa huumerikoksista ja kolme murhista sekä ryöstöistä.


Demariedustaja vetoaa työttömiin: Vaalikoppiin ”vaikka pää kainalossa” iltalehti 10:48 18.12

Työttömien Keskusjärjestön puheenjohtaja, kansanedustaja Satu Taavitsaisen (sd) valittaa sitä, että työttömät, nuoret ja työväestö jättävät helposti äänestämättä vaaleissa, mikä näkyy sitten heidän kannaltaan huonona lainsäädäntönä. - Tämä on todella harmi, koska viime vaalien jälkeen juuri heille on kurjuutta jaettu Juha Sipilän porvarihallituksen toimesta, Taavitsainen sanoo tänään julkistamassaan tiedotteessa. Hänen mukaansa vuoden 2015 eduskuntavaaleissa ammatillisen perusasteen suorittaneista 25-34-vuotiaista vain 31 prosenttia äänesti, korkeakoulutetuista kävi vaaliuurnilla 79 prosenttia.


Näkökulma: Sinisten suurin ongelma on latteuksilla huijaava puheenjohtaja Sampo Terho iltalehti 08:13 18.12

Sinisen tulevaisuuden suurin ongelma on sen latteuksilla valehteleva oma puheenjohtaja Sampo Terho, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen. ”Luotamme suomalaiseen ihmiseen.” Okei... "Emme rakenna vastakkainasetteluja vaan ratkaisuja." Hyvä. "Meidän ainoa eturyhmämme on Suomen kansa." Jesh! "Siniset tuovat toivoa kaoottisen maailman keskelle." No nyt! "Olemme puolue, joka puhuu suoraan." Wau! "Me uudistamme, mutta inhimillisesti." Kaboow!!!! Toki poliitikkojen puheet ovat aina täynnä kliseisiä latteuksia ja valheellisia lupauksia, mutta kulttuuriministeri Sampo Terhon ensimmäinen puhe sininen tulevaisuus -puolueen kaikkien aikojen ensimmäisenä vastavalittuna puheenjohtajana on yksi poliittisen maailmanhistorian ankeimmista kokoelmista laittoman latteita poliittisia kliseitä.


BBC:n vuoden urheilijaksi yllätysvoittaja - Mo Farah päihitti ennakkosuosikin iltalehti 02:12 18.12

Kestävyysjuoksija Mo Farah puolusti kesällä menestyksekkäästi 10 000 metrin maailmanmestaruuttaan. Nelinkertainen olympiakultamitalisti Mo Farah, 34, on valittu BBC:n vuoden urheilijaksi. Kyseessä on Britannian vuoden parhaalle urheilijalle jaettava titteli, jonka valitsevat urheilutoimittajat. - En vain voi uskoa, että voitin, kommentoi Farah voittoaan. Hän ei ollut paikalla palkitsemistilaisuudessa.


Lewis Hamilton ja Anthony Joshua eivät kelvanneet kärkikolmikkoon – Britannian vuoden urheilupersoonaksi valittiin yllättäjä iltasanomat 01:31 18.12

Kestävyysjuoksija Mo Farah myöntää, ettei hän kuvitellut voittavansa arvostettua palkintoa.


Lewis Hamilton ja Anthony Joshua eivät kelvanneet kärkikolmikkoon – Mo Farah valittiin yllättäen Britannian vuoden urheilupersoonaksi iltasanomat 01:31 18.12

Kestävyysjuoksija myöntää, ettei hän kuvitellut voittavansa arvostettua palkintoa.


Suuri suru 13-vuotiaan pojan kohtalosta - kirkkoherra: ”Nuoren kuolema koskettaa enemmän kuin sellaisen, joka on jo pitkälti elämää nähnyt” iltalehti 19:03 17.12

13-vuotiaan pojan kuolema Espoossa on koskettanut suomalaisia laajasti. Suru-uutinen Espoossa kuolleena löydetystä 13-vuotiaasta pojasta on koskettanut suomalaisia. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen asiaa koskevaan Facebook-päivitykseen oli lauantai-illan aikana kertynyt satoja surunvalitteluja.


Nimi Tinder-profiilissa teki heti vaikutuksen – Oskarin, 29, ja Annin, 28, rakkaustarina alkoi välittömästi iltasanomat 17:31 17.12


Juhlapyhiin valmistautuva Kirsi Alm-Siira: ”Jouluilo tarttui minuun lasteni kautta” iltalehti 09:21 17.12

Nuorempana Kirsi Alm-Siira ei välittänyt edes paketoida lahjoja. Kahden lapsen äitinä joulu on saanut uudenlaisen merkityksen. Perheessä on myös luotu aivan omanlaisensa joulutraditiot. Oli aika, jolloin joulu oli Kirsi Alm-Siiralle vuoden kiertokulkuun liittyvä ihan kiva välttämätön paha. Nuoruusvuosiaan myös Tampereella viettänyt Kirsi lähti varsin mielellään joulunviettoon kotikonnuille Poriin, mutta jouluvalmistelut eivät kummemmin napanneet. Opintojensa ohessa hän työskenteli vaatekaupassa ja kemikaliossa ja oli takuulla ensimmäisenä vapaaehtoinen tulemaan töihin jouluaattonakin. Lahjoja Kirsi kyllä osti ja sai. Joulunvietossa oli perhettä ja sukua. Kirsillä on nyt viisikymppinen veli ja vasta 24-vuotias pikkusisko. Veljellä taas on 23-vuotias tytär. Hän ja Kirsin sisko muistavat varhaisteiniajoiltaan vieläkin yhden erään joulun.


SU // Juhlapyhiin valmistautuva Kirsi Alm-Siira: ”Jouluilo tarttui minuun lasteni kautta” iltalehti 09:21 17.12

Nuorempana Kirsi Alm-Siira ei välittänyt edes paketoida lahjoja. Kahden lapsen äitinä joulu on saanut uudenlaisen merkityksen. Perheessä on myös luotu aivan omanlaisensa joulutraditiot. Oli aika, jolloin joulu oli Kirsi Alm-Siiralle vuoden kiertokulkuun liittyvä ihan kiva välttämätön paha. Nuoruusvuosiaan myös Tampereella viettänyt Kirsi lähti varsin mielellään joulunviettoon kotikonnuille Poriin, mutta jouluvalmistelut eivät kummemmin napanneet. Opintojensa ohessa hän työskenteli vaatekaupassa ja kemikaliossa ja oli takuulla ensimmäisenä vapaaehtoinen tulemaan töihin jouluaattonakin. Lahjoja Kirsi kyllä osti ja sai. Joulunvietossa oli perhettä ja sukua. Kirsillä on nyt viisikymppinen veli ja vasta 24-vuotias pikkusisko. Veljellä taas on 23-vuotias tytär. Hän ja Kirsin sisko muistavat varhaisteiniajoiltaan vieläkin yhden erään joulun.


Presidentinvaaleissa on edessä tilanne, johon törmättiin edellisen kerran yli 20 vuotta sitten MTV 09:05 17.12

Valitsijayhdistysten ehdokkaat aiheuttavat työtä niin kannattajakorttien kerääjille kuin niiden tarkastajille.


Etelä-Afrikan valtapuolueella kannatuskriisi – valitsee tänään uuden johtajan MTV 05:55 17.12

Etelä-Afrikan valtapuolue ANC:n uuden johtajan on määrä selvitä tänään. ANC aloitti eilen kokouksen, jonka aikana puolueelle valitaan uusi johtaja. Uuden johtajan nimen pitäisi olla selvillä illan aikana.


Etelä-Afrikan valtapuolueelle valitaan uusi johtaja – nykyinen tukee seuraajakseen ex-vaimoaan iltasanomat 04:16 17.12

ANC:n uudesta johtajasta saattaa tulla myös maan presidentti.


Suositun luonnonihmeen muodostumiseen meni tuhansia vuosia – turisti tuhosi kolmella potkulla iltasanomat 20:58 16.12

Kiinalainen nuori mies ei välittänyt tippukivipylväästä, vaan potki sen surutta hajalle.


Kaksois­ministeri Lindströmillä alkoi kolme lääkitystä yhtä aikaa: ”Kävin syvissä vesissä” iltasanomat 18:02 16.12

Työministeri Jari Lindström valittiin tänään lauantaina Tampereella sinisen tulevaisuuden ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Hän kertoo IS:lle, miten nousi viime kevään romahduksesta ja miten hän voi nykyään.


Uutiset