Auton takalasi putosi valtatie 3:lla – kahteen autoon vaurioita iltasanomat 14:22 14.04

Pohjanmaan poliisilaitos tiedotti sunnuntaina iltapäivällä tavanomaisesta poikkeavasta tilanteesta valtatiellä 3, joka kulkee Helsingistä Tampereen kautta Vaasaan.


Sportille kolme hyökkääjävahvistusta - Hermeksen tehomies Markkula Vaasaan jatkoaika.com 14:12 11.04

Sport vahvistaa hyökkäystään kolmella uudella pelaajalla, kun Juho Liuksiala, Aaro Vidgren ja Samu Markkula siirtyvät vaasalaisryhmään.


Sport vahvasti Tapparan iholla ? Pisteet Vaasaan vauhdikkaassa ottelussa jatkoaika.com 21:08 27.02

Sport saapui Tampereelle käytännössä pakkovoitto edessään. Pudotuspelipaikasta taistelevat vaasalaiset pelasivat raikkaasti voittaen Tapparan lukemin 2?4. Sportin aktiivinen peli ei antanut Tapparalle mahdollisuuksia maalintekoon.


Nyt se saapuu: Suuri sulattaja hönkii todella lämmintä ilmaa Suomeen – katso missä on keväisintä iltasanomat 13:20 14.02

Lämpö ja aurinko hellivät väkeä perjantaina varsinkin Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Vaasaankin Föhn-tuuli tuo lämpöä Kölivuorilta.


Aittokallio ja Tikka nostivat Sportin takaisin taisteluun pudotuspeleistä jatkoaika.com 21:15 08.02

Sport onnistui pääsemään irti piinapenkistä ja nousi suoralla voitolla pisteen päähän pudotuspeliviivan paremmasta puolesta. Tikka onnistui viimeisellä ylivoimalla iskemään voittomaalin ja Aittokallio puolustuksen kera takasi kolmen pisteen jäämisen Vaasaan.


Uutiset