Nyt puhuu ”lentävän kumiveneen” omistaja espoolainen Mika – harvinaisella vekottimella voi nousta ilmaan vaikka suoraan laiturin nokasta iltasanomat 06:23 22.07

Suomi on tälle täynnä lentokenttiä, Mika Ekström sanoo menopelistään.


Velkakierre alkaa monesti eläkkeelle jäämisestä – ostaminen jatkuu, vaikka tulot putoavat MTV 05:33 22.07

Velkaantumiskierre alkaa usein eläkkeelle jäämisestä, kerrotaan Helsingin talous- ja velkaneuvonnasta.


Harvinainen kahden maajoukkueen mies vaihtamassa seuraa – hinta 80 miljoonaa MTV 18:53 20.07

Jalkapalloilija Wilfried Zaha haluaa jättää seurajoukkueensa, vaikka tämä tarjoaa hänelle sievoista palkkaa.


IS: Marita Taavitsainen elämästä avioeron jälkeen: "Kyllä minä kai kuitenkin pärjään, vaikka minulla ei verkkopankkitunnuksia olekaan" mtv 11:49 20.07

Laulajatähti Marita Taavitsaisen ja Tomi Natrin avioerosta tuli lopullinen helmikuussa 2018. Taavitsainen puhuu Ilta-Sanomien haastattelussa eron jälkeisestä elämästä.


Kuka murhasi Piian 30 vuotta sitten? Henkirikosta pimittävä henkilö on hyvin poikkeuksellinen – "He vaikuttavat ulkoisesti normaaleilta, jopa miellyttäviltä" MTV 06:15 20.07

Keskusrikospoliisi aloitti keväällä uudelleen aktiivisen tutkinnan 30 vuotta sitten kadonneen Piia Ristikankareen tapauksessa. Poliisi epäilee teini-ikäisen tytön joutuneen henkirikoksen uhriksi, vaikka ruumista ei olekaan löytynyt. Tapausta tutkitaan murhana.


Syksyllä luvassa useita suuria sotaharjoituksia Suomen lähistöllä – Tiedustelupäällikkö: "Suomi on vastannut hyvin huutoon" MTV 15:13 19.07

Vaikka sotilaallinen aktiviteetti on kasvanut Suomen lähialueilla, on Suomi aika hyvin vastannut tähän huutoon, arvioi Puolustusvoimien tiedustelupäällikkö Suomen turvallisuustilannetta Harri Ohra-aho. Tiedustelupäällikön mukaan Suomeen kaavailtu uusi tiedustelulaki on kuitenkin välttämätön.


Näitä kuninkaallisia sääntöjä herttuatar Meghanin on vaikeaa ymmärtää – "Hänen on hallittava se" mtv 09:36 19.07

Vaikka herttuatar Meghan on oppinut hallitsemaan uuden roolinsa, hänellä on edelleen vaikeuksia ymmärtää kaikkia kuninkaallisuuden osa-alueita. 


Aleksander Barkov avaa kesäharjoittelunsa taustoja – mielessä erityisesti kahden osa-alueen kehittäminen MTV 08:00 19.07

Suomen jääkiekkoilun ehkäpä tämän hetken paras pelaaja, Aleksander Barkov, valmistautuu jo uransa kuudenteen NHL-kauteen. Vaikka Barkov on ehtinyt pelata NHL:ssä jo yli 300 ottelua, on hän edelleen nuori kaveri. Barkov paljasti sen, mihin hän itse on pyrkinyt keskittymään kesäharjoittelussa.


Köyhyys ei näy välttämättä ulospäin –? lapset voivat jäädä ilman iltaruokaa, vaikka asiat vaikuttaisivat olevan kunnossa MTV 05:51 19.07

Köyhyys on pirstaloitunutta eikä näy välttämättä ulospäin. Perheiden asiat näyttävät päällepäin ehkä mallikkailta, mutta kenties lapset eivät ole saaneetkaan iltaruokaa, sanoo Pelastusarmeijan markkinointijohtaja Anne Fredriksson.


Huomasitko? Myös kuningatar Elisabet näkyi prinssi Louisin ristiäiskuvissa mtv 19:10 18.07

Kuningatar Elisabet löysi itsensä prinssi Louisin ristiäiskuvaan, vaikka hän ei ollut paikan päällä.


Johaug kiistää dopingsyyllisyytensä, palaa kilpaladulle – "Kaksi vuotta kuin sumussa" MTV 16:31 18.07

Maastohiihtäjä Therse Johaug puuhaa paluuta kilpailukuvioihin dopingpannan jälkeen. Vaikka kakku on istuttu, hän vakuuttaa syyttömyyttään.


Jari-Matti Latvalan jatko rallin MM-sarjassa kysymysmerkki – "Kova halu saada sopimus" MTV 14:49 18.07

Toyotan konkarikuski Jari-Matti Latvalan kausi rallin MM-sarjassa on ollut todella vaisu. Takana on jo viisi perättäistä keskeytystä, ja vaikka joitain pisteitä on kertynyt myös näistä kisoista, on MM-sarjan kärki karannut jo valovuosien pääähän.


Äidin hukkuminen ei hiljentänyt turmarantaa, mutta herätti huolta uimareissa – "Vaikka lampi on pieni, se syvenee todella jyrkästi" MTV 17:52 17.07

Muutama tunti lastaan pelastamaan lähteneen äidin hukuttua Vantaan Vetokannaksen uimarannalla oli yhä satoja ihmisiä. Päällisin puolin tunnelma ei mielet eivät näyttäneet olevan maassa, vaan vedessä kirmattiin tavalliseen tapaan.


Äiti hukkui pelastaessaan lastaan veden varasta: "Valvojat toimivat esimerkillisesti – vaikka tekisi kaiken, joskus se ei riitä" MTV 14:24 17.07

Vantaan Vetokannaksen uimarannalla sattui yhden hengen vaatinut onnettomuus, kun äiti pelasti lapsensa veden varasta. Onnettomuus sattui noin kello 11. 


Kommentti: EU:lle ja Natolle Helsinki oli katastrofi, koska Putin sai kaiken antamatta mitään takaisin MTV 13:56 17.07

Kremlin isäntä voitti Helsingissä 6–0 erän, jossa käytiin läpi Venäjän sekaantumista Yhdysvaltain vuoden 2016 vaaleihin. Häviävällä puolella oli koko Eurooppa, vaikka tappion aiheutti Donald Trump. Myös muissa erissä kävi huonosti.


Trump ja Putin sekoittivat vielä kerran liikenteen Helsingin keskustassa MTV 10:53 17.07

Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien huipputapaaminen tukkii liikennettä vielä tänään, vaikka kumpikin suurvaltajohtaja on jo palannut kotiinsa.


Trump ja Putin sekoittavat vielä kerran liikenteen Helsingin keskustassa MTV 10:53 17.07

Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien huipputapaaminen tukkii liikennettä vielä tänään, vaikka kumpikin suurvaltajohtaja on jo palannut kotiinsa.


Poliisipäällikkö kertoo, millainen ponnistelu presidenttitapaaminen on Helsingin ulkopuolellakin – "Siellä on todella kovia ammattilaisia hommissa" MTV 15:55 16.07

Lounais-Suomen poliisilaitoksen päällikkö Tapio Huttunen seuraa Helsingin huipputapaamista tarkalla silmällä, vaikka viikko kuluukin työtehtävissä Porissa. Syitä mielenkiintoon on useita, eikä vähimpänä ole se, että hommissa Helsingissä on myös omia miehiä.


Myöhästyykö Putin, sekoittaako Trump käsikirjoituksen? Nämä pienet asiat voivat kertoa Helsingin kokouksesta enemmän kuin puheet MTV 12:50 16.07

Helsingin historiallisessa kokouksessa tapaa tänään kaksi imagoltaan hyvin erilaista miestä. Vaikka lehdistotilaisuuksia on luvassa, ei kaikkia kortteja taatusti paljasteta kameroiden edessä. Voiko miesten väleistä päätellä mitään olemusten perusteella, millaisia asioita kansalaisen kannattaa tapaamisen aikana seurata?


Hätäpuhelun soittaja haluaa langan päähän toisen ihmisen – vastaajaa ei ole tarkoitus korvata robotilla MTV 12:43 16.07

Vaikka maailma digitalisoituu, vastaa kansalaisten hätäpuheluihin jatkossakin ihminen, sanoo hätäkeskuspalvelujen johtaja Marko Nieminen Hätäkeskuslaitoksesta.


Kesäteatteri-illan karu loppu

Uutiset