Tokmannilla otettiin varaslähtö uuden alkoholilain toimeenpanoon: hyllylle päätyi vahingossa jo neloslonkeroa iltalehti 20:35 17.12

Asiakkaita hämmentänyt tuote joutui myymälän hyllylle toimitusvirheen vuoksi. Vantaalaisessa Tammiston Tokmannissa koettiin pienimuotoinen varaslähtö uudistettuun alkoholilakiin. Asiakas huomasi lauantaina hämmästyksekseen, että myymälän käytävälle oli pinottu useita laatikollisia 5,5 prosentin vahvuista Original Long Drink -lonkeroa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä .


Mummo osti vahingossa härskit joulukoristeet – joulupallojen sisällä yllätys stara 08:30 17.12

Erään irlantilaisvanhuksen joulukuuseen päätyi vahingossa tavanomaista rivompia joulukoristeita. Naisen lapsenlapsi


Zero-kissa joutui pesukoneeseen Norjassa - selvisi koneessa 40 minuuttia, tuoksuu yhä pesuaineelle iltalehti 10:46 16.12

Vahingossa pesukoneeseen joutunut Zero-kissa voi nykyään hyvin, mutta tuoksuu edelleen pesuaineelle. Oslossa Zero-niminen kissa joutui vahingossa pesukoneeseen. Sitkeä kissa kesti 40 minuutin villalle tarkoitetun ohjelman, jonka pesuveden lämpötila oli 30 astetta. Kissa oli kenenkään huomaamatta mennyt pesukoneeseen, kun perheen isä oli avannut hetkeksi pesukoneen oven ottaakseen sieltä osan vaatteista pois. Pesuohjelman loputtua Zeron huomasin perheen 14-vuotias poika Joakim.


Tunnettu tv-juontaja kuoli maanantaina vain 60-vuotiaana – BBC:lle kävi hirvittävä moka iltasanomat 22:30 12.12

BBC:n suoraan lähetykseen päätyi vahingossa sopimaton kommentti tv-juontaja Keith Chegwinin kuolemasta.


Vahingossa kuolleeksi julistettu keskosvauva kuoli Intiassa iltalehti 10:45 07.12

Vahingossa kuolleeksi julistettu kaksosvauva on nyt kuollut delhiläisessä sairaalassa. Delhiläisen yksityissairaalan lääkärit olivat julistaneet keskosena syntyneen vauvan kuolleeksi tunteja sen jälkeen kun lapsen kaksossisar oli syntynyt kuolleena. Vauva alkoi kuitenkin liikkua muovipussissa, kun vanhemmat olivat matkalla hautaamaan lapsiaan. Lapset syntyivät 22. raskausviikolla. Vanhemmat veivät lapsen kiireesti hoitoon läheiseen sairaalaan, jossa hänet laitettiin keskoskaappiin. Nyt lapsi on kuitenkin menehtynyt.


Kymmenet virkkasivat kukkia itsenäisyyden juhlavuoden tempaukseen – yllätys oli suuri, kun niistä syntyi vahingossa Suomi-neito MTV 07:35 06.12

– Ei ollut tarkoitus tehdä minkään muotoista. Mutta kun kahdessa eri paikassa kootut osat laitettiin yhteen, yllätys yllätys, siitä tuli Suomi. Näin kuvaa asiakasneuvoja Pirjo Rantala Roihuvuoren monipuolisen palvelukeskuksen virkkausprojektin tulosta. 


Presidentti Svinhufvudin pojanpojanpoika: Itsenäisyysjulistusta valmisteltiin salassa – hetki ei ollut sattumaa MTV 20:20 04.12

Presidentti P.E. Svinhufvudin pojanpojanpoika Eino Svinhufvud paljastaa MTV Uutisten haastattelussa, että Suomen itsenäisyyden julistuksessa kyse ei ollut sattumalta valitusta hetkestä, eivätkä senaattiin valikoituneet henkilöt olleet siinä vahingossa. 


Minka Kuustonen Elias Kaskisen yleisössä kahtena iltana peräkkäin: ”Meni pasmat sekaisin!” iltalehti 20:48 03.12

Minka Kuustonen, 32, on Tähdet, tähdet -yleisössä kannustamassa Elias Kaskista. Eilen näyttelijä Minka Kuustonen kävi Virgin Oilissa Elias Kaskisen keikalla ja tänään Kuustonen kannustaa Kaskista Tähdet, tähdet -yleisössä. Kuustonen on julkaissut lukuisia kuvia Instagramin tarinaominaisuudella. Kuustonen esimerkiksi kertoo, että zoomasi vahingossa väärään kohtaan, koska oli niin innoissaan.


Pankkivirkailija laittoi tilille vahingossa liki 9 000 euroa liikaa - rahat nostanut tilin omistaja tuomittiin kavalluksesta iltalehti 09:14 29.11

Mies sai perjantai 13. päivän kavalluksestaan ehdollista vankeutta. Oulun käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1979 syntyneen miehen neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen kavalluksesta. Tapaus sattui Oulussa perjantaina 13. kesäkuuta 2014, kun mies meni pankin konttoriin tallettamaan seteleitä tililleen.


Futistähdet pilailivat valepuvuissa kannattajien kustannuksella - nuori poika suolasi miljoonahankinnan vahingossa päin naamaa iltalehti 20:46 27.11

Valioliigaseura Liverpoolin tähtipelaajat pilailivat seuran kannattajien kustannuksella. Pilailuoperaatiota johti entinen Liverpool-tähti Robbie Fowler, joka istui seuran fanituotemyymälän ulkopuolelle pysäköidyssä pakettiautossa ja antoi mikrofonin välityksellä ohjeita myymälän sisällä olleille pelaajille. Pelaajista tempaukseen osallistuivat Alex Oxlade-Chamberlain, Dominic Solanke ja Andrew Robertson, jotka oli puettu erilaisiin valeasuihin.


Italialaismies piti 10 vuotta seksiorjanaan: 29-vuotias nainen löytyi kahlittuna rottia ja hämähäkkejä vilisevästä kellarista iltalehti 15:38 27.11

Romaniasta aikoinaan paremman elämän toivossa Italiaan tullut nainen synnytti vangitsijalleen kaksi lasta järkyttävissä olosuhteissa. Italian poliisi on pidättänyt 52-vuotiaan Calabriassa Gizzeriassa asuneen miehen syytettynä, sieppauksesta, raiskauksesta ja väkivallasta. Miehen uhri oli 29-vuotias romanialaissyntyinen nainen, jota mies raiskasi ja pahoinpiteli kymmenen vuoden ajan kurjassa loukossa. Nainen synnytti pahantekijälleen vankeusaikana kaksi lasta, nyt 9-vuotiaan pojan ja 3-vuotiaan tytön, ilman kenenkään ulkopuolisen tai lääkärin apua. Miehen rikos paljastui vahingossa liikenneratsian yhteydessä, kun poliisi kiinnostui miehen kyydissä olleesta, erittäin likaisesta ja aliravitusta pojasta.


Asiakkaan ase laukesi vahingossa täydessä ostoskeskuksessa – kaksi loukkaantui iltasanomat 01:13 27.11

Paikallisen median mukaan ostoskeskus tyhjennettiin välikohtauksen seurauksena.


Ex-presidentti Jimmy Carterin Pohjois-Koreasta vapauttama amerikkalaismies paloi kuoliaaksi keskellä peltoa iltalehti 13:29 22.11

Kahdeksan kuukauden ajan Pohjois-Koreassa vangittuna ollut mies on kuollut, yhdysvaltalaismedia kertoo. San Diegon poliisi tutkii viime perjantaina tapahtunutta epäselvää kuolemantapausta, jossa 38-vuotias Aijalon Gomes paloi hengiltä. Miehen havaitsi vapaalla ollut liikennepoliisi puoli tuntia ennen puoltayötä. Tapausta tutkivan murharyhmän edustajan mukaan tulessa ollut Gomes oli tuolloin juossut ja lyyhistynyt sitten maahan. Poliisi kertoi yhdysvaltalaismedian mukaan keskiviikkona, ettei tapauksessa epäillä rikosta. Tuli tarttui Gomesiin joko vahingossa tai miehen omien toimien kautta tarkoituksella. Hän kuoli paikan päällä.


Kolmikuukautinen vauva jäi yksin autoon lukkojen taakse Joensuussa - ”Selvittiin säikähdyksellä” iltasanomat 22:01 21.11

Auton ovet menivät lukkoon vahingossa.


Verkkouutiset: Venäläiskenraalin salainen rooli Ukrainan sodassa vuoti julki vahingossa iltalehti 19:40 21.11

Verkkouutiset kertoo, kuinka Itä-Ukrainan separatistihallinto julkaisi vahingossa paljastavan asiakirjan. kertoo, että Itä-Ukrainan Donetskin separistien johto julkaisi 19. lokakuuta virallisilla kotisivuillaan asiakirjan, jossa kerrotaan separatistijohtaja Aleksandr Zahartsenkon kunnianosoituksena Sergei Jurievits Istrakoville myöntämästä rannekellosta. Kyseisessä asiakirjassa kiitetään Istrakovia ”merkittävästä henkilökohtaisesta panoksesta Donetskin kansantasavallan muodostamiseen ja kehittämiseen”.


Aurajokeen pudonneista tehdään vuosittain 20 hälytystä - tällaisia pelastusvälineitä joen varrelta löytyy iltalehti 18:13 20.11

Video näyttää Turun keskustan läpi kulkevan Aurajoen, jonka varrelta löytyy useita pelastusketjuja ja -telineitä. Turun pelastuslaitos saa vuosittain noin 20 hälytystä Aurajoessa veden varaan joutuneista ihmisistä. Tapauksiin liittyy usein alkoholi, jolloin jokeen on horjahdettu vahingossa tai menty hetken päähänpistosta uimaan. Joen rannalla on kattava välineistö ihmisten pelastamiseen vedestä. Molemmin puolin jokea on asennettu veden rajaan pelastautumisketjuja, ja lisäksi joen varrella on pelastustelineitä, joissa on pelastusrengas, tikkaat ja puoshaka, eli metallinen pitkävartinen keppi.


Poliisi vakuuttaa: Aurajoen ”sarjatönijä” on pelkkä huhu - ”Ei ole mitään syytä huoleen” iltalehti 12:45 20.11

Iltalehti kertoi sunnuntaina Turussa liikkuvasta hurjasta huhusta, että kaikki Aurajokeen vuosien mittaan hukkuneet nuoret miehet eivät olisi joutuneet veteen vahingossa. Lounais-Suomen poliisilaitoksen rikosylikomisario Teijo Ristola kiistää, että joku tönisi tahallaan ihmisiä Aurajokeen Turussa. - Ammun aika jyrkästi alas huhut, että joku tönisi tahallaan ketään Aurajokeen. Jos se olisi niin, poliisilla olisi hyvä mahdollisuus selvittää asia. Aurajoella on kova kameravalvonta, Ristola sanoo.


Nuori mies oli hukkua 2012, hyökkääjä jäi mysteeriksi - Kuka tuuppasi Nikon hyiseen Aurajokeen? iltalehti 21:02 19.11

Baarista kotiin kävellyt Niko, 21, oli hukkua marraskuiseen Aurajokeen, kun joku tuuppasi hänet takaapäin veteen. Turussa liikkuu hurja huhu, että kaikki Aurajokeen vuosien mittaan hukkuneet nuoret miehet eivät olisi joutuneet veteen vahingossa. Myös Iltalehti on saanut yhteydenottoja asiasta. Epäilijöiden mielestä ei voi olla sattumaa, että joesta on löytynyt niin monta nuorta miestä hukkuneena kuin mitä on tapahtunut. Kaupungilla onkin jo vuosia liikkunut huhu tyypistä, joka tönäisee yön pimeydessä nuoren miehen veteen hukkumaan. Lounais-Suomen poliisilaitoksella ei ole tietoa epäilyistä, että joku olisi nuorten miesten hukkumisten takana. Komisario Kirsi Koskinen toteaa, että ei ole kuullut edes huhuja mahdollisesta hukuttajasta.


Aurajokeen hukkunut vuosien saatossa useita - palomestari ei silti pidä joen aitaamista järkevänä iltalehti 19:15 19.11

Turun Aurajoen aitaaminen nousee toistuvasti esiin julkisessa keskustelussa, kun joku tippuu vahingossa jokeen. Aurajokeen pudonneet tai hypänneet ihmiset työllistävät pelastuslaitosta Turussa noin 20 kertaa vuodessa. Aidan rakentaminen Aurajoen varrelle nousee keskusteluun, kun joku vahinko sattuu. Aurajoen pohjassa on paljon romua, joka vaikeuttaa pelastustehtäviä. Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Olli Suominen ei pidä Aurajoen aitaamista järkevänä.


Uutiset