Joel Harkimo sai Instagramissa selvät vastaukset nuorilta siihen, miksi politiikka ei kiinnosta iltasanomat 18:48 14.03

Viihdemaailmasta tutut henkilöt pääsivät ääneen Ilta-Sanomien Vaalimessuilla. Julkkisehdokkaita yhdistää halu parantaa terveydenhuoltoa ja satsata lapsiin ja nuoriin.


Jussi Halla-aholta tiukka vastaus spekulaatioihin Jussi Niinistön loikkaamisesta: ”Hän ei ole tervetullut... Piste.” iltasanomat 17:22 14.03

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho sanoi IS:n Vaalimessuilla, ettei Sinisen tulevaisuuden listoilta eduskuntaan päässyt voi loikata perussuomalaisiin kesken kauden.


Huuruisista kohuista tutuksi tullut Hakkarainen ei aio jättää kokonaan alkoholia: ”Kaikkea en kerro, mutta hinta on kovaa” iltasanomat 15:24 14.03

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen sanoi Ilta-Sanomien Vaalimessuilla, että ongelmat juontavat alkoholiin.


Juha Sipilä paljasti, millä sanoilla hän aloitti historiallisen puhelunsa Sauli Niinistölle iltasanomat 14:48 14.03

Juha Sipilä lupasi IS:n Vaalimessuilla lahjan hallituksen veropolitiikan epäilijöille.


Kokoomuksen Sarkomaata kurmotettiin – vanhustenhoito paljastuu vaalien isoksi kysymykseksi iltasanomat 12:37 14.03

Kokoomuksen kansanedustaja Sari Sarkomaa joutui koville vanhustenhoidon hoitajamitoituksesta IS:n vaalimessuilla.


Suora lähetys klo 10.50 alkaen: Huippupolitiikkaa koko päivä Vaalimessuilla – katso ohjelma iltasanomat 09:58 14.03

Tänään päästetään politiikan höyryjä ulos ja aloitetaan todellinen vaalikamppailu eduskuntapaikoista. Tervetuloa mukaan!


Suora lähetys klo 11 alkaen: Huippupolitiikkaa koko päivä Vaalimessuilla – katso ohjelma iltasanomat 08:08 14.03

Tänään päästetään politiikan höyryjä ulos ja aloitetaan todellinen vaalikamppailu eduskuntapaikoista. Tervetuloa mukaan!


Huippupolitiikkaa koko torstai IS:n Vaalimessuilla – tule paikalle tai katso huikea seitsemän tunnin suora tv-lähetys ISTV:ssä iltasanomat 16:32 13.03

Juha Sipilän (kesk) hallitus erosi ja sote on nurin. IS:n Vaalimessuilla torstaina 14.3. päästetään höyryjä ulos ja aloitetaan todellinen vaalikamppailu eduskuntapaikoista. Tervetuloa mukaan!


Huippupolitiikkaa koko torstai IS:n Vaalimessuilla – tule paikalle tai katso huikea kuuden tunnin suora tv-lähetys ISTV:ssä iltasanomat 16:19 13.03

Juha Sipilän (kesk) hallitus erosi ja sote on nurin. IS:n Vaalimessuilla torstaina14.3. päästetään höyryjä ulos ja aloitetaan todellinen vaalikamppailu eduskuntapaikoista. Tervetuloa mukaan!


Tule tapaamaan huippupoliitikkoja ja puolueita IS:n Vaalimessuille 14.3.! Katso koko ohjelma iltasanomat 22:06 12.03

Sipilän hallitus erosi ja sote on nurin. IS:n Vaalimessuilla torstaina14.3. päästetään höyryjä ulos ja aloitetaan todellinen vaalikamppailu. Tervetuloa mukaan!


Mihin sinä haluat vastauksen Suomen johtavilta poliitikoilta? Lähetä kysymys iltasanomat 12:05 12.03

Suomen johtavat poliitikot ovat torstaina 14.3. Sanomatalossa Ilta-Sanomien Vaalimessuilla. Mitä sinä haluisit kysyä puoluejohtajilta, kansanedustajilta ja kansanedustajaehdokkailta?


Tule tapaamaan huippupoliitikkoja ja puolueita! IS:n koko päivän kestävät Vaalimessut Sanomatalossa 14.3. iltasanomat 08:00 09.03

Sipilän hallitus erosi ja sote on nurin. IS:n Vaalimessuilla 14.3. päästetään höyryjä ulos ja aloitetaan todellinen vaalikamppailu. Tervetuloa mukaan!


Uutiset