Paavo Väyrysen vaalimukille härski haastaja – prinssi Harry ja Meghan Markle saivat nimikkokondomin mtv 15:15 16.03

Britanniassa juhlitaan toukokuussa kuninkaallisia häitä, kun prinssi Harry avioituu Meghan Marklen kanssa. Prinssiparille on nyt tehty oma nimikkokondomi.


Lännen Media: Juha Sipilä on lisännyt kannatustaan keskustan johtoon – Paavo Väyrysen kannatus 7 prosenttia iltasanomat 07:52 16.03

Kaksi kolmesta keskustan äänestäjästä haluaa pääministerin jatkavan puolueen johdossa.


Väyrynen tyrmää väitteen: Näin kokoussoppa meni iltalehti 11:55 12.03

Paavo Väyrysen mukaan kansalaispuolueen vuosikokous oli kutsuttu koolle jo 2. helmikuuta, ei 3. maaliskuuta. Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen vastaa Iltalehden maanantaina julkaisemaan - Kansalaispuolueen ex-johtoa tukeva Jarmo Nevalainen on väittänyt tänään Iltalehdessä, että Oulussa 3.3. klo 11.30 pidetty vuosikokous olisi kutsuttu koolle vasta samana aamuna.


Väyrysen kokoussoppa sakenee - ”Paavo sanoi, että hän sai yöllä idean” iltalehti 08:09 12.03

Jarmo Nevalainen osallistui euroedustaja Paavo Väyrysen (KP, kesk) Eurooppa-aiheiseen seminaariin Oulussa 2.-3.3. Samana viikonloppuna Oulussa oli kansalaispuolueen kokous, joka erotti Väyrysen taloudellisten väärinkäytösten takia. Väyrysen mukaan kokous oli laiton. Keskustaa kritisoiva Paavo Väyrynen vieraili helmikuussa Iltalehden Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Jarmo Nevalainen ihmettelee, miten Väyrysellä on otsaa väittää kokousta laittomaksi, kun hän itse järjesti Eurooppa-seminaarinsa päätteeksi täysin laittoman kokouksen. Nevalainen kertoo osallistuneensa lauantaina 3.3. molempiin kokouksiin.


Pelkäsikö Paavo Väyrynen ex-puolueensa johdon reaktiota? ”Puoluetta on ryhdytty kaappaamaan” iltasanomat 20:27 11.03

Paavo Väyrysen mielestä kansalaispuolueen kannalta paras ratkaisu olisi se, että hän pääsisi keskustan johtoon.


Paavo Väyrynen: ”Tarkoitus tietysti oli, että eduskuntaan tultuani palaan puolueen johtoon” iltalehti 11:51 11.03

Euroedustaja ja keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen sanoo, että hänen perustamassaan Kansalaispuolueessa hallituksen johtoon ”presidentinvaalien ajaksi tilapäisesti nostetut” kolme jäsentä - Piia Kattelus, Sami Kilpeläinen ja Tuula Komsi - ryhtyivät toteuttamaan laitonta vallankaappausta. - Tarkoitus tietysti oli, että eduskuntaan tultuani palaan puolueen johtoon, ja se alkaa toimia sääntöjensä mukaisena parlamenttipuolueena. Kolmikko ryhtyi kuitenkin laittomia keinoja käyttäen muuttamaan sitä tavalliseksi joukkopuolueeksi, jota he itse johtaisivat, Väyrynen sanoo tänään julkistamassa tiedotteessa. Väyrysen mukaan puolueeseen otettiin alkuvaiheessa perustajajäsenten rinnalle runsaat kolmekymmentä asiantuntijajäsentä. Hänen mukaansa heistä parisenkymmentä on osallistunut aktiiviseen toimintaan. Kannatusjäseniä on lähes kolme tuhatta.


Paavo Väyryseltä raju ryöpytys: ”Keskustan tilanne on surkea” uusisuomi 10:37 11.03

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen arvostelee kovin sanoin keskustaa, jonka puheenjohtajaksi hän aikoo pyrkiä ensi kesän puoluekokouksessa Sotkamossa. Väyrysen mukaan puolueen tilanne on murheellinen kansanvallan ja laillisuuden kannalta.


Kansalaispuolue: Väyrynen paljasti käänteentekevän suunnitelmansa epäreilulla hetkellä – ”Se oli elämäni paras päivä” iltasanomat 20:43 10.03

Puolue kertoo saaneensa tietää Paavo Väyrysen aikeista pyrkiä keskustan johtoon vain tuntia ennen kuin Väyrynen tiedotti asiasta kaikelle kansalle.


Paavo Väyrynen pimitti puoluejohtoa - kertoi vain tuntia ennen tiedotustilaisuutta hakevansa keskustan puheenjohtajaksi iltalehti 16:48 10.03

Kansalaispuolueen johdon mukaan syy Väyrysen toiminnalle oli epävarmuus siitä, miten puolueen johto suhtautuu suunnitelmiin. Konkaripoliitikko Paavo Väyrysen toiminta puhuttaa jälleen. Kansalaispuolueen tuoreen tiedotteen mukaan Väyrynen ilmoitti puoluejohdolle pyrkivänsä keskustan puheenjohtajaksi vain reilua tuntia ennen kuin järjesti aiheesta tiedotustilaisuuden. Väyrynen kertoi aikeistaan 1. helmikuuta.


Oikeus päätti: Paavo Väyrysen erottaminen kansalaispuolueesta keskeytetään iltalehti 22:07 07.03

Helsingin käräjäoikeus on antanut päätöksensä Väyrysen asiassa. Paavo Väyrynen kertoi Iltalehdelle näkemyksensä aiheesta. Käräjäoikeus keskeytti Paavo Väyrysen erottamisen kansalaispuolueesta.


Oikeus puhalsi Väyrysen ja kansalaispuolueen kiistan poikki – poliisitutkinnan jälkeen puolue voi sallia jopa paluun iltasanomat 19:32 07.03

Paavo Väyrysen ja kansalaispuolueen välisessä riidassa riittää juonenkäänteitä.


Kansalaispuolue ei täsmennä mistä summasta Väyrysen kanssa väännetään - Kattelus: ”Emme vedä hernettä nenään pienistä asioista” iltalehti 19:24 07.03

Samaan aikaan kun Kansalaispuolue piti tiedotustilaisuutta perustajajäsen Paavo Väyrysen erottamisesta, päätti Helsingin käräjäoikeus keskeyttää erottamisen. Taloudellisista väärinkäytöksistä puolue ei tahdo antaa lisätietoa. Puolue kertoi lauantaisen puoluekokouksen jälkeen päättäneensä erottaa Paavo Väyrynen. Kilpeläinen on kommentoinut aiemmin, että taloudellisissa sotkuissa kyse on "mittavista summista". - Emme ole mielensäpahoittajia. Emme vedä hernettä nenään pienistä asioista, toteaa puolueen varapuheenjohtaja Pia Kattelus keskiviikkona.


Hämmentävä hetki: Tieto Väyrysen erottamisen keskeyttämisestä tuli kesken kansalaispuolueen infon MTV 19:01 07.03

Paavo Väyrysen roolia perustamassaan kansalaispuolueessa koskeva kohu sai uuden käänteen, kun käräjäoikeus päätti keskeyttää puolueen päätösten toimeenpanemisen. Toimeenpanokielto olisi voimassa, kunnes asia käsitellään käräjäoikeudessa. Tämä tarkoittaa, ettei Väyrysen ero olisi voimassa.


Oikeus keskeytti Väyrysen erottamisen kansalaispuolueesta iltasanomat 18:24 07.03

Väyrynen sai jäsenyytensä kansalaispuolueessa takaisin toistaiseksi –? oikeus määräsi erottamisen väliaikaiseen täytäntöönpanokieltoon


Käräjäoikeus keskeytti Väyrysen erottamisen Kansalaispuolueesta – Vastasiipi vaikenee rahasta uusisuomi 17:46 07.03

Helsingin käräjäoikeus on keskeyttänyt Paavo Väyrysen erottamisen Kansalaispuolueesta. Puolue jakautui viikonloppuna kahtia Väyrysen ja Sami Kilpeläisen johtamiin lohkoihin.


Yllätyskäänne! Oikeus keskeytti Väyrysen erottamisen kansalaispuolueesta MTV 17:44 07.03

Paavo Väyrysen erottaminen kansalaispuolueesta on kumottu toistaiseksi.


Kansalaispuolue perusteli Väyrysen erottamista iltasanomat 17:10 07.03

Ilta-Sanomat seurasi Paavo Väyrysen erottaneen kansalaispuolueen tiedotustilaisuutta keskiviikkona.


Uutiset